🚨🚨 #معیار شیعه بودن از نگاه أباعبدالله الحسین (علیهالسلام)
🔻امام حسين (علیه السلام):
إِنّ شِيعَتَنَا مَنْ سَلِمَتْ قُلُوبُهمْ مِنْ كُلّ غِشّ وَ غَلّ وَ دَغَلٍ
🔹 شيعه ما كسى است كه دلش از هرگونه خيانت و نيرنگ و مكرى پاك است.
📚 بحارالأنوار، ج ۶۵، ص ۱۵۶، ح ۱۰
🚫🚫 سقوط پول ایران 🚫🚫
🌺 نگاه زیبای یک عراقی درباره کاهش ارزش پول ملی ایران
شنیدم که ارزش تومان ایران در برابر دلار به پایینترین حد خود رسیده است ، شادی عجیبی داشتم و به همسرم گفتم: «این یک فرصت تکرارنشدنی است ، میروم ارز تبدیل کنم تا در سفر آیندهمان به ایران بهره ببریم!»
به صرافی رفتم، اما جمعیت زیادی آنجا بود. صرافی را که میشناختم صدا زدم و گفتم: «زودتر برایم تبدیل کن، تومان به خاک افتاده است!»
اما او با لبخندی آرام پاسخ داد: «بله، اما صبر کن تا نوبتت برسد!»
درحالیکه در صف انتظار نشسته بودم، مردی پنجاهساله که سیمایی موقر و آرام داشت، با تسبیحی از خاک کربلا در دست، کنارم بود ، چشمانش حسی از سکون و عمق داشت. ناگهان اشکی بر گونه پاکش جاری شد و با صدایی آرام اما دردناک گفت:
«برادر، از حرفت دلم گرفت.»
احساس شرمندگی کردم و با تردید پرسیدم: «چرا ، حاجی؟»
نگاهی پر از حکمت به من انداخت و پرسید: «شیعه هستی؟»
سریع پاسخ دادم: «بله، قطعاً!»
سرش را با اندوه تکان داد و گفت: «به نظر میرسد که هنوز به زیارت عاشورا آنطور که باید، تأمل نکردهای ، چگونه میتوانی از سقوط ارزش پول کشوری که پرچمدار تشیع است، خوشحال باشی؟ کشوری که مردمش بخاطر ایستادگی در برابر استکبار و ظلم، هزینه تحریمها و دشمنیها را میپردازند؟»
لحظهای سکوت کردم و سپس پرسیدم: «این چه ارتباطی با زیارت عاشورا دارد؟»
با اندوه لبخندی زد و گفت: «مگر در زیارت امام حسین (علیهالسلام) نمیگویی:من با کسانی که با شما در صلحاند ، در صلحم، و با کسانی که با شما در جنگند، در جنگم؟ پس چگونه از ضعف اقتصادی کشوری که در کنار مستضعفان ایستاده است و خون فرزندانش در عراق، سوریه، یمن و فلسطین برای دفاع از عقیده و مقدسات جاری شده، خوشحال میشوی؟ آیا خون سردار سلیمانی را فراموش کردهای؟ همان کسی که جانش را فدا کرد تا زمین ما مورد تعرض دشمنان قرار نگیرد و زنان و ناموسمان در امنیت باشند؟»
سکوت سنگینی در میان جمع حاکم شد، گویی کلماتش ما را از غفلت بیدار کرده بود. سپس با عزمی راسخ ادامه داد:
«من فقط کالای ایرانی میخرم و از حمایت اقتصادی کشورهای سازشکار خودداری میکنم، چون هر درهمی که به آنجا برود، به گلولهای تبدیل میشود که بر سر کودکان یمن، سوریه و عراق فرود میآید.»
سرم را پایین انداختم و از شادیای که معنایی نداشت، شرمنده شدم ، "تومان" سقوط نکرده بود، بلکه ما در این آزمون شکست خورده بودیم، و تومان ما را شرمنده کرد!
ما هم نگاهی به رفتار خودمان داشته باشیم.🌺
#سخنرانی
حجت الاسلام و المسلمین سلیمی
با موضوع:
مهدویت
هر هفته یکشنبه ها
✅@Mfatemiyyeh
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب: مردم مشکلاتی دارند و توقعات به حقی دارند اما راهپیمایی عظیم ملت در ۲۲ بهمن نشان داد که تهدید نرمافزاری دشمن بر این کشور و این ملت کارساز نبوده است
🔹️رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
✏️تهدید نرمافزاری یعنی دستکاری کردن افکار عمومی مردم؛ یعنی ایجاد اختلاف؛ یعنی ایجاد تردید در محکمات انقلاب اسلامی؛ یعنی ایجاد تردید در پایداری در مقابل دشمن. این کار را دارند میکنند. به فضل الهی تا امروز موفق نشدند؛ تا امروز وسوسه دشمن نتوانسته دل مردم ما را تکان بدهد و جوانان ما را از عزم و از حرکت باز بدارد.
✏️نمونهاش همین راهپیمایی عظیم روز ۲۲ بهمن. کجای دنیا چنین چیزی وجود دارد؟ بعد از چهل و چند سال از پیروزی انقلاب، روز پیروزی انقلاب را آحاد مردم و نه نیروهای مسلح نه مسئولین، بلکه تودهی مردم، آحاد مردم، بدنه ملت اینجور گرامی بدارند و با این حجم عظیم وارد میدان بشوند... با همه مشکلاتی که وجود دارد...
✏️مردم مشکلاتی دارند، توقعاتی دارند، توقعات به حقی دارند اما اینها مانع نمیشود از اینکه از انقلابشان دفاع کنند. معنایش چیست؟ معناش این است که تهدید نرم افزاری دشمن تا امروز در این کشور و بر این ملت کارساز نبوده است. ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
انقلاب اسلامی توانسته است خود را به عنوان یک هویت مستقل و یک پایگاه عظیم و امیدبخش برای ملتهای منطقه و بلکه فرامنطقه حفظ کند و نگه دارد/ علت عصبانیت مستکبرین و مستعمرین عالم از جمهوری اسلامی، ایستادگی و مقاومت ملت ایران در مقابل آنها است. ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
#درس_اخلاق
#دوشنبه_ها
حضور پرشور در درس اخلاق هفتگی
درس اخلاق آیت الله قوامی در مسجد فاطمه الزهرا سلام الله علیها
✅@Mfatemiyyeh
گزارشی کوتاه از درس اخلاق حضرت آیت الله سید صمصام الدین قوامی در مسجد فاطمةالزهرا (س) پردیسان قم (دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳)
هر دوشنبه شبها، محله پردیسان قم میزبان درسهای اخلاقی و آموزندهای از آیت الله سید صمصام الدین قوامی در مسجد فاطمةالزهرا (س) است. شخصیتی عظیم الشأنی که سالها عمر بابرکت خود را صرف بررسی و تبیین مدیریت اسلامی و ارائه الگوی تراز مدیریت اسلامی نمودهاند. ایشان بر این عقیدهاند که مسجد در دین مبین اسلام اساس و پایه بوده است و تمام فعالیت های محله باید با محوریت مساجد انجام شود، چراکه خداوند این پایگاه مقدس را علاوه بر اینکه مرکز ذکر و عبادت دانسته، مرکزی برای رسیدگی به مسائل مردم هم قرار داده است.
این جلسات که به موضوع جنود عقل و جهل میپردازد، فرصتی است تا مردم از نکات اخلاقی و تربیتی بهرهمند شوند.
یکی از موضوعاتی که در این ایام مورد بحث قرار میگیرد، "رجاء" یا امید است که با آیات شریف قرآن کریم تبیین میشود.
مقدمات و مقومات رجاء:
آیت الله قوامی در این جلسه به تفسیر دو آیه مهم و مرتبط از قرآن کریم پرداختند. ابتدا، آیه ۲۹ از سوره فاطر:
"إِنَّ الَّذِينَ يَتْلُونَ كِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً يَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ."
(کسانی که کتاب الهی را تلاوت میکنند و نماز را برپا میدارند و از آنچه به آنان روزی دادهایم پنهان و آشکار انفاق میکنند، تجارتی پرسود و بیزیان را امید دارند.)
سپس، آیه ۲۱۸ از سوره بقره:
"إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أُولَٰئِكَ يَرْجُونَ رَحْمَتَ اللَّهِ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ."
(کسانی که ایمان آورده و هجرت کرده و در راه خدا جهاد نمودهاند، امید به رحمت پروردگار دارند و خداوند آمرزنده و مهربان است.)
آیت الله قوامی بیان داشتند که این دو آیه شریفه مکمل یکدیگر هستند و پیام مشترکی دارند که امید بدون پشتوانه و تلاش به نتیجهای نمیرسد.
در تفسیر آیه اول، ایشان بر سه نکته کلیدی تأکید کردند:
1. تلاوت منظم کتاب الله: تلاوت قرآن باید منظم و پیوسته باشد.
2. اقامه نماز: نماز باید مانند خیمهها برپا و استوار باشد.
3. انفاق: از روزیای که خداوند به ما عطا کرده، چه در پنهان و چه آشکارا، باید انفاق کنیم تا فقر از جامعه رخت بربندد.
ایشان فرمودند که اگر این سه عمل در یک محله انجام شود، بدون شک آیندهای روشن و امیدبخش برای ساکنان آن محله پیشبینی میشود.
در تفسیر آیه دوم، آیت الله قوامی به سه نکته کلیدی دیگر اشاره کردند:
1. ایمان: ایمان به خداوند.
2. هجرت: دور شدن ازخود، گناهان و وطن برای انتشار حکم خداوند.
3. جهاد: تلاش و کوشش در راه خداوند.
آیت الله قوامی تأکید کردند که اگر این سه عمل به مانند شهید سلیمانی با نیت خالص و برای خداوند انجام شود، نتیجه آن امید و رحمت الهی است که با وسعت نامتناهی بر افراد نازل خواهد شد.
در پایان، ایشان تصریح کردند که اگر کوتاهیهایی در عمل وجود داشته باشد، خداوند با رحمت و مغفرت خویش آن را جبران خواهد کرد.
پیام اصلی درس این بود که امید بدون تلاش به جایی نمیرسد و برای دستیابی به رحمت الهی باید اعمال نیک و تلاش مستمر داشته باشیم.
ارسالی از دریکوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻وزن پاسپورت ایران در مقابل پاسپورت کشورهای دیگر..
#ایران_قوی
┏━━ °•🖌•°━━┓
@Mfatemiyyeh
┗━━ °•🖌•°━━┛