#معرفی_کتاب
۲. فرنگیس
نویسنده: مهناز فتاحی
متن تقریظ مقام معظم رهبری:
بخش ناگفته و بااهمّیّتی از حوادث دوران دفاع را به مناسبت شرح حال این بانوی شجاع و فداکار، در این کتاب میتوان دید. بانو فرنگیس دلاور با همان روحیّهی استوار و پُرقدرت، و با زبان صادق و صمیمی یک روستایی، و با عواطف و احساسات رقیق و لطیف یک زن، با ما سخن گفته و منطقهی ناشناخته و مهمّی از جغرافیای جنگ تحمیلی را با جزئیّاتش به ما نشان داده است. ما از روستاهای مرزی در دوران جنگ و مصائب فراوان آنان و آوارگیها و گرسنگیها و خسارتهای مادّی و ویرانیها و داغ عزیزان آنها، هرگز به این وضوح و تفصیلی که در این روایت صادقانه آمده است، خبر نداشتیم؛ و نیز از فداکاری جوانان آنان که در شمار اوّلین شتابندگان به مقابله با دشمن مهاجم بودند. ماجرای قتل و اسارت دشمن به دست این بانوی دلاور هم که خود یک داستان مستقل و استثنائی است که نظیر آن فقط در سوسنگرد، در همان اوان، اتّفاق افتاده بود. بانو فرنگیس را باید بزرگ داشت و از نویسندهی کتاب -خانم فتّاحی- بهخاطر قلم روان و شیوا و هنر مصاحبهگیری و خاطرهنویسی، باید بسیار تشکّر کرد.
معرفی کتاب:
خاطرات فرنگیس حیدرپور اثر برگزیده جایزه کتاب سال دفاع مقدس به قلم مهناز فتاحی است که به روایت خاطرات زنی شجاع که در مقام دفاع توانست سرباز دشمن را اسیر کند و نیروی دشمن را به خاک و خون بکشاند، میپردازد. رهبر انقلاب در سفرشان به کرمانشاه به این بانوی بزرگ اشاره کرده بودند و بر ثبت خاطراتش تاکید داشتند.
#دفاع_مقدس
🆔 @Binesh_Rahbordi
#معرفی_کتاب
دا
نویسنده:سیده اعظم حسینی
متن تقریظ مقام معظم رهبری:
«کتاب دا که حقا و انصافا کتاب بسیار خوب و قابل طرح در سطح جهانی است، مربوط به بخش کوچکی از وقایع جنگ تحمیلی است و این نشان میدهد که هشت سال دفاع مقدس دارای ظرفیت تولید هزاران کتاب به منظور انتقال فرهنگ و ارزشهای اسلامی و انقلابی به جامعه و جهان است ... این کتاب در گستره کشور هنوز شناخته نشده است؛ در حالی که چند صد هزار تا حالا چاب کردید. اگر «دا » شناخته شود، میلیونها نسخه از این کتاب فروش خواهد رفت و میلیونها نفر از محتوای این کتاب بهره خواهند برد... شما هزار کتاب «دا » میتوانید تولید کنید. «دا » یک رگهی ارزشمند است که در معدن پیدا کردید، این راه را ادامه دهید.»
معرفی کتاب:
این کتاب خاطرات راوی از روزهای آغازین جنگ و روزهای حمله ارتش بعثی عراق به خرمشهر و مقاومتهای مردمی در این شهر را روایت میکند. در این کتاب سیده زهرا حسینی خاطرات خود از روزهای مقاومت و روزهای پس از آن را با جزئیترین موارد روایت میکند تا آنجا که این گونه جزئی نگری و بیان لحظه لحظه وقایع باعث شده تا بسیاری آن را رمان بنامند ، حال آنکه این کتاب سراسر خاطرات واقعی و حقیقی سیده زهرا از آن روزها است. راوی در آن روزها تنها 17 سال داشته و اهمیت این کتاب شاید در این باشد که وقایع جنگ ما برای اولین بار از زاویه دید یک دختر نوجوان روایت شده است. خاطراتی که راوی حدود 20 سال آنها را در درون سینه خود همچون یک راز حفظ کرد و حرفی از آن نزد.
#دفاع_مقدس
🆔 @Binesh_Rahbordi
📍هجوم سلطنتطلبان به مسیح علینژاد؛
تحلیل هشتگ انگلیسی «مسیح علینژاد دلال خون است» /براندازان مصی را هم دور انداختند!
🔺دردر پی درج هشتگ «من_وکالتم_را_پس_ میگیرم» هشتگی با عنوان انگلیسی «MasihAlinejad_blood_dealer» در هفته نخست مهرماه علیه مسیح علینژاد ترند شده که عمده گردانندگان آن سلطنتطلبان هستند. موضوعی که به نظر میرسد نشانگر انشقاق در اردوگاه براندازان است.
🔺دادهکاوی و تحلیل توئیتهای منتشر شده درباره این هشتگ که مشروح آن در این آمده نشان میدهد هشتگ انگلیسی «مسیح علینژاد کاسب خون» است به طور ویژه از سوی طرفداران پهلوی و در واکنش و یا به انحراف بردن هشتگ وکالتم_را_پس_ میگیرم ترند و فراگیر شده است.
🔺در این گزارش که یافتههای آن براساس سامانه پایشگر شبکههای اجتماعی در بازه زمانی ۳۰ شهریورماه تا ۸ مهرماه استخراج شده، درباره روند کمی و کیفی این هشتگ، فعالیتکنندگان اصلی آن و محتوا و مضامین مهم آن تحلیل شد.
💢ادامه #تحلیل_مشرق را اینجا بخوانید:
mshrgh.ir/1531389
@mashreghnews_channel
📎 وقایع ۱۰ مهر
#شمسی
🗓 سال ۱۳۵۷
📌 آیتالله عبدالجلیل جلیلی در اعتراض به شهید و مجروح شدن تعدادی از مردم کرمانشاه در اعتراضات خواستار عزل رئیس شهربانی کرمانشاه شد.
📎 وقایع ۱۶ ربیعالاول
#قمری
🗓 سال ۱۰۷۱
📌 درگذشت ملا عبدالله فاضل تونی، عالم، فقیه از بزرگان قرن یازدهم هجرى.
🗓 سال ۱۳۹۱
📌 درگذشت آیتالله میرزا احمد مدرس یزدی از اساتید سطح عالی حوزه علمیه مشهد.
🗓 سال ۱۴۳۷
📌 درگذشت آیتالله محمد شجاعی زنجانی، عارف کبیر، از اساتید اخلاق و نویسنده کتابهای اخلاقی و عقیدتی.
#تقویم_علماء
🌸🌸🌸🌸🌸
✅ ۱۰ مهر ۱۴۰۲
🔸در چنین روزی در سال
۱۳۶۰ - برگزاری انتخابات ریاستجمهوری ایران (مهر ۱۳۶۰)
۱۳۷۰ - بنیانگذاری سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران ( که بعد از شورش قدرت طلبانه در فتنه ۸۸ منحل شد. )
🔹واقع شد.
🔸همچنین در چنین روزی در سال
۱۳۸۹ - رضا خندان، بازیگر
🔹درگذشتند.
🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍آتش نشان چینی عجله کرد، تصور کنید این اتفاق در ایران بود، شارلاتانهای مجازی، چه عملیات رسانهای به پا میکردند
😶
از خلبانی فانتوم تا جاروکردن داوطلبانۀ خیابان
🔹محمود ضرابی، خلبان بازنشستهٔ نیروی هوایی بود. در عملیات کمان ۹۹ در روز اول جنگ حضور داشت و ۴۸۰۰ ساعت پرواز جنگی داشت. دههٔ ۸۰ کانون خلبانان را راهانداخت. سالهای بازنشستگی را داوطلبانه به خدمات اجتماعی گذراند.
🔹خودش میگفت: «یک روز آسمان وطن را از دشمنان بعثی پاک کردیم؛ امروز خیابانهای شهر را جارو و زیر پای مردم را از زباله پاک میکنیم.» او ۲ روز پیش به همرزمان شهیدش پیوست.
روایت از پاننشستن او در دوران بازنشستگی از خدمت را اینجا بخوانید
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فقط ۵ ماه به تخت بسته شده بودم و روزی ۳ وعده با شلاق و لگد پذیرایی میشدم
روایت «عزتشاهی» از شکنجهگاه ساواک
Link
مرجع تقلید افغانستانی مقیم ایران:
مهاجرین افغان سختترین کارها را با دستمزد کم انجام میدهند
آیت الله بهسودی، مرجع تقلید افغانستانی مقیم ایران:
مهاجرین افغانستانی در داخل جمهوری اسلامی ایران نیز همواره سختترین کارها را با کمترین دستمزد و بدون امتیازها انجام دادهاند؛ کارهایی که بیشتر آنها را برادران ایرانی حاضر نبودند با این دستمزد کم و بدون امتیاز انجام بدهند.
این بندگان خدا نه بیمه هستند و نه حمایتی از سوی نهادی و سازمانی میشوند؛ اگر یک حادثهای برای اینها پیش بیاید، کدام کسی نیست که آنها را حمایت کرده و جبران حادثه برایشان کند.
بعضی حرکتهایی که گاهی در داخل مترو تهران انجام میگیرد درست نیست؛ باید درک کرد که چنین کارهایی از طرف خود ایرانیها هم صورت نمیگیرد، ولی برخی از مهاجرین افغانستانی ما آنجا بعضی کارهای ناشایست را انجام میدهند که همه مردم از آنها متنفر میشوند و با خود خواهند گفت که اینها به عنوان مهمان بودند، اما الآن چه حرکتهایی را انجام میدهند.
بعضی چیزها ممکن است برای افغانستان یک چیز عادی باشد، ولی در اینجا نه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲ مدال طلا در یک مسابقه
🔹در مسابقات دوومیدانی ۱۱۰ متر با مانع بازیهای آسیایی، ورزشکار کویتی و ژاپنی بهصورت همزمان از خط پایان عبور کردند و به مدال طلای مشترک رسیدند.