1_68145866_6003425232453371275.mp3
7.58M
◾️▪️قد قتل المرتضی یا علی/
کوفه شده کربلا یاعلی...
با نوای سید مهدی میرداماد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹مکان ضربت خوردن حضرت علی (علیه السلام) در مسجد کوفه
4_5803260222948509877.mp3
3.06M
🔲◾️▪️ روضهی جانسوز شهادت حضرت امیرالمؤمنین (ع)
▪️ شب بیست و یکم رمضان
▪️ مهدیه تهران، مرحوم کافی
🌹🌹🌹😭
14_Makarem07-26543046_دلباختگی به اهلبیت علیهمالسلام.mp3
3.62M
چهاردهم؛
«دلباختگی به اهلبیت علیهمالسلام»
حجتالاسلاموالمسلمین
استاد #مؤیدی
رمضانیه 1401
برگرفته از سلسلهجلسات
شرح دعای مکارمالأخلاق
جلسه هفتم | دقیقه نُهم
~ 4 دقیقه | 3 مگابایت
🌸🌸🌸🌸🌸
مصباحیه ...
چهاردهم؛ «دلباختگی به اهلبیت علیهمالسلام» حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی رمضانیه 1401 برگرفت
نکاتی از مواعظ استاد #مؤیدی
در ویدیوکلیپ «دلباختگی به اهلبیت علیهمالسلام»
یکم؛
اگر انسان بهحقیقت، از دنیادوستی فاصله بگیرد، در عالم نور و نوریان وارد شده و با عشقورزی به پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله و اهلبیت طاهرین علیهمالسلام در خواهد یافت که هیچ وجودی در آفرینش برتر، پاکتر و مقربتر از ایشان نیست.
دوم؛
خداوند متعال در قرآن کریم، هر گونه توجه غیر الهی را با عنوان «رِجْس» (شرک خفی) خوانده است. این در حالی است که پروردگار در آیه مبارکه تطهیر، اهلبیت علیهمالسلام را از هر گونه رجس، پاک و مطهر بر میشمارد؛ چرا که در جانهای قدسی حضرات معصومین علیهمالسلام هیچ اثری از هیچ گونه رجسی (خودبینی، دنیابینی و به کلی ناخدابینی) نیست.
سوم؛
هر چه هست، عشق و محبت الهی است که در جانهای مبارک اهلبیت علیهمالسلام موج میزند (التّامّینَ في مَحبّةِ الله). نوریترین، زلالترین، قدسیترین و الهیترین قلبها از آن ایشان است.
چهارم؛
انسان باید ببیند که در پی چه امام و رهبری به راه افتاده است؟ آیا با وجود چنین نورهای درخشانی، امام نور را رها کرده و بهدنبال امام نار (آتش) شتافته است؟
پنجم؛
انسان که برای عادیترین و متداولترین حرفهها (نجاری، بنایی، خیاطی و ...) باید در خدمت استاد تعلیم ببیند، چگونه است که برای عالیترین اهداف که همان انسانیت و بندگی محض در پیشگاه حضرت رب است، ادعا میکند که خود راه را میداند! باید از آنان که گفتند «کفانا کتاب الله»، پرسید که از «کتاب الله» چه میدانید؟
ششم؛
آن که علیبنابیطالب علیهالسلام را کنار زد، به این دلیل بود که خود در مراتب توحیدی هیچ رشدی نکرده بود؛ پس برای مقابله با علی علیهالسلام باید او را پایین میکشید. به طور کلی، آن که در ضلالت است نمیتواند باور کند کسی در مرتبهای والاتر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایت میثم عباسیان تجربهگر مرگ موقت از دیدن چهره مبارک امام حسین سلام الله علیه و ماجرای شفاعت شدن توسط ایشان که باعث شد برنامه متوقف بشه 😭😭😭
🔹 او در موقع مرگ موقت خود با حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و امام رضا علیه آلاف التحیة و الثناء نیز ملاقات می کند.
🔹 دیدن این قسمت برنامه زندگی پس از زندگی را ازدست ندید.
تکرار ساعت ۱۲ امروز شنبه ازشبکه ۴ .
یا در سایت و نرم افزار تلوبیون.
🔴اتفاقی نادر در صداوسیما
▪️پس از شنیدن داستان دیدن امام حسین علیه السلام توسط تجربهگر در برنامه «زندگی پس از زندگی» مجری و راوی برنامه هر دو به شدت گریه کردند! و برنامه برای لحظاتی متوقف شد
✅کانال زندگی پس از زندگی👇
https://eitaa.com/joinchat/1979252750C33ed740bf9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| وظیفه داریم از حال همسایه های مان باخبر باشیم
🔺️قسمت نوزدهم مجموعه تصویری #صهبای_حضور
💠 شرح دعای ورود به ماه مبارک رمضان
در بیان علامه مصباح
#درس_اخلاق
💠 مهمترین وقایع حکومت امیرالمؤمنین در یک نگاه
#الغارات را بخوانید تا معنا و حقیقت مظلومیت وجود مقدس ایشان را بیشتر و بهتر درک کنید.
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥الغارات، نیمی از تاریخ حکومت امیرالمومنین(ع) که نمیدانیم!
🔻معرفی کتاب «ترجمه الغارات» توسط علیرضا پناهیان
👈🏻 به همراه قرائت بخشهایی از کتاب
#الغارات
@Panahian_ir
💥 کتاب مهم « ترجمۀ الغارات » منتشر شد!
🔻حالا وقت خواندن سالهای روایت نشده از حکومت امیرالمؤمنین(ع) است.
👈🏻 کتابی که حاج قاسم توصیه کردند همه بخوانند تا نگاه درستی به وقایع امروز جامعه داشته باشند و درست تصمیم بگیرند.
◾️شاید باورش مشکل باشد اما جالب است بدانید که آن چیزی که اکثر مردم از تاریخ حکومت امیرالمؤمنین(ع) شنیدهاند، فقط مربوط به ۲سال اول از حکومت ۵ساله ایشان است و چند سال پایانی که از جهاتی مهمتر و درسآموزتر است، به درستی روایت نشده و مورد غفلت قرار گرفته. تا حدی که سردار سلیمانی در یکی از سخنرانیهای خود، همه را به مطالعه این بخش از تاریخ که در کتاب الغارات است توصیه اکید کردند.
با توجه به اهمیت فوقالعاده این کتاب، انتشارات بیان معنوی بعد از دوسال کار فشرده به لطف خدا توانست ترجمه تازهای که ویژگیهای منحصربفردی دارد و متناسب مخاطب امروزی است را آماده و به همراه مقدمهای از علیرضا پناهیان منتشر کند.
🔻هماکنون امکان سفارش تکی و تعداد بالا این کتاب فراهم است.
👈🏻 سفارش آنلاین:
📎 ketabhayekhoob.ir/?p=60470
👈🏻 سفارش تعداد بالا:
📞 09305050313
#الغارات
@Panahian_ir
🔲◾️▪️درد دل امیر المومنین (ع)
▪️درد دلهام برای تو حسین بسیار است
بسته ام بار سفر چشم به راهم یار است
▪️خوشی عمر مرا بود به نه سال فقط
بعدِ زهرا علی از دست فلک بیزار است
▪️ابن ملجم به خیالش که مرا کُشت ولی
قاتل اصلی من ضرب در و مسمار است
▪️حسن از کوچه چه دیدست که لکنت دارد
که هنوزم که هنوز است دلش بیمار است
▪️به ابالفضل سپردم که کنارت باشد
او گرفتار تو و در همه جا غمخوار است
▪️بیشتر از همه دلواپس زینب هستم
که به هر شهر اسیرِ سرِ هر بازار است
▪️زیور آلات به همراه مبر کرب و بلا
اُلفت مردم کوفه به طلا بسیار است
🌹🌹🌹
السلام علیک یا ولیّ الله یا امیر المومنین
❇️ راه پوشش و بخشش گناهان بزرگ
امام علی علیه السلام: مِنْ کَفَّارَاتِ الذُّنُوبِ الْعِظَامِ إِغَاثَةُ الْمَلْهُوفِ، وَالتَّنْفِیسُ عَنِ الْمَکْرُوبِ.
📗نهج البلاغه، حکمت 24
امیر المومنین علی علیه السلام در سخنی کوتاه اما بسیار پر معنا می فرماید:
از جمله کفاره های (پوشش دهنده و از بین برنده) گناهان بزرگ، به فریاد اندوهگین رسیدن (کمک کردن و برطرف کردن مشکل ستمدیده یا نیازمند یا بیمار یا بدهکار یا اسیر یا گرفتار و مانند آن) و زودن غم از انسان غمگین است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«شوربختی معاویه این بود که مقابلش علی بن ابیطالب بود؛ که اگر نبود، ما امروز از معاویه چونان پادشاهی دانشمند، باتدبیر و قدرتمند یاد میکردیم.»
🔴امام خمینی(ره)
♦️به حسب نقل وقتی امیر المومنین(ع) دو پیراهن خرید، یکی را که بهتر بود به قنبر (مستخدم خود) داد و پیراهن دیگر را که آستینش بلند بود برای خودش برداشت و زیادی آستین را پاره کرد، پیراهن آستین پاره را بر تن کرد.
♦️هرگاه این سیره حفظ می شد و حکومت به شیوه اسلامی بود، نه بر تسلط بر جان و مال مردم ، نه سلطنت و نه شاهنشاهی، این ظلم ها و غارت گری ها و دستبرد به خزانه عمومی و فحشا و منکرات واقع نمی شد.
#امام_خمینی
📚کتاب ولایت فقیه صفحه ۴۶
🔴امام خامنه ای :بزرگترین برنامه تربیتی امام علی ابن ابیطالب (علیه السلام) بی رغبتی به دنیا است .
♦️آن بزرگوار،(امیرالمومنین علیه السلام )همهی عمرش را به عبادت خدا گذراند. از اوّلی که در وجود آن بزرگوار به وسیلهی پیغمبر اکرم نقطهی نوری از هدایت الهی به وجود آمد، تا لحظهای که با شمشیر دشمنان خدا به لقاءلله شتافت، یکجا شما آن بزرگوار را پیدا کنید که از عبادت و توجّه به خدا و رابطه گرفتن با خدا غفلت کرده باشد! چه در شادی، چه در عزا، چه در جنگ و چه در صلح.
♦️ در شب به نوعی، در روز به نوعی، در مسجد به نوعی، در میدان جنگ به نوعی، در مسند حکومت به نوعی، در جایگاه قضاوت و داوری به نوعی، دائم در حال ارتباط با خدا و تعبّد پیش پروردگار و کار برای او. این امیرالمؤمنین است.
(۱۷/اردیبهشت/۶۷)
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 روضه امیرالمومنین از زبان رهبر انقلاب
📌 همراه با تصاویری از مسجد کوفه و حرم مطهر نجف در شب شهادت مولیالموحدین امیرالمومنین علیه السلام
🌹🌹🌹
📆یکشنبه ۲۱ ماه رمضان سال ۴۰قمری
🗓 عوامل شهادت امام علی ؛ خوارج
💠رهبرانقلاب :
‼️ما لازم است بدانیم که علیها چگونه کشته میشوند و به دست کهها کشته میشوند. امروز زمانی است که ما این را باید بیشتر و بهتر از همیشه بدانیم. علی یعنی اسلام مجسم، یعنی قرآن ناطق، یعنی بزرگ ترین شاگرد اسلام، به دست ابن ملجم کشته شد. ابن ملجم کیست؟ ابن ملجم یکی از خوارج است. چند تا ویژگی دارد: اولا به ظاهر مسلمان است، آنهم مسلمان بسیار متعبد، مسلمانی که قرآن را هم از بر و به خوبی میخواند: خیلی هم در اسلام خود متعصب و پایبند است. ویژگی دومش این است که هیچ کس را قبول ندارد. حتى على را! على را هم مسلمان نمیدانست. او معتقد است که علی سازشکار است. او معتقد است که علی یک عنصر غیرانقلابی است. او به خاطر اینکه علی با معاویه، در لحظهای بسیار حساس و خطیر و به خاطر ضرورتی بزرگ، جنگ را به آتش بس کشانید، مخالفت میکند. آیا انگیزه واقعی او هم دفاع از اسلام است؟ تردید باید داشت. ظاهرا به نام اسلام، بزرگ ترین مسلمانها را متهم به سازشکاری و ارتجاع میکند. چون علی را مرتجع میداند، پس خود، مدعی ترقی خواهی و انقلابیگری است. با نام اسلام، با نام قرآن ، با نام انقلابی بودن ، با نام پارسایی و پایبندی به اسلام و اخلاق اسلامی، با نام قاطعیت، مسلمانترین، پارساترین، قاطعترین، مفیدترین و ارزنده ترین و بزرگترین پیروان اسلام را به خاک و خون میکشد. خوارج نهروان یک چنین گره، مشکل و معضلی بودند در زمان علی، و این خط، همیشه باقی است ، امروز هم هست. ۵۸/۵/۲۳
‼️در تمام دوران های صدر اول اسلام تا قرن دوم و سوم - که رد پای خوارج پیداست - آنها را با چهره ادعای اسلام، با متهم کردن فرزندان راستین اسلام، با دشمنی کردن با مغزها و لبهای اسلام و قرآن میبینیم. لذا امیرالمؤمنین شهید یک فاجعه است، شهید یک توطئه است، شهید یک غلط بزرگ در متن جامعه اسلامی آن روز است. آن غلط چیست؟ آن غلط این است که کسانی مانند ابن ملجم که بویی از اسلام نشنیده اند، هیچ از اسلام درک نکرده اند، با نام اسلام - آن هم اسلام انقلابی و اسلام تند و تیز - به جان بهترین خلق خدا بیفتند. این یک فاجعه است؛ خود این یک فاجعه است. اگر علی بن ابی طالب را هم نمیکشتند، خود وجود این چنین خبطی، یک فاجعه بزرگ است، فاجعه تأسف انگیز. امروز ما عمق این فاجعه را درک میکنیم. ۵۸/۵/۲۳
‼️اگر شمشیر غدر و خیانت نمیبود و این جنایت بزرگ به وسیله ابن ملجم و عناصر پشت پرده این جنایت صورت نمیگرفت، امیرالمؤمنین این راه را ادامه میداد و باز دنیای اسلام شاید تا قرنها بیمه و تأمین میشد. لذا مصیبتی که آن روز وارد شد، برای دنیای اسلام و تاریخ اسلام پُرخسارت بود. باز هم این منهل رَوی صافی زلالی را که می توانست دنیای اسلام را سیراب کند، از دسترس دنیای اسلام دور کردند؛ لذا مصیبتِ همیشه است! ۸۳/۸/۱۵
‼️در زبان ما خوارج را به مقدّسهای متحجّر تشبیه میکنند؛ اما این عبارت اشتباه است. مقدّس متحجّر گوشه گیری که به کسی کاری ندارد و حرف نو را هم قبول نمیکند، این کجا و خوارج کجا؟ خوارج سر راه میگرفتند، میکشتند، میدریدند و میزدند؛ اگر اینها آدم هایی بودند که یک گوشه نشسته بودند و عبا را بر سر کشیده بودند، امیرالمؤمنین که با اینها کاری نداشت، خوارج مقدس مآب نبودند؛ آنها جهل مرکب داشتند؛ یعنی طبق یک بینش بسیار تنگ نظرانه و غلط، چیزی را برای خودشان دین اتخاذ کرده بودند و در راه آن دین، میزدند و میکشتند و مبارزه میکردند! البته رؤسای خوارج عقب میایستادند. اشعث بن قیسها و محمّد بن اشعثها همیشه عقب جبههاند و در جلو آدم های نادان و ظاهربین قرار دارند که مغز اینها را از مطالب غلط پُر کردهاند و شمشیر هم به دستشان دادهاند و میگویند جلو بروید؛ اینها هم جلو میآیند، میزنند، میکشند و کشته میشوند؛ مثل ابنملجم که آدم احمقی بود که ذهنش را علیه امیرالمؤمنین پُر کرده بودند و کافر شده بود. او را برای قتل امیرالمؤمنین به کوفه فرستادند. اتفاقاً یک حادثهی عشقی هم مصادف شد و او را چند برابر مصمم کرد و دست به این کار زد. خوارج اینگونه بودند و تا بعد هم همینطور ماندند. ۷۰/۱/۲۶
Jahade_tabeini
⭕️پنج ویژگی خوارج برای این روزها
چرا خوارج در هر نقطه تاریخ که باشند ویران کننده اند؟ پاسخ ساده است؛ چون در لباس جبهه حق، آلت دست و خاک راه دشمن می شوند.
و این روزها نتیجه شدت و عمق جنگ های شناختی، توسعه خوارج زمانه است. فکر می کنید مهمترین تفاوت جنگ های شناختی با جنگ های "اعتقادی و فرهنگی و جنگ سخت" چیست؟ در دیگر جنگ ها فرد یا حذف می شود(ثمره جنگ سخت) و یا از جبهه حق به جبهه دشمن اضافه می شود(ثمره جنگ اعتقادی و فرهنگی) اما در جنگ شناختی(جنگ رسانه ای و تحریف) فرد ظاهرا در جبهه حق است و شعار های انقلابی و عدالتخواهانه می دهد و اما آگاهانه و ناآگاهانه عامل بی مزد و مواجب نقشه آمران خدعه و مکر می شود.
اما ویژگی اصلی خوارج چیست؟ کسانی که ظاهرا در جبهه حق اند اما به تعبیر امیرالمومنین تیر در کمان شیاطیند اند؟!
👈این 5 ویژگی برای شناخت این روزهای ما نیز کارساز است.
1⃣یکم. در ظاهر حق مدارند
امیرالمومنین در وصف این جریان می فرماید: " خویشتن را به زیور ایمان آورندگان می آرایند و به زیور مردان صالح آراسته می سازند و بدینسان ، تزویر و نیرنگ در عبادت های ظاهری را وسیله معصیت قرار داده اند" نهج البلاغه ، خطبه32.
جناب مالک اشتر درباره آنها می گوید: "ای صاحبان پیشانی های پینه بسته و سیاه؛ چنین می پنداشتم که این نماز شما نشانه زهد و بی اعتنایی به دنیا و شوق به خداست..." تاریخ طبری، ج5، ص50
و پیش بینی پیامبر (ص) از این خصیصه خوارج :" دسته اى به روش گفتار انسانهاى نیک سخن مى گویند و قرآن مى خوانند امّا... از دین خارج مى شوند، چنانکه تیر از کمان بیرون مى رود." ( کنزالعمّال ) , ج . 11 / 202
2⃣دوم. ظاهرگرایی محض
با شعار ﴿إِنِ الْحُکمُ إِلَّا لِلَّه﴾ (انعام: 57) مقابل قرآن و حقیقت قرآن قرار گرفتند و با همین مبنا به عدالت بدون ولایت رسیدند. تا آنجا که با همین ظاهرگرایی امیرالمومنین و پیامبراکرم را به بی عدالتی متهم کردند.
شهید مطهری می گوید خوارج مقدس نما شب نوزدهم رمضان را برای به شهادت رساندن میزان حق، حضرت علی (ع) انتخاب کردند؛ زیرا می خواستند این جنایت را که از نظر آنها عبادت بود، در شب عزیز و مبارکی انجام دهند (مطهری، بی تا، ج4، ص823 ).
ابن ملجم ملعون معتقد بود: " على به کارى تن در داد که برخلاف حکم خدا بود ."(الاستیعاب ) , ج . 3 / 219
پیشتر نیز یکی از سردمداران خوارج به نام حرقوص بن زهیر در زمان حیات پیامبر اکرم (ص) حضرت را در تقسیم غنایم به عدالت سفارش کرد و سبب برانگیختن خشم حضرت شد (مجلسی، 1404ق، ج 22، ص 38).
3⃣سوم بی بصیرتی
خوارج در نهایت بی بصیرتی از شناخت زمان و تقابل حق و باطل بودند و به تعبیر شهید مطهری همین بی بصیرتی باعث می شد آلت دست دشمن شوند. (مطهری، بی تا، ج2، ص37)
حضرت علی (ع) در این باره می فرمایند: «شکایت می کنم به خدا، از مردمی که در جهالت و نادانی زندگی می کنند و در گمراهی می میرند» (ابن ابی الحدید، 1378، ج8، خطبه 17).
حضرت جای دیگر این ویژگی خوارج را بسیار لطیف و عالی بیان کرده اند: «همانا بدترین مردم هستید؛ تیرهایی در دست شیطانید که از وجود پلیدتان برای زدن نشانه خود استفاده می کند و به وسیله شما، مردم را در حیرت و گمراهی می افکند» (ابن ابی الحدید، 1378، ج8، ص112 ).
4⃣چهارم تکفیر و اتهام به دیگران
شهید مطهری نوشتند که خوارج در نهی از منکر دیگران منکر هرگونه منطقی بودند. (مطهری، بی تا، ج4، ص823 و ج 17، ص304). و در بیان این ویژگی خوارج دارند که: "مدعی بودند که همه بد می فهمند و یا هرگز نمی فهمند و همگان راه خطا می روند و اهل جهنم هستند. آنان تنگ نظری خود را به صورت یک عقیده دینی درمی آوردند. . (مطهری، بی تا، ج16، ص325).
امیر مؤمنان علی(ع) روحیه خوارج را چنین توصیف کرده است: «آنان مردانی خشن، بدون اندیشه عالی و احساسات لطیف، مردمی پست، برده صفت و اوباش هستند» (ابن ابی الحدید، 1378، خطبه 238).
5⃣پنجم جاهل مقصر و نه قاصر
یکی از شاخص های کلیدی خوارج این بود که جاهل مقصر بودند و نه قاصر. به تعبیر دیگر امیرالمومنین بارها به آنها تذکر داده و درباره مشی خطای شان نصحیت کرده بودند اما هیچ توجهی نشد و همچنان دیگران را هتک حرمت و تکفیر می کردند و کار به جایی رساندند که ولایت امیر را به اسم عدالت و حق گرایی زیر سوال بردند. به سخن دیگر می فهمیدند و می دانستند چه خطایی می کنند و مثل عوام جاهل نبودند و اما حاضر نمی شدند از این راه بازگردند. (براى آگاهى بیشتر ر.ک: خطبه 122 شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید/7/219).
همشهری
@mahdian_mohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆صدای شهید سید محمدباقر صدر
🔅رستگاری، همان شهادت اوست
🔅اگر علی(ع) برای دنیایش کار کرده بود حتماً میگفت: به خدا سوگند که من بدبختترین بشرم؛ زیرا من در برابر عمری سراسر جهاد و فداکاری و عشق خدا چیزی بهدست نیاوردم؛ اما او چنین نگفت، بلکه فرمود : «به خدای کعبه سوگند، رستگار شدم». والله این رستگاری همان شهادت اوست؛ زیرا او برای دنیایش کار نمیکرد، برای پروردگارش کار میکرد و الآن [لحظه شهادت برای او]لحظه دیدار با خداست. این لحظهای است که علی(ع) با خداوند متعال دیدار میکند و خدا هم حساب او را تمام و کمال میدهد. پاداشش را عطا میکند و اجر و عوض آن همه سختیها و مصائبی که تحمل کرد را میپردازد.
🔅بخشی از آخرین جلسه درس تفسیر شهید صدر
🔅سال ۱۳۹۹ هجری قمری
🌹درس بزرگ روز بيست و يكم ماه رمضان تقواست
♦️امام خامنه ای: امروز بیست و یکم ماه رمضان است. این روز قدر هم دارای فضیلتی مانند شب قدر است، هم روز شهادت امیرمؤمنان است.
♦️درس بزرگ این روز برای ما تقواست. مراقب خود باشیم. در کار و رفتار خود، در سخن و معاشرت خود، حتّی در آنچه که در ذهن ما میگذرد دقّت کنیم، مواظب آنها باشیم و سعی کنیم که از راه خدا و راه حق منحرف نشویم. این، تقواست.
▪️شیر آوردنتان دیر شده
دیگر از زندگی اش سیر شده
▪️داغ زهرا به دلش بود ولی
علی از جهل شما پیر شده
▪️حسن و زینب وعباس و حسین
اشکشان سخت سرازیر شده
▪️شب آخر همه جا نام علی ست
چه عجب کوفه نمک گیر شده
▪️کاسه ی شیر به دردش نخورد
شیر آوردنتان دیر شده
✍ مجید بوری
🌹🌹🌹
▪️ابو سعيد خدرى گويد:
رسول خدا "صلى الله عليه و آله" به امیر مؤمنان على "عليه السلام" فرمود:
«حُبُّكَ إِيمَانٌ وَ بُغْضُكَ نِفَاقٌ وَ أَوَّلُ مَنْ يَدْخُلُ الْجَنَّةَ مُحِبُّكَ وَ أَوَّلُ مَنْ يَدْخُلُ النَّارَ مُبْغِضُك»
دوستى تو ايمان و دشمنى تو نفاق است.
و اولین كسی كه داخل بهشت می شود دوستدار تو و اولین كسی كه داخل دوزخ گردد، دشمن توست.
🔺بحار الأنوار، ج39، ص267
🏴زیارت حضرت امیرالمومنین علیهالسلام (زیارت امینالله)
♦️آیت الله مشکینی(ره): مبادا روز شهادت یا ولادت امامی بگذرد و شما آن امام را زیارت نکنی
🌹اَلسَّلامُ عَلَيک يااَمينَ اللهِ فى اَرْضِهِ، وَحُجَّتَهُ عَلى عِبادِهِ، 《اَلسَّلامُ عَلَيک يا اَميرَالْمُؤْمِنينَ》، اَشْهَدُ اَنَّک جاهَدْتَ فِى اللهِ حَقَّ جِهادِهِ، وَعَمِلْتَ بِکتابِهِ، وَاتَّبَعْتَ سُنَنَ نَبِيهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَآلِهِ، حَتّى دَعاک اللهُ اِلى جِوارِهِ، فَقَبَضَک اِلَيهِ بِاخْتِيارِهِ، وَاَلْزَمَ اَعْدائَک الْحُجَّةَ مَعَ مالَک مِنَ الْحُجَجِ الْبالِغَةِ عَلى جَميعِ خَلْقِهِ،
🌹اَللّهُمَّ فَاجْعَلْ نَفْسى مُطْمَئِنَّةً بِقَدَرِک، راضِيةً بِقَضآئِک، مُولَعَةً بِذِکرِک وَدُعآئِک، مُحِبَّةً لِصَفْوَةِ اَوْلِيآئِک، مَحْبُوبَةً فى اَرْضِک وَسَمآئِک، صابِرَةً عَلى نُزُولِ بَلائِک، شاکرَةً لِفَواضِلِ نَعْمآئِک، ذاکرَةً لِسَوابِغِ آلآئِک، مُشْتاقَةً اِلى فَرْحَةِ لِقآئِک، مُتَزَوِّدَةً التَّقْوى لِيوْمِ جَزآئِک، مُسْتَنَّةً بِسُنَنِ اَوْلِيآئِک، مُفارِقَةً لِأَخْلاقِ اَعْدائِک، مَشْغُولَةً عَنِ الدُّنْيا بِحَمْدِک وَثَنآئِک،
🌹اَللّهُمَّ اِنَّ قُلُوبَ الْمُخْبِتينَ اِلَيک والِهَةٌ، وَسُبُلَ الرَّاغِبينَ اِلَيک شارِعَةٌ، وَ اَعْلامَ الْقاصِدينَ اِلَيک واضِحَةٌ، وَاَفْئِدَةَ الْعارِفينَ مِنْک فازِعَةٌ، وَاَصْواتَ الدَّاعينَ اِلَيک صاعِدَةٌ، وَاَبْوابَ الْإِجابَةِ لَهُمْ مُفَتَّحَةٌ، وَدَعْوَةَ مَنْ ناجاک مُسْتَجابَةٌ، وَتَوْبَةَ مَنْ اَنابَ اِلَيک مَقْبُولَةٌ، وَعَبْرَةَ مَنْ بَکى مِنْ خَوْفِک مَرْحُومَةٌ، وَالْإِغاثَةَ لِمَنِ اسْتَغاثَ بِک مَوْجُودَةٌ، وَالْإِعانَةَ لِمَنِ اسْتَعانَ بِک مَبْذُولَةٌ، وَعِداتِک لِعِبادِک مُنْجَزَةٌ، وَزَلَلَ مَنِ اسْتَقالَک مُقالَةٌ، وَاَعْمالَ الْعامِلينَ لَدَيک مَحْفُوظَةٌ، وَاَرْزاقَک اِلَى الْخَلائِقِ مِنْ لَدُنْک نازِلَةٌ، وَعَوآئِدَ الْمَزيدِ اِلَيهِمْ واصِلَةٌ، وَذُنُوبَ الْمُسْتَغْفِرينَ مَغْفُورَةٌ، وَحَوآئِجَ خَلْقِک عِنْدَک مَقْضِيةٌ، وَجَوآئِزَ السَّآئِلينَ عِنْدَک مُوَفَّرَةٌ، وَ عَوآئِدَ الْمَزيدِ مُتَواتِرَةٌ، وَمَوآئِدَ الْمُسْتَطْعِمينَ مُعَدَّةٌ، وَمَناهِلَ الظِّمآءِ مُتْرَعَةٌ،
🌹اَللّهُمَّ فَاسْتَجِبْ دُعآئى، وَاقْبَلْ ثَنآئى، وَاجْمَعْ بَينى وَ بَينَ اَوْلِيآئى، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَعَلِىٍّ وَ فاطِمَةَ، وَالْحَسَنِ وَالْحُسَينِ، اِنَّک وَلِىُ نَعْمآئى، وَمُنْتَهى مُناىَ، وَغايةُ رَجائى فى مُنْقَلَبى وَمَثْواىَ،
🌹اَنْتَ اِلهى وَ سَيدى وَمَوْلاىَ، اِغْفِرْ لِأَوْلِيآئِنا، وَ کُفَّ عَنَّا اَعْدآئَنا، وَاشْغَلْهُمْ عَنْ اَذانا، وَ اَظْهِرْ کلِمَةَ الْحَقِّ وَاجْعَلْهَا الْعُلْيا، وَ اَدْحِضْ کلِمَةَ الْباطِلِ وَاجْعَلْهَا السُّفْلى، اِنَّک عَلى کلِّشَىءٍ قَديرٌ.
نامه حضرت علی به مالک اشتر یکی از ماندگارترین متون تاریخی است.
مطالعه آن چقدر وسعت دید میدهد، چقدر محتوایش مترقی است، چقدر...
پیشنهاد میکنم به جای بسیاری از ساعاتی که در ایتا و اینستاگرام و توییتر و... هستیم، یکبار متن این نامه را بخوانیم:
https://b2n.ir/b29310
@Sabeti ✅
❓چرا #امام_علی (ع) با وجود آگاهی از نیت شوم ابن ملجم، در جهت حفظ جان خود اقدامی نکرد.؟
✅پاسخ اجمالی:
علت عدم اقدام امام علی را می توان از چند جهت پاسخ داد:
1. معیار و میزان در انجام وظیفه علم عادی است.
امام در اطاعت فرمان خدا به علم باطنی (علم غیب) خویش عمل نمیکند و همانند دیگر افراد عادی رفتار میکند. و اگر امام بخواهد به علم غیب خود عمل کند دیگر نمی تواند الگو و اسوه مردم باشد؛ زیرا مردم چنین علمی را در اختیار ندارند.
2. نظام این عالم نظام آزمایش و امتحان است. در حالی که استفاده از علم غیب و عمل بر طبق آن زمینه آزمایش را از بین خواهد برد؛ زیرا مانع ادامه عادی کارها می شود.
🔻به عبارت دیگر؛ درست است که امام علی(ع) مانند دیگران وظیفه دارد از جان خود دفاع کند اما اولاً این وظیفه در محدوده علم عادی است و شامل علم غیب نمی شود.و ثانیاً طرف دیگر این عمل (شهادت امام علی ) ابن ملجم است که در حال امتحان است و علم امام نباید مانع آزادی و اختیار او شود در صورتی که اگر امام بخواهد به علم غیب خود عمل نماید اختیار از ابن ملجم سلب خواهد شد و زمینه ای برای آزمایش و امتحان او باقی نمی ماند.
📝 پاسخ تفصیلی 👉
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈
☑️باطلابپاسخگوهمراهباشید▪️
@Tollabe_pasokhgoo
•┈┈••✾•✨✨•✾••┈┈•