*سوابق استاندار جدید آذربایجان شرقی:*
سیلی به صورت سردار سپاه که سابقه دو فرماندهی کل سپاه در استان های آذربایجان های غربی و شرقی و شش ماه اسارت داعش نیز در کارنامه دارد و از همراهان شهید عالی مقام سردار دل ها سردار سلیمانی بوده ،واقعا تاثربرانگیز و قابل تامل است.
سردار عابدین خرّم فرمانده سپاه عاشورا، یکی از مستشاران ایرانی بوده که به مدت شش ماه در اسارت تکفیریها داعش در سوریه به سر برد.
سردار خرّم در سال 91 و همزمان با فرماندهی سپاه شهدای آذربایجان غربی با حکم مقام معظم رهبری به درجه سرتیپ دومی نایل شد و 68 ماه در سپاه شهدای آذربایجان غربی به عنوان فرماندهی این سپاه فعالیت کرد.
در سالهای اخیر که به عنوان مدافع حرم به سوریه اعزام شده بود به اسارت داعش درآمد که به اعتقاد سردار سلامی نجات وی و 48 نفر دیگر از چنگال داعش به یک معجزه شبیه بود.
سردار سرتیپ دوم پاسدار عابدین خرم در سوابق خود علاوه بر فرماندهی سپاه شهدای آذربایجان غربی، جانشینی این سپاه، فرماندهی یگانهای عملیاتی در مناطق درگیر استان آذربایجان غربی و فرماندهی لشکر عملیاتی 3 حمزه سیدالشهدا(ع) را در سوابق خود دارد.
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان شرقی فرماندهی در عملیاتهای والفجر4، نصر5 و کربلای10، حضور در راس فاتحان ارتفاعات جاسوسان و فرماندهی سپاه پیرانشهر، خوی و سلماس از دیگر سوابق عملیاتی و فرماندهی سردار خرّم است.
وی همچنین معاونت هماهنگ کننده بسیج آذربایجان غربی و رئیس ستاد تیپ 48 فتح و لشکر استقراری سردشت از دیگر سوابق این فرمانده دوران دفاع مقدس و مدافع حرم است که حدود سه سال قبل به فرماندهی سپاه عاشورای آذربایجان شرقی منصوب شده بود اخیرا به عنوان استاندار منصوب شده است. .🇮🇷
*بنام خدا*
✅ *استانداری که امروز سیلی خورد*
✍🏻 محمد محمودی نورآبادی
سردار عابدین خرم را از سال ۹۲ می شناسم. از همان وقتی که مشغول تحقیق و مصاحبه برای کتاب «شام برفی» بودم. سردار هم یکی از شخصیت های شام برفی بود که باید مصاحبه می شد. یکی از همان ۴۸ ایرانی که مرداد ۱۳۹۱ در مسیر فرودگاه دمشق به هتل فرادیس توسط نیروهای تکفیری(عوامل موساد) ربوده شدند و ۱۵۹ شبانه روز در چهارده منزل در ریف دمشق شکنجه شدند.
اتفاقا خرم از لحاظ جایگاه سازمانی ارشد ترین فرد آن کاروان بود. در واقع فرمانده سپاه استان آذربایجان غربی اسیر شده بود که البته در بازجویی های همراه با شکنجه با شوکر و شلاق، خود را معلم جغرافیا و زائر معرفی کرده بود و تا آخر هم پای حرفش ماند.
او بارها تحت شدید ترین شکنجه ها قرار گرفت. در منزل ششم دیگر نایی برایش نمانده بود. اما وقتی لب به اعتراف نگشود، *نقیب عبدالناصر شامیر، فرمانده هنگ تکفیری البرا* همه چیز را به شب بعد موکول کرد.
تا شب بعد، جماعت اسیر راهی جز دعا و توسل نداشتند. آنها در زیر زمینی که پیشتر باشگاه ورزشی بود، به حضرت زهرا سلام الله علیها متوسل شدند و آنقدر توسل و دعا را ادامه دادند تا شب به نیمه رسید و نقیب هم راه رسید. صدای گوش خراش موتور برق مانع از شنیده شدن صدای پاهای نقیب و جلادهای همراهش می شد. اما اسرا او و سمیر و بقیه را می دیدند که با شوکر و کابل از پله ها پایین می آمدند. هنوز پای نقیب شامیر به آخرین پله نرسیده بود که موتور برق خاموش شد و زیر زمین در تاریکی فرو رفت. فریاد نقیب شامیر بلند بود. همراهانش را ملامت کرد و همزمان چند پله را به عقب برگشت.
نور موبایل سمیر اردنی بود که به دادش رسید. نقیب سرش داد کشید و دلیل خاموش شدن موتور برق را جویا شد. سمیر هم مثل او بی اطلاع بود.
پشت سر نور ضعیف موبایل، سراغ موتور برق رفتند. سمیر چند بار طناب هندل را کشید اما موتور نفس نکشید. او مهندس کهربا را به کمک طلبید. مهندس کهربا *صادق ادیبی اهل سیمکان جهرم و فرمانده آماد تیپ ۳۳ المهدی* که حالا خود را مهندس کهربا معرفی کرده بود. صادق پاورچین و در حالی که ذکر یا زهرا بر لب داشت، خود را به جمع و موتور برق رساند. خونسرد به چند قطعه ی موتور برق دست کشید و سپس سراغ طناب هندل رفت. خدا خدا می کرد که روشن نشود. کشید و باز موتور نفس نکشید. نقیب عصبی و نگران به سمیر گفت: همه ی برنامه ها به هم ریخت. جمله ی عربی او را سید طاهر افغانی، مترجمی که از قضا با جمع اسیر شده بود، برای دور و بری ها ترجمه کرد.
نقیب همه چیز را به شب بعد موکول کرد. از این ستون تا آن ستون فرج بود. تا شب بعد بیست و چهار ساعت فرصت بود. آن هم اگر نقیب شامیر گرفتار عملیات و درگیری نمی شد و می توانست خودش را به زیر زمین برساند...
*و امروز عابدین خرم در جلسه ی معارفه سیلی خورد. سیلی نه از دست تکفیری بی شرم که از دست یک خودی. انگیزه هرچه که بوده باشد، خرم او را بخشید و گفت: در سوریه روزی ده ها شلاق می خوردم و حالا تحمل یک سیلی چندان دشوار نیست.*
والعاقبه للمتقین
شیراز/ یکم آبان ۱۴۰۰
🔴بیانیه سپاه عاشورا
بسم الله الرحمن الرحیم
بیانیه سپاه عاشورا در پی اتفاق پیش آمده در مراسم تکریم و معارفه استاندار آذربایجان شرقی
♦️ضمن تبریک فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و حضرت امام جعفر صادق علیه السلام؛ به دنبال رخ دادن حادثه ناگوار هتک حرمت به استاندار ولایی و جهادی آذربایجان شرقی جناب آقای عابدین خرّم
که قلوب امت حزب الله، خانواده های معظم شهدا ، بسیجیان ، پاسداران و قاطبه مردم غیور و همیشه در صحنه آذربایجان را مکدر نمود
♦️سپاه عاشورا ضمن محکوم نمودن رفتار سخیف و دون شان فرد خاطی، از مجاهدتها و رشادت های سردار خرّم در جبهه های دفاع مقدس و مقاومت اسلامی و عرصه خدمت رسانی و نیز رفتار کریمانه ایشان در این موضوع قدردانی نموده و از خدای متعال توفیقات آن مجاهد خستگی ناپذیر را در خدمت به مردم شریف آذربایجان مسئلت مینمائیم
♦️انتظار دارد دستگاههای مسئول ضمن بررسی موضوع، برخورد قانونی را با فرد خاطی انجام داده و از تکرار چنین مواردی پیشگیری نمایند.
⭕️ مدعیالخواص!
🖋 #سلمان_کدیور
◀️ بعد از آنکه استاندار آذربایجان شرقی، توسط شخصی سیلی خورد، ایشان مصاحبه کریمانه ومالک اشترگونهای کرد و نقل به مضمون فرمود "من از ضارب شکایتی ندارم اما دیگر مسئولین مربوطه، پیگیریهای لازم را انجام دهند".
🔹 و خب، مسئولین مربوطه که در اینجا دادستان میباشد، با توجه به وجه عمومی جرم، وارد شده و در جایگاه مدعیالعمومی، ماجرا را پیگیری خواهد کرد و متهم را به سزای عملش خواهد رساند تا دیگران عبرت بگیرند.
➖ در تعریف مدعیالعموم در کتب حقوق چنین آمده:
🔸 منظور از مدعیالعموم، سمتی است قضایی که به نیابت از آحاد جامعه در صورت جریحهدار شدن اذهان یا شخص صغیر یا مجنون بیسرپرست در جهت احقاق حق ایشان، اقامه دعوا میکند در واقع دادستان نامیده میشود.
🔹 همانطور که واضح گفته شده، #مدعیالعموم، در حقیقت نماینده اذهان عمومی جامعه است که میتواند به نمایندگی از آنها از افراد یا نهادهایی که اذهان یا احساسات عمومی را جریحهدار کرده باشند یا با فعلی به جامعه ستمی روا داشته باشند، تحت پیگرد قانونی قرار دهد.
🔹 اما سوال من این است آیا شما طی این چند دهه سراغ دارید که مدعیالعموم قوه قضائیه، در جهت احقاق حقوق تباه شده عموم مردم و به نمایندگی از آنها، کسی را محاکمه کند؟
🔹 مثلا علیه خودروسازیها، بانکها، بورس، وزارتخانهها، مسئولین حکومت و... که به مردم ظلمی روا داشتهاند یا با فعلی احساسات عمومی مردم را جریحهدار کرده باشند، اقامه دعوی کند؟ در حافظهتان چنین چیزی ثبت است؟
🔹 مثلا این مدعیالعموم در ماجرای #سیلی_به_سرباز_راهور توسط نماینده مجلس، کجا بود؟ آیا آن واقعه احساسات مردم را علیه حاکمیت برنینگیخت؟ در قصه سدسازیها و خشک کردن نیم ایران، این رکن قضایی کجا است که حقوق مردم را اعاده کند؟ در ماجرای #آبان_۹۸، این جناب مدعی کجا بود که آن فاجعه را پیگیری کند و مسببان را به سزای عملشان برساند؟ و و و و...
🔹 اما تا دلتان بخواهد میشود نام برد که این مدعیالعموم، به محض اینکه به مسئولی نقد یا توهین یا... ای شده، در حمایت از آن شخص صاحب قدرت، اقامه دعوا کرده و مجرم را به سزای عملش رسانده است.
🔹 با این اوصاف بهتر نیست در کتب حقوق جمهوری اسلامی، به جای کلمه خالی از معنی "مدعیالعموم" بنویسند "#مدعی_الخواص" یا "#مدعی_الحقوق_صاحبان_قدرت"؟
🔺 اینطوری هم به ساحت کلمات تجاوز نمیکنیم، و هم حق مطلب هم بهتر ادا میشود؛ بهتر نیست؟
🎬 @Mostazafin_TV
👆👆👆👆👆
✅ ۹ پیام درباره ی
غائله ی سیلی خوردن استاندار جدید آذربایجان شرقی ...
🙄🙄
🔴ویژگیهای امام صادق در کلام عطار نیشابوری
🖊احمدحسین شریفی
🔶عطار نیشابوری در کتاب تذکرة الاولیاء در مجموع درباره ۹۷ نفر از مشایخ و بزرگان عرفان و تصوف اسلامی سخن گفته است. جالب اینجاست که نخستین شخصیتی که به توصیف او و بیان ویژگیهای معنوی و اخلاقیاش میپردازد، امام صادق علیه السلام است و آخرین بخش تذکره الاولیاء را هم به توصیف ویژگیهای معنوی و عرفانی امام باقر علیه السلام اختصاص داده است.
🔶در توصیف امام صادق علیه السلام چنین میگوید:
🔷«آن سلطان ملّت مصطفوى، آن برهان حجّت نبوى، آن عالم صدّيق، آن عالم تحقيق، آن ميوه دل اوليا، آن گوشه جگر انبيا، آن ناقل علىّ، آن وارث نبىّ، آن عارف عاشق، ابومحمّد جعفر صادق- رضى اللّه عنه- گفته بوديم كه اگر ذكر انبيا و صحابه و اهل بيت كنيم، يك كتاب جداگانه مىبايد. و اين كتاب شرح حال اين قوم خواهد بود، از مشايخ، كه بعد از ايشان بودهاند. امّا به سبب تبرّك به صادق- رضى اللّه عنه- ابتدا كنيم، كه او نيز بعد از ايشان بوده است. و چون از اهل بيت، بيشتر سخن طريقت او گفته است، و روايت از او بيش آمده، كلمهاى چند از آن حضرت بيارم، كه ايشان همه يكىاند. چون ذكر او كرده آمد ذكر همه بود. نبينى كه قومى كه مذهب او دارند، مذهب دوازده امام دارند؟ يعنى يكى دوازده است و دوازده يكى.
اگر تنها صفت او گويم، به زبان عبارت من راست نيايد، كه در جمله علوم و اشارات و عبارات، بىتكلف به كمال بود. و قدوه جمله مشايخ بود، و اعتماد همه بر او بود. و مقتداى مطلق بود و همه الهيان را شيخ بود، و همه محمّديان را امام بود. هم اهل ذوق را پيشرو بود و هم اهل عشق را پيشوا. هم عبّاد را مقدّم بود و هم زهّاد را مكرّم. هم در تصنيف اسرار حقايق، خطير بود، هم در لطايف اسرار تنزيل و تفسير، بىنظير.»
#امام_صادق
Ahmadhoseinsharifi
🌹
⭕️ آیا مأموریت پیامبر کامل کردن اخلاق بود؟!
🔹همه ما مسلمانان این روایت را به کرات شنیده ایم که رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند "انی بُعثت لِاُتمم مکارم الاخلاق" به این معنا که من فقط برای کامل کردن فضیلتهای اخلاقی مبعوث شده ام!
🔺آنچه که مغفول مانده و به آن کمتر پرداخته شده، مأموریت مهمتر رسول خداست که تکمیل فضیلتهای اخلاقی نیز ذیل آن تعریف میشود، و آن مبارزه با طاغوت و اقامه کردن حکومت توحیدی و عدالت محور است! اتفاقات زمان حیات رسول خدا از همان ابتدای جوانی و حتی در دوران کودکی گواه این مدعاست:
1⃣ تعقیب رسول خدا از ابتدای تولد توسط یهود.
اقدام مهم رسول خدا در پیمان عقبه ثانیه و تعیین ۱۲ مدیر برای بخش های مختلف مدینه.
2⃣ تأکید بر جانشینی امیرالمؤمنین در اتفاقات گوناگون و متعدد.
3⃣ جنگهای متعدد مشرکین با رسول خدا که بالغ بر ۸۰ جنگ بوده است.
4⃣آیات متعدد قرآن که دلالت بر مبارزه حضرت با طاغوت دارد از جمله آیه ۳۶ سوره مبارکه نحل که فلسفه بعثت پیامبر را گسترش بندگی و مبارزه با طاغوت معرفی میکند"اُعبُدُوا اللهَ وَ اجتَنِبُوا الطّاغوت"
5⃣ آیه ۲۹ سوره مبارکه فتح که پیامبر و امتش را اینگونه معرفی میکند:"مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا..."، ابتدا وصف مبارزه با طاغوت و سخت و نفوذناپذیر بودن پیامبر و مسلمانان در مقابل دشمن را ذکر میکند سپس بندگی و عبودیت!
6⃣ شعار رسول خدا "قولوا لا اله الا الله تفلحوا" که با نفی شروع میشود و گام اولِ توحید، نفی است، نفی طاغوت، نفی خدایگان شرک و حاکمان جائر!
🔘 و ده ها دلیل متقن و محکم که اثبات میکند رسول خدا صلی الله علیه و آله قبل از آن که بخواهند اخلاق را نهادینه کنند در تلاش بودند تا موانع یک زندگی اخلاقی و توحیدی را برطرف کنند و بزرگترین مانع، کفر و استکبار و ضمانت اجرای احکام الهی و برپایی اخلاق محمدی، برپایی یک حکومت توحیدی است که تا نباشد بقیه دین اقامه نخواهد شد.
🔸روح انسانیت، اخلاق، عبودیت و... تنها در صورتی محقق خواهد شد که نظام حاکم بر جامعه یک نظام مبتنی بر این گزاره ها باشد، بنابراین رسول خدا در ابتدا یک سیاستمدار و حاکم مقتدر و در مرتبه بعد مصداق اتم و اکمل اخلاق و مهرورزی هستند و مأموریت ایشان تنها کامل کردن فضائل اخلاقی نبود! بنابراین باید در کنار روایت مکارم الاخلاق ده ها آیه و روایت و سیره رسول خدا را نیز دید و تنها به یک روایت بسنده نکرد!
🔹پس امروزه کسی میتواند ادعا کند پیرو آئین محمدی است که هم در کسب فضائل اخلاقی تلاش کند و هم نسبت به اتفاقات و جریانات سیاسی-اجتماعی و حکومت اسلامی و نسبت به دشمنیِ دشمن نیز موضع داشته باشد و به بهانه پرهیز از سیاسی کاری یا راحت طلبی این بخش مهم را ترک نکند!
✅ صاحبان تریبون و مفسرین دین مراقب باشند تا رسول خدا را تنها پیام آور اخلاق و مهرورزی معرفی نکنند که خلاف تصریح قرآن و روایات و سیره قطعی رسول خداست.
حمید قدیری.