🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدیدی بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔹کارگروه های دولت پزشکیان چیست و سرپرستِ هر کارگروه چه کسیست؟!
🔻به فاصله سه روز پس از پیروزیِ "مسعود پزشکیان" ۵ کارگروه برای انتخاباتِ وزرا و تعیینِ راهبردهایِ دولت تشکیل شده است؛ "کارگروه سیاسی"، "کارگروه اجتماعی"، " کارگروه اقتصادی"،"کارگروه فرهنگی" و "کارگروه زیربنایی" ۵ کارگروهِ مورد نظر هستند و به ترتیب سرپرست هر کدام عبارتست از:
▪️۱. کارگروه سیاسی: محمدجواد ظریف
▪️۲. کارگروه اجتماعی: علی ربیعی
▪️۳. کارگروه اقتصادی: علی طیب نیا
▪️۴. کارگروه فرهنگی: رضا صالحی امیری
▪️۵. کارگروه زیربنایی: علی عبدالعلی زاده
⭕️همچین شنیده میشود یک شورای سیاستگذاری بالای سَرِ کارگروهها قرار دارد که سرپرست کارگروهها یعنی، ظریف، ربیعی، طیب نیا، صالحی امیری و عبدالعلی زاده به علاوه "محمدرضا عارف" (به عنوان رییس شورای سیاستگذاری) را شامل میشود.
#علی_قلهکی
😶 ۴ تا وزیر حسن روحانیِ بدجنس
و ۱ وزیر خاتمی و معاون اول خاتمی؛
اما میگفت من به دولت روحانی ربطی ندارم...
آدمی بشدت ضعیف که مدیریت خواهد شد حسابی...بقول زاکانی در مجلس سرش کلاه میذاشتن...
شعار فراجناحی و ائتلاف و رفع اختلاف داد...
ببینیم وزرا و استاندارنش از همه ی جناح ها هست یا نه...
😶😐😵💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را تا آخر ببینید.
جریان اصلاحات چون هیچ خط قرمز شرعی یا اخلاقی یا حتی ملی ندارد، به راحتی با دروغ و تزویر و تخریب و تمسخر، افکار عمومی توده عوام الناس را فریب میدهد.
یکی از بزرگترین اشتباهات راهبردی نظام جمهوری اسلامی، اجازه حیات سیاسی دادن به چنین جریان معاویه صفتی است که حاضر است همه چیز را فدای رسیدن به قدرت کند حتی اخلاق و شریعت و امنیت ملی.
به جد معتقدم اینگونه جریانات سیاسی زالوصفت ، باید از سپهر سیاسی ایران بطور کامل حذف و ریشه کن شوند.
البته این حرف بنده نیست، مرحوم امام هم همان اول انقلاب، با خواهش و التماس از مردم میخواست که این غربزده ها را کنار بزنند.
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
اقدام قاطع دستگاه امنیتی در بازداشت یک عنصر هتاک..
رئیس ستاد پزشکیان در سلماس که در جشن پیروزی انتخاباتی به پیامبران الهی اهانت کرده بود بازداشت شد.
این اقدام قاطع و فوری دستگاههای امنیتی و قضایی بسیار ستودنی است و بازدارندگی فراوانی دارد.
عده ای بی دین و ملحد خیال نکنند با رای آوردن پزشکیان، براندازی شده و دهان به اراجیف گویی باز نکنند.
هدایت شده از بینش راهبردی
دردناکترین جمله ای که شنیدم:
اصلاح طلبان از ضعیف ترین مدیر خودشون یک رئیس جمهور ساختند و جریان انقلاب قویترین مدیر خود را ترور شخصیت کرد.
✍میگویند باید برویممدیر درست کنیم
خب چه بشود
مگر درست نکردیم
چه کردند با ایشان
مگر می شود بدون مسئولیت کلان مدیر درست کرد؟
مگر در خلا و در سایه مدیری شکل میگیرد
قطعا خیر
و این مدیر در میدان بدون شک اشکالاتی هم خواهد داشت تا تجربه بیاندوزد و مدیر شود
اما ما با خطا و اشکالاتش چه میکنیم؟!
با قالیباف چه کردیم؟
با دیگران هم اینگونه میکنیم
🔴 #شکایت از #آذری_جهرمی به جهت طالبان و دیوانه خواندن حامیان دکتر جلیلی
ریاست محترم قوه قضائیه
احتراما با توجه به توهین و افتراهای مکرر جناب آذری جهرمی در کارزار انتخابات و "دیوانه" و "طالبان" خواندن حامیان دکتر جلیلی که بیش از سیزده میلیون جمعیت ایران را شامل میشود؛ خواستار بررسی موضوع و برخورد قضایی و اعاده حیثیت از ایشان میباشیم.
ضمنا به نظر ما یکی از دلایل بزرگ رایآوری نامزد مورد حمایت ایشان، ایجاد همین دو قطبی و افتراهای بیاساس بوده است.
با تشکر
▪️کارزار برای امضای شکایت👇
https://www.karzar.net/134835
YEKNET.IR - roze - shabe 1 muharram 1401 - karimi (3)~1.mp3
8.16M
همراه خود نیاور
ای شاه زیورآلات
اینها به خانواده دادند
قول سوغات
#محمود_کریمی🎙
⭕️ دکتر جلیلی: شعارهای انتخاباتی ما فراگیر و ملی بود و میتواند نه تنها رقیب مزاحم نباشد بلکه رفیق حامی باشد
دکتر سعید جلیلی در جمع اعضای ستادهای استانی:
🔹انتخابات به معنای تعطیل کردن احساس مسئولیت قبل و بعد روز رای گیری نیست بلکه انتخابات به معنای تاکید بر حق و وظیفه مشارکت ،برای تمام آحاد مردم است.
🔹عزم ما بر مشارکت فعال در چهارچوب اخلاق و قانون است.
🔹در ایام بعد از انتخابات هم سلوک سیاسی متفاوت و ممتازی را به نمایش خواهیم گذاشت.
🔹در مردم سالاری دینی از رقابتهای دشمنانه و کینه توزانه خبری نیست.
🔹اگر کسی از گفتمان دولت سایه احساس خطر میکند قطعا با معنا و مبانی آن آشنا نیست.
🔹برنامههای خود را برای مشارکت متشکل تودههای میلیونی هواداران اعلام خواهیم کرد.
🔹هر جایی که لازم باشد از عملکرد دولت آقای پزشکیان دفاع کنیم، بی هیچ ملاحظهای از ایشان و دولتش دفاع خواهیم کرد.
🔹اگر اقدام درستی در دولت برادرمان آقای پزشکیان دیدیم و حمایت نکردیم، قطعاً در پیشگاه خدا معاقب خواهیم بود.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دولت آمریکا تمایلی به مذاکره با دولت پزشکیان ندارد؟
خبرنگار: با توجه به رئیس جمهور جدید ایران، آیا دولت آمریکا آماده از سرگیری مذاکرات هستهای با ایران میباشد؟
جان کربی: نه! ما فقط بر اساس این واقعیت که آنها رئیس جمهور جدیدی را انتخاب کردهاند، تمایلی به بازگشت به میز مذاکره با ایران نداریم. نظارهگر این هستیم که این مرد چه خواهد کرد. با این حال، ما انتظار هیچ تغییری را در رفتار ایرانیان نداریم.
4_5994451714332164152.mp3
8.13M
🔺نقل حکایتی جالب از مرحوم آیت الله میرزا علی هسته ای
"حضرت زهرا سلام الله علیها به کدام مجلس روضه میرفتند..."
🎤آیت الله شیخ عباس #اخوان
💥با حال مناسب و با هنذفری گوش بدید💥
#روضه
✔️کشکول ناب حوزوی🔻
◾️ @kashkolenab
💫بشناسیم و بشناسانیم
✨فارغ از نتیجه انتخابات آنچه که در مناظرات و برنامه های تلویزیونی کاندیداها مشاهده شد، التقاط در مواضع اقتصادی همه آنها بود. بعضا در چارچوب اقتصاد مقاومتی سخنی می راندند و راهکار از لیبرال سرمایه داری ارائه میدادند. تناقض های سخنان اقتصادی شان را نمی فهمیدند و با احترام باید بگوییم که هر ۶ نفر شباهت های عجیبی در راهکارهای اقتصاد داشتند. حتی آنکه ادعا می کرد برنامه ندارد هم به کارشناسانی ارجاع می داد که برای رقبا برنامه نوشته بودند.
✨در ایام انتخابات مواضع اقتصادی هر کدام را در همین کانال می نوشتیم و وضعیت آن را در نسبت با نظام سرمایه داری مشخص می کردیم. علاقه مندان می توانند در سابقه کانال مشاهده کنند.
✨سوالات صدا و سیما نیز در چارچوب تفکر لییرال سرمایه داری طراحی می شد و بعضا راهکار گریز از لیبرال سرمایه داری به عنوان یک معضل عنوان می شد و از کاندیداها می خواستند که اعلام فاصله با آن نماید و کاندیداها به راحتی چنین می کردند.
✨همه اینها یعنی ذهنیت کاندیداها و صدا و سیما و کارشناسان اقتصادی و ذهنیت برساخته از اقتصاد در اذهان جامعه در چنبره تفکر سرمایه داری است و تا زمانی که این چارچوب ذهنی تغییر نکند، نمی توانیم تحولی از نوع اقتصاد اسلامی در جامعه ایجاد کنیم.
ما عموما به تفکر نئولیبرال آشنایی نداریم تا رویکردها و نشانه ها و برنامه هایش را بشناسیم و مانع حکومت او بر خودمان و کشورمان بشویم.
✨ مردم مومن ما به راحتی تحت تاثیر پیش فرض های نظام سرمایه داری که روز و شب در رسانه و صدا و سیما و کلام مسئولین تکرار می شود، تصمیماتی می گیرند و نمی دانند که بر علیه خود تصمیم گرفته اند.
از طرفی اقتصاددانان نظام سرمایه داری علاقه دارند، القاء کنند که فهم اقتصاد و اقتصاد سیاسی سخت و پیچیده است تا افراد سراغ یادگیری نروند و آنها بتوانند هر چه بیشتر از مردم سواری بگیرند.
✨بیایید برای شکستن چارچوب های ذهنی نظام سرمایه داری شروع کنیم به مطالعه و تلاش کنیم شناخت خود را بالا ببریم. سلاح ما تفکر ماست که باید خوب ساخته بشود و عمومی سازی بشود تا بتوانیم در برابر مهاجم پیروز بشویم.
💥 کتاب دکترین شوک را تهیه کنیم و با هم بخوانیم.
ما هم سعی می کنیم روزانه بعضی مطالب کتاب را منعکس کنیم.
@haad1442
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری بدون تعارف:
گفت دعا کنید آنچه خیر است نصیب بشه💔
(اینجا پشت صحنه ضبط یکی از برنامه های انتخاباتی ۱۴۰۰ است)
#رئیسی_عزیز🥺
#ابراهیم_شهید🥺
🌹🌹🌹💔🖤🥺😭😭😭
🔴🔵 دکتر محمد رضا عارف، رئیس شورای سیاستگذاری دولت چهاردهم شد
◀️ شورای سیاستگذاری دولت چهارهم با ترکیب محمد جواد ظریف، علی ربیعی، علی طیب نیا، رضا صالحی امیری و علی عبدالعلی زاده و با ریاست محمدرضا عارف تشکیل شد.
😶 شورای سیاستگزاری دولت پزشکیان که فقط اصلاح طلب هستند و این حاکی از اینه که شعار ائتلاف و انسجام و پرهیز از اختلافات و فراجناحی بودن او خالی بندی بوده..
ببینیم وزرا و استاندارانش چگونه اند...
😶😑😵💫
✍ ابَرمدیر جهانی مثل قالیباف باشه
و آدم ناشی، ضعیف، خسته، بی برنامه و بی کارنامه ای مثل پزشکیان رییس جمهور بشه...
باید گریه کنیم بر چنین سرنوشتی..
هیچکس هم گردن نمیگیره..
نه شورای نگهبان،
نه جلیلی و حامیان سوپرانقلابی اش،
نه مردم،
نه تُرک ها،
نه نهایتا تیم پزشکیان در ادامه ی این مسیر ...
برای مردمی که عوام هستند
و تحقیق نمیکنند حتی بعد از ۴۵سال تجربه،
انتخابات ریاست جمهوری، غلط و عقب گرده...
اگر انتصابی می بود، وضع بهتری داشتیم...
😶😐😵💫😵💫
✍ برخی حامیان جلیلی، عجیب تندرو و متوهم اند...
چرا قبول نمیکنند در ایران در اقلیت اند؟
چرا هیچ نقدی رو بر بت اعظم شون قبول نمیکنند؟
فرهنگ مستکبرانه ی عجیبی داریم...
هیچکس خطاهاش رو قبول نمیکنن..
این رفتارها، حاصل هیجان زدگی و شعارزدگی و دین سطحی و تقلیدی و کاریکاتوری هست...
خود جلیلی هم که از ابتداییات سیاست دینی بی بهره هست اما در توهم ریاست جمهوری... خیلی عجیبه...
این نشانه ی تدین پایین او در این زمینه هست که مصاف ها رو متوجه نیست...
😶😑😵💫😵💫
✍ فرهاد فتحی، رای فاشیستی همزبان هاش رو خوب ماله کشید و ماستمالی کرد...
اینها توجه ندارند که اختلاف آرای جلیلی و پزشکیان در مناطق تُرک، بقدری زیاده که با هیچ ماله ای، ماستمالی نمیشه...
شورای نگهبان رو هم که جرات نقد ندارند
که عامل اصلی این بلایاست ...
😶😐😵💫
✍ مساله ی اصلی در باره ی جلیلی اینه که او اهل کار تشکیلاتی و خرد جمعی و توجه به مصالح کلان و اهمّ در مسیر سیاست ورزی نیست ...
این یعنی فقدان ابتداییات سیاست ورزی ...
اما با اعتماد بنفس کامل میخواد رییس جمهور بشه بدون رعایت اصول و قواعد آن...
😶😑😵💫