🔺 مذاکره با سه کشور اروپایی تایید شد
سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران حوزه سیاست خارجی از برگزاری نشست معاونان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران، فرانسه، آلمان و انگلیس برای گفتگو در مورد مسائل دوجانبه، منطقهای و بینالمللی در تاریخ جمعه ٩ آذر خبر داد.
🔻اسماعیل بقائی:
در این دور از گفتگوها که از همان نیویورک برنامهریزی شده است، طیفی از مباحث و موضوعات منطقهای و بینالمللی از جمله موضوع فلسطین و لبنان، و نیز موضوع هستهای مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
🔴 دولت ها چرا و چگونه شکست میخورند؟
🔹از حامیان شهید رئیسی عزیز درسال 96 بودم؛ سال 1400 با اینکه موافق ادامه حضورشان در قوه قضا بودم اما در انتخابات از ایشان حمایت کردم. حامی ایشان، ولی از اولین منتقدین نیز بودم.
🔸انتصاب مخبر و برخی مدیران و اجرای سیاست #حذف_ارز_ترجیحی و #مولدسازی و و همراهی در اجرای #گشت_ارشاد منجر به این شد که مردمی که به وی امید بسته بودند ناامید شده و بعد از مرگ #مهسا_امینی کشور دچار چالش امنیتی اجتماعی شود!
🔹ایشان و اطرافیان متوجه انباشت نارضایتی حاصل از یک دهه عقب ماندگی در کشور نبودند و با اجرای حذف ارز 4200 تومنی و #گران_سازی این انباشت نارضایتی با التهابات ناشی از گشت ارشاد به مرحله انفجار رسید و دولت ایشان خیلی زودتر از آنچه فکرش را می کردیم به شکست نزدیک شد. عدم توجه به دلسوزان که نباید آن سیاست ها را اجرا کند منجر به آن اتفاقات شد؛ نتیجه انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری هم نتیجه آن سیاست ها بود.
🔸اجرای هدفمندسازی یارانه ها توسط دولت احمدی نژاد نیز باعث شکست جریانی شد که مردم آن را ادامه احمدی نژاد میدانستند.
🔹امروز هم دولت #پزشکیان بی توجه به هشدار دلسوزان کشور پا در مسیری خطرناک گذاشته! اجرای سیاست های اقتصادی به نفع سرمایه داری و به ضرر عموم مردم، پاشنه آشیل دولت اوست.
🔸خط فکری نظریه پردازان اقتصادی که منجر به شکست دولت های ایران بعد از جنگ در پایان عمرشان شده، یک خط است وآن هم اجرای سیاست های نئولیبرالی است؛ ممکن است ظاهر این نظریه پردازان متفاوت باشد. عده ای با ریش و عده هفت تیغ! اما نظریات کماکان همان است. ازدولت هاشمی به این طرف نگاه کنید.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 برداشت جامعه چیست؟
🔹آقای مهدی فضائلی سخنگوی غیررسمی و توئیتری دفتر رهبری در پاسخ به این سوال که آیا رهبری درباره اصلاح قانون ممنوعیت بکارگیری مسئولان با زن و فرزند تابعیت مضاعف(با هدف استفاده از محمدجواد ظریف در معاونت راهبردی دولت)، نظری داده اند یا خیر، توئیتی منتشر کرده اند.
🔸مضمون این توئیت این است که رهبری با اصلاح قانون برای تابعیت های قهری(یعنی تابعیت هایی که بخاطر مأموریت یا تحصیل ایجاد شده) موافقند و برای تابعیت های غیرقهری مخالفند(یعنی تابعیت های ارادی خود شخص و خانواده). حالا اینکه تابعیت فرزندان ظریف، قهری است یا غیرقهری مسئله دیگری است.
🔹اما نکته مهم تر در توئیت آقای فاضلی این مسئله بود که البته اصلاح یا عدم اصلاح قانون از وظایف و اختیارات مجلس و دولت است. واقعیت این است که نه تنها افکار عمومی، بلکه جو غالب حاکم بر نمایندگان مجلس هم درک صحیحی از این مسئله ندارند که ممکن است رهبر انقلاب یک نظری داشته باشد و مجلس یا برخی نمایندگان یا برخی کارشناسان نظر دیگری داشته باشند.
🔸سالهای سال، اصولگرایان و اصلاح طلبان سعی کرده اند با این اهرم که رهبری با مسئله ای موافقت کرده یا مخالفت کرده یا نظری داده، سعی کرده اند مخالفین خود را سرکوب کنند. یکبار در رأی به ریاست مجلس، یکبار ریاست جمهوری، یکبار دربحث رأی به لیست وزرای پیشنهادی و غیره.
🔹فکر می کنید درباره همین قانون چه اتفاقی می افتد؟ آن قانون که می شد با اجرای آن،جلوی نفوذ یا انتصابِ برخی جاسوسان یا کسانی که خانواده هایشان در آمریکا و اروپا اقامت و تابعیت و اموال و دارایی دارند را گرفت، توسط مجلس به گونه ای تغییر داده می شود که شبیه شیرِ بی سر و بی دم و بی یال خواهد شد. چرا؟ چون می ترسند هرگونه مخالفتی در مجلس با اصلاح این قانون، مخالفت با رهبر انقلاب قلمداد شود و سپس برچسب ضدرهبری بخورند و تمام!
🔸این واقعیت امروز ماست. متأسفانه اصلاح طلب و اصولگرا فرقی در سوءاستفاده از این مسئله ندارند.
🔻اما تأثیر منفی و تبعاتی این مدل استنادها هم دارد و آن هم این نکته که رهبر انقلاب در تمام ریز و درشت مسائل دخالت می کنند و مسئولیت همه چیز با ایشان است! متأسفانه آقایان اصولگرا و اصلاح طلب با این کارها و سوءاستفاده ها بیشترین ضربه را به جایگاه رهبری در افکار عمومی زده اند.
🔹چه بخواهیم چه نخواهیم این برداشت در جامعه و بین مردم نهادینه می شود و دولت ها و مجالس و مسئولان دیگر از پاسخگویی فرار می کنند و هر تصمیمی را به پای رهبری می نویسند. حال آنکه رهبری در همین مسئله، پاسخ دولت مبنی بر انتصاب ظریف را ندادند و مجدداً به سراغ اصلاح قانون رفتند و ایشان هم گفتند که با اصلاح قانون برای تابعیت های قهری موافقند نه تابعیت های غیرقهری! ولی این مسئله در افکار عمومی قابل تفکیک نیست!
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 کسی از برنامههای دولت و ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش و سپاه برای تغییر محاسبات رژیم صهیونیستی درباره ایران خبر دارد؟
🔻اگر عزیزان #جهاد_تبیین اطلاعی دارند بفرمایند که بعد از چندهفته حمله غافلگیرانه اسرائیل به سایتهای راداری و پدافندی کشورمان و چندین شهید و زخمی از ارتش، اقدام ما چه خواهد بود و چرا دولت و مسئولین امنیتی و نظامی سکوت اختیار کردند؟
✅ #داود_مدرسی_یان
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثابتی شفاف کرد؛
حقوق یک نماینده مجلس چقدر است؟
ماهانه بابت هزینه دفاتر نمایندگان چقدر هزینه میشود؟
چرا وام مسکن و خودروی صفر را دریافت نکردم؟
اینها سوالات پرتکراری است که در مدارس و مساجد و دانشگاه ها از من پرسیده شده و صریح پاسخ داده ام.
Sabety_ir ✅
شش ماه از عمر مجلس دوازدهم گذشت/ ثابتی پنجمین نماینده فعال و منظم در بین ۲۹۰ نماینده
براساس آمار و ارقام منتشر شده در سامانه شفافیت مجلس که مبنای آن حضور نمایندگان در جلسات علنی، مشارکت آنها در رای گیری ها، ثبت پیشنهادات و... است، در شش ماه اول مجلس جدید، پنجمین نماینده از میان ۲۹۰ نفر بوده ام.
در این ۶ ماه بدون حتی یک غیبت، در تمام جلسات مجلس شرکت کردم و حتی در روزهای پرمشغله انتخابات ریاست جمهوری که برای روزهای متوالی در تهران نبودم، هر طور بود خودم را به جلسات صحن رساندم.
همچنین با اینکه جزو معدود نمایندگانی هستم که همزمان در ۲ کمیسیون عضویت دارم، همه تلاشم را انجام دادم تا در جلسات هر دو کمیسیون نیز بدون غیبت حاضر شوم.
در این مدت سعی کردم هیچ رایی را بدون علت ندهم و از همه مهمتر تک تک آرایم را داوطلبانه شفاف کردم. حتی آن دسته از رای هایی که شفافیت آنها هزینه زیادی داشت را نیز اعلام کردم، علیرغم آنکه افراد مختلفی پیشنهاد میدادند چنین کاری را نکنم.
علاوه بر شفافیت آرا، تلاش کردم با شفاف کردن ابعاد ریز و درشت دیگری از دسترسی ها و حوزه کاری یک نماینده و ارائه گزارشهای روزانه به مردم، مدل جدیدی را به افکار عمومی ارائه کنم زیرا معتقدم شفافیت در این امور جزو حقوق بدیهی همه مردم است. اعم از کسانی که در انتخابات به بنده رای دادند، یا به من رای ندادند و حتی کسانی که در انتخابات شرکت نکردند.
ضمنا در این مدت ساعتها نشستهای تخصصی با کارشناسان حوزه های مختلف داشتم و سعی کردم تا جای ممکن درب دفترم به روی کسانی که حرف کارشناسی در موضوعات مختلف دارند باز باشد. این جدای از جلسات مختلفی است که با مردم عادی برای شنیدن مشکلاتشان و تلاش برای حل آنها داشتم.
و در پایان اینکه در این مدت علاوه بر استمرار حضورم در مدارس، در دانشگاه های مختلف در سایر استانها نیز حاضر شدم تا با دانشجویان گفتگو کنم و در حوزه انتخابیه ام نیز محله به محله به جمع مردم رفته و سعی کردم اول صحبت مردم را بشنوم و سپس اگر کاری از دستم بر می آید، صادقانه انجام دهم.
حقیقت این است که در این مدت تلاش کردم تا جای ممکن وقت و تمرکزم را وقف مسئولیتی که دارم کنم و امیدوارم بتوانم در سه سال و نیم باقی مانده نیز این مسیر را ادامه دهم و بیش از همیشه خودم را به دعای خیر شما محتاج میدانم.
امیرحسین ثابتی منفرد
۳ آذر ۱۴۰۳
Sabety_ir ✅
در ماه های اخیر، چند بیوگرافی جعلی با ترکیبی از اطلاعات درست و غلط در فضای مجازی درباره ام منتشر شده که مورد تایید نیست.
تنها بیوگرافی مورد تایید که اطلاعات درست و جامعی دارد را میتوانید از طریق لینک زیر در سایت شخصی ام بخوانید 👇
https://B2n.ir/Biography-sabety
#فرصت #سلوک
🔻 انسان، «یوسفِ» وجودش را و «یوسفِ» صدقش را که قرآن میفرماید «یوسف ایها الصدیق»، این را دارد به چه قیمتی میفروشد؟ به همین حرفهای سست و بی پایه و اساس؟! به همین نشستن و با گوشی بازی کردن؟! با همین تعامل و تخاطب را پیچیده کردن؟ با همین اغراض دنیایی را دنبال کردن؟ آخر به چه قیمتی؟ با توهم؟
🔸 آن وقت اینهایی که یوسف را میفروشند بعد به مشکل و قحطی میخورند! یوسف فروشی، قحطی بهدنبال دارد. حالا آن اتفاق در عالم خارج و در داستان حضرت یوسف بود و تاریخ بود [و قحطی خاص خودش ار داشت]
🔹 عالم باطن هم با یوسف فروشی در وجود و خانوادهی فرد، در زندگی و سرنوشت فرد یک نوع قحطی دیگر میافتد.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - یکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۰
بخش اول
🔸دیدار مجدی احمد الظفیری سفیر جدید کویت در تهران
🔸دیدار مشورتی عیسی کلانتری از توسعه فعالیت های خانه کشاورز
🔸گزارش علی لاریجانی به هاشمی از واکنش سید محمد خاتمی در جلسه دولت پیرامون احضار بیژن نامدار زنگنه
🔸مشورت بیژن نامدار زنگنه با هاشمی برای احضار خود به دادگاه و نقل قول واکنش سید محمد خاتمی به این احضار
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ [آقاى مجدى احمد الظفيرى]، سفير جديد كويت آمد.گفت، حال اميركويت رو به بهبود است و به خانه منتقل شده است. پس از چند روز از لندن به كويت برمىگردد و حال وليعهد هم خوب است. فصلى دربارة اهميت موقعيت ايران از لحاظ جغرافيا و منابع و مردم گفت و در خصوص همكارى در نفت وگاز و آب و مسایل عراق و فلسطين، مذاكره كرديم. با توجه به پيرى وكسالت امير و وليعهد، به نظر مىرسد مديريت كشور به نسل بعدى واگذار خواهد شد.
⭕️ دكتر [عیسی] كلانترى، [وزیر سابق کشاورزی] و مهندس [مهدی] مفيدى آمدند. از عدم توجه دولت به طرح نيشكر خوزستان شكايت كردند. مشكلاتى كه از ناحيه نپرداختن اعتبارات بانكى طرح در سال جارى پيش آمد و باعث ركودكارها شده، بيش از هفت هزار نيروى شاغل پيمانكاران بیكار شده و50 ميليارد تومان طلبكاري پيمانكاران از طرح، بعضى از آنها را در خطر ورشكستگى قرار داده است، مطرح شد. از وزير [جهادکشاورزی] و ریيسجمهور انتظار دارند كه مثل دوره سازندگي، به اين طرح مهم ملى اهميت بدهند و معتقدند، بعضي در خوزستان كارشكنى مىكنند و نماينده عرب اهواز، از قول مركز پژوهشهاى مجلس، به دروغ خبر تعطيلی طرح را به رسانهها داده و از تذكر من در نمازجمعهگذشته، تشكركردند. آقاىكلانترىگفت، «خانهكشاورز» در سراسركشور در حال شكلگرفتن است و تاكنون بيش از 100 هزار نفر پيوستهاند و شهريه مىپردازند.
⭕️ عصر آقاى [علی] لاريجانى آمد؛ براى جلسه مجمع [تشخیص مصلحت نظام] و توضيح مصوبه كميسيون كه نظر مجلس را ردكرده و چيزى هم در خلاف جهت ميل مجلس اضافه كرده و گفت، امروز آقاى خاتمى، [رییسجمهور]، در جلسه [هیأت] دولت، در خصوص احضار آقاى [بیژن نامدار] زنگنه، [وزیر نفت] به دادگاه عصبانى شده و گفته كه اين جنگى است، با محوريت قوه قضایيه عليه دولت. آقاى زنگنه هم با اطلاع از نظر رهبرى در مخالفت با احضار وزرا، به آقاى [سیدمحمود هاشمی] شاهرودى، [رییس قوه قضاییه]، اطلاع داده كه حاضر نيست به دادگاه برود.
⭕️ آقاى زنگنه، [وزیر نفت] و مهدى، [مدیرعامل سازمان بهینهسازی مصرف سوخت] آمدند. آقاى زنگنه گفت، پس از دريافت احضاريه [دادگاه]، به دفتر رهبرى مراجعه كرده و گفته، برخلاف بند 7 توافق در حضور رهبرى، بدون هماهنگى با دولت، اقدام قضايى شده و رهبرى گفتهاند،كار خلافى شده و نبايد چنين مىشد و به همين جهت، نامهاى به آقاى شاهرودى نوشته وگفته است، به دادگاه نخواهد رفت و رونوشت را براى من آورد و گفت، آقاى خاتمى در حاشيه رونوشت، با عبارات تُندى عليه قوه قضایيه، آن را براى رهبرى فرستاده و آقاى شاهرودى هم جواب داده كه مرجح است، ايشان به دادگاه برود و توضيح بدهد، ولى ايشان مصمم است كه نرود.
#خاطرات_هاشمی
😶
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - یکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۰
بخش دوم
🔸دیدار دونفره با آیتالله خامنهای و مشورت در مورد اوضاع افغانستان و مصوبه مجلس ششم و اختلاف با شورای نگهبان برای آن مصوبه و نظر آیتالله در حمایت از شورای نگهبان و احضار بیژن نامدار زنگنه به دادگاه و بازداشت محمد دری نجف آبادی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ [افطار] به ملاقات رهبرى رفتم. دربارة سه فوريتى مجلس [اصلاح قانون انتخابات] مذاكره شد. ايشان معتقد است كه نظر شوراى نگهبان صحيح است و بايد صلاحيتها احراز شود. در مورد آقاى زنگنه هم گفتند، به آقاى شاهرودى پيغام دادهاند كه درست نيست، وزرا احضار شوند، ولى آقاى شاهرودىگفته، معناى آن اين است كه عدالت فقط پايينتر از حد وزير اجرا شود و لذا ايشان گفتهاند كه دخالت نمىكنند. در مورد فرزند آقاى [قربانعلی] دُرّى [نجفآبادی] گفتندكه آقاى شاهرودى، موارد قابل توجهى ذكر مىكنند.گفتم، ممكن است مأموران [وزارت] اطلاعات، براى تسويه حساب با آقاى دُرّى، [وزیر سابق اطلاعات]، پروندهسازىكرده باشند.گفتند، با فكر رفراندوم دربارة نظارت استصوابى مخالفند و با كسانى كه بخواهند در اين جهت اقدام كنند، برخورد مىشود.
⭕️ [رهبری] در مورد مسایل افغانستان گفتند، اخيراً دو پيام جديد از آمريكا رسيده است؛ در يكى اظهار خُشنودىكرده از عمل هماهنگ ايران و آمريكا در افغانستان (با شيطنت) و خواستار ادامه هماهنگى در تشكيل دولت شدهاند و در نامه ديگرى، خواستار توافق با آمدن ظاهرشاه، به عنوان سمبل وحدت شدهاند و ايشان به وزارت امورخارجه گفتهاند، جواب محكم و تُندى بدهند، ولى جواب بىمحتوايى تهيهكردندكه رد شدهكه تجديدكنند.گفتند، [آقای کمال خرازی]، وزير امورخارجه، فكر مىكندكه خواهي نخواهى آمريكا، ظاهرشاه را تحميل مىكند و بهتر استكه ايران مخالفت نكند.
⭕️ در مورد اظهارات يكى از سران آمريكا در خصوص تغيير نظام ايران هم مذاكرهكرديم. از خطبههاى جمعه من [در خصوص حملات یازده سپتامبر]، قدردانىكردند وگفتند، بسيارخوب بود. آقاى [سیدعلیاصغر میر]حجازى هم جداگانه از من به خاطر خطبهها تشكركرد وگفت، دوم خردادىها از تعبير «نابالغ» ناراحتاند.گفتم، نظر من از اين تعبير، جناح خاصى نبود، بلكه همه آنها هستندكه با ناديدهگرفتن شرايط جارى، به تنازعات جناحى دامن ميزنند و وحدت و انسجام را مخدوش مىكنند.
#خاطرات_هاشمی
😶