📢 امروز برای نامزدها چه حد و حدودی گذاشتند؛ /شورای نگهبان: صلاح بدانیم دوباره صلاحیت ها را بررسی میکنیم
◀️ عبدالناصر همتی، نامزد انتخابات چند شب پیش در صداوسیما گفت: چرا باید به دختری که تحصیلکرده است، پیامک بدهیم و بگوییم شما حجابت را در ماشین رعایت نکردی و به آنها استرس وارد کنیم؟
1️⃣ امروز آیت الله سید احمد خاتمی، عضو فقیهان شورای نگهبان، ضمن هشدار به این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: «معنا ندارد کاندیدایی بگوید چرا خانمی که در ماشین نشسته را دعوت به حجاب میکنید؟
◀️ ماشین فضای عمومی است و حجاب هم جزو متن دین است امر به حجاب هم امر به دین است و این کاندیدا بعدا میخواهد بیاید و قسم بخورد من به اسلام عمل میکنم.
2️⃣ کدخدایی، سخنگو و عضو حقوقدان شورای نگهبان، گفت: «چون مبنای شورا نظارت استصوابی است، اگر در خلال مناظرههای نامزدها روشن شود فردی صلاحیت نداشته، یا صلاحیت داشته و الان اتفاقی پیش آمده که صلاحیتش را از دست داده، شورای نگهبان تا لحظات آخر هم میتواند صلاحیتش را بررسی و تجدیدنظر کند.
سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی
«کانال رسمی»
نماینده چهار دوره مجلس شورای اسلامی
https://www.instagram.com/ghazizade.ha
https://t.me/GhaziZade_ha
💠 همتی شفاف سازی کند؛
تیم تورم ساز در محکمه اقتصاد
✍ محمد ایمانی
🔹حجم نقدینگی در ابتدای دولت روحانی در سال 92، حدود 430 هزار میلیارد تومان بود و با 1100 هزار میلیارد تومان افزایش، به در پایان سال 96 و آغاز سال 97، حدود 1520 هزار میلیارد تومان در پایان سال 96 رسید.
♦️اما پس از روی کار آمدن آقای همتی در بانک مرکزی، رقم مذکور به 3700 هزار میلیارد تومان رسیده، که افزایش سه و نیم برابری به نسبت سال 97 و هفت برابری به نسبت سال 92 را نشان می دهد.
🔹طبق گزارش اردیبهشت ماه بانک مرکزی، میزان نقدینگی در سال 99، معادل 40/6 درصد، یعنی بالغ بر یکهزار هزار میلیارد تومان افزایش داشته است. به واسطه همین افزایش سرسام آور نقدینگی، برآورد یک مرکز تحقیقاتی وابسته به وزارت کار و رفاه نشان میدهد، احتمالا نرخ تورم در مرداد ماه به ۴۵ درصد خواهد رسید.
♦️طبعا آقای همتی، تنها مقصر این اتفاق نیست و مقصر اصلی، رویه غلط شخص آقای روحانی (به کمک آقای نوبخت در سازمان برنامه و بودجه) است که بنای تصمیمات را بر عدم مدیریت نقدینگی، و پول پاشی برای سر هم بندی وضعیت اقتصادی گذاشته بودند.
🔹در این رویکرد به جای مهار تورم و حمایت از تولید، بنا بر خلق و توزیع پول بی پشتوانه گذاشته می شود که خود موجب افزایش نقدینگی و جا به جایی رکورد های تورمی است
♦️نقش آقای همتی، این بوده که مقاومت قاطع در برابر این سوء تدبیر فاحش نکرده و کج دار و مریز، با فرامین روحانی تا کرده است. او نمی تواند خود را مسلوب الاختیار معرفی کند.
🔹این سوء مدیریت، موجب تحمیل بدهی های هنگفت به دولت آینده شده و به تعبیر اقتصاد دانانی مثل فرشاد مومنی و حسین راغفر -که از کارشناسان حامی دولت روحانی در گذشته محسوب می شدند- "دولت روحانی، آینده فروشی کرده است".
♦️تاسف بار تر این که نقدینگی چند برابر شده در این دوره، نه صرف حمایت از تولید و رونق اقتصاد، بلکه غالبا صرف هزینه های جاری شده، یا در خدمت سوداگری و اختلال در نظام توزیع کالا شده هزینه شده است.
🔹بانک مرکزی مسئول اصلی نظام مالی و پولی و بانکی و ارزی کشور است. هر چند که عملکرد دیگر اجزای دولت، از جمله سازمان برنامه و بودجه، و زارتخانه های اقتصاد و صمت و نفت، تاثیر جدی بر شکل گیری نظام اقتصادی تاثیرات می گذارد، اما این بانک مرکزی مسئول است نظام مالی، پولی، بانکی و ارزی کشور است.
♦️اگر دولت به بانک مرکزی، به چشم قلّک و حساب در اختیار خود نگاه کرده و خلق پول و بر برداشت های بی رویه اصرار داشته، این بانک مرکزی است که باید دیدبان و پاسبان سیاست های مالی و بانکی می بوده است. رئیس بانک مرکزی به صرف عضویت در کابینه نمی تواند تسلیم زیاده خواهی بی پایان دولت شود.
🔹آقای همتی اگر موافق این روند مداوم خسارت آفرینی نبود، نباید خواسته های غیر قانونی دولت را امضا و اجرا می کرد؛ باید دستگاه های نظارتی و رسانه ها را در جریان می گذاشت و در صورت ناتوانی برای مقاومت، استعفا می داد. نه این که اجازه دهد رکورد انفجار نقدینگی و تورم حاصل از آن، در دوره مدیریت وی ثبت شود.
♦️اکنون حداقل انتظار از جناب همتی، اولا عذرخواهی و ثانیا شفاف سازی -ولو دیرهنگام- ماجراست تا مردم بدانند تیم روحانی و نوبخت و جهانگیری، به موازات منت گذاشتن و شعار رونق اقتصاد، در واقع مشغول ترتیب دادن کدام بلای خانمان برانداز بوده و چگونه مسیر دولت بعد را مین گذاری کرده اند.
🔹این، یک "محاکمه اقتصادی"، پیش چشم مردمی است که هنوز نمی دانند دولت با کدام برنامه، 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی را با وجود ادعای خالی بودن خزانه، بر باد داد و پس از آن هم مرتکب خلق پول، برداشت های بی رویه و استقراض های بی پشتوانه شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخابات های سفیهانه، ساده لوحانه، بچگانه، لجوجانه، لجبازانه، دلقکانه، مبتذل، کاذب، هیجانی، دوقطبی، تخدیری و پوچ...
چرا؟؟؟؟؟؟
ظاهرا شارلاتانیسم افراطی و دوقطبی سازی های کاذب و دروغ های بزرگ همتی، تمامی نداره و تازه شروع شده...
نهادهای نظارتی و امنیتی هم با خیال راحت ، تماشاچی اند به اسم مصلحت...
آدم هایی که باید بازداشت و محاکمه بشوند بعلت ویران کردن اقتصاد ایران،
با وقاحت مدعی مدیریت و بی گناهی و آزادی میشوند و در تحمیق و فریب مخاطب، هر کاری که دوست دارند میکنند...
مایه تاسف شدید هست که سران حکومت و امنیتی ها و شورای نگهبان، بخاطر یک مشت رای بیشتر و مصلحت فشار امریکا،
ناصالح ترین آدمها و مجرم ترین اشرار را صالح تشخیص میدهند برای حاکمیت بر ثروت افسانه ای ملت ایران...
#وقاحت
#نظارت
🔺 خدا روشکر شروع #رئیسی در شبکه یک امیدوارکننده بود
نسبت به ۹۶ خیلی بهتر شده...
💠 کشکول یک طلبه KashkooleTalabeh
🔺 به عنوان یک حامی رئیسی باید بگم #جلیلی در گفتگوی ویژه نشون داد از لحاظ تسلط بر مشکلات کشور و راه حل و برنامه یک سر و گردن از بقیه بالاتره!
در یک کلمه باید بگم «ترکوند!»
💠 کشکول یک طلبه KashkooleTalabeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #رئیسی: اگر همه کمک کنند، در مدت کوتاهی وضعیت کشور متحول میشود
🔹معیشت و کسبوکار مردم مسئله اول ماست. دولت مردمی میتواند این دو مشکل را حل کند. ما برای کاهش هزینهها و افزایش درآمد مردم برنامه داریم و به ناامیدی مردم خاتمه میدهیم.
1400/3/11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #رئیسی: روزی خانهدار شدن آرزو بود، الان مستاجر شدن!
🔹تولید ۴ میلیون مسکن در ۴ سال امکانپذیر است. ما هزینه زمین را کاهش خواهیم داد و تسهیلات برای ساخت مسکن میدهیم. برای فعال شدن انبوهسازان هم تسهیلات داده و به سوداگری خاتمه میدهیم.
🔹هزینه سلامت را کاهش خواهیم داد. برای ۷۰ درصد مردم کارت سلامت صادر میکنیم تا دیگر دغدغه پیشپرداخت برای مسائلی مثل جراحی نداشته باشند.
1400/3/11
♦️#رئیسی در برنامه ی بادوربین از شبکه ۱ :
مدیری که با درد مردم احساس درد نکند باید درباره خود تردید کند.
🔹مشکلات کارخانههایی که چندین سال تعطیل شده با یک امضا حل میشود. من به بسیاری از کارخانهها و کارگاهها سرزدهام و به این اعتقاد دارم باید در بین مردم بود و نه پشت میز. بسیاری از کارخانهها تنها با یک نشست و جلسه باز به چرخه تولید بازمیگردند.
🔹 من مدیری نبودهام که در دفترم بنشینم، میان مردم بودهام و از درد مردم خبر دارم. مدیری که با درد مردم احساس درد نکند باید درباره خود تردید کند.
🔹نمی پسندم دست دولت برود در جیب مردم و کسری بودجه اش را از بورس و استقراض بانک مرکزی حل بکند.
اگر نمیشد مشکلات را حل کرد، کاندیدا نمیشدم
🔹با شناختی که از مسائل کشور دارم، راهکار حل مشکلات را میدانم. ریشه فساد را باید در دستگاه اداری خشکاند. در قوه مجریه میشود برخورد با فساد و تبعیض را انجام داد. وضع فعلی برای هیچکس قابل قبول نیست و باید تغییر کند.
دولت من دولتِ دلالی نخواهد بود.
🔹دولت من دولت تولید و گرهگشایی از کار مردم خواهد بود. چرا باید وضعیت دولت و مشکلات اقتصادی مردم را اینگونه رنج بدهد. ما میتوانستیم خیلی بهتر از این باشم.
انگیزه بنده حقیر برای آمدن ، دیدن مشکلات مردم ، رنج های مردم عزیز ، برخی نا امیدی ها ، کاستی هایی که نباید در سفره مردم باشد ، وضعیت بی عدالتی ها ، فساد و خواست مردم و اقشار مختلف.
شفافیت، مبارزه با فساد و شایسته سالاری جزء برنامه های اصلی دولت من خواهد بود.
1400/3/11