📌آغاز مبارزات انقلابی
اولین حضور اجتماعی وی در سن ١٦ سالگی و با حضور در سخنرانیهای شهید کامیاب، آیت الله خامنه ای، شیخ علی تهرانی، شهید هاشمی نژاد و شهید دیالمه در مساجد بزرگ مشهد از جمله کرامت، امام حسن مجتبی (ع) و موسی الرضا (ع) رقم خورد. یافتههای ایشان در این منبرنشینیها و فضای پر تلاطم آن روزهای انقلاب که با مطالعه کتابها و اعلامیههای مختلف همراه بود سمت و سوی فکری ایشان را شکل داد.
باورهای دینی ایجاد شده در ایشان باعث شد تا به کمک چند تن از هم کلاسیهای دبستانی، انجمن اسلامی دانش آموزان را راه اندازی کنند که این انجمن هسته اولیه انجمن اسلامی دانش آموزان خراسان و بعد کشور شد.
در همین ایام (سال ١٣٥٦) بود که زلزله طبس روی داد. این حادثه مقارن با زمانی بود که رژیم پهلوی بیشتر به فکر سرکوب انقلابیها بود تا کمک به زلزله زده ها، بدین ترتیب مردم خود دست به کار شدند و قالیباف کمکهای مردم مشهد را جمع کرد و به طبس برد. قابلیتهای ایشان در انجام این کار به حدی بود که در شورای ساخت طبس، عهده دار ساخت قسمتی از این شهر شد.
📌فعالیتهای دوران انقلاب اسلامی
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ١٣٥٧ تحرکات گروههای مخالف داخلی به اوج خود رسیده بود به طوری که انقلاب نیاز به پاسداری داشت؛ بدین ترتیب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) شکل گرفت و بلافاصله جنگ تحمیلی آغاز شد. بدین ترتیب قالیباف نوجوان در سال ٥٨ و در سن ١٨ سالگی وارد جبهه شد و به دلیل قابلیتهایی که از خود نشان داد در سال ١٣٦١به عنوان فرمانده تیپ امام رضا (ع) و یک سال بعد در جایگاه فرمانده لشکر ٥ نصر خراسان انتخاب شد.
📌فعالیت در دوران دفاع مقدس
قالیباف به همراه لشکر ٥ نصر در اغلب عملیاتهای دوران دفاع مقدس در کنار شهیدان سرافرازی همچون باکری، همت، خرازی، کاظمی، صیاد شیرازی به صیانت از انقلاب پرداخت و برادر او شهید حسن قالیباف نیز از نیروهای تحت فرماندهی قالیباف بود که در عملیات کربلای ٤ به فیض شهادت نائل شد.
عقد ازدواج قالیباف نیز یک سال بعد و در سال ١٣٦٢ توسط امام خمینی (ره) خوانده شد که حاصل این ازدواج ٣ فرزند است.
📌فعالیتهای پس از دفاع مقدس
پس از جنگ فرماندهی لشکر ٢٥ کربلا را عهده دار بود که زلزله عظیم منجیل اتفاق افتاد. در این واقعه تمام راههای ارتباطی بین تهران و شمال بسته شده بود. این لشکر به همراهی قالیباف با طی ١٥ کیلومتر پیاده روی اولین گروهی بود که خود را به محل حادثه رسانید و گروههای امداد و نجات اولیه توسط آنان تشکیل شد.
در سال ١٣٧٣مسئولیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) را پذیرفت. پروژههایی همچون راه آهن ١٦٥ کیلومتری مشهد سرخس که ایران افغانستان، آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، پاکستان و ترکیه را به هم وصل میکند، گازرسانی به ٥ استان مرکزی و غربی، ساخت سازه عظیم دریایی خلیج فارس و سد بزرگ کرخه از جمله اقدامات ایشان در این دوره مدیریت است.
📌تحصیل و فعالیت علمی
قالبیاف درکنار این فعالیتها نیز در رشته جغرافیای سیاسی تا مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد. او بعدها دکترای خود را در همین رشته از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد و به عضویت هیأت علمی دانشگاه تهران درآمد. قالیباف در حال حاضر دانشیار و عضو هیأت علمی دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران است.
📌فرماندهی نیروی هوایی سپاه
در سال ١٣٧٦ به دستور رهبر انقلاب عهده دار فرماندهی نیروی هوایی سپاه شد و باور بر تخصص گرایی باعث شد تا با گذراندن دورههای فشرده خلبانی در ایران و فرانسه مجوز پرواز با ایرباس را بدست آورد. او هم اکنون نیز به صورت مرتب به عنوان خلبان هواپیمای ایرباس در شرکت هواپیمایی ایران ایر پروازهایی را انجام میدهد. قالیباف در همین ایام در کنکور دکتری شرکت کرده و در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد و در سال ١٣٨٠ از تز دکترایشان با عنوان «بررسی سیر تکوین نهادهای محلی ایران در دوره معاصر» دفاع کرد و بعد از آن نیز به عنوان عضو هیات علمی رشته جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران و استادیاردانشگاه تربیت مدرس به کار تدریس مشغول است.
📌فرماندهی نیروی انتظامی
قالیباف در سال ۱۳۷۹ مجدداً با حکم رهبر انقلاب، فرماندهی نیروی انتظامی ایران را عهده دار شد، در دوره فرماندهی ایشان در نیروی انتظامی، سامانه ۱۱۰ راه اندازی و تاسیس شد که ابتکار او محسوب میشود. در این دوره تلاش شد تا با اعتماد سازی در بین مردم، سبقه نامناسب نیروی انتظامی در اذهان عمومی بهبود یابد. از جمله دیگر دستاوردهای ایشان در این دوره میتوان به گسترش استفاده از عنوان پلیس، تجهیز نیروی انتظامی به خودروهای روز دنیا مانند مرسدس بنز و تویوتا، ایجاد دفاتر خدمات دولت الکترونیک یا پلیس ۱۰+ و مرکز نظارت همگانی مردمی ١٩٧ نام برد.
📌ریاست ستاد مبارزه با قاچاق کالا
قالیباف در سال ۱۳۸۳ به عنوان نماینده سید محمد خاتمی (رییس جمهور وقت) و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. در این دوره بود که قاچاق سیگار تقریبا از بین رفت و چند اسکله که برای قاچاق کالا استفاده میشد، کشف شد. ایشان همچنین دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز را راه اندازی نمودند که پروندههای مهمی همچون فرودگاه پیام و قاچاق خودرو در این دادگاه بررسی شد.
📌فعالیتهای انتخاباتی
قالیباف در سال ۱۳۸۴ در انتخابات ریاست جمهوری به صورت مستقل وارد صحنه انتخابات شد و در اولین تجربه انتخاباتی خود با کسب ۴٫۰۷میلیون رای تجربه موفقیت آمیزی را در اولین دوره شرکت خود در صحنههای انتخاباتی کسب کرد و بالاتر از چهره هایی، چون مصطفی معین، علی لاریجانی و مهرعلیزاده قرار گرفت. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ بار دیگر نامزد انتخابات شد که موفق به کسب اکثریت آراء نشد. با این حال او توانست در انتخابات مجلس یازدهم با کسب اکثریت آراء راهی مجلس شورای اسلامی شود.
📌انتخاب به عنوان شهردار تهران
در سال ١٣٨٤ با رای شورای اسلامی شهر تهران به عنوان شهردار پایتخت انتخاب و در سال ١٣٨٨ نیز مجدداً با حکم این شورا در سمت خود ابقا شد. اعتمادسازی در بین مردم و کاربردی کردن دین در اداره جامعه ذیل تبدیل شهرداری از نهادی خدماتی به اجتماعی و کوتاه کردن فاصله جنوب از شمال تهران هدف اصلی ایشان در این دوره مدیریت است که با رویکرد محله محوری در حال انجام است. با همین نگاه و بهره گیری از فرهنگ دفاع مقدس پروژههایی همچون بزرگراه طبقاتی و تونل صدر – نیایش، تونل توحید، پل جوادیه، بوستان بزرگ ولایت، رود دره فرحزاد (بوستان نهج البلاغه)، ایجاد شبکه بی آر تی، سرعت بخشیدن به توسعه مترو و ... در تهران شکل گرفته است.
او در سال ۱۳۸۷ برابر با سال ۲۰۰۸ میلادی از طرف سایت شهرداریهای جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد. در سال ٢٠١٠ میلادی کلانشهر تهران برای اولین بار در یکی از شاخصهای توسعه شهری مفتخر به کسب رتبه، از یک سازمان معتبر بین المللی شد. تهران در آن سال در حوزه حمل و نقل به عنوان یکی از پنج شهر برتر دنیا از نظر حمل و نقل از سوی موسسه سیاستهای حمل و نقل و توسعه موسوم به ITDP گردید. همچنین در سال ٢٠١١ میلادی و در دهمین اجلاس متروپلیس (اتحادیه کلانشهرها و پایتختهای جهان)، تهران از بین ١٦٢ کلانشهر دنیا به عنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت. این جایزه که معتبرترین جایزه بین المللی در زمینه مدیریت شهری در دنیاست به دلیل تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به ویژه در زمینه توسعه حمل و نقل عمومی و بهره گیری از روشهای مناسب نظیر سامانه BRT، دوچرخههای عمومی و … به تهران تعلق گرفت.
قالیباف در سال ۱۳۹۶ و با حکم رهبر انقلاب به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد.
📌ریاست مجلس شورای اسلامی
پس از سه دوره ریاست علی لاریجانی بر مجلس شورای اسلامی در دوره های هشتم، نهم و دهم، قالیباف موفق شد با کسب اکثریت آرای نمایندگان مجالس یازدهم به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد.
📌کتابشناسی
قالیباف تالیفات و کتب ترجمه شده هم در پرونده خود دارد که از جمله آنها میتوان به آثار زیر اشاره کرد:
-حکومت محلی یا استراتژی توزیع فضایی قدرت سیاسی در ایران، منتشر شده توسط مؤسسه انتشارات امیرکبیر
-ایران و دولت توسعهگرا، منتشر شده توسط مرکز انتشارات وزارت امور خارجه
-خاورمیانه معاصر: تاریخ سیاسی پس از جنگ جهانی اول، منتشر شده توسط انتشارات قومس
منبع: ویکی تابناک
🌿🌿🌿
🔴خدمات دکتر قالیباف در مدیریت شهرداری تهران
🔵هشتمین شهردار دنیا ،بین ۸۰۰ شهردار برتر جهان
🔸️ساخت مساجد
🔹️ساخت،بزرگراه امام علی(ع)(اتصال تمام تهران به هم)
🔸️ساخت بزرگترین دریاچه مصنوعی غرب آسیا،دریاچه چیتگر
🔹️ساخت پل طبیعت(بزرگترین پل غیر خودرویی کشور با بیش از ۱۰ جایزه بین المللی)
🔸️باغ کتاب(بزرگترین مرکز علمی،فرهنکی،تفریحی در کشور)
🔹️برج میلاد،(تکمیل ۶۰ درصد برج در عرض ۲/۵ سال و افتتاح آن)
🔸️شهر آفتاب
🔹️موزه موسیقی(معروف به موزه موسیقی ایران)
🔸️۷ خط مترو
🔹️سامانه اتوبوس های تندرو BRT به طول ۲۰۰ کیلومتر
🔸️جنگل کاری دور تا دور تهران
🔹️ ۶ برابر کردن فضای سبز تهران
🔸️جشنواره فیلم شهر
🔹️ باغ پرندگان
🔸️احداث ۴۰ پردیس سینمایی در تهران از جمله
_پردیس سینمایی کوروش
ملت
راکا
تماشا
زندگی
آزادی
🔹️احداث ۲۹ سالن تئاتر از جمله خاوران
🔸️خانه موسیقی
🔹️ساخت فرهنگسراهای امام(ره) رویش ، رضوان ،مهر، تهرانسر، اخلاق، خاتم، رازی و تهران
🔸️موزه خوشنویسی
🔹️موزه مشاهیر
🔸️ ساخت اولین آبنمای موزیکال کشور
🔹️ورزشگاه امام رضای تهران
🔸️پل طبقاتی صدر( چهارمین ابرپروژه برتر دنیا در سال ۲۰۱۳)
🔹️بوستان آب و آتش
🔸️بوستان نهج البلاغه
🔹️بوستان ولایت
🔸️تونل نیایش(دومین تونل شهری عظیم و اولین در خاورمیانه ساخت تنها در ۲۳ ماه)
🔹️تونل توحید
🔸️ تونل امیرکبیر
🔹️تونل شهدای غزه
🔸️ تونل رسالت
🔹️آزادراه کردستان
🔸️بزرگراه زین الدین
🔹️ بزرگراه شهید خرازی
🔸️بزرگراه یادگار امام
🔹️بزرگراه شهید یاسینی
🔸️اتوبان شهید باقری
🇮🇷 آیا قالیباف برای عدم حضور در انتخابات ریاست جمهوری به فراکسیون مستقلین مجلس قول داده بود؟
🔹احمد دنیامالی نماینده مردم بندرانزلی عضو فراکسیون مستقلین مجلس در تشریح جلسهای که قالیباف با طیفی از نمایندگان مجلس داشته و آنجا مباحثی در خصوص ثبتنام یا عدم ثبتنام قالیباف مطرح شده گفت: در دیدار جمعی از نمایندگان مجلس با دکتر قالیباف، از ایشان در این باره سئوال شد و ایشان نفیاً و اثباتاً سخنی در این خصوص نگفت و اظهارنظر نکرد و برای عدم شرکت در انتخابات ریاست جمهوری هیچ تعهدی نداد/فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف را میخواهید تخریب کنید، حداقل قوه قضائیه را بازیچه سیاسی کاری خود نکنید، از زمان لاریجانی تا شهید رئیسی و بعد از آن آقای اژهای هیچکدام پروندهای که منجر به حکم تخلف و فساد از شخص #قالیباف و شهرداری زمان ایشان باشد صادر نکردهاند؛
دوستان برای تخریب کمی آرام باشید.
📝 شریف زمانی
🇮🇷 بررسی کارنامه دکتر قالیباف از منظر رهبر معظم انقلاب
سید احمد رضوی نوشت:
🔹 یکی از راههای شناخت کیفیتِ کارنامه مسئولین، ارزیابی و سنجش عملکرد آنها توسط دیگر مسئولین و شخصیتهای نظام بخصوص مقام معظم رهبری است که میتواند کمک شایانی به ما کند تا درک کنیم کیفیتِ عملکرد این مسئول چگونه بوده است. ابتدا ببینیم مقام معظم رهبری در خصوص دکتر قالیباف چه بیان داشتند؛
🔹در سال 76 رهبری در حکمی آقای قالیباف رو به فرماندهی نیروی هوایی سپاه منصوب میکنند و در آن میفرمایند: "نظر به سوابق ارزنده و تجارب عملی در مسئولیتهای مختلف که در دوران خدمت خود در سپاه پاسداران کسب نمودهاید، شما را به فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب مینمایم."
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=11368
🔹 در سال 79 مقام معظم رهبری در حکم آقای قالیباف مینویسند: "با اطلاع از شايستگيهای شما در مديريت كارآمد، و تعهد دينی و انقلابی، و تجربهی نظامی، و با توجه به اهتمام لازمی كه از سوی مسؤولان كشور به مقولهای امنيت عمومی میشود، شما را به فرماندهی نيروی انتظامی جمهوری اسلامی منصوب میكنم."
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=9859
🔹 نکته قابل تامل ماجرا اینجاست که 5 سال بعد آقا در حکم فرمانده بعد از قالیباف نوشتند: "دستاوردهاى ارزشمند مسئولين قبلى بويژه دورهى فرماندهى آقاى قاليباف را تكميل كنيد"
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=175
🔹 جالبه بدونیم که چند سال قبل از انتصاب قالیباف به فرماندهی ناجا، زمانی که ایشون فرمانده نیوری هوایی سپاه بود، حضرت آقا برای جایگزینی قالیباف، شهید کاظمی رو انتخاب کردند و در بخش از حکمشون نوشتند: "در دوران مسؤوليت سردار سرتيپ قاليباف به شكوفاييهای بزرگی دست يافت و اميد اينجانب آن است كه با مديريت و كاردانی شما اين نيرو باز هم به پيشرفت و اعتلای خود ادامه دهد"
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=18412
🔹 قالیباف وقتی مدیریت شهر تهران رو هم داشت از حضرت آقا مدل افتخار تایید مدیریت جهادی را گرفت وقتی آقا فرمودند: "با وجود برخی مشکلات همچون آلودگی هوا و حملونقل و تراکم جمعیت در تهران، اما اقدامات شهرداری در بخشهای مختلف همچون تمیزی شهر، فضای سبز و بوستانها، ساخت بزرگراهها و پل ها، گسترش مترو، و ایجاد فضاهای ورزشی، کاملاً برجسته و خوب بوده است. اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد، مشکلات کشور، در شرایط کنونیِ فشارهای خباثتآمیزِ قدرتهای جهانی و در شرایط دیگر، قابل حل است و کشور حرکت رو به جلو را ادامه خواهد داد."
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=24963
🔹 در دوره 4 ساله ریاست قالیباف در مجلس نیز مقام معظم رهبری 3 بار اظهار نظر فرمودند که دو بار مجلس را مجلسی انقلابی نامیدند و در انتها در حکمی از رئیس پرتلاش و هیئت رئیسه فعال آن تشکر نمودند. ( در رابطه با عملکرد مجلس انقلابی مفصل صحبت خواهیم کرد.)
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=52934
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم یه بی اخلاقی دیگه علیه #قالیباف
کاش آقای #جلیلی تیم رسانه ای خودشون و توجیه کنن و از این افراد که در حقیقت به ضرر ایشان کار می کنن دوری کنه تا بیش از این آسیب نبینه.اگه مخالفشون هستن البته...!!
کلیپی را ساختن که نشون بدن نظر #قالیباف در بحث عدالت و پیشرفت ، با نظر رهبری فرق داره و نظر جلیلی به نظر رهبر نزدیک تره !
اولا وقتی کلیپ کامل به همراه تطبیق بر نظرات رهبری در 1 فروردین 87 رو می بینید کاملا مشاهده می کنین که عین سخنان رهبریه. ⬅️ عینا رهبری فرمودن : نه عدالتِ بدون پیشرفت مطلوب است، نه پیشرفتِ بدون عدالت. عدالت بدون پیشرفت یعنی برابری در عقبماندگی، برابری در فقر؛ این را نمیخواهیم. ➡️
❇️ ثانیا جمله ای که اینا توی کلیپ تقطیع شده از آقا گذاشتن،هیچ ربطی به حرفهای قالیباف نداره، این جمله در 8 شهریور 84 گفته شده و درباره معانی مختلف از #عدالت که در نظریه پردازی ها مطرحه بیان شد که رهبری فرمودن پیشرفت بدون عدالت ، غلط است و یا عدالت یعنی توزیع فقر را در جواب آنهایی گفتند که اصلا به عدالت اعتقاد نداشتند و آن را مسخره می کردند . بیانات و کامل بخونین !
👈 حرف قالیباف سال 96 این بود ، محوریت برنامه من دو چیز است ، پیشرفت و عدالت و عدالت بدون پیشرفت محقق نمی شود.
👈 حرف رهبری در سال 87 این بود ،برای دههی چهارم ـ دو شاخص عمده وجود دارد که باید این دو را حتماً بدست بیاوریم: یکی پیشرفت است، یکی عدالت. بعد فرمود 👈 عدالت بدون پیشرفت یعنی برابری در عقبماندگی، برابری در فقر؛ این را نمیخواهیم!
✅حرف قالیباف عینا طبق مبانی آقا بود.
+ میگه کو #برنامه؟!
- میگم کو #کارنامه؟!
+ میگه سوزنت روی کارنامه گیر نکنه، بچسب به برنامه!!
- میگم بگو کو #عدم_برنامه؟!
✅سندهای چشم انداز ۱۴۰۴
✅سندهای توسعه اول تا هفتم که رهبری ابلاغ کردند!
✅تمام قوانین بالادستی ای که این سالها خروار خاک روی آنها نشسته است!
👈لذا هم برنامه وجود دارد هم سند ابلاغی و دستورات روی زمین مانده.
لذا تنها عزمی راسخ و روحیه ای انقلابی، میتواند، اینده ایران را بر مبنای همین اسناد معطل مانده تضمین کند و به هیچ برنامه جدیدی نیازی نیست!
#قوانین_معطل_مانده
#اسناد_ابلاغی_معطله
#بیانیه_گام_دوم
#دولت_انقلابی
❌ توانایی و صلاحیت مسئولان
توانایی و شایستگی مسئولان نقش کلیدی در انتخاب مدیران دارد، تا آنجا که شخصی مثل #ابوذر که از صحابی بزرگ پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) و یاران خاص امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) است از هرگونه مدیریت منع میشود، پیامبر (صلّیاللهعلیهوآله) به ابوذر میفرماید: «من جنابعالی را در #مدیریّت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فیسبیلاللّه، رُکگو، و آسمان بر راستگوتر از او سایه نیفکنده، زمین راستگوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی. حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! یعنی تو آدمی هستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمیتوانی کار آنها را به سامان برسانی.»
در واقع آدم خوب بودن به معنای مدیر خوب بودن نیست.
🎙از بیانات رهبر معظم انقلاب پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه درباره ثبتنام افراد در انتخابات مجلس ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
پ. ن:
صرف #ابوذر بودن برای سپردن مسوولیت به او، کافی نیست باید #مالک هم باشی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺چه کردید با اتحاد مومنین؟!
🔹اینکه میگفتم کاش #جلیلی نیاید و کاش #قالیباف ثبت نام نکند این روزها را میدیدم. با تخم نفرتی که آقایان #رائفی_پور و #رسایی کاشتند، انتظار اجماع هم دارید؟! خوشا بحال جهانگیری و لاریجانی و سایرین که چه رقبای هُلویی دارند. کار از این آسانتر؟!
🔹اینکه ایام انتخاباتِ مجلس چند بار نوشتم دامنه این اختلافات فقط به قالیباف و مجلس ختم نمیشود و به ریاست جمهوری خواهد رسید این روزها را دیده بودم. واقعا چه کسانی جز رائفی پور و رسایی میتوانستند این سطح از تفرقه را ایجاد و این حجم از نفرت را بپراکنند؟!
🔹یکی از آقای رائفی پور بپرسد شما الان با چه رویی توییت میزنید که محسن رضایی میخواهد اجماع بسازد؟ با دسته گلی که به آب دادید کدام اجماع دیگر ممکن است؟ در گناه تک تک تهمت ها و اهانت هایی که این جوانان به قالیباف و جلیلی میزنند شریکید. دنیا انقدر ارزش داشت که با تهییج یک سری جوان پرشورِ انقلابی و مومن آنها را به وادی تهمت و افترا و ادعاهای اثبات نشده بکشید؟!
✅ @Ansari_rahim
🔰سر و ته بحث آقای قالیباف
✍️دکتر سعدالله زارعی
قصد نداشتم وارد این بحث شوم و اصولا" سعیم این است که در چنین مواردی که ورود باعث تلخکامی دوستی می شود ، سکوت کنم . گاهی سکوت سبب شرکت در ظلمی می شود،
سر و ته بحث آقای قالیباف چهار چیز است ؛
- زندگی اشرافی
- مقابل بعضی لوایح قرار داشتن
- وضع فرزندان
- ماجرای سیسمونی نوه
۱ - زندگی اشرافی ، وی با توجه به مسئولیت های سنگینی که داشته می توانسته بصورت خیلی عادی زندگی مرفهی داشته باشد که البته از مدیر جهادی و انقلابی پذیرفته نیست بدون آنکه چنین چیزی خلاف شرع یا عرف باشد .
زندگی اشرافی در زمانه ما سه وجه دارد ؛ اسراف در خرج کردن ، منزل آنچنانی و خودرو غیر متعارف
اما قالیباف در این سه وجه چطور است ؟
منزل او در شهرک شهید دقایقی است . من منزل او نرفته ام اما منزل شهید سلیمانی ، منزل آیت الله موحدی کرمانی و منزل محسن رضایی که کاملا" شبیه منزل قالیباف است رفته ام و انصافا" منزل متعارفی است که سپاه در اختیار آنان قرار داده است
خودرو وی پژوپارس است که متعارف می باشد
هیچ گزارش مستندی در باره مخارج غیر متعارف او ندیده ام .
یک بار اخیرا" برای توضیح جنگ غزه به دفترش دعوت شدم در خیابان شهید عراقی که واقعا" منزلی کوچک و محقرانه بود . در این جلسه خیلی متواضعانه پرسید مجلس برای کمک به غزه چه کاری می تواند بکند . مواردی عرض شد و واقعا در زمانی کوتاه دنبال شد .
۲ - در مورد توقف بعضی لوایح که به دلیل وجود اشکالات صلاح نظام در اصلاح آن ها بود ، وی به دستور عمل کرد ولی اصلا" نگفت دستور است و فشارهای زیاد را بر خود هموار کرد و دم نزد .
۳ - در مورد فرزندی که سنش به چهل رسیده و ما بطور غیر منطقی پدر را مسئول کار پسر می دانیم واقعا هنوز معلوم نیست پسر چه کار منکری مرتکب شده و پدر در این منکر چه نقشی داشته است . بله یک وقت پسر از موقعیت پدر سوء استفاده می کند و اگر این رابطه نبود آن استفاده واقع نمی شد یک موقع از استفاده یا استفاده سوئی حرف می زنیم که جمع کثیری بدون نسبت یا با نسبت انجام می دهند و یکی هم فرزند یک یا چند مسئول است در اینجا پدری را قطعا" شریک جرم پسر و مشارکت کننده در آن دانستن درست نیست . سکوت ظاهری پدر در چنین مواردی ، ملاکی برای راضی شمردن پدر از موضوع نیست . سخن گفتن چنین پدری هم تمام کننده جوی که ساخته شده نیست چون جو سازان از هر کلمه توضیحی باز داستان تازه ای ساز می کنند .
۴ - در مورد سفر دختری که شوهر دارد و به یک سفر خارجی دارای روابط حسنه با ایران رفته و به فرض خریدهایی هم کرده است ، مثل خرید سیسمونی ، باز همین نکات وجود دارد اولا" از جنبه انقلابی درست نیست ، ثانیا" خلاف شرع و عرفی رخ نداده است ، ثالثا" به فرض خلاف بودن به پدر ربط ندارد ، رابعا" هیچ دلیلی بر رضایت پدر و توان او از بازداشتن دختر و داماد وجود ندارد ، خامسا دلیلی بر اظهار مخالفت علنی پدر از فعل دختر و دامادی که زندگی مستقلی دارند وجود ندارد سادسا" هیچ نشانه ای از عدم اعتراض پدر به فعل دختر و داماد در اختیار نداریم .
اما اما اما عملکرد قالیباف در مسئولیت های مختلف پیش روی ماست عملکردی که به صفت پرکاری ، امانتداری ، جهادی بودن و انقلابی بودن متصف شده است و چه ملاکی برای داوری منصفانه از این ها پر ارج تر است ؟ آیا روایت رهبری برای ما به اندازه روایت سیسمونی هم حجیت ندارد ؟ آیا آماج قرار دادن این مدیر توسط دشمنان شناخته شده کافی نیست تا ما در چنین جایی نایستیم ؟
قالیباف یکی از معدود تکیه گاه های قطعی حاج قاسم سلیمانی در مدیریت دشوار بحران های سوریه ، لبنان ، فلسطین ، عراق و یمن بود . قالیباف با شجاعت تمام و بدون محاسبه حرف و حدیث ها به قاسم کمک کرد و هیچ جا یک کلمه نگفت .
کاش می شد اندکی از خاطرات در این مورد مرور کنم تا فرق قالیباف با کسانی که وزیر بودند و سر قرار قاسم در سوریه نرفتند و خسارت عظیمی به منافع ملی ایران زدند تا مبادا روحانی را از خود برنجانند، معلوم شود . کاش و صد کاش
انسان وقتی ذهنش نسبت به یه مسئله ای بد بشه، همه چیز رو نسبت به اون مسئله بد می بینه.
عکسشم هست. اگه مسئله ای رو خوب ببینه، همه چیز رو درباره اون مسئله حمل بر خوبی میکنه.
الان شده حکایت قالیباف و بعضی حزب اللهی ها. چون ذهنیت اینها نسبت به قالیباف خراب شده، قالیباف هرکاری میکنه، یه حمل منفی براش پیدا میکنن....
اگه شهید رییسی از مسئولیتی که رهبری بهش داده انصراف بده و در ریاست جمهوریشرمت کنه، میگن کار درستی کرده و حتما با رهبری هماهنگ کرده. اما اگه قالیباف مثل خود رهبری، از مجلس بخواد بره دولت، کارش بده.
اگه شهید رییسی کلیت برجام رو در مقطعی تایید کنه، طوری نیست. اما اگه قالیباف این کارو بکنه، میشه لاریجانی دوم!
اگه آقای جلیلی در باب موضوع مهم و استراتژیکی مثل سیاست خارجی و مذاکره با آمریکا مقاله بنویسه، و خلاف نظر رهبری از صلح حدیبیه حرف بزنه، طوری نیست. ولی خدا نکنه یه جایی به حرفی یه جمله ای از قالیباف درباره به مسئله ای بشنون؛ بدون اینکه حتی تحقیق درستی هم بکنن، قالیباف رو میکنن روحانی دوم، و حکم ارتدادش صادر میشه.
و این داستان ادامه دارد...
این قدرت ذهن انسانهاست، که تمایلات و افکار و نگاهها و رفتارهاشون رو تحت تاثیر خودش قرار میده. چه منفی چه مثبت.
دیگه نزارید بیشتر از این درباره مزاج ذهنی و قدرت ذهن صحبت کنم!
هدایت شده از علی زکریائی | بیناشو!
574.7K
از من پرسیدند چرا قالیباف؟
این متن تنها یکی از دلایل انتخابمهو
پس اسمش رو میذارم بخش اول دلایلم:
قسمت اول:
این متن یک مرور گذری بر صرفا کارنامه «خدمات شهری» دکتر محمدباقر قالیبافه:
فقط مال دوران شهردار تهران بودنشون:
- سال ۱۳۸۴ با رای شورای شهر تهران به عنوان هفتمین شهردار پس از انقلاب پایتخت برگزیده شد
- در همان سال اول به پایان رساندن تونل ۲ کیلومتری رسالت انجام شد که در اولین سال فعالیت مدیریتی او به بهره برداری رسید.
- در سال ۱۳۸۷ برابر با سال ۲۰۰۸ میلادی از طرف سایت شهرداریهای جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد. ، از میان ۲۰۰ هزار شهردار جهان
- انتخاب شهر تهران به عنوان یکی از ۵ شهر برتر جهان در زمینه حمل و نقل و ترافیک شهری در سال ۲۰۱۱
- احداث روز شمار در پروژه های شهری و همچنین خوش قولی و وفای به عهد در افتتاح به موقع طرحها براساس زمان شمار، یکی از مهمترین ابتکارات و اقدامات قالیباف در مدیریت شهری تهران بود، امری که رضایت مردم را نیز درپی داشته است.
- سه پروژه برج میلاد، میدان رسالت و میدان کلاهدوز از جمله پروژههایی بوده است که زمان اجرای آنها بسیار طولانی شده بود و چندین شهردار برای اجرای آنها عوض شده بود، اما با هدایت تیم تحت امر قالیباف به بهره برداری رسید.
- دوران مدیریت قالیباف بر شهرداری دورانی بوده که شورای شهر تهران مرکب از طیف های مختلف بوده اند و رئیس دولت نیز همکاری کمی را با نهاد شهرداری انجام و حتی در برخی موارد نیز پرداخت بدهی های خود به شهرداری را با مشکلات زیادی مواجه می نمود.
- Brt
- شفاف سازی حسابهای مالی
- ساماندهی شرکتها و موسسات پرتعداد تابعه شهرداری
- افزایش سرانه فضاهای فرهنگی
- تسریع روند توسعه جنوب تهران برای کم شدن فاصله شمال و جنوب
- توسعه مبادلات بینالمللی و برگزاری اجلاس شهرداران آسیایی
- یافتن منابع سرمایهگذاری خارجی
- توجه به هویت معنوی شهر و توسعه مسجد محور محلات
- اهتمام به هویت محلهای و کارکردهای همبستگی ساز محلات نه به عنوان کالبد صرف که به عنوان مجموعهای ذیروح و بالنده
- توسعه ورزش شهروندی
- پروژه های بلند پروازانه مانند تونل توحید و نیایش و صدر
- افتتاح اولین آبنمای موزیکال کشور
- افتتتاح سینما آزادی به عنوان بهار سینمای ایران
- دریاچه چیتگر
- پارک پرندگان و دهها و صدها پروژه ی عمرانی، خدماتی، فرهنگی دیگر و مواردی متعدد از این دست و افتتاح دهها تونل چندین ده کیلومتری و بزرگراههای شریان ساز در قلب پایتخت، توسعه پرشتاب شبکه مترو و خطوط حمل و نقل سریع و السیر در پایتخت
- سامانه های ارتباط مردمی 137
- توسعه حمل و نقل عمومی
- در حوزه مترو: ازسال ۱۳۸۴ تا کنون ، ۳۷ کیلومتر مسیر و ۲۷ ایستگاه جدید ، طول خط مترو از ۷۹ کیلومتر به ۱۱۶ کیلومتر بالغ گردیده و میزان سرویس دهی از حدود ۲۶۲ میلیون نفر مسافر در سال ۱۳۸۴ به حدود ۵۰۰ میلیون نفر در سال ۱۳۸۹ ارتقاء یافته است. سهم سفرهای روزانه با مترو نیز به ۸% در سال ۸۹ بالغ گردیده است.
- در حوزه اتوبوس: از سال ۱۳۸۴ تا کنون تعداد ۴۴۳۴ دستگاه اتوبوس جدید وارد این ناوگان گردیده و همچنین تا کنون ۳۰۱۷ دستگاه اتوبوس فرسوده ، از رده خارج شده استو این نوسازی نسبت به سال ۱۳۸۴ تا ۱۸۰% رشد داشته است. در همین زمینه طرح ویژه کارت بلیط الکترونیکی مشترک ناوگان اتوبوسرانی و مترو در سال ۸۸ طراحی و به مرحله اجرا رسیده است که تا کنون بیش از ۴۹۰۰ دستگاه اتوبوس از اتوبوس های شرکت واحد مجهز به سیستم کارت خوان گردیده اند و در نتیجه آن سرعت استفاده از حمل و نقل عمومی افزایش یافته
- بهره برداری از ۵ خط سامانه اتوبوسرانی تند رو BRT به طول ۸۵ کیلومتر و ۱۱۲ ایستگاه ، امکان جابجایی ۲۷۰۰۰۰۰۰ نفر مسافر در ماه
- افزایش ۳۰۰ خط جدید و نوسازی بیش از ۳۱هزار دستگاه تاکسی از سال ۸۴
- احداث و توسعه خطوط BRT و ارتقای خدمات رسانی در شبکه اتوبوسرانی و ورود ناوگان جدید اتوبوسهای تندرو (BRT) به شهر تهران، ازسوی محمد باقرقالیباف نقطه عطفی در تغییر نگاه مدیریتی نسبت به تحقق کرامت انسانی تلقی شد.
- همچنین اضافهشدن ۱۰۰واگن مترو، احداث ۷ ایستگاه جدید، افزایش سرعت، توسعه خطوط یک، ۲ و ۴ در قالب راهاندازی ایستگاه قیطریه، میدان تیراندازومیدان شهدا ومیدان انقلاب ایستگاه میدان تجریش وچهارراه تهرانپارس
- حجم بالای عملیات دردست اجرای شهرداری تهران در اعماق زمین و دور از چشم شهروندان که در قالب تونل توحید
- کانالهای جمع آوری آبهای سطحی وایستگاههای مترودرجبهههای مختلف فعال است تا به آنجا بود که قرارشد تا برای اطلاع شهروندان ازنحوه وحجم عملیات عمرانی دردست اجرای شهرداری دراعماق زمین، مانیتورهایی بالای سراین طرحها نصب شود، تا بهطورمستقیم عملیات حفاری وعمرانی کارگران برای عموم به نمایش گذارده شود.
- در حوزه تسهیل عبور و مرور و افزایش ایمنی معابر
- توسعه سیستم های هوشمند ترافیکی و افزایش ایمنی معابر
- توسعه شبکه فیبر نوری تا مرز ۵۵۰ کیلومتر
- تعداد دوربین های نظارت تصویری از ۱۳۵ دوربین در سال ۸۴ به ۵۶۲ دستگاه دوربین در سال ۸۹
- نصب ۶۲ دوربین خودکار ثبت تخلف سرعت
- توسعه چراغ های راهنمایی هوشمند به ۳۶۸ دستگاه
- تجهیز ۱۲۰ تقاطع به چراغ های هوشمند
- تشدید کنترل محدوده طرح ترافیک با تجهیز ۱۰۴ معبر ورودی محدوده طرح به دوربین های ثبت تخلف
- صدور مکانیزه برگه های جریمه جهت خودرو های متخلف
- ایجاد ۷ مرکز کنترل ترافیک
- ۵ پارکینگ طبقاتی جدید، ظرفیت پارکینگ های طبقاتی از ۵۸۹ به ۳۲۷۸ فضای پارک افزایش یافت.
- تعداد فضاهای پارک حاشیه ای از ۲۸۸۷ فضا در سال ۸۴ به ۱۰۰۷۶ فضا در سال ۸۹ بالغ
- دریافت جایزه بین المللی توسعه حمل و نقل پایدار در سال ۲۰۱۱
- فعالیتها درحوزه خدمات شهری:
o حوزه فضای سبز:
o حوزه آتش نشانی:
o حوزه مجتمع های صنفی و عرضه کالا و خدمات:
به طور متوسط در هر سال ۴/۱۳ واحد بازار میوه و تره بار احداث شده است که در مقایسه با سال های مشابه ماقبل رشد سه برابری را نشان می دهد
- به کارگیری روش های الکترونیکی و مجازی در عرضه کالا و خدمات.
- بهسازی و آرام سازی بیش از ۳۵۰ هزار متر مربع از پیاده روهای سطح شهر تهران.
- ارتقاء سطح کیفی خدمات نظافت و پاکیزه سازی معابر شهر تهران از طریق استقرار طرح مکانیزاسیون خدمات شهری با استفاده از جدیدترین و مدرن ترین ماشین آلات رفت و روب، جمع آوری پسماند.
- توسعه زیرساخت های شهر تهران طی سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۰ در دامنه ای متنوع از فعالیت ها و اقدامات
- طول کل بزرگراه های شهر تهران تا انتهای سال ۱۳۸۴ برابر ۳۰۴ کیلومتر بوده است . این رقم با احتساب ظرفیت های جانبی شامل لوپ ها و رمپ ها در سال ۱۳۸۹ به۶۶۰ کیلومتر رسیده است، که رشدی در حدود ۱۲۰% را نسبت به سال ۱۳۸۴ نشان می دهد.
- در طول سالهای ۸۴ تا ۹۰ در مجموع حدود ۸۰ دستگاه پل و تقاطع های غیر همسطح به بهره برداری رسیده است که رشدی حدود ۴۸% را نسبت به سال ۱۳۸۴ نشان می دهد.
- طی این سالها ۵۲۳ دستگاه پل عابر پیاده در نقاط مختلف شهر نصب و بهره برداری شده است که نسبت به ۳۲۵ پل موجود در ابتدای سال ۱۳۸۴ حدود ۶۲% رشد نشان می دهد.
- تونل توحید:
- تونل امیر کبیر
- تونل صدر – نیایش
- تکمیل و افتتاح برج چند منظوره میلاد
- بوستان بزرگ ولایت
- کم کردن فاصله شمال- جنوب و رسیدگی به محرومان و قشرهای کم برخوردارتر جامعه
- بودجه شهرداری تاسال ۸۴ غیرقابل حسابرسی بود و با ورود قالیباف قابل حسابرسی شد.
#محمد_باقر_قالیباف
#سردار_خدمت
#ویراستی
«مردم جمع بشوند با آراء بالا مسئول بعدی را انتخاب بکنند»
این دستور امام در ۱۴ خرداد، همان دستور «#رأی_سدید» است که در سال ۹۲ عملی نشد.
نامزدهای مؤمن، پرکار و انقلابی پس به اتفاق و اتحاد و رأی واحد برسید تا جبهه حق را تضعیف نکرده باشید.
و کلُّکمْ مَسئول...
#انتخاب_مسئول_بعدی_با_آرایبالا
#وحدت
✍حجتالاسلام حاج احمد پناهیان