🔰رسانههای صهیونیستی: السنوار با قطر تماس گرفته است
🔹پایگاه عبری «واللا» به نقل از مقامهای صهیونیست گزارش داد یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی حماس طی روزهای گذشته بعد از وقفهای طولانی با قطر تماس گرفته است.
🔺در سالگرد هفتم اکتبر!
یک سال از حمله غافلگیرانه هفتم اکتبر حماس به اسرائیل موسوم به «طوفان الاقصی» گذشت که پیامدهای آن مناقشه فلسطین و خاورمیانه را وارد دوره پرتنش متفاوتی کرد که شباهتی به قبل از این تاریخ ندارد.
با وجود گذشت یک سال اما صرفا میتوان «ارزیابی اولیه» و نه نهایی درباره نتایج هفتم اکتبر و تحولات بعد از آن داشت. علت هم این است که تحولات سهمگین متعاقب «طوفان الاقصی» همچنان به قوت خود ادامه دارد و چه بسا رخدادهای سهمگینتری نیز در راه باشد. قبل از فروکش آتش این جنگها و تنشها در نقطهای مشخص نمیتوان ارزیابی نهایی را در ابعاد مختلف و درباره چشمانداز خاورمیانه ارائه کرد.
اما این یک سال تنها میتواند به عنوان نشانه و سنجهای به شناخت دورنمای تحولات کنونی کمک کند.
درباره همین ارزیابی اولیه نیز نگاهها کاملا متفاوت است و این هم معطوف به این است که از منظری متفاوت به خود حمله هفتم اکتبر و همچنین تحولات متعاقب آن در خود فلسطین و اسرائیل و منطقه بعضا با چاشنی حب و بغض نگریسته میشود.
اگر معیار و ترازوی سنجش برنده و بازنده همانی باشد که در مورد جنگهای متعارف میان دو ارتش کلاسیک وجود دارد؛ یعنی میزان تلفات و خسارات وارده به دو طرف جنگ که باید گفت طرف اسرائیلی با تحمیل تلفات و خسارتی بیسابقه به طرف فلسطینی، نابودی نوار غزه و کلیه زیرساختهای آن و قتل عام 42 هزار فلسطینی بدون شک تاکنون پیروز این جنگ است. حمله هفتم اکتبر چنین آسیبی به اسرائیل وارد نکرد.
آسیب هفتم اکتبر به اسرائیل بیشتر جنبه معنوی با پیامدهای احتمالی مادی دارد. آسیب وارده به طرف فلسطینی بیشتر مادی است و باید دید چه پیامدهای معنوی بر آن مترتب خواهد شد.
اما این پیروزی اسرائیل در ابعاد تاکتیکی و مادی (ویرانی و نسل کشی) هنوز آورده کلان معنوی و راهبردی با «حذف نهایی تهدید» نداشته است. تداوم جنگ هم پس از یک سال خود گویای این واقعیت و تکاپوی مستمر اسرائیل برای برگردان راهبردی پیروزیهای تاکتیکی خود در باریکه کوچک غزه است؛ تسلیم حماس و نابودی آن به عنوان هدف راهبردی جنگ تحقق نیافته و نوار غزه دوباره تحت سیطره و اشغال کامل درنیامده و گروگانها نیز آزاد نشدهاند. همچنین رهبران کلیدی حماس در غزه (بر خلاف رهبر آن و معاونش در خارج) حذف نشده و عملیاتهای فلسطینیها هم متوقف نشده است.
شلیک موشک به تلآویو از غزه در یکسالگی جنگ نیز به معنای بقای تهدید غزه است. همچنین اسرائیل همچنان بعد از یک سال، جنگ خود با غزه و سپس لبنان را یک «جنگ وجودی» مینامد.
یک ستون مهم صهیونیسم و اسرائیل امنیت است که بدون آن ستون دیگر یعنی جمعیت و مهاجرت نیز متزلزل میشود. هنوز این جنگ ویرانگر نتوانسته است که احساس امنیت را به اسرائیلیها برگرداند. احساس امنیت در جامعه اسرائیل بسیار متفاوت از بقیه جوامع منطقه است. پس از یک سال جنگ 86 درصد از ساکنان شهرکهای پیرامون غزه دیروز در تازهترین نظرسنجی شبکه رادیو و تلویزیون اسرائیل گفتهاند پس از پایان جنگ هم حاضر به زندگی در این منطقه نیستند و هنوز بیم تکرار هفتم اکتبر در سایه ماندن حماس را دارند.
اسرائیل در شمال هم با چنین معضلی مواجه است و پس از یک جنگ فرسایشی تحمیلی یک ساله، آواره شدن حدود 100 هزار نفر و تخلیه شدن برخی شهرکها، 40 درصد از آنها گفتهاند تا ارتش به حضور حزبالله در جنوب لیتانی پایان ندهد، به خانههای خود باز نمیگردند.
در سطح منطقه و جهان نیز اسرائیل داشتههای مهمی را به نفع طرف فلسطینی از دست داده یا معلق مانده (مانند عادیسازی) است. اسرائیل حمایت غالب افکار عمومی در جهان به ویژه در دنیای غرب را از دست داده و از لحاظ اخلاقی سقوط کرده است. این شیفت پارادایمی که علیه اسرائیل در افکار عمومی جهان به ویژه قشر جوان در حال وقوع است، فعلا برگردانی در سیاستگذاریهای غرب نخواهد داشت، اما در آینده نظر به جایگاه افکار عمومی و تغییر نسل رهبران رفته رفته ترجمان خود را پیدا خواهد کرد.
در همین حال نیز جنگ غزه نظم جهانی آمریکامحور را در برابر چالشهای جدی اخلاقی و قانونی قرار داده است.
در منطقه نیز در کنار تعلیق پروژه عادیسازی روابط و پایهریزی نظمی جدید با ادغام اسرائیل، شکافهای دیرینه به ویژه شکاف فرقهای سنی شیعی پس از جنگ سوریه و اشغال عراق که همواره به نفع تقویت نفوذ اسرائیل مورد بهرهبرداری قرار میگرفت، در نتیجه ورود گروههای شیعی در لبنان، یمن، عراق و همچنین حملاتی از ایران و تلاقی خون دو طرف در این مواجهه، جای خود را به قسمی اتحاد میدانی سنی شیعی در منطقه داده است.
با وجود شرحی که رفت، فعلا برای قضاوت درباره چشمانداز تحولات کنونی در سطح راهبردی زود است و باید منتظر تصویری شبهنهایی پس از جنگ در جبهههای متعدد له یا علیه اسرائیل در جهت پیروزی راهبردی یا شکست راهبردی آن ماند.
#صابر_گل_عنبری
Sgolanbari
🔴 نورنیوز نوشت: شایعه سازیهای مشکوک رسانههای خارجی در مورد انجام اولین آزمایش هستهای از سوی ایران، کاملا کذب و مغایر با دکترین هستهای و دفاعی ایران است
💢این اقدامات با هدف تقویت راهبرد ایران هراسی اسرائیل و آمریکا دنبال میشود./نورنیوز
🔸بنظر میرسد این واکنش نور نیوز در پی پست جمال ریان مجری الجزیره در شبکه ایکس باشد که نوشت: «ایران اولین تست هستهای خود را در صحرا انجام داد»
🔴 واکنش اسرائیل به عملیات وعده صادق ۲ حتمی اما محدود خواهد بود
💢 روزنامه اعتماد نوشت:
📌بهرغم هشدار جدی ایران و فرستادن سیگنالهای شفاف، به نظر میرسد که اسراییل نسبت به عملیات وعده صادق۲ واکنش نشان خواهد داد. اما به احتمال فراوان واکنش او در چارچوب قواعد بازی و محدود به اماکن نظامی خواهد بود.
📌چرا که اگر اسراییل بخواهد تاسیسات هستهای ایران را هدف قرار بدهد، عملا راه را برای تجدید نظر در دکترین هستهای و دفاعی ایران باز کرده و به آن وجهه قانونی خواهد داد.
"بر اساس اصول اسلامی ساخت و بهکارگیری سلاح هستهای و کشتار جمعی جایز نیست، اما در صورتیکه برای حفظ جان و مال و ناموس مسلمانان و مردم ایران نیاز باشد تا چنین سلاحی ساخته شود، مطمئناً جمهوری اسلامی ایران در روند توسعه صنعت هستهای خود بازنگریهایی صورت داده و اقدامهای لازم را انجام خواهد داد."
نشریه روزانه معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه؛ 15 مهر 1403
به نقل از مشکات
📰 آنقدر کشتهایم که...
سال ۱۳۸۲ که به جرم ساخت فیلم مستند علیه اشغال عراق، توسط نیروهای یو اس مارینز آمریکایی اسیر شدم، ۹ روز از ۱۲۶ روز اسارتم به شکنجهی گذشت.
ضرب و شتم مداوم و تا حد بیهوشی، گرسنهگی مطلق و بیخوابی مطلق تا پنج روز و روشهای تخریبی و روانی دیگر که از پای در بیایم و به اسارتکِشندهگانم آنچه دوستداشتن را بگویم.
دست آخر و در روز نهم، توسط فرماندهی مرکزی اشغالگران آمریکایی کشف شده و از آن قتلگاه نجات پیدا کردم و به اردوگاه اسرا منتقل شدم ولی ماجرا فقط به این علت ادامه داشت چون من یادم میآمد که شکنجه شدم، چهطور شکنجه شدم و توسط چه کسانی شکنجه شدم.
ماهها پس از عملیات طوفان الاقصی، عومِر بَرتوف، تاریخنگار اسراییلی آمریکایی در روزنامهی گاردین مـقالهای نوشته و از کنار آمدن جامعهی صهیونیست با کشتار ارتش در غزه و لبنان گفته و تیتر مقالهی خود را گذاشته: «آنقدر کشتهایم که اگر دست از کشتن برداریم، نابود میشویم».
اگر تکلیف سگ هاری که غرب به جان جوامع بشری انداخته را یکسره نکنیم، تکلیف بشریت یک سره است.
🖌سهیل کریمی/۱۶ مهر ۱۴۰۳
.
.
.
🔻خطاب به همهی «عاشقان محیطزیست» از سیاوش اردلان تا نیکآهنگ کوثر:
🔹 الان یک سال است که اسرائیل با بمبهایی که در کشورهای متبوع شما ساخته میشود، به درخت و خاک و آب حمله کرده.
🔸اما شما که عاشق محیطزیست هستی برای این حمله به زمین قاعدتاً باید سخت معترض باشید.
🔹اصلاً فلسطینیها همه یاغی، جا قاتل همهچیز.
برزگترین آسیب عامدانه به زمین در جریان است.
🔸محیطزیست میراث فرهنگی نیست که ملی باشد، کسی نمیتواند بگوید من فقط حامی محیطزیست ایران هستم! حامی زمین حامی سیاره است.
🔹دستکم طی این مدت باید در حسابهای شخصی خود از زمین دفاع میکردید.
امیر خراسانی
🔸حدود ۷۱ درصد از تامین برق در رژیم صهیونیستی، از گاز طبیعی تولید میشود. گاز این رژیم نیز فقط وابسته به تولید از دو میدان «لویاتان» و «تامار» در مدیترانه است.
🔹البته بررسی شبکه تامین انرژی این رژیم نشان میدهد که بیش از ۸۰ درصد انرژی مصرفی، به فقط ۵ الی ۶ نقطه گلوگاهی وابسته هست. تازه نفوذ ایران در تنگههای مهم دنیا هم بماند.
📝سید احسان حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهروز افخمی :
برای برخی سلبریتیها نه جمهوری اسلامی مهم است نه سلطنت پهلوی! آنها فقط به دنبال جایی هستند که پول بیشتر به آنها بدهد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️رهبر انقلاب: «اگر نادر مهدوی متعلق به کمونیستها بود یک چگوارا از او درست میکردند.»
❓چرا پس از گذشت ۴۰ سال از شهادت نادر مهدوی، هنوز خیلی از مردم نادر را نمیشناسند؟! حتی مردم بوشهر؟!
🗓۱۶ مهر سالروز شهادت نادر مهدوی و همرزمانش به دست آمریکای جنایتکار.
🔸باتوجه به «احتمال» چند مرحله زد و خورد بین ایران و رژیم عبری، باید افکار عمومی برای این موضوع آمادگی مقدماتی داشته باشد ولو درحد چند شیوهنامۀ ساده که هنگام بحران چه بکنند و چه نکنند و چه معتبر است و چه نیست. نباید به تولید بحران ساختگی دامن زد ولی این حجم رهاشدگی هم درست نیست.
🔹این زمانی اهمیت مضاعف دارد که بدانیم ایرانیان برخلاف ساکنان اراضی اشغالی -که چند دهه است زیر سایۀ زد و خورد زندگی میکنند و تا حدی تجربه مدیریت فضا را دارند- 36 سال است که در آرامشند و با ناامنیِ اقدام نظامی هم ناآشنا.
🖌محمدصادق علیزاده
کانال 12 اسرائیل:
وزیر امور خارجه فرانسه در تماسی تلفنی با همتای اسرائیلی خود گفتگوی تندی داشت و به او هشدار داد که به تاسیسات هستهای ایران حمله نکند.
عیار دروغ فراجناحی...
😵💫
انتصاب یک اصلاح طلب و آقازاده ...
علی برکت الله ...
محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری با صدور حکمی "سید مصطفی موسوی لاری" را به سمت «معاون پشتیبانی» این نهاد منصوب کرد.
◀️ موسوی لاری، فعال سیاسی اصلاح طلب و فرزند وزیر کشور دولت خاتمی، متولد سال ۱۳۶۲ بوده و سابقه شهرداری منطقه ۹ تهران، مدیرکل امور مناطق شهرداری تهران و ... را در پرونده دارد.
😶😐😵💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای امدادگری که اولین نفر به پیکر شهید سید حسن نصرالله رسید.
#سید_حسن_نصرالله
🌹🌹🌹🥺
📣سخنرانی بسیار مهم علامه مصباح(ره) در سال 1366: مبارزه فرهنگی؛ مهمترین رسالت روحانیت
☑️ حق، ماندنی است و باطل، مانند کف روی آب رفتنی
☑️ نبرد دائمی حق و باطل
☑️ پیروزی نهایی حق بر باطل؛ وعده قرآنی
☑️ درهمآمیختگی عنصر حق و باطل
☑️ جنگهای درونی، ریشه جنگهای نظامی
☑️ ابعاد نبرد حق و باطل
☑️ اهمیت جنگ فرهنگی و وظیفه ما در جبهه جهاد فرهنگی
☑️ علم و منطق؛ سلاح مبارزه فرهنگی
☑️ صفآرایی حق و باطل در جبهه فرهنگی
☑️ امتزاج حق و باطل، منشأ انحراف
☑️ علما، مجاهدان خط مقدم جبهه فرهنگی
☑️ لزوم اهتمام به جهاد فرهنگی
☑️ شرط موفقیت در عرصه جهاد فرهنگی
☑️ اسلام التقاطی؛ خطر تهدیدکننده انقلاب!
☑️ کوتاهی در انجام وظیفه فرهنگی، خیانت به اسلام و خون شهدا!
☑️ عمل به وظیفه؛ ملاک محبوبیت در درگاه خداوند متعال
⚠️این سخنرانی قریب به چهل سال پیش در مراسم افتتاحیه بنیاد فرهنگی باقرالعلومعلیهالسلام ایراد شده است، ولی همچنان برای جامعه امروز ما امری حیاتی و قابل توجه است. متن کامل سخنرانی را در پیوند ذیل مطالعه کنید.
https://mesbahyazdi.ir/node/8629
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۰
بخش دوم
🔸دیدار سیروس شرافت و گزارشی از شرکت کابل سازی ابهر
🔸دیدار علما و روحانیون آذربایجان شرقی
🔸دیدار مشورتی محمد سعیدی کیا رییس وقت بنیاد مسکن
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ آقاى سيروس شرافت، [عضو هیأت مدیره شرکت کابلسازی ابهر] آمد وگفت، وضع كارخانه كابلسازى ابهر خوب است و ماشينآلات فاز دوم را وارد كردهاند و از بانكها انتقادكرد. عصر، جمعى از علماى آذربايجان [شرقی]، [آقايان نوبرى، اسحاق سرايى، احمد غروى و رسول مشهدى]، عضو [جامعه] روحانيت مبارز استان آمدند و از كمى امكانات مالى جامعه روحانيت گفتند و استمدادكردند.
⭕️ آقاى [محمد] سعيدىكيا كه اخيراً مسئول بنياد مسكن شده آمد. گزارشي از برنامهها داد و براى رونق بيشتر كار استمداد كرد. جالب است كه بعد از وزارت [مسکن و شهرسازی]، اين سمت را پذيرفته است و خواست كه در مورد حوادث جارى منطقه، تحليلى ارایه دهم.گفتم، منطقه مىتواند آبستن حوادث خطرناكى باشد؛ بايد هوشيار باشيم.
⭕️ در ايتاليا، دو هواپيما به هم خوردند و 118 نفر كشته شدند. درگرجستان، هلىكوپتر متعلق به سازمان ملل سقوطكرد و 10 نفر كشته شدند. امروز و امشب، وقت زيادى صرف خواندن اخبار كردم. دلم براى مردم مظلوم افغانستان سوخت🥺. عفت هم گريه كرد.😢
😶
🔺آرامش روحی!
🔹وقتی آیت الله #محمدرضا_مجتهد_کرمانی را بعد از تبعید به بم، به رفسنجان تبعید کردند، مردم در مساجد تجمع کردند و ضمن تهدید به تعطیلی مساجد و مراسمات، گفتند: «تا وی برنگردد، آرام نخواهیم گرفت».
🔸 وقتی فرستاده حاکم در رفسنجان به خدمت آیتالله حاج آقا محمدرضا رسید، ایشان را مشغول خواندن دعای سمات دید و به دیگران گزارش داد:
🌀«از حالات آقا متحیر شدم، قبل از واقعه که خدمتشان رسیدم و آن روز که ایشان را به ارک بردم و آن دم که به قصد تبعید وی را حرکت دادیم و هنگامی که بنابر مراجعت شد ایشان را بر یک حال دیدم و هیچ تغییری در او مشاهده نمیشد و سخنش عوض نگردید و هیچ هراسی به دل راه نداده بود».
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز سه شنبه
☀️ 17 #مهر ماه 1403 شمسی
🌙 4 #ربیع_الثانی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت محمدابراهیم آیتی،
روحانی، تاریخنگار، مترجم و نویسنده (۱۳۴۳ش)
🌙 #قمری
➕ ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از عالمان سادات حسنی و از راویان حدیث (۱۷۳ق)
➕ درگذشت تاج العلماء؛
فقیه، اصولی، متکلم و نویسندۀ شیعی شبه قاره هند (۱۳۱۲ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
یادبود تولد حضرت عبدالعظيم حسني(ع) (۲۵۲ق).
🔷 يكي از چهره های شاخص اصحاب ائمه، حضرت عبدالعظيم حسنی است كه در شمار اصحاب امام رضا، امام جواد و امام هادی عليهم السلام بوده و مورد تمجيد فراوان قرار گرفته است.
🔸عبدالعظیم حسنی در روز پنجشنبه چهارم ماه ربیعالثانی سال (۱۷۳ق) در زمان امام موسی کاظم در شهر مدینه زاده شد و به جهت رسیدن نسبش با چهار واسطه به امام حسن (ع) حسنی نامیده شده است.
🔹آن حضرت فردي پرهيزگار و انديشمند بود و از ائمه ي بزرگوار و هم عصر خويش به طور مستقيم، نقل حديث كرده است. ايشان به پيشنهاد امام هادي(ع) براي هدايت مردم به ايران مهاجرت كرد و در شهر ری مسكن گزيد
🔸آمدن حضرت عبدالعظيم به ری، هم نشانه ی وجود تشيع در اين شهر بوده و هم خود زمينه ای براي رشد شيعيان شده است.
🔸از آثار مطرح ایشان (خطب امیرالمؤمنین)،(الیوم و اللیلة)،(انتشار ۱۷۹ حدیث با واسطه و بی واسطه از علی بن موسی الرضا، محمد تقی، علی النقی) می باشد.
🔹وی پس از مدتی بیماری در روز سهشنبه پانزدهم شوال سال (۲۵۲ق) در زمانامام هادی (ع) رحلت کرده و بقعه اش در شهر ری مشهور است.
🔶در روایتی آمده است که مردی از اهل ری، در سامراء خدمت امام هادی (ع) رسید. و گفت: به زیارت سید الشهدا (ع) رفته بودم. حضرت فرمود: بدان که اگر قبر عبدالعظیم حسنی را که نزد شماست، زیارت کنی، گویا حسین بن علی (ع) را زیارت کرده ای.
#زندگی_نامه
#حضرت_عبدالعظیم_حسنی
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی نامه #حضرت_عبدالعظيم_حسنی
🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از مصباحیه ...
👆👆👆👆👆
✅ ۱۸ پیام درباره ی
امامزاده ی جلیل القدر، محدّث و عالم دینی برجسته، صحابه ی چند امام، نگین ری و تهران، حضرت #عبدالعظیم_حسنی سلام الله علیه ...
🌸🌸🌸🌸🌸
💫حضرت عبد العظیم حسنی از حضرت سلطان آقا امام علی بن موسی الرضا (علیهما السلام) چنين روايت می كند:
المُسلِمُ الَّذي يَسلَمُ المُسلِمونَ مِن لِسانِهِ و يَدِهُ و لَيسَ مِنّا مَن لَم يَأمَن جارُهُ بَوائِقَهُ
✨مسلمان كسی است كه مردم از دست و زبان او آسوده باشند و کسی كه همسايه اش از شرّ او در امان نباشد، از ما نیست!
📚 عيون أخبار الرّضا، ج ۱ ، ص ۲۴
#حدیث_زندگی ۴۰۳
🌸🌸🌸🌸🌸
سوم ربیعالثانی سالروز ورود #امام_حسن_عسکری علیهالسلام به #دارالمومنین #گرگان و آغاز #هفته_فرهنگی گرگان را تبریک عرض میکنم.
[با توجه به اینکه هشتم این ماه سالروز ولادت امام عسکری علیهالسلام است، از سوم تا هشتم ربیعالثانی را هفتهٔ فرهنگی گرگان نامیدهاند]
#قدمگاه
#سبزه_مشهد
#استرآباد
✔️https://B2n.ir/f99691
✔️@taherigorgani_ir