فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحومه نیره اعظم احتشام رضوی
درباره همسرش آقا سید مجتبی نواب صفوی میگوید🌷🙏🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نمایی از سریال معمای شاه
❄️آخرین لحظات عمر شهید نواب
در دل شب تار و سرد ۲۷ دیماه ۱۳۳۴
🌹🌹🌹😭
خاطرات_رهبر_انقلاب_از_شهید_نواب.mp3
4.1M
🎵 اولین جرقه های انقلابی را شهید نواب صفوی در دل ما روشن کرد
دیدن نواب، مثل دیدن یک فیلم پرهیجان بود! ۶۳/۱۰/۲۲
💟خاطرات جالب رهبرانقلاب از شهید #نواب_صفوی
📸 #عکس_نوشت | شهید نواب، الگوی مقابله با دشمنان
آیت الله مصباح ؛
🔹️شهيد نواب صفوى قدس سره [که] يكى از الگوهاى برجسته انقلابِ كشورِ ماست، چه کار کرد؟! [جز این که نسبت به دشمنان خشونت نشان داد؟!] چنين نيست كه در اسلام مطلقا هيچ خشونتى نداشته باشيم و مثل برّه، نهایتاً یك بَعى بگوييم. در مقابل گرگ و پلنگ بايد حمله كرد، بايد شير بود. بله در مقابل مؤمنين رام باشيد! اين تعبير قرآن(مائده/۵۴) است امّا برابر دشمنان، باید شير باشيد تا جرأت حمله نداشته باشند.
۱۳۷۸/۰۵/۰۷
🌹🌹🌹
Sequence 01_1.mp3
3M
📻 رادیوپلاک
کافه کامنت
ویژه سالروز شهادت شهید نواب صفوی و یارانش
❇️تولید و انتشار در رادیو پلاڪ❇️ °•﴿رادیورسمےستادراهیان نورڪشور﴾•°
🖊〰نویسنده: رقیه صالحی
🎙گوینده: سید امیرحسین امیری
••💻 تدوین: مریم یحیایی
📥پیشنهاد دانلود 📤پیشنهادارسال
✨پیشڪش میشود بھ سیدالشهداے جبهه مقاومت:
[سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانے🇮🇷]
و همه شهدای مدافع حرم
🖇به رادیو پلاک بپیوندید...
🎙🎧 eitaa.com/radiopelak
🎙🎧 t.me/pelak_radio
#راهیان_نور
🌹🌹🌹🌹🌹
🌹حضرت امیرالمؤمنین على -سلام الله علیه- فرمودند:
🌹 السَّخَاءُ وَ الشَّجَاعَةُ غَرَائِزُ شَرِيفَةٌ يَضَعُهَا اللَّهُ سُبْحَانَهُ فِيمَنْ أَحَبَّهُ وَ امْتَحَنَه
🌹سخاوت و #شجاعت خصلت هاى والايى هستند كه خداوند سبحان آن دو را در وجود هر كس كه دوستش داشته و او را آزموده باشد قرار میدهد.
📚تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 375 ، ح 8443
🌹۶۷ امین سالگرد شهادت بزرگْ روحانی مجاهد و مبارز نستوه، حجت الاسلام والمسلمین شهید سید مجتبی #نواب صفوی و یاران وفادارش بر تمامی آزادگان جهان، تبریک و تسلیت باد.
🌹🌹🌹
👆👆👆👆👆
✅ ۲۰ پیام درباره ی
آزاده ی سرافراز، مجاهد مخلص،
نماد غیرت دینی در عصر ما،
شهید سیدمجتبی #نوّاب صفوی
در سالگرد شهادت تلخ او ...
رضوان الله علیه ...
🌹🌹🌹
🌹برف که میبارد
یاد تو را هم میآورد ...
۲۷ دیماه ۱۳٦٦
منطقه ماووت عراق
عملیات بیت المقدس۲
پیکر قهرمان آرمیده روی برف
شهید محمد کولیوند
#یاد_کنید_شهدا_را_باصلوات
🌹🌹🌹
ویرایش نهایی.pdf
3.76M
🌀 انتخابات نهمین دوره مجمع نمایندگان طلاب
🖇 ویرایش نهایی داوطلبان انتخابات مجمع نمایندگان طلاب - ۲۷ دی ۱۴۰۱
1⃣ شروع انتخابات، چهارشنبه ۲۸ دی ماه از ساعت ۸ صبح الی ۱۸ عصر در مدرسه مبارکه #فیضیه
2⃣ پنجشنبه ۲۹ دی در شهرک پردیسان، مسجد حضرت زینب (س) از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۸ عصر
#مجمع_نمایندگان
با نهایت تاسف و تاثر
درگذشت مرحوم حاج عباس حسینی یکتا
ابوی حاج حسین یکتا
را به اطلاع کلیه سروران گرامی میرسانیم
☑️ https://eitaa.com/joinchat/3797614592C4c785700cb
🔴 کسی که پیش نماز منافقین شد، کیست؟
🔻 مجید معینی، آخوند نمازشب خوانی که کارش به پیش نمازی با کراوات و ریش تراشیده برای منافقین رسید!
🔹 در فضای مجازی تصویری از نماز جماعت فرقه رجوی منتشر شده که با توجه به جنایتهای این فرقه بیشتر دستمایه طنز کاربران قرار گرفته است.
🔹 اما امام جماعت این گروهک ضاله منافقین کیست؟ امام جماعت فرقه رجوی مجید معینی است که بهزاد نبوی در خاطراتش نام او را میبرد کسی که طلبه زاهدی بوده اما جذب منافقین و بعد امام جماعت این فرقه گشته است.
🔹بهزاد نبوی روایت میکند که: «قبل از سال ۵۴ حتی در بین عده ای از روحانیون مبارز و مسلمان ما، تفکر التقاطی شکل می گرفت. به یاد دارم که جلال گنجه ای (طلبه) در زندان تحت تعلیم مهدی تقوایی مجاهد خلق شد و اولین بازتابش این بود که ریشش را تیغ انداخت. روحانیونی بودند که بالای منبر حتی برای چریک های فدایی فاتحه می خواندند یا در زندان که می آمدند مالکیت اشتراکی را تأیید می کردند.»
🔹بهزاد نبوی از طلبه دیگری به نام مجید معینی یاد می کند که ابتدا اهل تهجد و نماز شب و در عین حال نیز در برابر شکنجه بسیار مقاوم بود. اما تحت تأثیر منافقین، پس از انقلاب نیز به مبارزه مسلحانه با جمهوری اسلامی روی آورد و بعدها در شهرک اشرف بغداد، منصب امام جماعت فرقه رجوی را عهده دار شد!
🌸🌸🌸🌸🌸
#کتابگو
📚اهل تحقیق میدانند رسیدن به نظریه و استخراج نظریه هر دو کار دشوار و زمانبری است. هر عالمی به این نقطه نمی رسد و در صورت مکتوب نکردن استخراج نظریه از مجموعه آثار یک متفکر کار بسیار دشواری است. در حوزه عدالت اجتماعی کار نظری زیاد انجام شده اما این کتاب که تازه شروع کردم یک کار اصولی دقیق در استخراج نظریه عدالت ۶ نفر از متفکرین معاصر است. امام خمینی ره، رهبر انقلاب، شهید مطهری، شهید بهشتی و شهید صدر و در نهایت نظریه عدالت اجتماعی اسلام؛ قرار شد گاهی در کانال کتاب معرفی کنم، این اثر را به دوستان پیشنهاد میکنم.
🔻ان شاءالله تلاش میکنم مبتنی بر این کتاب و سایر آثاری که از متفکرین خواندم در فرصتی مناسب یک درس گفتار پیرامون مساله عدالت به صورت مجازی بگذارم و در این باره با هم گفتگو کنیم.
✍ #محمدامین_رضایی
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca۴۲
🔴همه چیز به #عدالت بستگی دارد
ستون خیمه انقلاب و رکن اساسی آن عدالت است، بویژه عدالت مالی و اقتصادی و معیشتی، که سروکار همه مردم - بخصوص انسان محروم - همواره با آن است؛ و چگونگی تربیت و تهذيب اخلاق مردم و عمل آنان، و سلامت روح و جان و تعادل روان و سامانیابی زندگی همه و همه در گرو آن است، و حتی دینداری و به احکام دین عمل کردن مردم نیز بسته به آن است، یعنی عدالت
|علامه محمدرضا حکیمی🌱|
📖کتاب کلام جاودانه/ص۲۰۷
🔻"دین" یعنی "عدل" و عدل یعنی دین. هر جا دیدید میگویند: دین و اسلام هست و عدالت اجتماعی نیست بدانید دین اسلامش قلابی است!
✍ شهید بهشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چمران:
مبالغ اخذ شده دختر عضو شورای شهر باید برگردد
رئیس شورای شهر تهران:
🔹اعلام شده که به حقوق رئیس دفتر یکی از اعضا رسیدگی شود. گفتهایم که فیش را بیاورند تا جزئیات را بررسی کنیم تا متوجه شویم چگونه به این مبلغ رسیده و چه میزان از آن معوقه بوده است.
🔹این فرد لغو قرارداد شده و علت اصلی دلیل آن نوع استخدام بوده است که نباید این کار انجام میشد و در خصوص برگشت مبالغ اخذ شده سیستمهای نظارتی باید تصمیم بگیرند.
🔹اعضای شورای شهر دریافت حقوق ندارند بلکه حقالجلسه میگیرند که این حقالجلسه [ماهانه] حدود ۲۰ میلیون تومان است.
😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهیدی که اسرای عراقی را فرماندهی کرد
🔹 شهید اسماعیل دقایقی همان فرماندهای است که گردانی را از میان سربازان عراقی که به اجبار بعثیها به جنگ آمده بودند و پس از اسارت به حقانیت ایران و باطل بودن حزب بعث پی میبردند، تشکیل داد و خودش فرمانده آنها شد.
@Fars_plus
🔴رهبرانقلاب خطاب به مسئولان فرهنگی:حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند
⏪دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو، و در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی تبلیغ را در عین خشیت کامل از پروردگار، دو وظیفه مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی خواندند.
🔹حضرت آیت الله خامنهای ضمن قدردانی از اقدامات خوبی که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام گرفته است، با استناد به آیات قرآنی، خشیت از پروردگار به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و افزودند: دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.
🔹ایشان توجه به اقتضائات اجتماعی در تبلیغ را نادیده گرفتن خشیت الهی ندانستند و گفتند: کارهای فرهنگی لوازمی دارد که باید به آنها توجه کامل کرد.
🔹ایشان توجه به لسان قوم را در فعالیتهای فرهنگی-تبلیغاتی از جمله این اقتضائات برشمردند و گفتند: زبان ارتباط گرفتن با یک جوان و نوجوان با زبان حرف زدن با یک غافل جاهل یا معاند فرق می کند همچنانکه باید زبان و لسان صحبت و تبلیغ در کشورهای دیگر با کار فرهنگی-تبلیغی در داخل از جمله در مجموعه های انقلابی تفاوت داشته باشد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی بازار فکر و محصولات نو در داخل و خارج را پررونق خواندند و گفتند: با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری فعال شوید.
🔹ایشان با ابراز ناخرسندی از کم کاری در این عرصه گفتند: سازمان تبلیغات و حوزه هنری در عرصه های مختلف، کار خوبِ زیاد کرده اند اما نه به اندازه عمر حدوداً چهل سال خود، بنابراین باید کار و تلاش را مضاعف کرد.
🔹اهمیت دادن به نیروی انسانی زبده به عنوان محور اساسی مجموعه های فرهنگی، حفظ نیروهای خوب سازمان تبلیغات در همه رشته ها،مراقبت از نیروها و مواظبت در زمینه آفات برون سپاری کارهای فرهنگی تبلیغاتی، چهار نکته دیگر رهبر انقلاب در این دیدار بود.
🔹ایشان در این زمینه گفتند: البته باید از ظرفیت های مردمی حداکثر استفاده را کرد که در این زمینه جشنواره عمار نمونه خوبی است.
🔹حفظ شادابی، سرزندگی، خوشحالی و خشنودی مردم از دیگر نکاتی بود که ایشان به عنوان یکی از وظایف مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی بیان کردند.
🔹رهبر انقلاب در تشریح بیشتر ابعاد و اهمیت این موضوع گفتند: البته اگر وضع اقتصاد و زندگی مردم بهتر شود شادابی و خشنودی آنها تا حدودی تأمین می شود اما جدا از این مسئله هم می توان با مشارکت خود مردم، کارهای متنوع – شیرین و سرزنده ای انجام داد.
🔹بخش آخر سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار حاوی چند توصیه از جمله پرهیز از جناح گرایی بود.
🔹ایشان گفتند: در کل کشور به اتحاد کلمه و همدلی نیاز داریم چه برسد به مجموعه های انقلابی که باید کاملاً از افتادن در دام نحله های گوناگون فکری و جناح گرایی پرهیز کنند.
🔹خودداری از کارهای صرفاً ویترینی و شکلی، و مراقبت از تولید آثار خنثی و بدون جهت گیری صحیح توصیه های دیگر رهبر انقلاب به رئیس و تعدادی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری بود.
#لبیک_یا_خامنهای
#پایان_مدارا_با_مسئولان
🌐 بـزرگترین کانال مطالبـهی حجاب
💠کانال یازهــرا | رسانهی حجـاب
https://eitaa.com/joinchat/1303511048C5d8930b351
🔸 عمله همین سرمایهدارها که دستشان در جیب دولت است هر سال به چندرغاز کمک دولت به نهادهای فرهنگی گیر میدهند که سرجمع یک درصد بودجه هم نمیشود.
تهرانی
🔹 این که یه دانشگاه مملکت یک بودجهی معمولی بگیره عجیب نیست. ولی چطور نهادی که صبح تا شب حتی به سوبسید نان مردم گیر میده خودش داره از دولت بودجه میگیره؟ اونم غیر شفاف.
عیننون
makshufateita
🔸 زن توی مترو میگفت ٢ ساله تو روزِ تهران راه نرفتم. هر روز هفته، حتی جمعه کار میکنم. ۷ صبح میرم بیرون و ۸ شب میرسم خونه.
🔹 ولی درد اصلی اینجا بود که یکی از خانوما ازش پرسید چقدر بهت میدن؟ زن گفت ۷ تومن. یهو چشمهای همه گشاد شد و گفتن چه خوب، کجاست ما هم بیایم؟
🔸 وضعیت کارگرها هر روز داره وحشتناکتر میشه. نمیدونم عموم آدمها دارن با چه رنج حقوقی و چند ساعت در روز کار میکنن که این شرایط فاجعهبار هم براشون آرزو شده.
دژهود
makshufateita
🔸گاز تربتجام و کاشمر و سبزوار قطع شد تا مرکزنشینها گرم بمانند. جنگ هم که بود، تا موشک بر سر پایتخت نخورد تدبیری برای پایان جنگ نشد. ریزگرد هم که آمد، تا به تهران نرسید از همدردی خبری نبود. آخ از این تبعیض کریه طبقاتی، این نابرابری تلخ، این بیانصافی برهنه، این شکاف مرکز و حاشیه.
📝حسین حمدیه
makshufateita
🌀 تأملی در بودجه دولتی حوزههای علمیه
📝 بخش سوم: مبهمبودن آثار قبض و بسط بودجه
🖋 علی مهدوی
🔸 دولت اول احمدینژاد، دورهی گشایش بودجه برای نهادهای حوزوی -علی الخصوص شورای عالی و مرکز مدیریت حوزههای علمیه- بود.
تنها در یکی از سالها رقمی بالغ بر ده برابر آنچه توقع برخی بزرگان به عنوان بودجه حوزه بود، تخصیص یافت که به نسبت آن سال رقم قابل توجهی بود.
🔹 رفته رفته در پایان دولت دوم احمدینژاد و دو دولت حسن روحانی، بودجههای حوزه به شدت محدود شد و حتی طبق اذعان برخی مسؤولین، رقمی کمتر از آنچه تخصیص مییافت به حساب نهادهای حوزوی واریز میشد.
میتوان گفت در دولت کنونی مجدد آثار گشایش بودجه -چه در سال گذشته و چه سال جاری- به خوبی هویداست.
✅ اینکه مسؤولین حوزه در شرایط محدودیت بودجه توانستند به رتق و فتق امور بپردازند، از توانمندی و نقاط قوت ایشان است؛
🔻 اما سؤالاتی برای بدنه حوزههای علمیه وجود دارد:
❓اساسا حوزههای علمیه در این دورههای قبض و بسط بودجه، چه تغییر و تحولاتی داشته است؟
❓خروجی تحولی و آثار مثبت گشایش بودجه را در چه مواردی میتوان دید؟
❓برنامههایی که در دوران گشایش بودجه اجرا شدند و خروجیهای ملموس علمی، تبلیغی و اجتماعی داشتند چیست؟
❓برنامهها و نمود اجتماعی حوزههای علمیه در مسألهی فرهنگ و همچنین رشد شاخص دینداری مردم چیست؟
♨️ طبعا وقتی این موارد حتی برای طلاب و اساتید روشن نباشند، برای جامعه هم نمیتوان لزوم رقمهای چندصد و چندهزار میلیاردی را تبیین کرد.
❇️ امیدواریم مسؤولین محترم نهادهای مختلف حوزوی این موضوع را جدی بگیرند و هرسال گزارشی از دستاوردها و اقدامات علمی، فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی حوزههای علمیه ارائه کنند.
〰〰〰〰〰〰
📌 درباره بودجه بیشتر بخوانید:
🌀 مغالطات دردناک:
https://eitaa.com/manahejj/6114
🌀 حوزه و دیوانسالاری اداری:
https://eitaa.com/manahejj/6115
#فصل_بودجه
#فصل_شفافیت
#بودجه_حوزه
@Manahejj