5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎬 ضد خش؛ فیلم کوتاه ۱۳۰ ثانیهای درباره حجاب
اگر در ۴۴ سال گذشته دست کم ۴۰۰ فیلم کوتاه این چنینی (تبیینی) درباره حجاب و فلسفه آن ساخته بودیم، اکنون شاهد گرفتار شدن تعدادی از بانوان در منجلاب خانمانسوز بیحجابی که بخش مهمی از آن برنامهریزی شده است، نبودیم.
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 این کلیپ رو ببینید و حتما تو گروه هایی که عضوید ارسال کنید🙏 شاید جوانی از جوانان این مرز و بوم این کلیپ رو دید و دیدگاهش تغییر پیدا کرد.
✍️ مبادا کوتاهی کنیم و روز قیامت جوابی به امام و شهدا نداشته باشیم
🔹 عیادت رهبر معظم انقلاب از همسرش در بیمارستان بقیه الله تهران.
این شش دقیقه ارزش ده بار دیدن و شنیدن داره.
✍آیت الله حق شناس رحمه الله:
رفقای عزیز ! شما را به خدا مواظب زبان و گوشتان باشید. هر حرفی نزنید، به هر حرفی گوش ندهید.خدا شاهد است گاهی اوقات به خاطر یک غیبت فقط یک غیبت حاجت شما را نمیدهند.در قیامت از اعمال خوب شما بر میدارند و روی اعمال خوب غیبت شونده میگذارند. حال هِی برو غیبت کن ببیبن کجا رو میگیری؟
من در یک جلسه ای بودم که پشت سر شخصی غایب حرف های ناروایی زده شد. با اینکه بنده حرف های آنها را رد کردم و از آن شخص دفاع کردم.امّا شب در عالم رویا به بنده گفتند: چرا از آن مجلس برنخواستی؟ گفتم: من هر آنچه که آنها گفتند رد کردم و از شخص غایب دفاع کردم. گفتند: آیا حرف های شما را قبول کردند؟ گفتم خیر! گفتند: پس چرا از آن مجلس بیرون نرفتی؟ همان رفتن تو جواب قاطعی برای آنها بود.آره داداش جون! مسئله، بسیار مهم و ظریف است
همیشه این حدیث را به یاد داشته باشید که: " سامع الغیبة احد المغتابین " یعنی گوش کننده به غیبت در حکم غیبت کننده است.
🔴 جوابیه ریاست جمهوری به چاپ سخنان نماینده شهربابک در روزنامه جمهوری اسلامی؛
🔻کمک چهل و سه میلیارد و پانصد میلیاردی دولت به روزنامه منتقد/ سوء استفادهی عاملان وضع موجود از اخلاقمداری رئیس جمهور
🔹در پاسخ به سخنان نماینده شهربابک در مجلس شورای اسلامی که در روز پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ در روزنامه جمهوری اسلامی چاپ شد، معاونت امور مجلس ریاست جمهوری مطلب زیر را خطاب به مدیرمسئول روزنامه ارسال کرده است که در ادامه خواهید خواند.
🔹شما که چند دهه است روزنامه جمهوری اسلامی را هدایت میکنید لابد هنوز فرمایش امام را خطاب به چند روزنامه مطرح آن عصر به خاطر دارید که فرمودند: «بطور کلی مطبوعات باید یک بنگاه هدایت باشند، یعنی به صورتی که اگر دست مردم بیفتد مردم هدایت شوند، بخصوص روزنامههایی مثل اطلاعات و کیهان و جمهوری اسلامی و...) (امام خمینی، تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۶۲) حالا خود بسنجید که آیا اکنون این روزنامه بنگاه هدایت است یا خدای نکرده بنگاه سخن پراکنی؟
🔹به نظر میرسد که منش آقای رئیسی مبنی بر اینکه درپی بیان مشکلات تحویل گرفته از دولت گذشته نیست، موجب شده تا مسئولان بلندپایه دولت قبل و عقبه متعصب رسانهای شان بهجای آن که بهخاطر ناتوانیهای مشهود خود در اداره امور و خسارتهای فراوانی که بر سر ملت آوار کرده بودند، در مقابل مردم پاسخگو باشند، زبان و قلم به وارونهنمایی و تحریف واقعیتها، گشوده و میچرخانند!
🔹این درحالی است که همگان اذعان دارند که آقای رئیسی وضعیت اقتصادی خوبی را از دولت قبل تحویل نگرفته است. دهه ۹۰، تحت مدیریت دولتی سپری شد که با شعار حل مشکلات اقتصادی رای مردم را جلب کرده بود و قرار بود با «تدبیر»، زخمهای اقتصاد کشور را درمان و «امید» را به جامعه بازگرداند.
🔹کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومان، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اوراق قرضه، مدیریت غیرعلمی منجر به ضایع شدن ۶۰ تن طلا، هزینه نزدیک به بر باد دادن دهها میلیارد دلار ارز در قالب ارز ترجیحی، کاهش نزدیک به سقوط ارزش پول ملی، ۸ برابر شدن قیمت مسکن، از جمله مواردی از ناکارآمدی و ناکارائی دولت موسوم به تدبیر و امید است
🔹در آن دوران افتخار وزیر مسکن آقای روحانی بر این بود که در طول وزارت ۶ ساله خود حتی یک مسکن هم نساخته است! وزیر نفت ایشان، ساخت پالایشگاه را کثافتکاری میدانست!
🔹در چنین شرایطی و بهرغم مشکلات و کمبودهای فراوانی که بجا مانده بود آقای رئیسی درطی ۲۰ ماه گذشته در مسیر افزایش کارآمدی اقدامات گستردهای را آغاز کرده است.
دولت همچنین در حوزه شایستهسالاری دست به تغییراتی در کابینه دولت خود زده که نگاهی به عملکرد رئیسجمهور قبل در این زمینه و اصرار برای استفاده از مدیران ناکارآمد و اشرافی تا آخرین روز نشانه آشکاری از تفاوتهای دو رئیسجمهوری فعلی و سابق است.
🔹در چنین شرایطی مدیران دولت گذشته و رسانههایی مانند روزنامه جمهوری اسلامی که در دوره ۸ ساله گذشته حامی پروپاقرص مدیران اشرافی و ناکار آمد بودند بهصورت هماهنگ به اقدامات و برنامههای دولت مردمی و شخص رئیسی حمله کرده و با انتشار تعابیری توهین آمیز، تکاپوی شدیدی به راه انداختهاند تا رویکردها و برنامههای قابل تقدیر دولت مردمی را در اذهان عمومی تخریب کنند البته دولت نشان داده که در مسیر افزایش کارآمدی و رفع دغدغههای مردم، تحت تاثیر اینگونه جوسازیهای کاذب قرار نمیگیرد.
🔹جناب مهاجری! مگر رهبر معظم انقلاب مکرر امید آفرینی را وظیفه رسانهها اعلام نفرموده اند؟ تعبیر شما از امید آفرینی چیست؟ اگر خود را مخاطب این فرمایشات نمیدانید و خود را نه رسانه نظام و مدافع «جمهوری اسلامی» که رسانهای آزاد و منتقد میدانید سلمنا! همین فردا اعلام کنید که دیگر هیچ گونه یارانه و کاغذ دولتی و رپرتاژ و آگهی دولتی نمیگیرید و آنوقت با آزادی و آزادگی تا آنجا که وجدان و انصافتان اجازه میدهد نقد کنید و گرنه شرط انصاف نیست که تنها در سال ۱۴۰۱ جمعا بابت یارانه مستقیم و آگهی و سهیمه کاغذ ۴ میلیارد و ۳۵۰ میلیون از دولت سیزدهم کمک بگیرید تا چنگ بر روی او بکشید آن هم در شرایطی که این میزان کمک دولتی ۴ برابر سال ماقبل آن بوده است. علی ایحال در شرایطی که دشمن به ویژه از مهر گذشته جنگ ترکیبی گسترده و پیچیدهای را علیه مردم و دولت مردمی ترتیب داده است توقع میرود این گونه تیترهای کذایی و جبهه گیریهای افراطی تعبیر به همنوایی ولو ناخودآگاه با دشمن نشود. وَالعاقِبَهُ لِلمُتَّقینَ.
🔴 انتقاد نماینده مجلس از عدم اجرای قانون عفاف و حجاب توسط نهادها
مقابله فراجا با کشف حجاب و هنجارشکنی، تصمیم مجموعه حاکمیت است.
حجت الاسلام نقدعلی:
🔹موضوع عفاف و حجاب دو جنبه دارد. یک جنبه اثباتی و تبیینی و دیگری جنبه سلبی.
🔹قانون عفاف و حجاب در سال ۸۴ توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده که متاسفانه تاکنون نهادها به وظیفه خود عمل نکرده اند.
🔹بسیاری از هنجارشکنان و کشف حجاب گنندگان از توطئه دشمن خبر نداشته و از ثمرات حجاب نیز بی اطلاعند.
🔹نهادهای فرهنگی هنوز پای کار نیامده اند و کم کاری آنها مشهود است. در این بخش اقدامات مستمر و هدفمند باید در دستور کار نهادهای فرهنگی قرار گیرد نه کارهای مقطعی و گذرا.
🔹جنبه دوم در موضوع عفاف و حجاب اقدامات سلبی درباره کسانی است که اصرار بر هنجارشکنی و رفتار خلاف قانون دارند.
🔹تصمیم اخیر فراجا در برخورد با هنجارشکنی و کشف حجاب تصمیم این نهاد به تنهایی نیست بلکه اراده و تصمیم مجموعه حاکمیت است که اجرای آن به نیروی انتظامی سپرده شده است.
🔹خلأهای قانونی وجود دارد که مقرر شده قوه قضائیه لایحه بدهد. از قوه تقاضا میشود لایحه مربوطه را با سرعت و دقت تهیه و به مجلس ارجاع دهد تا فرآیند تقنینی نیز در مجلس انجام شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اینجوری مسئله حجاب رو برای دخترتون حل کنید!
🔻 لازم است اطلاعاتی به نوجوان داده شود تا دارای نگاهی جهانی و امتی شود.
البته به صورت خودکار، نوجوان بسیاری از مرزهایی که ما در عرصه جغرافیایی قائل میشویم را قبول ندارد و نگاهی جهانی دارد، اما لازم است آن را هدایت کنیم تا اینطور نباشد که تمام اطلاعاتش را از کانال ها و شبکه های اجتماعی دریافت کند.
🔴 اینها اطلاعات بدی نیست اما لازم است همه اطلاعات را با هم داشته باشد.
مثلا اینکه دختران نوجوان هم سن او در سوریه، فلسطین و افغانستان چه کار میکنند؟
♨️ تا کسی درد آگاه نباشد نمیتواند برای حل دردها برنامهریزی کند.
در این رابطه مثلاً در مسئله حجاب، دختر نوجوان به اقتضای سنش که هویت خواهی است، میخواهند با حجاب مبارزه کند.
⚡️ اما ما میگوییم، تو به عنوان یک نوجوان مبارز بودن خود را حفط کن، اما کمی دایره نگاهت را وسعت بده. آنگاه خواهی دید، پوزیشن مسلط ترویج برهنگی و توهین به زنان است.
☑️ اگر نوجوان احساس کند جو قالب میخواهد او را به برهنگی بکشاند با آن مبارزه خواهد کرد. بنابراین اگر فضا برای نوجوان دختر ما درست تبیین شود، مسیر برای ایجاد هویت انقلابی در او شکل خواهد گرفت.
"خانم دکتر فاضل"
#استاد_فاضل
#تربیت_دخترانه
#حجاب
#ایجاد_هویت_انقلابی
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دیدن این چند ثانیه، بر هر مسئولی واجب است...
#شهید_مهرداد_عزیزاللهی