💠إِنْ أَعْطَیتَ لَمْ تَشُبْ عَطَاءَكَ بِمَنٍّ؛
«خدایا اگر تو عطایی کنی، آن را با منت گذاشتن آمیخته نمی سازی!»
🔸️یکی از شیوههای قرآن این است که نعمتهای خدا را مدام بیان میکند، معلوم میشود که در واقع خدا میخواهد ما را وادار به شکرگزاری در مقابل نعمتهایش کند. آیا این یک نوع چشمداشت پاداش نیست؟
🔹️اگر خداوند بنده را به شکر راهنمایی میکند برای این نیست که او از شکر کردن بنده لذت میبرد و دوست دارد دیگران در مقابلش تواضع و چاپلوسی کنند. وقتی میگوید شکر من را به جا بیاورید برای این است که خیر بنده را میخواهد. میداند بندهای که شکرگزار نباشد به کمال نمیرسد. این هم یک لطف دیگری است برای این که به او بفهماند که رسیدن به سعادت و لیاقت دستیابی به نعمتهای ابدی بهشتی منوط به داشتن خلق و خوی شکرگزاری است.
۹۴/۰۴/۰۱
🍁 #بدرود_بهار ۳؛ شرح دعای وداع با ماه مبارک رمضان
🌙
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| عالی ترین مرتبه محبت
🔺️قسمت هفتم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا »
#فیلم
#توییت | آقای ظریف دقیقا همان است که خود را در دانشگاه امیرکبیر معرفی کرد.
مهمترین قصه درس آموز زندگی او مشاجره دو کودک بر سر پوست پرتقال است!
مثل کودک قصهاش، مینشیند و دردودل میکند!
همانقدر بچه گانه!
بخاطر همین ساده انديشیاش است که در #میدان_حاج_قاسم جایگاهی نداشت!
@Panahian_ir
🔻علامه مصباح؛ «انقلابی»، امّا «محذوف» و «غیررسمی»!
🔹️ آیتالله خامنهای بهصراحت، آیتالله مصباح را «عقبۀ تئوریکِ نظام» خوانده بود. نمیخواهم اینک و در اینجا دربارۀ دلالتهای مفهومی و معنایی این لفظ بنویسم و فضایلِ مصباح را بازگویم، بلکه میخواهم مخاطبِ خویش را در برابرِ «پرسشی سرسخت و تلخ» قرار دهم که شاید او را نسبت به من، بدبین سازد و ... . اکنون آنچهکه در نظرِ من مهمّ است، هیچ محاسبه و معادلهای نیست جز «گفتنِ حقیقت» و «شخمزدنِ گذشته» و «بیرونکشیدنِ ریشههای گندیده و مسموم»! هیچ اتّفاقی بدتر از آنچهکه برای علامه مصباح رخ داد، در میان نیست ... . پس باید مصلحت و سکوت را کنار نهاد و ناگفتهها را نگاشت.
🔹️ «عقبۀ تئوریکِ نظام»! تعبیریست فاخر و وزین و گوشنواز، که البتّه تبعات و لوازمی دارد، و از آن جمله، این است که چنین شخصیّتی باید در «رسانۀ ملّی و رسمی»، جای پای محکمی داشته باشد و محلِ رجوع باشد. امّا آیا اینگونه بوده است؟! بهطورِ قاطع باید گفت خیر!!
🔹️ در سه دهۀ گذشته، «صداوسیمای جمهوری اسلامی»، هیچگونه مصاحبهای با آیتالله مصباح نداشته و هیچگاه از سخنرانیهای انقلابی و سیاسیِ ایشان، استفاده نکرده است!! هیچگاه! برنامۀ صداوسیما دربارۀ آیتالله مصباح در طولِ سه دهۀ گذشته، فهرستِ مفصّلی نیست: یکی سخنرانیهای اخلاقیِ ایشان که بهصورتِ «سانسورشده» و «تقطیعشده»، تنها از شبکۀ تلویزیونیِ قرآن پخش میشد؛ و دیگری، سخنرانیهای اخلاقیِ ایشان که در «انتهای شب»، از شبکۀ رادیوییِ معارف پخش میشد!! همین و لاغیر! هیچ برنامۀ منظم و مستمری در میان نبود و هیچگاه مواضعِ سیاسی و انقلابیِ وی، پوششِ رسانهای داده نشد!
🔹️ معاملهای که «صداوسیمای جمهوریاسلامی» با علامه مصباح کرد، بهگونهای بود که گویا ایشان، یک «اپوزیسیونِ سیاسی» است که تنها میتوان از جوانب و ابعادِ «اخلاقی» یا «فلسفیِ» ایشان بهره گرفت و بقیّۀ لایهها، با «سیاستهای نظام»، سازگار نیستند! «سیاستهای نظام» که از «عقبۀ تئوریکِ نظام» بودنِ ایشان حکایت میکند!! این چه تناقضیست؟!
🔹️ تفاوتی هم میانِ علی لاریجانی و عزتالله ضرغامی و علی عسگری در میان نبوده است! همگی در «حذفِ عامدانۀ علامه مصباح»، دست در یک کاسه داشته و همگرا و همنظر بودهاند! نظریۀ رسانه در میان اینان، همان «نظریۀ جذابیّت» است، نه «نظریۀ حکمت»، و چون چنین است، همگی یک «فوتبالیست» یا «بازیگر» را بر «حکیمِ زمانه»، ترجیح میدهند! محاسبه کنید که در طولِ سه دهۀ اخیر، چه میزان از حجمِ آنتنهای زندۀ صداوسیمای جمهوریاسلامی را کسانی از این دست، اشغال کردند: «هزار ساعت»؟! «دههزار ساعت»؟! «صدهزار ساعت»؟! ... نمیدانم، ولی بهخوبی میدانم که در این میان، حتّی «یک ساعت» هم نصیبِ علامه مصباح نشد!! نه «آنتنِ زنده»! نه «سخنِ سیاسی»! نه در «شبکههای پُرمخاطب»! نه در «ساعاتِ خاص»! ...
🔹️ «مسئولانِ فرهنگیِ جمهوریاسلامی»، باید سرافکنده و شرمسار باشند که علامه مصباح را از «عرصۀ رسمی» حذف کردند و «چهرهای حداقلی و رقیق» از او ساختند که هیچ نسبتی با «عقبۀ تئوریکِ نظام» نداشت! مصباحی که نسلِ جوان شناخت - یا بهعبارتِ درستتر، به آنها شناسانده شد! – یک «عالمِ اخلاقی» بود، یا حداکثر یک «فیلسوفِ مسلمان»! همین و نه بیشتر! آنان وظیفه داشتند که در تمامِ مسائل راهبردی و کلان، «عقبۀ تئوریکِ نظام» را به صحنۀ بازی آورند تا ذهنِ جوانان با تحلیلها و منطقِ فکریِ او، آشنا شود و انس بگیرد، ولی چنین نکردند!
🔹️ مینویسم مسئولانِ فرهنگیِ «جمهوریاسلامی»!! چون اشکال را در «ساختار» میبینم، نهفقط در «این شخص» و «آن شخص»! حماقت و ندانمکاریِ مسئولان بهجای خود، امّا مسأله و معضلۀ من، با «اساسِ بنای فرهنگیِ رسمی» است که در نظرم، همچون افیونِ مخدّر و مخرّبی است که فضیلتسوز و نخبهکُش است. دیروز، قصّۀ جانسوزِ «حذفِ آوینی»؛ و امروز، قصّۀ تلخِ «حذفِ مصباح»! حیاتِ «غیررسمیِ» نخبگانِ انقلابی، چه زمانی پایان مییابد؟! چه کنیم با اینهمه جفاکاریِ «مسئولانِ فرهنگیِ جمهوریاسلامی»؟! کدام محکمه، دادِ ما را میستاند؟! شاید هم بیشتر گفتن، سبب شود که محکمه بهجای «دادِ ما»، «خودِ ما» را بستاند!!
🔹️ علامه مصباح، «انقلابی» بود، امّا انقلابیِ «محذوف»! انقلابیِ «غیررسمی»! انقلابیِ «مظلوم»! یک شخصیّتِ تاریخیِ بینظیر در اکنونِ ما، که بیرحمانه و حماقتبار، از عرصۀ رسمی، «حذف» شد و «ناشناخته» یا «بدشناخته» ماند، تاآنجاکه در انتخاباتِ اخیر مجلسِ خبرگان، بهدستورِ «بیبیسی فارسی»، بخشی از مردمِ تهران به او رأی ندادند!
مهدی جمشیدی
🟣دوگانه دیپلماسی-میدان جنگ؛ استراتژی اصلاحطلبان برای انتخابات
❕تابستان داغِ سال ۹۵ صوتی از جلسه خصوصی سه تن از مسئولان قضایی ازجمله ابراهیم رییسی در سال۶۷ توسط بیت منتظری منتشر شد.
❕موضوع جلسه اعدامهای منافقین بود. این صوت از مهمترین دستاوزیرهای دولت روحانی در انتخابات ۹۶ شد.
❕2سالی از توافق برجام گذشته بود و رکود و عدم نتیجه مطلوب، دیگر دوگانه «مذاکره- مقاومت» برگی برای انتخابات نبود. با این صوت اما دوگانه «خشونتطلبی-آزادیاجتماعی» بهترین راه عبور از سد رییسی بود.
❕روحانی رسما او را اعدامکن خطاب کرد. نصفکردن پیادهروها، حبس زنان، گشت ارشاد و.... نیز به او منگنه شد تا روحانی باردیگر دولت را بدست گیرد.
❕از قضا، رییسی قوه قضاییه را بدست گرفت. اما نه پیادهرویی نصف شد و زنانی حبس.
❕فایل منتشره دیروز ظریف، درست کارکرد همان فایل صوتی تابستان ۹۵ را دارد. با شکست برجام، دوگانه «مذاکره-مقاومت» دیگر تنور انتخابات را برای اصلاحطلبان گرم نمیکند و بایستی با دوگانه « سپاه-دولت » و «دیپلماسی-میدانِ جنگ» مبارزات انتخابات۱۴۰۰ را شروع کرد.
❕دوخطی سخنان ظریف این است که سپاه و حاجقاسم میداندارِ دیپلماسی و اداره کشور بودند و مقصر اصلی شکست برجام و شرایط کنونی.
استراتژی اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ قراردادن مردم در این دوگانه است.
#جواد_موگویی
مصباحیه ...
🟣دوگانه دیپلماسی-میدان جنگ؛ استراتژی اصلاحطلبان برای انتخابات ❕تابستان داغِ سال ۹۵ صوتی از جلسه خ
ظاهرا دقیق ترین تحلیل درباره ی انگیزه ی انتشار این صوت، همین تحلیل هست...
خصوصا که توسط یک رسانه ی خارجیِ ضدانقلاب منتشر شد...
🔺 آنچه در برنامه امشب «جهان آرا» - شنبه 4 اردیبهشت 1400 - گذشت
به نقل از اکانت توئیتر برنامه
👈 دکتر ابوالفضل ظهرهوند (سفیر اسبق ایران در ایتالیا و افغانستان):
🔰 دوگانه «دیپلماسی» و «میدان» قبلا هم بوده به خاطر نوع تفکری که بوده در حالیکه نمیتوان بین این دو تفاوت قائل شد.
معتقدم حضور میدانی، فضای دیپلماسی را پوشش میدهد.
🔰 بدون حضور افرادی مثل سردار سلیمانی، جایگاهی در صحنه سیاسی نداشتیم.
در دنیای قدرت، سفیر یک کشور وقتی مورد احترام است که طرف مقابل بداند کشور او در عرصه «میدان» چقدر توانمندی دارد.
🔰 نگاه وزارت خارجه در دهه 70 این بود که اصلا نیروی نظامی نمیخواهیم، میرویم با دیپلماسی تنشزدایی میکنیم.
همین بی اعتناییها بود که در «بُن» همه دستاوردهایمان را به ثمن بخس واگذار کردیم و شدیم محور شرارت
🔰 در تیم مذاکرهکننده قبلی حضور داشتم، هر جا جدیت لازم داشت کاملا جدی بودیم و فهرست خواستههایمان را ارائه میکردیم، طوری که خانم اشتون جا زد و گفت باید از بروکسل اجازه بگیرم.
مذاکره با شوخی و خنده و دوستت دارم نمیشود.
🔰 زمان مأموریتم در افغانستان، دیپلماسی و میدان مکمل هم بودند یکدفعه تفکری سادهانگارانه برای تنشزدایی با جهان آمد و رفتند در لابی هتلی در اروپا با نمایندگان غربی مذاکره کردند و هیچ ظرفیتی هم برای ایران ایجاد نشد.
🔰 مصاحبه اخیر، بوی مسائل جناحی میدهد؛ جای بیانش هم الان و اینجا نبود، مرکز اسناد انقلاب اسلامی و بعد از مسئولیت، جا و زمان مناسب است.
نمیشود در مذاکره در مورد نوهمان صحبت کنیم و بگوییم یک خودکار پرت کردیم و آخرش عنوان کنیم نتوانستیم خط قرمزها را رعایت کنیم.
👈 دکتر داریوش سجادی:
🔰 انتشار فایل صوتی آقای ظریف، محصول رقابت درون گروهی برای سوزاندن او به عنوان یکی از نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری است ضمنا این کار به اصولگرایان نمیچسبد.
رد این مسئله را باید در کسی جستجو کرد که نامزد اصلی وزارت امور خارجه در دولت روحانی بود.
🔰 بی مبالاتی آقای ظریف در مصاحبه اخیر، غیر قابل انکار است زیرا در رأس دیپلماسی خارجی کشور قرار دارد.
این نوع صحبتها را دیپلماتهای بازنشسته بعد از سالها برای درج در کتاب خاطرات مطرح میکنند.
🔰 مطرح کردن دوگانه «دیپلماسی» و «میدان» اشتباه است.
اساسا اتکای دیپلماسی به نیروی نظامی است زیرا نظام بینالمللی بر قدرت بنا شده است.
دوگانه ترسیم شده توسط آقای ظریف به شدت زیر سوال است.
وقتی توانستیم آمریکا را به برجام برگردانیم که غنیسازی را به 20 درصد رساندیم.
🔰 پیشنهاد ترامپ به ایران برای مذاکره بلافاصله بعد از به شهادت رساندن سردار سلیمانی اتفاقی نیست.
سفر آقای پوتین به ایران و رفتنش ابتدا نزد رهبری، علامتی بود که میخواست بگوید به نیروهای دولت روحانی اعتمادی ندارم.
🔰 بر خلاف ادعای ظریف، سردار سلیمانی بود که موفق شد پوتین را متقاعد به حمایت هوایی در سوریه کند.
دولت تدبیر و امید 5 سال مملکت را معطل سرمایهگذاری غربیها نگاه داشت اما بدانیم بهبود رابطه با آمریکا بدون به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی رویاپردازی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حاج قاسم : اگر صاحبمنصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی پیرامون دشمن درست کردند، مرتکب #خیانت شدهاند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است!
#فیلم
@mesbahieh
بیانات آیت الله هادی عباسی خراسانی به مناسبت سالگرد سردار سلیمانی رحمه الله و ارتحال آیت الله مصباح یزدی رحمه الله در ابتدای درس خارج فقه ۱۳۹۹.۱۰.۱۷ | پایگاه اطلاع رسانی آیت الله عباسی خراسانی
https://www.abbasikhorasani.com/%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d9%84%d9%87-%d9%87%d8%a7%d8%af%db%8c-%d8%b9%d8%a8%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%ae%d8%b1%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%85/
#منهای_حوزه
📌 موضع گیری استاد رحیم پورازغدی درباره فایل صوتی منتشر شده از وزیر امور خارجه...
🆔@tahavol_howze