فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹جمله تکان دهنده از علامه طباطبایی.
🌸🌸🌸🌸
✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
🛑 مراسم چهلم علامه حسن زاده آملی در قم برگزار شد
🔹مراسم چهلمین روز درگذشت عالم ربانی، علامه حسن زاده آملی از طرف آیت الله جوادی آملی در مسجد اعظم قم برگزار شد.
🔹در این مراسم که با حضور حضرات آیات جوادی آملی و علوی گرگانی، مسئولان استانی و قشرهای مختلف مردم قم برگزار شد، آیت الله استادی سخنران مراسم گفت: مرحوم حسن زاده آملی علاوه بر اخلاص در عمل، تلاش را سرلوحه فعالیتهای خود قرار داد و در تفسیر قرآن قدم برداشت و هفت رساله مستقل گردآوری کرد.
#عرفان_برهان_قرآن
هر کس حظ او در علوم، اوفر و بهره وی از آنها بیشتر است، نصیب او از قرآن بیشتر است، که کتاب عقل و علم و فکر است، و حاشا که قرآن و عرفان و برهان از هم جدایی داشته باشند.
#علامه_حسن_زاده
🖤🖤 حضرت علامه حسن زاده آملی
حجت الاسلام علی مختاری
حجت الاسلام احمد عابدی
اگر یک جلسه دیگر با من صحبت کنند، خوب میشوم!
آیت الله حسن زاده آملی همیشه در میان مردم بودند و به فقرا و مشکلات مردم رسیدگی میکردند. بخش عمدهای از کارهایِ مردمیِ ایشان به کسانی که به بیمارهای روانی و جسمی مبتلا بودند، مربوط میشد.
من خودم کسانی را خدمت ایشان بردم، آن قدر با این بیمار صحبت کردند و به قدری آن بیمار را خنداندند که آن بیمار بعد از بازگشت از منزل استاد به من گفت:
اگر آیت الله حسن زاده یک جلسه دیگر با من صحبت کنند، من خوب میشوم!
ایشان به این شکل با مردم ارتباط داشتند، مشکلات مردم را میدانستند و با آنها صمیمی بودند.
خبرگزاری حوزه، گفتگو با آیت الله دکتر احمد عابدی، ۱۴۰۰/۷/۲۶.http://t.me/sireyefarzanegan
با حق التالیف خود برنج میخریدند
و در میان فقرا تقسیم میکردند!
یکی از کارهایی که شاید کمتر درباره آیت الله حسن زاده آملی بیان شده، این است که ایشان هر سال خودشان با حق التألیف و این قبیل پولهایی که به دستشان میرسید، از آمل، چند کامیون برنج خریداری میکردند و آن را در قم و در میان فقرا توزیع میکردند.
معمولاً اول ماه مبارک رمضان، منزل خود را پر از برنج میکردند و به افراد نیازمند میدادند.
ایشان افرادی را داشتند که شبها در شهرقائم- که در اطراف قم و یکی از محلات مستضعف است- افراد بیبضاعت را شناسایی و کمک میکردند.
خبرگزاری حوزه، گفتگو با آیت الله دکتر احمد عابدی، ۱۴۰۰/۷/۲۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دیدگاه علامه حسنزاده آملی
نسبت به فلسفه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ هشدار علامه حسن زاده آملی از حسرتی
که حتی جهنم از روی آن خجالت می کشد!
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ موعظه ای از امام کاظم...
صوتی قدیمی از علامه حسن زاده...
🌸🌸🌸🌸🌸
🔰فداکاری مقام معظم رهبری
🔸️[با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری درباره محور بودن تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا]، به نظر بنده، یکی از بزرگترین فداکاری های مقام معظم رهبری این سخنرانی ایشان بود.
🔹️ایشان بهتر از همه نبض حرف مردم دستشان است؛ می دانند که این کار چه دشمنانی برایشان می تراشد, ولی حتی به این صراحت گفتند: ملاک چیزی است که آنها می گویند؛ بروید بپرسید. خیلی تعبیر عجیبی است. نگفتند من نظرم این است؛ آنهایی که نظر من را می خواهند اینجور کنند. نه؛ [فرمودند:] من وظیفه ام میدانم که جلوی این کار را بگیرم جلوی این آزادی را.
🔸️بیایید یک کاری بکنید که مصالح طرفین هر دو در حد امکان تامین بشود. این یکی از بزرگترین فداکاری های آقا بود و آگاهانه بود. می دانند که چه ضررهایی هم برای خودشان دارد, ولی برای انجام وظیفه این کار را کردند, و روزی مردم خواهند فهمید که چه تدبیر حکیمانه ای بود.
۱۳۹۹/۰۶/۰١
🔺️مجموعه بیانات حضرت آیت الله مصباح درباره ویروس کرونا با عنوان #ویروس_هدفمند ۱٩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری | فداکاری آقا
🔺 مجموعه بیانات مرحوم آیت الله مصباح یزدی درباره ویروس #کرونا با عنوان #ویروس_هدفمند
🗓روزبزرگداشتشخصمبهمکوروش
🏳نقدوتبیینناسیونالیستافراطی
💠رهبرانقلاب
‼️تخت جمشید، یک اثر معماری است؛ انسان، اثر معماری را تحسین میکند و چون متعلّق به ایرانیهاست، به آن افتخار هم میکند؛ اما این غیر از آن است که ما دلها و ذهنها و جانهای مردم را متوجّه به نقطهای کنیم که در آن خبری از معنویت نیست، بلکه نشانه طاغوتیگری است! در همان ساختمانها که امروز بعد از گذشت ۲۰۰۰سال، ویران است، زمانی به مناسبت نوروز، خدا میداند که چقدر بیگناه، در مقابل تخت طاغوتهای زمان به قتل میرسیدند اینطور چیزی افتخاری ندارد. ۷۸/۱/۱
عکس :حضور رهبری در پاسارگاد
و تخت جمشید در دوران ریاست جمهوری
Jahade_tabeini
🔴دیدگاه رهبر معظم انقلاب در خصوص کوروش و داریوش و هخامنشیان
♦️با گسترش شبکه های مجازی، عده ای فرصت یافته اند تا در کمبود کتاب و مطالعه و مباحث علمی و اعتقادی محکم، به ترویج باستانگرایی و ملی گرایی و حتی نژادپرستی و شوونیسم با محوریت کوروش گرایی و هخامنشی ستایی بپردازند. موضع حکیمانه رهبرمان در این خصوص، همچون هر موضوع دیگری، بهترین تابلوی راهنماست.
🔴اصرار فرنگی ها بر شروع تاریخ ایران از هخامنشیان:
♦️فرنگیها اصرار داشتند هخامنشیها را بالا بیاورند و مطرح کنند و کوروش و داریوش را اولِ تاریخ بدانند؛ حتّی مادها را هم از خاطر بردهاند. کار مستشرقان اروپایی در این زمینه خیلی صادقانه نبوده. لیکن حفاریها و شناختها و نشانههای گوناگون تمدنی به ما نشان میدهد که در سرتاسر ایرانِ کنونی ما تمدنهای بسیار قدیمی – که بعضی شاید از تمدن مصر هم قدیمیتر باشد – وجود دارد؛ تمدنهای شش هزار ساله، هفت هزار ساله؛ از جمله در همدان است، از جمله در سیستان است، از جمله در مناطق دیگری از این کشور است. بنابراین نمیشود قاطع گفت اینجا تنها دولت متمرکز یا اولین دولت متمرکز وجود داشته؛ اینها حدسیات است.منبع👇👇👇
۱۳۸۳/۰۴/۱٩
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3245
🔴برتری دانشمندان ، علما و انبیا بر پادشاهان:
«و لذا در تاریخ هم وقتی شما نگاه کنید، میبینید حکما و دانشمندان و انبیا و اهل معرفت علیرغم ضعفهای ظاهریشان و نداشتن قدرت بر اسکندرها و کوروشها و بقیهی سلاطین و جهانگیران عالم، پیروز شدند؛ در زمان خود پیروز نشدند، اما در تاریخ پیروز شدند. از سلاطین و جهانگیران عالم جز نامی، آن هم همراه با طعن و لعن انسانهای هوشیار چیزی در تاریخ نمانده...»منبع👇👇👇
http://farsi.khamenei.ir/newspart-print?id=21488
🔴نقد #کوروش در کلام شهید مطهری
♦️فرق است میان آزادی تفکر و آزادی عقیده. آزادی تفکر ناشی از همان استعداد انسانی بشر است که میتواند در مسائل بیندیشد. این استعداد بشری حتما باید آزاد باشد. پیشرفت و تکامل بشر در گرو این آزادی است.
♦️اما آزادی عقیده، ناشی از تفکر صحیح و درست نیست. منشا بسیاری از عقاید، یک سلسله عادتها و تقلیدها و تعصبها است.عقیده به این معنا نه تنها راهگشا نیست بلکه زیانبارترین اثرات را برای فرد و جامعه بدنبال دارد.
♦️آیا در مورد انسانی که یک سنگ را میپرستد باید بگوئیم چون فکر کرده و بطور منطقی به اینجا رسیده و نیز به دلیل اینکه عقیده محترم است، پس باید به عقیده او احترام بگذاریم و ممانعتی برای او در پرستش بت ایجاد نکنیم؟ یا نه، باید کاری کنیم که عقل و فکر او را از اسارت این عقیده آزاد کنیم؟ یعنی همان کاری را بکنیم که ابراهیم خلیل الله کرد.
♦️حال آنکه در کتابهای تاریخ خودمان نوشته اند کوروش چه مرد بزرگ و بزرگواری بوده که وقتی به بابل رفت و آنجا را فتح کرد تمام بتخانه ها را محترم شمرد. از نظر یک فاتح که سیاست استعمارگری دارد، این کار، امری عادی و یک نقشه معمولی است ولی از نظر بشریت چطور؟ آیا خود جناب کوروش به آن اعتقاد داشت؟ یقینا نه، اما #کوروش فکر میکرد این اعتقاد که مردم را در بیخبری نگاه داشته عامل خوبی برای دربند ماندن آنهاست. این بود که دست به ترکیب آنها نزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حقایقی باورنکردنی درباره کوروش !
♦️ارتباط کوروش با انجمن یهودیان ایران چیست؟
♦️به مناسبت روزی که هیچ تقویم بین المللی آن را ثبت نکرده است...
🔴روز جهانی کوروش از قدیم توسط زرتشتیان گرامی داشته میشد و در منابع زرتشتی هم آمده؟!
🔆پاسخ:
♦️جایگاه روز جهانی کوروش در بین زرتشتیان:
🔮روز جهانی کوروش ، روزی که
می توان با یقین بیان کرد که در پیش از 50 سال قبل، کسی از آن خبر نداشته است.
🔮آنچه مشخص هست اینکه، ۲۹ اکتبر برابر با هفتم آبان که بسیاری آن را به نام روز جهانی کوروش تبلیغ مینمایند ، در هیچ یک از منابع معتبر داخلی و خارجی ردپایی از این روز نیست.
🔮در میان تاریخنویسان و باستانشناسان کشور، کسی نیست که روز هفتم آبان را به عنوان روز جهانی کوروش جدی بگیرد و دلیل و سندی بر صحت این روز بیاورد. اگر چنین روزی درست باشد و دلیل معتبری بر آن باشد، یکی از گروههایی که باید چنین روز به اصطلاح بزرگی را پاسداری کنند و از یاد نبرده باشند، #زرتشتیان هستند.
🔮در ادامه برای روشن شدن این ماجرا چند #مجله #زرتشتیان بررسی میشود که از چه زمانی این روز جهانی ایجاد شده است و آیا قدمت دیرینه ای دارد یا خیر؟
🔮یکی از مجلات زرتشتیان که در سالهای پیش از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی توسط زرتشتیان چاپ میشده، مجله " #هوخت " است. وقتی این مجله و محتوای آن در ماه #آبان حتی برای پیش از انقلاب مورد بررسی قرار می گیرد ، به دست می آید که چنین روزی در این #مجله بیان نشده و اصلا هیچ اثری از این روز جهانی در این مجله مربوط به زرتشتیان نیست.
🔮یکی دیگر از نشریههای زرتشتیان نشریه ای به نام #امرداد است که از سال 78 شروع به چاپ کرده است. زمانی که این نشریه هم مورد بررسی قرار میگیرد و شمارههای موجود این مجله بررسی و واکاوی قرار داده میشود، باز به دست می آید که این روز جهانی، چند سالی هست که توسط این نشریهی زرتشتی مورد آگاهی قرار گرفته و تا پیش از این اصلا نام و اثری از این روز به اصطلاح مهم وجود نداشته است.
🔮آخرین نشریهی زرتشتی که مورد بررسی قرار می گیرد، نشریه #فروهر هست که از سال 1345 شروع به کار کرده است. مطالب این نشریه نیز تا سال 1389 شمسی که مورد بررسی قرار گرفته، مشخص می کند که این روز جهانی نامی در این مجلهی زرتشتیان ندارد.
🔮نباید فراموش کرد که در تقویم زرتشتیان که هر ساله چاپ میشود، وقتی به روز 7 آبان برابر با 29 اکتبر میرسد، صفحه ای خالی را نمایش میدهد و اثری از این روز جهانی نیست.
در حالی که تمامی مراسمات و برنامههای زرتشتیان در این تقویم بیان شده است.
📚منابع:
۱.نشریه هوخت، آبان سال 1344، شماره 8 دوره 16
۲.نشریه امرداد، شماره 32، 22 آبان، 1380 / شماره 55؛ 7 آبان، 1381 / شماره 79، 16 آبان 1382 / شماره 103، 5 آبان، 1383
۳.نشریه فروهر، سال چهلم، شماره 7-8، مهر و آبان 1384 / سال چهل و دوم، شماره 423، مهر و آبان 1386 / سال چهل و سوم، شماره 429، مهر و آبان 1387/ سال چهل و سوم، شماره 435، مهر و آبان 1388
۴.سررسید سال 92، ناشر سالنامه ی راستی، مهندس پریرخ خسرویانی
🗓روزبزرگداشتشخصمبهمکوروش
🏳نقدوتبیینناسیونالیستافراطی
💠رهبرانقلاب
‼️ما ناسیونالیسم را به معنای مثبتش قبول داریم. مگر میشود کسی میهن خودش را دوست نداشته باشد؟ ناسیونالیسم به این معنا چیز خوبی است؛ اما به این معنا که چون من اهل اینجا هستم، پس بایستی بدخواه دیگر ملتها باشم، این بد است! ۶۹/۱/۲۶
‼️اگر دینداری و پایبندی به اصول نباشد، پای امنیت هم بشدت میلنگد. حتّی پلیسهایی که در دنیا به انضباط معروفند، اگر آن احساسی که بر همه وسوسهها غلبه دارد، در آنها نباشد، کارایی نخواهند داشت. آن احساس چیست؟ بعضیها از میهن دوستی، از احساسات ناسیونالیستی، یا احساسات تشکیلاتی و سازمانی استفاده میکنند؛ لیکن واضح شده است که همه اینها در جاهایی لنگ میمانند. آن احساسی که همه جا بُرّایی خودش را دارد، احساس دینی و احساس حضور در مقابل پروردگار عالم است! ۷۰/۲/۱۱
‼️وقتی که در ملتهای مسلمان، جنبههای قومی و ناسیونالیستی و زبان و خون و امثال آن، تقویت میشود. بدیهی است که این حالت، نشانگر آغاز جدا شدن بخشهای امّت اسلامی از یکدیگر است. دیدیم که مسالهی فارسیگری و ایرانیگرىِ افراطی و برگشت به تصوّرات و افسانههای غلطِ مربوط به نژاد و نسب و خون، چطور در دوران رژیم گذشته در این کشور عمده شد. و چیزی جز ضرر هیچ اثر دیگری نداشت. مهمترین ضرر، این بود که به ملت ایران در قبال دیگر ملل اسلامی، منش جدایی طلبانه داد و بین این ملت و سایر ملتها، حالت نقار و طلبکاری ایجاد کرد. عین این مطلب را با ملتهای عرب و دیگر ملتها هم انجام دادند. ما مخالفتی نداریم که هر قوم و ملتی اختصاصات کشور و ملت خود را، تحت عنوان ملیت برای خودش حفظ کند اما تاجاییکه وحدت امت اسلامی خدشهدار نشود؛ این مهم است! ۷۲/۱۲/۲۲
Jahade_tabeini
🗓روزبزرگداشتشخصمبهمکوروش
🏳نقدوتبیینناسیونالیستافراطی
💠رهبرانقلاب
‼️افتخاراتی که ایرانِ دوره اسلامی دارد، در هیچ دورهی دیگری از دورههای تاریخىِ ما این افتخارات وجود ندارد؛ من این را با استدلال و اثبات عرض میکنم، گسترش کشور، پیروزیهای بزرگ نظامی کشور، پیشرفتهای عظیم علمی کشور در زمینههای گوناگون، همهاش مال دورههای بعد از اسلام است. نه اینکه قبل از اسلام از این چیزها ندارد؛ چرا، اما نسبت به دوره اسلامی، آنها ناقص است، البته یک چیزهائی به عنوان گفتهها مطرح میشود، اما چیزهائی نیست که مستند باشد و کسی بتواند آنها را اثبات کند؛ اما آنچه که در دوره اسلامی واقع شده، قابل اثبات است؛ شما نگاه کنید ببینید پیشرفت نظامی و علمی و فرهنگی ایران در دوره حکومت دیلمیها، سلجوقیها، صفویه و حتی در این وسط، در بخشی از دوره حاکمیت مغولها در ایران. اگر کسی میخواهد از ایران و ایرانیگری حمایت کند، خب، ایران دوران اسلامی، هم مدونتر است، هم مستندتر است، هم قابل قبولتر است، هم جلوی چشم است؛ کتابش جلوی چشم است، تاریخش تدوینشده و روشن است. ۹۰/۶/۶
📓حسن پیرنیا از پیشگامان تدوین تاریخ ایران باستان است!
Jahade_tabeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه:
🔻طرح فسادهای داخلی به صورت مصداقی در نمازجمعه ممنوع است
🔸به علما و بزرگان شهر چه ربطی دارد فلان فساد در منطقه شان اتفاق افتاده است
🔹 اگر خیلی دلشان سوخت، میتوانند زنگ بزنند به دستگاه های ذیربط ولی اگر فساد جمع نشد، نبایند در ملأ عام بگویند.
🔸چنین حقی ندارند، این کارها ممنوع است و با عاملین آن، برخورد میشود!
به شما چه که علنی موضوعی را بگویید؟!
پی نوشت: تشکر میکنم از آقای علی اکبری که خیلی صادقانه آن خط امنیتی که سالهاست به آقایان و علما و بزرگان دیکته میشود بیان کردند !
صدرالساداتی