هدایت شده از مهدویت_بصیرت
🔴 رهبر انقلاب، صبح امروز: بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربانی امروز میکنند؛ این دولت این کار را نکرد / متاسفانه زبان دولت در بیان آنچه که انجام گرفته زبان رسایی نیست / دولت سیزدهم کارهای بزرگ و زیربنایی انجام داده که اثرش ممکن است به طور کامل امروز ظاهر نشود اما بالاخره ظاهر خواهد شد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت: متأسفانه زبان دولت در بیان آنچه که انجام گرفته زبان رسایی نیست؛ اتفاقاتی که افتاده اتفاقات خوب، به آن اندازهای که شایسته و حقش هست به آن اندازه در نظر مردم و ذهن مردم منعکس نشده. بنده میخواهم یک مقداری بگویم شاید کمک بشود به اینکه حقایق و واقعیتهایی که در مورد دولت هست برای آحاد مردم و افرادی که نظر و غرضی ندارند بیشتر آشکار بشود.
✏️ آنچه که من میخواهم تکیه کنم این است که تعداد قابل توجهی از شاخصهای اقتصاد کلان رشد را نشان میدهد، پیشرفت را نشان میدهد.
✏️ بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربان امروز میکنند این دولت نکرده این کار را. کارهای بزرگ و زیربنایی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز ظاهر نشود به طور کامل اما بالاخره ظاهر خواهد شد.
۱۴۰۲/۶/۸
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
🔴 اگر تصمیم سنجیده و فکر شدهای گرفتید به حاشیهسازیها اعتنا نکنید و کار خودتان را بکنید
حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت:
🔹 به جوسازیها و حاشیهسازیها اعتنا نکنید. کار خودتان را بکنید. گاهی شما یک تصمیمی گرفتید، تصمیم درستی است. یک عده خوششان نمیآید، جنجال میکنند.
🔹 اگر اقدامتان اقدام سنجیدهای است، اندیشیدهای است و روی فکر تصمیمگیری شده، اعتنا نکنید.
🔹گاهی اوقات میخواهند یک اقدامی را تحمیل کنند بر دولت گروههای فشارند اینها. اینها را توجه نکنید. کار خودتان را با فکر انجام بدهید.
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
الهی فَلا تُخلِنا مِن حِمایَتِک
خدایا ما را از حمایتت محروم نکن
اون چیزی که در ذهنِ تو محاله، برای خدا درست کردنش ثانیه ای هم زمان نمیبره
#صحیفه_سجادیه
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
▪️امام حسین علیهالسلام:
🔸️والله تا ظهور مهدی علیهالسلام، خون من از جوش و خروش نمیافتد.
🔹️وَ اللَّهِ لَا یَسْکُنُ دَمِی حَتَّی یَبْعَثَ اللَّهُ الْمَهْدِیَّ
📚مناقب ابن شهر آشوب، ج۴، ص۸۵.
@mah_davit313
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
✅هدف اصلی از مراسم عزادارى و خواندن زیارت امام حسین (ع)
حضرت آیت الله مصباح(ره):
🔹در زیارتهایى كه ما مىخوانیم و همه شما آشنا هستید و بخصوص در زیارتهاى سیدالشهدا(ع) این جمله تكرار شده است؛ أَشْهَدُ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ جَاهَدْتَ فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ
🟩 سر لوحه برنامه سیدالشهدا(ع) عبارتست از :
1⃣اهمیت دادن به نماز اول وقت
2⃣کمک به نیازمندان
3⃣امر به معروف و نهی از منکر
4⃣جهاد در راه خدا
و
5⃣نجات بندگان از نادانى و گمراهى(بَذَلَ مُهجَتَهُ فيكَ لِيَستَنقِذَ عِبادَكَ مِنَ الجَهالَةِ وحَيرَةِ الضَّلالَةِ )
🔹مراسم عزادارى و خواندن زیارت امام حسین (ع) براى این است كه این برنامه امام حسین(ع) را درست بشناسیم تا بهتر عمل كنیم.
بیانات حضرت آیتالله مصباح (ره) در جمع مردم همدان در تاریخ 15/03/1378(با اندکی تلخیص)
@mah_davit313
لیست ۸۵ استاد دانشگاه که در #آمریکا در سالهای اخیر بخاطر "اظهار نظر سیاسی" اخراج شدند:
نقد اسرائیل یکی از موارد پر تکرار است
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
⁉️📌⁉️قابل توجه کسانی که پرچم مبارزه با واکسیناسیون بر افراشته اند⁉️📌⁉️
باعث تاسف فراوان است که وقت بگذاریم و کلیپ بسازیم و متن بنویسیم تا دستاوردهای علمی که متعلق به بشریت است را ازبین ببریم.
آنهم با روش آسمان ریسمون بافتن.!!!؟؟؟
در ابتدای قرن بیستم سرخک سالیانه ۱/۴افراد زیر ۱۶ سال را می کشت۱/۴ آنها را کور و یا کم بینا می کرد ۱/۴ را دچار عوارض شدید ناشی از التهاب مغز و پرده های مغز می کرد که سبب تشنج و عقب ماندگی ذهنی دائمی آنها میشد و تنها ۱/۴ جان سالم به در می بردند.
هم اکنون با واکسیناسیون سرخک در آستانه ریشه کنی کامل آن قرار داریم.
در ابتدای قرن بیستم آبله بسیاری از کودکان و نوجوانان را می کشت یا اگر کسی جان سالم بدر می برد تا آخر عمر با پوستی وحشتناک باید زندگی می کرد.
ما اکنون پس از واکسیناسیون جهانی آبله ۴۰ سال است که آبله نداریم.
قبل از واکسیناسیون فلج اطفال ما شاهد معلولیت حداقل۱/۴ کودکان در اثر آن بودیم که هم اکنون با واکسیناسیون به صفر رسیده است.
قبل از واکسیناسیون بیماری سل ۲۰ درصد جمعیتمان مبتلا به بیماری سل میشدند و نیمی از آنها فوت می کردند.هم اکنون با واکسیناسیون ابتلا به سل نادر و مرگ ومیر بسیار نادر است.
در مورد سرخجه و سیاه سرفه و دیفتری و کزاز هم با واکسیناسیون، کاملا آنها را مهار کرده ایم و از مرگ و معلولیت صدها میلیون نفر توسط آنها جلوگیری کرده ایم.
هپاتیت Bعامل سرطان کبد در نوار شمالی کشور بود که ۱۰ درصد جمعیت آن نواحی را به کام مرگ می فرستاد. ماهم اکنون با واکسیناسیون سراسری از سال ۶۸ این بیماری را کاملا مهار کرده ایم.
واکسیناسیون هاری در موارد گازگرفتگی حیوان و مننژیت در برنامه های تجمعی مثل حج و سربازی هم جان صدهها هزار نفر را در سال نجات می دهد.
در مورد واکسن کووید ۱۹(کرونا) هم شک نکنید که تزریق حد اقل ۲ دوز از آن به ۷۰ درصد ایرانیان عامل کنترل کرونایی شد که در ابتدای دولت رئیسی روزانه ۷۰۰ نفر را راهی قبرستان می کرد و از ورزشکاران تا هنرمندان و افراد پیر و جوان زیادی را به کام مرگ می فرستاد.
آنفلوانزا هم قبل از وجود واکسن آن که سالیانه باید تکرار شود؛ جان حداقل ۴ درصد مبتلایان را می گرفت(در مورد آنفلوانزای پرندگان ۳۰ درصد مرگ و میر دارد) که اغلب کودکان و سالمندان و مبتلایان به بیماریهای زمینه ای بودند که هم اکنون با واکسیناسیون میزان مرگ ومیر بسیار کاهش یافته است.
البته واکسیناسیون در مورد برخی بیماریها مثل آنفلوانزا و کرونا با توجه به تغییرات آنتی ژنی شدید در آنها باید مرتبا تکرار شود و واکسن سال قبل اصلا بر روی سویه جدید تاثیر گذار نخواهد بود...
هم اکنون واکسن های دیگری هم ساخته شده و یا در دست ساخت و بررسی است مثل واکسن آبله مرغان و HPV و HSV2 و هموفیلوس آنفلونزا که در آینده نزدیک جهان شمول خواهند شد.
پزشکی نوین با واکسیناسیون خدمتی به بشریت ارائه کرد که انکار آن مثل انکار خورشید در وسط روز آفتابی در آسمان است......
کسانی که جاهلانه یا عامدانه در مقابل واکسیناسیون قرار گرفته اند با القای خطرناک واکسن نزنید جان عده زیادی را به خطر می اندازند که در نهایت گناه قتل نفس بر گردن آنها خواهد بود............
فکر کردن درد دارد اما انسان بدون تفکر ....!؟
#افلایتدبرون
✍حسین حمزئی
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
این روزها رقیه فقط درک می کند احوال زیارت نرفته ها را...
#اربعین
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
_۲۰۲۳_۰۸_۳۰_۲۲_۲۹_۳۴_۵۸۵.mp3
7.54M
بوی بهشت میوزد از کربلای تو
مرحوم کوثری
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
بعد زوّارِ حریمت!
حالی هم از ما بپرس🍂
نوبتی هم باشد آقــا...
نوبتِ جاماندههاست
یا ابا عبدالله ع❣
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
107571_760_۲۰۲۱_۰۹_۲۶_۲۰_۲۵_۲۹_۱۳۲.mp3
3.67M
.
♥السلام علیک یا ابا صالح المهدے♥
❣#قرار_شبانہ❣
✨بسماللهالرحمنالرحیم✨
🕊اِلـهی عَظُمَ الْبَلاءُ،وَبَرِحَ الْخَفاءُ،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُواَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِوالرَّخاءِ؛اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد ،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم،فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاًعاجِلاً قَريباًكَلَمْحِ الْبَصَرِاَوْهُوَاَقْرَبُ؛يامُحَمَّدُياعَلِيُّ ياعَلِيُّ يامُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُماكافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ؛
يامَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ،اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ،الْعَجَل،يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ،بِحَقِّ مُحَمَّدوَآلِهِ الطّاهِرين🕊
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
پاسخ جالب دفتر آیت الله مکارم به استفتائی عجیب😂
📨سؤال: بنده از اینترنت شرایطی را در مورد ازدواج دیدم که خیلی خوب و عادلانه هم بود و من از آنها پرینت گرفتم و به دوستانم هم نشان دادم و آنها هم تایید کردند که شرایط بسیار خوبی است و می تواند برای دختری که قصد ازدواج دارد بسیار مفید باشد برای همین با خواستگارم مطرح کردم و آن هم پذیرفت ولی وقتی رفتیم محضر، محضر دار که یک روحانی هم بود گفت اکثر این ها شرایط خلاف شرع هستند و بدرد نمی خورند و حتی به تمسخر گفتند که شاید هر کس این ها را نوشته قصد دست انداختن خانمها را داشته است و من خیلی ناراحت شدم واقعاً همین مسایل است که باعث می شود ما جوانها دین گریز باشیم
چرا نباید به شرایط مورد توافق طرفین احترام قایل شد ؟
من شرایط را هم برایتان ارسال می کنم و از شما خواهش دارم که مرا راهنمایی فرمایید
از لطف شما هم ممنونم
۱.زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر داد تا زوجه در هر زمانی که بخواهد از جانب زوج اقدام به متارکه کرده و خود را از علقه زوجیت رها سازد به هر طریق اعم از بذل یا اخذ مهریه.
۲.زوج به زوجه وکالت بلا عزل داد تا هر زمان خواست مهریه را به هر میزان که خواست افزایش دهد.
3- زوجه اجازه دارد هر زمان اراده نمود به خارج از کشور مسافرت نموده و نیازی به اجازه مجدد زوج نباشد چه برای اخذ یا تمدید یا تجدید گذرنامه و این اجازه دائمی است.
4- زوجه حق ادامه تحصیل را تا هر مرحله یی که لازم بداند خواهد داشت در هر مکان و محلی که ایجاب کند .
5- زوج، زوجه را در انتخاب هر شغلی که مایل باشد و در هر محلی که صلاح بداند مخیر می نماید.
6- زوج مکلف است هنگام جدایی اعم از اینکه متارکه به درخواست زوج باشد یا به درخواست زوجه ، کلیه دارایی خود را اعم از منقول و غیر منقول و وجوه نقدی بلا عوض به زوجه منتقل نماید.
7- حق انتخاب مسکن و تعیین کشور و شهر یا محل آن با زوجه خواهد بود.
8- حضانت فرزندان بعد از طلاق مطلقاً با زوجه خواهد بود و در صورت خروج از کشور نیز نیازی به اذن پدر نخواهد بود.
9.اختیار زمان بچه دار شدن مطلقاً در اختیار زوجه خواهد بود.
10.نزدیکی و تمکین در اختیار زوجه بوده و هر زمان که اراده نمود زوج مکلف به همبستری با زوجه خواهد بود.
11.اگر احیاناً تقاضای همبستری از سوی زوج باشد زوج باید قبلاً مبلغی (که از سوی زوجه تعیین می شود) به شماره حساب زوجه واریز نماید با این حال زوجه در نزدیکی مخیر بوده و این امر موجد هیچ حقی هم برای زوج نخواهد بود.
12.زوج به هیچ عنوان حق طلاق زوجه را نخواهد داشت.
13.زوج پس از متارکه به هیچ عنوان حق ازدواج را نخواهد داشت اعم از نکاح دائم یا نکاح منقطع.
14.زوجه هر وقت مصلحت بداند می تواند زوج را تنبیه بدنی نماید و زوج حق هر گونه اعتراض بعدی را در این خصوص از خود سلب و ساقط می نماید.
15.زوج مکلف به انجام کلیه کارهای منزل بوده و در موقع جدایی نیز حق درخواست اجرت المثل را از این حیث نخواهد داشت.
16.زوجه هر گونه که مقتضی و صلاح بداند در برقراری ارتباط با دیگران مخیر بوده و زوج حق هر گونه اعتراض بعدی را از خود سلب و ساقط می نماید.
17.درخصوص تربیت اولاد زوجه هر گونه صلاح بداند اقدام خواهد نمود و زوج حق دخالت در این خصوص را نخواهد داشت.
18.ریاست خانواده با زوجه خواهد بود.
19.زوجه شرط نمود که زوج ضمن اطاعت کامل از زوجه از والدین ایشان نیز تبعیت کامل داشته باشد.
20.زوجه شرط نمود عند اللزوم نفقه والدین ایشان نیز با زوج باشد.
21.حق رجوع بعد از طلاق با زوجه خواهد بود.
22.نفقه زوجه علاوه بر مصادیق قانونی که عبارت از تهیه مسکن و البسه و خوراک و هزینه های بهداشتی و داروییٍٍ می باشد شامل کلیه تفریحات زوجه نیز از قبیل مسافرت خارج از کشور و غیره خواهد بود و میزان نفقه نیز توسط زوجه بدون لحاظ کردن وضعیت مالی زوج تعیین خواهد شد.
✍️پاسخ: فکر می کنیم آنچه نوشته اید، منظورتان مزاح و شوخی بوده. هیچ برده ای هم در دوران بردگی دارای چنین محدودیتی نبوده و اگر زوجی را پیدا کنید که زیر بار این شرایط برود حتما باید او را به طبیب روانی معرفی کنید.
#طنز😉😅
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
26.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴 #کاروان_کربلا
📽 #فیلم | تصاویر زیبا خاطره انگیز از جبهه های حق علیه باطل - #سرزمین_نور ، #مَهبَط_ملائک
با نوای #حاج_صادق_آهنگران :
🕌 گلبانگ رفتن می زند کاروان کربلا
شو همسفر با لشگر راهیان نینوا
خوش می رود این کاروان با خروش و هلهله
از بهر دیدار حسین عازم است این قافله
تا بر سر کوی وفا جان و سر سازد یله
همراهی آنان دهد روح و باطن را صفا
با خیل عاشورائیان شو مهیای سفر
باشد امیر کاروان زاده ی خیرالبشر
این کاروان را می برد تا گذرگاه ظفر
تا پرچم حق را کند در همه عالم بپا...
@mah_davit313
#دفاع_مقدس
#رزمندگان_اسلام
#اربعین
روایتگر رویدادهای جنگ
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
#نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
☀️ به نام خدایی که دانا و باحکمت است
🍀 جز خدا کیست که در سایه مهرش باشیم
🍀رحمت اوست که پیوسته پناه من و ماست
#با توکل به اسم اعظمت❤️
آغاز می کنیم روزمان را🌾
#یکجرعهنورشفاورحمت📗
بسم الله الرحمن الرحیم
فَلا وَ رَبِّكَ لا يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فيما شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لا يَجِدُوا في أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَيْتَ وَ يُسَلِّمُوا تَسْليماً [نساء/65]
#ترجمه؛به پروردگارت سوگند كه آنها ايمان نخواهند آورد، مگر اينكه در اختلافات خود، تو را به داورى طلبند؛ و سپس از داورى تو، در دل خود احساس ناراحتى نكنند؛ و كاملاً تسليم باشند.
# قضاوتی که با تکیه به ظن و گمان باشد، عادلانه نیست. «نهج البلاغة، حکمت ۲۲۰»
✍🏻پنج چیز است که باید قاضى (داور)(درباره آنها) به ظاهِر حُکم عمل کند: ولایت (حقّ ولایت و سرپرستى که خداوند ، یا امام براى هر کس ، یا ولىّ طفل قرار داده است) ، همسران (یعنى مسأله زناشویى که بین مسلمانان مشهوراست) ، میراثها ، ذبایح(حلال بودن کشتار مسلمانان) و شهادات. هر گاه شهود ، در ظاهر امین و در خور اعتماد باشند ، شهادتشان پذیرفته است و لازم نیست از باطن آنها جست وجو کرد. «الخصال : ۳۱۱ / ۸۸ منتخب میزان الحکمة
✍🏻بدانیم که:
سرای آفرینش سرسری نیست
زمین و آسمان بی داوری نیست
🌤اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌤
🍀السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ ع
🍀اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
🍃التماس دعا
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
حقوقمردمدرنگاهامیرالمومنینعلیع_مقدمهیچهارم
✍🏻 حقوق بشر در یک تقسیم بندی به حقوق طبیعی و ذاتی و حقوق اکتسابی تقسیم می گردد. حقوق طبیعی، حقوقی است که هر انسانی بدون توجه به تمایزات ظاهری، اقلیمی، نژادی و اعتقادی دارا می باشد، یعنی امتیازاتی که ذاتاً هر انسانی شایسته برخورداری از آنها خواهد بود. بدیهی است که انسانها در پرتو بکارگیری تواناییها و در سایه فداکاری، فعالیت و تلاش خویش می توانند واجد قابلیتهایی گردند که آنان را در تصدی مشاغل و مسؤولیتهای خاصی، مُحِقّ می گرداند. این مزایا را باید جزو حقوق اکتسابی افراد به حساب آورد. به عبارت دیگر، هر انسانی اولاً و بالذّات از حقوق طبیعی متمتعّ می گردد و ثانیاً و بالعرض از حقوق اکتسابی.
وجود پاره ای تفاوتها در نظام حقوقی اسلام در چارچوب حقوق اکتسابی می تواند مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. بسیاری از خرده گیریها نسبت به حقوق اسلام، ناشی از عدم توجه به مرزبندی فوق می باشد. اعمال و رفتار انسانها می تواند پاره ای از محرومیتها را به دنبال داشته باشد همان گونه که می تواند زمینه ساز امتیازات ویژه گردد. به دیگر سخن، رفتار افراد در برخی موارد در میزان حقوق طبیعی آنان تأثیر مثبت یا منفی می گذارد.
از طرفی حق و تکلیف دو مقوله مرتبط با یکدیگر و غیر قابل انفکاکند. این اصل پذیرفته شده حقوقی در بیان مولای متقیان به زیبایی تمام مطرح شده است که حق لا یجری لِاَحِدٍ الّا جَری علیه و لا یَجری علیه الّا جَری له.[5] بر این اساس هر حقی همراه تکلیفی زاده می شود و برخورداری انسان از هر امتیازی موجب پدیداری مسؤولیت و وظیفه ای است. انسان مُحِقّ، انسانِ مکلّف نیز می باشد. ذی حق بودن یکسویه تنها از آنِ خداوند است.[6] توجه به این مهم از آن جهت حائز اهمیت است که اعتراف به حقوق طبیعی و ذاتی انسان با عنایت به تکالیف متوجه به او لازم است مورد ارزیابی قرار گیرد و از این جهت فرقی میان انسان مدرن با انسان سنتی نیست؛ انسان مدرن که خود را مُحِقّ می داند به هر میزانی که از حقوق بهره مند می گردد نسبت به تکالیف خویش نیز باید گردن نهد؛ در غیر این صورت چه بسا از بخشی از حقوق طبیعی محروم گردد. مکاتب حقوقی غیر الهی این تکالیف را تنها در رابطه انسانها با یکدیگر مورد توجه قرار داده اند. در نظام حقوقی اسلام علاوه بر آن، انسان در رابطه با خدای خویش، تکالیفی دارد. انجام ندادن این تکالیف بازتابهایی در حقوق وی خواهد داشت.
#انشاءاللهادامهدارد...
کانالمهدویتبصیرت
@mah_davit313
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
♦️قدرتمندترین چیزی که انسان تا به حال اختراع کرده است چیست؟*
تصور نکنید بمب اتمی یا هیدروژنی ست...
بلکه تلفن همراه است!
تلفن همراه نیرویی است که نباید آن را دست کم گرفت
آنقدر قدرتمند است که :
تلفن ثابت را کشت.. ☎️
تلویزیون راکشت.. 📺
کامپیوتر را کشت..🖥️
ساعت را کشت.. ⌚
دوربین را کشت.. 📸
رادیو را کشت... 📻
چراغ قوه را کشت.. 🔦
آینه را کشت ...🪞
روزنامه ها، مجلات و کتاب ها را کشت..
بازی ویدیویی رو کشت.. 📀 🎮
کیف پول جیبی را کشت...
تقویم رومیزی و یادداشت را کشت..📆
حتی کارت اعتباری راکشت...
و بدترین قسمت این است که همچنین
که زوج های زیادی را کشت 🧨
بسیاری از خانواده ها،و دوستی و صمیمیت خانوادگی را کشت 💣
دانش آموزان را کشت و آنها را از مسیر موفقیت دور کرد و آنها را مانند پر در مسیر باد قرار داد
و کم کم متوجه میشیم که چشممون رو هم کشته 😔
وستون فقرات ما را رو شکسته
و ذهن و فرهنگ ما را تغییر داده و می کشد
او در راه از بین بردن نسل بعدی ماست. 😵 💫
و اگر مراقب خود نباشیم، جان و روحمان را خواهد کشت،و دلهایمان را سخت و سنگین خواهد کرد و کاری خواهد کرد که نسلهای آینده پشیمان شوند در حالیکه پشیمانی سودی نخواهد داشت
#موبایل
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
YEKNET.IR - shor1 - shabe 1 muharram 1401 -sibsorkhi.mp3
4.96M
🌴ای جان جهان به قلبم ضربان
🌴از این نوکر عاشق نگیر این هیجان
🎙 #حسین_سیب_سرخی
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
✅ منافقان را بشناسیم (2)
🌹 کلام خدا در قرآن:
ای محمد! آيا به منافقانى كه گمان مى كنند به قرآن ايمان آورده اند، نگاه نکرده ای؟ آنها مى خواهند در نزاعها و اختلافات، قضاوت را به دادگاههای طاغوتیان کافر بسپرند. (همان قاضیانی که احکام خدا را قبول ندارند و جز به باطل حكم نمى کنند.)
این در حالى است كه از طرف خدا به همه از جمله منافقان فرمان داده شده که دادگاههای کافران را قبول نداشته باشند. حقیقت این است که شيطان با سوق دادن منافقان به دادگاههای کفار مى خواهد آنان را به گمراهى عمیقى دچار كند.
وقتی به منافقان گفته می شود: «براى داورى در نزاعها به احکام حقوقی خدا مراجعه کنید و نزد پيامبر خدا که رهبر حکومت است، بیایيد،» منافقان را مى بينى كه از تو رو برمى گردانند و نزد قاضیان کافر می روند.
✍️ شرح: از جمله صفات منافقان این است که دادگاههای کفار را که بر اساس قوانین من درآوردی حکم می دهند، قبول دارند. اما دادگاههای مسلمانان را که بر اساس احکام خدا حکم می دهند، قبول ندارند.
📖 أ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِما أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَ ما أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُريدُونَ أَنْ يَتَحاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَ قَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ وَ يُريدُ الشَّيْطانُ أَنْ يُضِلَّهُمْ ضَلالاً بَعيداً * وَ إِذا قيلَ لَهُمْ تَعالَوْا إِلى ما أَنْزَلَ اللَّهُ وَ إِلَى الرَّسُولِ رَأَيْتَ الْمُنافِقينَ يَصُدُّونَ عَنْكَ صُدُوداً (نساء، 60 و 61)
#کانالمهدویت_بصیرت
@mah_davit313
✡️ متن کامل یادداشت «وقتی سلبریتی بهایی کودک خوار خیریه کودکان تأسیس میکند!» و تصاویر اسناد آن در آدرس زیر:
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/20853
✡️ وقتی سلبریتی بهایی کودک خوار خیریه کودکان تأسیس میکند!
1️⃣ افشای بخشی از ابعاد پروندهٔ خوفناک، عظیم و فراگیر #جفری_اپستین (Jeffrey Epstein)، میلیاردر #یهودی که لقب بزرگترین #قاچاقچی_کودکان با اهداف #بردگی_جنسی و #قربانی_آیینی را در آمریکا دارد، شاید بزرگترین و تکاندهندهترین رویداد مرتبط با عملکرد #دولت_پنهان و وابستگان آن در آمریکا و سایر نقاط دنیا بود.
2️⃣ اخیراً، فعالان اجتماعی، خبرنگاران تحقیقی و برخی سیاسیونِ نسبتاً آزادهتر افشاگریهایی را دربارهٔ فهرست مسافران جزیرهٔ خصوصی اپستین (که در آن مراسم قربانی کودک و بهرهکشی جنسی از آنان توسط نخبگان انجام میگرفت) انجام دادهاند که بهشدّت تکاندهنده است. در این فهرست، از هنری کیسینجر و بیل کلینتون، تا آلن دیجنرس، اپرا وینفری، و از بیل گیتس تا خوانندگان، ورزشکاران و بازیگران بسیار مشهور #هالیوود حضور داشتهاند.
3️⃣ #رین_ویلسون (Rainn Wilson)، کمدین، بازیگر، کارگردان، تهیهکننده و تاجر آمریکایی، یکی از کسانی است که در چند نوبت به جزیرهٔ خصوصی اپستین سفر کرده بود. این فرد، یکی از رسواترین سلبریتیهای مرتبط با اپستین است، چرا که هیچگاه ابایی از بیان منویات کثیف خود، حتی در شبکههای اجتماعی نداشته است.
4⃣ بهعنوان نمونه میتوان به توئیتهایی اشاره کرد که در آنها او وقیحانه از لذت #ارتباط_جنسی با کودکان، شکنجهٔ آنان و خوردن گوشت و خون آنان حرف میزند!!
5⃣ اما نکتهٔ دهشتناکتر اینکه این فرد که چنین آشکار، افکار شیطانی خود را در فضای مجازی داد میزد، نهتنها تحت تعقیب قضایی قرار نگرفته، بلکه اقدام به تأسیس یک #خیریه_کودکان در کشور فقیر و مصیبتزدهٔ هاییتی بهنام «Lidè Haiti» آنهم فقط برای دختران نوجوان! کرده است.
6⃣ و بهعنوان آخرین نکته، جالب است بدانید که این هیولای کودکخوار عضو فرقهٔ ضالهٔ #بهاییت است.
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
🔻ناروایی حکومت سکولار در دورۀ غیبت
🖊 مهدی جمشیدی
۱. خوشبختانه پس از مدتی که در انتظار ارائۀ دلایل مهدی نصیری دربارۀ دفاعش از «حکومت سکولار» بودیم، این انتظار به بار نشست و او فهرست دلایلش را عرضه نمود. نخستین دلیل وی این است که نظر مشهور و اکثریت قاطع فقهای شیعه این است که برقراری حکومت دینی از شئون و اختیارات امام معصوم است و در عصر غیبت، چنین وظیفه یا حقی برای دیگران از جمله فقها وجود ندارد. این برداشت، باطل است؛ چون او «امکان عملیِ» برپاییِ حکومت اسلامی در دورۀ غیبت را به «امتناع نظری» نسبت داده است، حالآنکه فقهای شیعه در طول دورههای تاریخی گذشته، با وجود اینکه معتقد بودند که باید در دورۀ غیبت، حکومت در اختیار نائب امام غایب باشد، اما تحقق این امر را بر اساس تنگناهای عینی و بیرونی، ناممکن یا دشوار قلمداد میکردند. آنها باور داشتند که حکومتهای موجود، غاصب هستند و اگر «امام معصوم» حضور ندارد، دستکم باید زمام حکومت در اختیار کسی باشد که از سوی ایشان معرفی شده باشد - و این شخص نیز کسی نیست جز «فقیه عادل» - اما مسأله این است که «امکانهای حداقلی» و «انقباضهای عینی»، زمینه را برای تحقق این اندیشه ربوده بودند. ازاینرو، فقهای شیعه یا به طور کلی از قدرت سیاسی برکنار بودند و یا میکوشیدند از طریق همراهی با برخی حکومتها که تمایل دینی داشتند، از رنجهای مردم بکاهند و در حد امکان، قدرت سیاسی را به خدمت بسط دین بگمارند. این امر از شکاف میان «ذهنیّت آرمانی» و «عینیّت حداقلی» حکایت میکند، نه اینکه فقهای شیعه به دلیل عدماعتقاد به تشکیل حکومت در دورۀ غیبت، اقدام نمیکردند. نصیری با حذف این «توضیح تاریخی»، عمل عینی را ملاک قضاوت قرار داده، بلکه حتی مدعی شده که فقها در قلمرو نظر نیز در دورۀ غیبت، سکولاریسم را تجویز میکردند.
۲. فارغ از منطق نظری و عملی فقهای شیعه، از دو منظر دیگر نیز میتوان به حکومت در دورۀ غیبت نگریست. نخست اینکه باید با «روایتها»یی که در این باره وارد شده است و آشکارا از آنها، حکومت ولیّفقیه نتیجه گرفته میشود چه کرد؟ این روایتها میگویند که باید در دورۀ غیبت، حکومت را به حال خویش رها نکرد، بلکه مردم باید به سراغ فقها بروند و آنها را «نایبان امام معصوم» قلمداد نمایند. در حقیقت، خودِ امام معصوم، تکلیف سیاسی مردم را در دورۀ غیبت مشخص کرده و مردم را به هواداری از فقهای عادل برای برپایی حکومت اسلامی فراخوانده است. فقهای شیعه نیز به همین روایتها استناد کردهاند و از آنها برداشت یکسان داشتهاند؛ چنانکه امام خمینی هم در کتاب «کشف اسرار» و هم در کتاب «ولایت فقیه»، به گردآوری و شرح این روایتها پرداخته و با یک مطالعۀ منطقی نشان داده است که ولایت فقیه و برپایی حکومت در دورۀ غیبت، ریشۀ موجّه نَقلی و روایی نیز دارد. نفی ولایت فقیه و حکومت اسلامی در دورۀ غیبت، بهناچار باید از طریق ابطال این روایتها و یا ساختهوپرداختهکردن تفسیرهای دیگری از آن صورت بپذیرد؛ کاری که نصیری از آن گریخته و به جایش، نسبت ناصواب به فقهای شیعه داده است.
۳. دیگر اینکه «دلایل عقلانی» نیز در میان هستند که حکومت ولیفقیه را در دورۀ غیبت توضیح میدهند. از جمله اینکه هر چند صورت مطلوب و حداکثریِ حکومت، این است که امام معصوم حضور داشته باشد، اما اگر دسترسی به ایشان ممکن نبود، نباید بهطور کلی، از حکومت صرفنظر کرد بلکه باید در حد امکان، به سراغی کسی رفت که «شبیهترین افراد» به ایشان باشد و به او برای در اختیار گرفتن قدرت سیاسی کمک کرد. حکم عقل این نیست که «اجرای احکام اجتماعیِ شریعت» در دورۀ غیبت، تعطیل شود، بلکه این است که باید هر اندازه میتوان و میسّر است در جهت اقامۀ دین در جامعه کوشید. عاقلانه و منطقی نیست که دین در تمام دورۀ غیبت، معطّل و معوّق بماند و جامعه، گرفتار ساختارها و سیاستهای طاغوتی شود، درحالیکه امکان بسیج اجتماعی در راستای برپایی حکومت حقّ و عدل وجود دارد. اگر تحقق دین در جامعه، مصلحت است، و اگر تمامیّت این مصلحت، وابسته به حضور امام معصوم است، نباید تصوّر کرد که یا باید همۀ مصلحت را تحقق بخشید و یا باید همۀ آن را وانهاد. تحقق مصلحت و خیر و کمال، بسته به امکانهای تاریخی و شرایط اجتماعی است و از این جهت، نسبی و زمینی است.
@mah_davit313