📸 روشهای شکنجهی هیولای مخوفی بهنام ساواک
⚠️ هشدار! تصاویر بالا حاوی خشونت بسیار شدید است
😶
آیت الله العظمی جوادی آملی:
"شما نهجالبلاغه حضرت را كه ملاحظه ميكنيد؛ ميبينيد، وجود مبارك حضرت، اين جمله را هر شب بعد از نماز عشا كه جمعيت از مسجد كوفه ميخواست، خارج شود، ميفرمود: «تَجَهَّزُوا رَحِمَكُمُ اللهُ»؛[۱]
آقايان! بارهاي خود را ببنديد، فكر نكنيد كه فردا زنده هستيد، فكر كنيد كه فردا روز رفتن است، طيّب و طاهر شده، بخوابيد، «تَجَهَّزُوا»؛ يعني جهاز خود را ببنديد و آماده شويد: «تَجَهَّزُوا رَحِمَكُمُ اللهُ»، اين از بيانات نورانی حضرت است كه در نهجالبلاغه آمده، حضرت هر شب بعد از نماز عشا به نمازگزارها ميفرمود: آقايان بارهای خود را ببنديد.
سرّ آن اين است كه هر لحظه، هر شب و هر روز، شيطان وسوسه ميكند؛ مطالب علمی كه حضرت يكی، دو بار فرموده بود، به آن بسنده ميكرد؛ امّا اين يك مطلب است كه هر روز نياز به تكرار دارد."
[۱]نهج البلاغه، خطبه۲۰۴
درس اخلاق ۹۳/۷/۱۷
daftar_ayatollah_javadi_amoli
💢 #قرآنی
✅ چرا خداوند در #قرآن از خود تعریف میکند؟
✍️چند نکته در این خصوص وجود دارد:
1️⃣ خداوند شایسته و لایق ستایش است زیرا سرچشمه هر خیر و برکتی است؛ لذا ستایش خداوند از خود، نوعی بیان حقیقت است.
2️⃣ این معرفی و شناساندن خداوند است برای انسان؛ زیرا چه کسی بهتر از خداوند می تواند خودش را برای بنده اش معرفی کند.
3️⃣ تعلیم انسان به ستایش خدایی که لایق ستایش است تا با شناخت خدایی که لایق ستایش است، به ستایش غیر خدا روی نیاورد. یعنی هم به انسان تعلیم داده می شود که چرا باید خدا را ستایش کند و هم این که غیر خدا، لایق ستایش نیست زیرا هیچ موجودی نمی تواند بدین گونه سرچشمه خیر و برکت باشد.
4️⃣ستایش خداوند، نوعی ارتقای درجه و کمال است برای انسان؛ و از آن جا که انسان آفریده شده تا به کمال و سعادت برسد، خداوند با این کار، یک مسیر رسیدن به کمال را به او نشان می دهد. بنابر این؛ خداوند نیازی به ستایش ندارد بلکه این انسان است که نیازمند است تا خالقش را بشناسد؛ بداند چه کسی لایق ستایش است؛ بداند چگونه او را ستایش کند و بداند چرا باید او را ستایش کند.
📲 @Duzduzani_ir
📢 در ماه رجب، رحمت رحیمیه خدا جاری است. برای اینکه در معرض این رحمت قرار گیریم باید زیاد استغفار کنیم.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«در ماه رجب، رحمت رحیمیه خدا جاری است. برای اینکه در معرض این رحمت قرار گیریم باید زیاد استغفار کنیم.
اگر ما استغفار کنیم، آن رحمت ما را دربر میگیرد و مورد مغفرت قرار میگیریم و گذشته ما پاک میشود و هم اینکه خدای متعال رجوعی به ما میکند. این رجوع و خدای متعال موجب احیای قلب انسان است.
ذکر استغفار، آثار فراوانی دارد. يکی از آثارش در بيان حضرت نوح(ع) به قومش آمده است که فرمود: «اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا» (از پروردگار خودتان طلب مغفرت بکنيد که او غفار است). نتيجه اش چیست؟ «يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم مِّدْرَارًا»(آسمان بر شما بارش فراوان نازل مي کند...). هم رحمت ظاهری است که همين باران است و هم برکات سمائي و معنوي است. «وَ يُمْدِدْكُم بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا» (اگر اهل استغفار بوديد خداي متعال شما را با مال و فرزند کمک مي کند و ...).
لذا یکی از دستورات در روایات به کسانی که خدا به آنها فرزندی نداده، این است که استغفار کنند. مثلاً يک سال سحرها استغفار کنند تا موانعش رفع شود؛ آنوقت خداي متعال ممکن است يک نسل پاکی به انسان بدهد...».
☑️ @mirbaqeri_ir
📌کلیپ بالا(دی ۹۶ و در مقام یک پیشگو):
۱. ترامپ از برجام خارج نمیشود و الا دیوانه است.
۲. اگر ترامپ از برجام خارج شود ایران هم خارج میشود.
📌کلیپ پایین(بهمن ۹۷ در مقام مدعی و منتقد):
۱. مگر به شما نگفتند ترامپ گفته از برجام خارج میشوم؟
۲. جواب اینهمه شکم گشنه را چه کسی میدهد؟
💡رائفیپور اگر معتقد بود ترامپ از برجام خارج میشود پس چرا گفته بود دیوانگی است و ماندن در برجام به سود آمریکاست؟ اگر هم معتقد بوده ترامپ از برجام خارج نمیشود که با دکتر ظریف همعقیده بوده و طبعاً جواب شکمهای گرسنه را با مشارکت دکتر ظریف بدهد. البته دیدیم که ایران هم در برجام ماند!
✍ به راستی برای هواداران رائفیپور چند شاهد و گواه از اشتباهات ایشان و تناقضات و خلافگوییها و تحلیلهای غلط و نظرات نادرست استادشان باید بیاوریم و نشان بدهیم تا بپذیرند ایشان صلاحیت اظهارنظر درباره مباحث مختلف را ندارد؟
#رائفی_پور ۱۹
naghd_raefi
📌 کم کم علائم نبوت جناب رائفیپور در حال ظهور و بروز است!
#رائفی_پور ۲۰
naghd_raefi
برنامه ارائه مقالات همایش ملی بنیادهای فلسفی علوم انسانی و اجتماعی (1)؛ مبانی انسان شناختی.docx
30K
💢 برنامه همایش ملی
«بنیادهای فلسفی علوم انسانی و اجتماعی (1)؛ مبانی انسانشناختی»
25 و 26 بهمن ماه
مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
لینک شرکت مجازی در این همایش
https://irip.ac.ir/u/136
🔴مهارتهای آموختنی
انسان موجودی تعلیمپذیر است؛
هر سنی اقتضای آموزشها و تعلیمات خاصی را دارد.
برخی از آداب و مهارتهایی را که بدون آنها نمیتوان زندگی سالمی را داشت، فقط میتوان و میباید در سنین نوجوانی و جوانی آموخت؛
مهارتهایی از قبیل:
✔️مهارت بهداشت فردی
✔️مهارت تفكر كردن
✔️مهارت تفكر درست داشتن
✔️مهارت منظم بودن
✔️مهارت مدیریت زمان
✔️مهارت برنامهريزی
✔️مهارت مطالعه
✔️مهارت خوب حرف زدن
✔️مهارت حرف خوب زدن
✔️مهارت نویسندگی
✔️مهارت پژوهش و تحقيق
✔️مهارت کار گروهی
✔️مهارت انتقاد كردن
✔️مهارت انتقادپذیری
✔️مهارت جرئتورزی و خطرکردن (در مسیر درست)
✔️مهارت حل مساله
( ا. ح. شریفی)
#اخلاق ۴
🌸🌸🌸🌸🌸
📜 #تک_جمله | انتظار فرج یعنی امید به رفع گرفتاری ها و امید به رحمت الهی.
۱۳۸۳/۰۷/۰۸
🌸🌸🌸🌸🌸
آنچه برای نسل جوان ما لازم است
آیت الله مصباح :
🔸️بعد از ممارست طولانی در علوم دینی به این نتیجه رسیدم که اساس زندگی انسانی را باورها و ارزشهای او تشکیل میدهد و رفتارهای فردی و اجتماعی [خواه ناخواه]، از نظام عقیدتی و ارزشی او سرچشمه میگیرد.
🔸️آنچه برای نسل جوان ما لازم است، یک مرتبه متوسطی است که در (طرح ولایت) در شش بخش تدوین شده و بیش از بیست سال است که برای دانشجویان بسیجی اجرا میشود. به نظر ما [مطالب طرح ولایت]، پایههای اساسی فکری و فرهنگی جوانان را تشکیل میدهد و از این رو اهمیت فوق العادهای برای تثبیت فرهنگ اسلامی دارد.
۱۳۹۵/۰۶/۰۳
🌿 #طرح_ولایت
🌸🌸🌸🌸🌸
🎤 رسالت تبیین حقیقت برای نسل های گام دومی
آیت الله مصباح :
🔸️ یکی از تفاوتهای اساسی چهل سال اول با دوم، این است که ما نسبت به تبیین ارزشهای اسلامی و مبانی اعتقادی انقلاب برای نسل آینده مسئولیت داریم. نسل آینده را چه کسی، براساس چه اعتقادات و مبانیای تربیت خواهد کرد؟ چه کسی به شبهههایی که به وسیله انبوه رسانههای شیطانی، پیوسته در حال تزریق به جوانان ماست، پاسخ خواهد داد؟ ما در چهل سال دوم وظیفهای داریم که در چهل سال اول نداشتیم.
۱۳۹۸/۰۱/۱۰
🔺️ تبیین بیانیه گام دوم انقلاب، در بیان آیت الله مصباح یزدی (قدسسره)
#گام_دوم
🌸🌸🌸🌸🌸
ثبت نام دوره #طرحولایت_طلاب
زمان برگزاری: ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲، به مدت ۴۰روز
زمان ثبت نام: ۱۰ بهمن لغایت ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
مکان برگزاری: مشهد مقدس
🕗 #آشنای_راه ۱۲ | راهنما
راوی ◀️ مصطفی حائری زاده؛ از اعضای فعال هیئت مؤتلفه در دوران مبارزه
🔸امام در تبعید بود، آیت الله بهشتی رفته بود آلمان و بچه های هیئت های مؤتلفه هم همگی تحت تعقیب! اوضاع انقلابی ها سخت شده بود و کمی سردرگم بودند. پیغام از شهید بهشتی خطاب به بچه های مؤتلفه آمد که:«در این مدتی که من نیستم، برای حرکت های سیاسی و تشکیلاتی دو نفر را به شما معرفی می کنم: آقای باهنر و آقای مصباح یزدی.»
🔺 تکه روایت هایی از زندگی علامه مصباح یزدی (قدس سره)
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 كلیپ #مردی_بر_مدار_حق
💠 علامه مصباح یزدی (ره)
🔟 شماره دهم
🔰 ساده و بی تكلف ...
🌸🌸🌸🌸🌸
🔴درسهايي که بايد از علامه مصباح آموخت...
🔸#درس ۱۳ : بصيرت
🔸يکي ديگر از ويژگيهاي برجستة آيتالله مصباح، «بصيرت» بود. او هم در مسائل ديني و هم در مسائلي اجتماعي و فرهنگي و سياسي حقيقتاً ديدي نافذ و بصيرتي مثالزدني داشت. ظرافتها و نقاط کور را خوب ميشناخت؛ اهداف پنهان دشمنان اسلام و انقلاب را به زيبايي تشخيص ميداد و در بزنگاهها وارد صحنه ميشد و عماروار، مرز حق و باطل را مشخص ميکرد و فتنهگران را از پشت نقابهاي دروغيني که از ديانت و اصلاحگري و امثال آن بر چهره ميزدند، بيرون ميکشيد و بنيانهاي فکري باطل و اهداف و مقاصد شيطاني پنهان آنان را آشکار مينمود.
🔸به تعبير مقام معظم رهبري، «چنین شخصیتی مصداق کامل عالمی است که تشخیص دقیق خود را در روزی که لازم باشد، بیدرنگ به میدان میآورد و در این راه سرزنش و زخم زبان دیگران را به چیزی نمیگیرد. در واقع تکریم حضرت آقای مصباح، تکریم راهحق و نشان دادن مصداق و الگوی شایسته است.» (رهبر انقلاب در ديدار اعضاي موسسه امام خميني، 3 آبان، 1389)
🔸اما به راستي آيتالله مصباح اين بصيرت مثالزدني را چگونه به دست آورده بود؟ و ما هم اگر بخواهيم از چنين بصيرتي برخوردار شويم، چه بايد کنيم؟
در پاسخ ميگويم #بصيرت مثل هر ويژگي بينشي و گرايشي ديگري که در انسان هست، معلول عواملي است که همگي در آيتالله مصباح وجود داشتند:
(1) شناخت حق و باطل و تشخيص مرزهاي جداکننده حق و باطل؛ و اين جز با در اختيار داشتن معياري دقيق امکان ندارد؛ و آيتالله مصباح با مجاهدتهاي علمي و عملي فراوان، معيارهاي برهاني و قرآني و عرفاني و حتي تجربي تمييز حق از باطل را تحصيل کرده بود؛
(2) قطع همه تعلقات دنيوي؛ از ديگر عوامل بصيرتزا، دل نبستن به جاه و مقام و اعتبارات و القاب اينجهاني و دنيايي است؛ و آيتالله مصباح براي زدودن چنين تعلقاتي از وجود خود مجاهدتهاي نفساني فراواني کرده بود؛ و در اين جهت هم کاملاً موفق شده بود. امور دنيوي و اعتبارات اجتماعي و دلبستگيهاي مادي چيزي نبود که آن روح بزرگ را به خود مشغول کنند؛
(3) اخلاص و تقوا؛ از ديگر عوامل مهم بصيرتزا، اخلاص و تقوا است؛ قرآن کريم ميفرمايد: «إِنَّ الَّذينَ اتَّقَوْا إِذا مَسَّهُمْ طائِفٌ مِنَ الشَّيْطانِ تَذَكَّرُوا فَإِذا هُمْ مُبْصِرُون» (اعراف، 201) اهل تقوا، به هنگام مواجهه با لغزشگاهها و دسيسههاي شيطاني، هرگز نميلغزند؛ آنها حقيقت را خوب مييابند و هرگز به دام شيطان نميافتند. به تعبير ديگر، انسانهاي پارسا به دليل آنکه رذايل اخلاقي را از خود دور کردهاند و طمع و حرص و کبر و غرور در وجود آنان جايي ندارد، به همين دليل، ابزارهاي فريب شيطان را از او گرفتهاند. حجابهاي ديده و دل را کنار زدهاند؛ زنجيرهاي که شيطان بر قلب و زبان آدميان ميتند را پاره کردهاند؛ به همين دليل اهل بصيرتاند.
آيتالله مصباح در يک جهاد نفساني طولانيمدت و با درسآموزي از محضر بزرگاني چون امام خميني، علامه طباطبائي و آيتالله بهجت و با نگاه عميق توحيدياي که داشت توانسته بود چنين رذايلي را از وجود خود ريشه کن کند؛ به همين دليل، نه تنها حق و باطل را به خوبي ميشناخت بلکه بدون لکنتزبان و با بياني صريح و سليس و با منطقي استوار آنها را در سطوح مختلف اجتماعي و حتي در تريبونهاي عمومي بيان ميکرد.
(4) کلنگري در عين جزءنگري؛ از ديگر عوامل مهم بصيرتزا، برخورداري از دو ويژگي علمي شبهمتضاد است؛ يعني کلنگري از يک طرف و جزءنگري و نکتهبيني از طرف ديگر. کساني که صرفاً کلنگر يا صرفاً جزءنگر باشند، بصيرت لازم براي تشخيص حق از باطل در مسائل اجتماعي و سياسي و فرهنگي را نخواهند داشت؛ و البته جمع ميان اين دو نيز کاري دشوار است؛ به همين دليل، عالمان اهل بصيرت هم انگشتشمارند. آيتالله مصباح حقيقتاً از جمله انديشمنداني بود که ضمن برخورداري از نگاهي کلان به عالم و آدم و فلسفه سياسي و اجتماعي و مسائل فرهنگي، نسبت به جزئيات برنامههاي دشمنان نيز آگاهي و اشراف داشت و همچون مرزباني آگاه، دائماً مسائل فرهنگي و اجتماعي و ديني را رصد ميکرد؛ اشخاص و جريانهاي اجتماعي و سياسي و فرهنگي را به خوبي ميشناخت. به همين دليل از بصيرتي کمنظير برخوردار بود.
( ا. ح. شریفی)
#درسهای_علامه_مصباح
🌸🌸🌸🌸🌸