📣 مقایسهای از مدل کاری و شخصیتی جلیلی و قالیباف
✍️دکتر سعدالله زارعی
⤴️من با آقای دکتر قالیباف کار نکرده ام ولی کارهای او را دنبال نموده و از مسائل غیر علنی مرتبط با ایشان تا حد قابل توجهی خبر دارم.
با دکتر جلیلی نزدیک به دو سال در شورای عالی امنیت ملی بطور نسبتا" مستقیم کار کرده ام و پیش و پس از آن هم با ایشان رابطه داشته و هنوز هم این رابطه به شکل جلسات محدود یا دو نفره ادامه دارد.
🔸من این دو نفر را در خصوصیاتی مشترک دیده ام:
- خلوص نیت و یگانگی در ظاهر و باطن
- پرکاری و خستگی ناپذیری
- ارتباط نزدیک دلی و مرید و مرادی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دامت برکاته
- اعتقاد قلبی به ارزش های انقلاب و مجاهدت در تحقق و تقویت آن ها
- برخورد صریح و بی ملاحظه نسبت به انحرافات و خطراتی که خط انقلاب را تضعیف می کنند
- ارتباط عمیق و دلی با نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
- فداکاری و مایه گذاشتن از آبروی خود برای نظام
- سکوت در مواقع حملاتی که به شخص خودشان صورت می گیرد
- گرم گرفتن با نیروهای انقلاب و وقت گذاری برای آنان
- مشورت پذیری و تشکیل جلسات کارشناسی
- صرفه جویی و قناعت در مصرف بیت المال
- کمک به دولت های نظام چه آن دولت هایی که قبول داشته اند و چه آن دولت هایی که به آن ها نقد جدی داشته اند.
- اندیشمند و دوراندیش بودن
- کار تشکیلاتی و نیروپروری
- اشراف کافی به مسائل داخلی و خارجی
🔸 اما تفاوت ها :
- جلیلی مطالعاتی تر و قالیباف اجرایی تر
- جلیلی حلقه ای تر و قالیباف بازتر
- جلیلی در فهم و تحلیل مسائل عمیق تر و قالیباف سریع تر
- جلیلی زود رنج تر و قالیباف زود گذشت تر
- جلیلی حوزوی تر ، قالیباف دانشگاهی تر
- جلیلی بطئی التصمیم تر و قالیباف سریع التصمیم تر
- جلیلی مجتهدتر و قالیباف مقلدتر
- جلیلی با دایره ملازمان کمتر و قالیباف با دایره ملازمان بیشتر
- جلیلی مردمی تر و قالیباف مدیریتی تر
- قالیباف مجرب تر و دامنه تجربه اش متنوع تر و جلیلی مجرب در حوزه های محدودتر
- همکاری جلیلی با دولت در دوره شهید رییسی کمتر و همکاری قالیباف با دولت شهید رییسی بیشتر - و در عین حال هر دو مورد بی مهری حلقه اطراف شهید -
- جلیلی در سیاست خارجی جلوتر و قالیباف در مسایل اجتماعی جلوتر
- جلیلی در مسایل امنیتی و تهدیدات عمیق تر و قالیباف در مسایل اقتصادی مشرف تر
- در مسایل فرهنگی ، جلیلی عمیق تر و البته محدودتر و قالیباف روبنایی تر و البته بازتر
همین مقدار فعلا" بس است .
#انتخابات
#جلیلی
#قالیباف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خبرنگار: فشار نمیارن که کسی رو تأييد کنن؟!
آیتالله جنتی: جرأت نمیکنن😂😂
یه اتفاقی که این دوره میتونه بیفته، و حتی از خود نتیجه انتخابات مهمتره، تغییر گفتمان انتخاباته.
تا بوده، دوگانه سازی و تخریب و جوسازی و بازی روانی، نتیجه انتخابات رو مشخص کرده.
وقتشه که مردم یه کم تو این زمینه رشد کنن، و بر اساس جو و احساس انتخاب نکن. بلکه بر اساس عقل و منطق و بررسی کاندیدها رای بدن.
اگه، اگه کاندیدهای انقلابی بتونن خودشون و هوادارانشون از تخریب و دیگری دوری کنن، و هر کسی صرفا به بیان برنامه ها و کارنامش بپردازه، و مردم هم در فضایی آرام و منطقی انتخابشون رو انجام بدن، یه سنت حسنه ای میشه، و پایانی میشه بر جوسازیهای دم انتخابات.
تحقق این مسئله از خود انتخاب رییس جمهور خیلی مهمتره. امیدواریم این اتفاق بیفته.
هرچند فضای مجازی فعلی که این نوید رو به ما نمیده....
🇮🇷نظر قالیباف درباره برجام چیست؟
نواصولگرا نوشت:
🔹برای پاسخ به سوال بالا باید بین چند موضوع تفکیک قائل شد. اولا وضعیت ایران در سالهای منتهی به برجام، متن حقوقی برجام و اجرای برجام. از نظر رهبر معظم انقلاب «برجام یک نقاط مثبتی دارد، یک نقاط منفیای دارد؛ یک محسّناتی دارد، یک معایبی دارد؛ محسّناتش همان چیزهایی است که ما را وادار کرد و ترغیب کرد که به این مذاکرات رو بیاوریم» ۱۳۹۵/۰۳/۲۵ اما ایشان معتقدند «معایب چیست؟ اینها بدعهدند، بدذاتند، دبّهدربیار هستند، زیر قولشان میزنند، عمل نمیکنند؛ معایب هم اینها است.» از نظر ایشان متن توافق «دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، میتواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آیندهی کشور منتهی شود» ۱۳۹۴/۰۷/۲۹ اما با این وجود ایشان برجام را نتیجه «تلاش ملّت ایران» و«تلاش دانشمندان» ۱۳۹۴/۱۰/۳۰ میدانند. و آن را «امتیاز گرفتن از آمریکا» به واسطه «اقتدار» کشور معرفی میکنند. ایشان برجام را در یک نامه رسمی تایید اما با مشروط به شش شرط میکنند. شروطی که متاسفانه حسن روحانی و دولتش با عدم رعایت آن، باعث میشوند برجام تبدیل به «خسارت محض» شود.
🔹ضمن آنکه باید دقت داشت شهید رئیسی هم موافق کلیت برجام بود و معتقد بود «باید چک برجام نقد شود» و با انتقاد از دولت روحانی، اجرای برجام را پرایراد میدانست. دولت شهید رئیسی نیز از مهر 1400مذاکرات برای بازگشت آمریکا به برجام را ادامه داد تا جاییکه توافق در تیر 1401 تقریبا قطعی شده بود و شهید امیرعبدالهیان هم اعلام کرده بود به زودی توافق نهایی میشود اما متاسفانه با بدعهدی دوباره آمریکا، مذاکرات به نتیجه نهایی نرسید.
🔹محمدباقر قالیباف نیز مبتنی بر همین خط معتقد به مذاکره با طرفهای غربی برای گرفتن امتیاز از آنها بوده است. او در سال 92 موافق مذاکره برای انتفاع اقتصادی بوده است و بعد از تایید مشروط رهبر معظم انقلاب رسیده، آن را «موفقیت دستگاه دیپلماسی» کشور معرفی کرده و همچون رهبری آن را نتیجه اقتدار کشور میدانسته و در آبان 94 گفته است که «در شرایطی که آمریکا و صهیونیسم مخالف استفاده از ظرفیت های هسته ای کشور بودند، مسیری در این راه آن هم به طور ویژه برای جمهوری اسلامی ایران باز شد که این امر افتخار بزرگی است» او در همان زمان از ظریف هم به علت به نتیجه رساندن مذاکرات تشکر کرده است.
🔹اما با این وجود در همان زمان از شرایط مذاکره و عملکرد دولت انتقاد کرده که «جامعه حس میکند ... هدف از آن وابسته کردن کشور به مذاکرات هستهای و گریزناپذیر نشان دادن توافق به هر قیمت است. گویی هدف دولت برای دستیابی به توافق، رفع تحریمها نیست بلکه جلب آرای سیاسی برای پیروزی در انتخابات آتی است.»
🔹نکته قابل توجه در کنار پذیرش متن برجام با تمام انتقادات توسط قالیباف، توجه او به اجرای ناقص این توافق است. به شکلی که در سال 96 او با وجود تاکید بر ادامه اجرای برجام در صورت عدم نقض آن توسط طرفهای مقابل، انتقاداتی به اجرا داشته است. او در همان زمان میگوید: «زمانی که برجام در دستور کار بود، معنایش این بود که گشایشی در کار اقتصادی اتفاق بیافتد اما امروز مردم ما به درستی اظهار دارند که این اتفاق نیافتاده است ... ما باید حقما را از برجام بگیریم» او در 20 بهمن 97 با ادامه انتقاد نسبت به اجرای برجام گفته بود «در برجام رفتیم چه اتفاقی افتاد، نه مشکلات اقتصادی ما حل شد، نه مشکلات سیاسی ما حل شد، نه دشمنیشان رفع شد؛»
🔹او پس از ورود به مجلس در سال 99، در اولین اقدامات خود، قانون اقدام راهبردی هستهای را پیشبرد که هسته مرکزی آن «ایجاد انتفاع اقتصادی» از برجام بود. این قانون دولت روحانی را مجبور میکرد تا از بنبست عدم اجرای تعهدات از طرف آمریکایی خارج شود و صنعت هستهای را دوباره به چرخه بیاندازد تا آمریکا را مجبور به بازگشت به برجام نماید. این قانون چندین بار توسط رهبر معظم انقلاب تمجید شد: «این [قانون]، کشور را از سرگردانی در قضیّهی هستهای نجات داد؛» ۱۴۰۲/۰۳/۰۳
🔹به صورت خلاصه باید گفت که قالیباف شرایط کشور را در 92 به شکلی میدید که باید مذاکره برای انتفاع اقتصادی کشور صورت گیرد و با وجود انتقاد به نوع مذاکره و متن برجام، با کلیت آن در 94 موافق بود اما نسبت به نوع اجرا و مدیریت دولت انتقاد داشت و آن را فشل میدانست و معتقد بود تا زمانیکه غربیان آن را نقض نکردند باید آن را اجرا کرد و در نهایت که نقض از طرف غربیان صورت گرفت، قانونی برای بازگرداندن صنعت هستهای و مجبور کردن غربیها به دادن امتیاز، تصویب نمود.
🇮🇷 #شفافیت؛ قالیباف کار را تمام کرد
🔹موضوع شفافیت یکی از چالشبرانگیزترین مسائل مجلس انقلابی بود. قالیباف تنها بر این طرح امضای اول را زده و شخصا پیگیر به نتیجه رساندن آن بود. اما مشکل از نیاز به رای دو/سوم صحن آغاز میشد. در روز رایگیری برای شفافسازی آرای نمایندگان، فقط دو رای کم آمد. قالیباف کوتاه نیامد و طرحی دیگر با شمول گستردهتر را روی میز نمایندگان گذاشت. شفافیت قوای سهگانه که نه فقط مجلس بلکه دو قوای دیگر را به اتاق شیشهای تبدیل میکرد. این طرح در خرداد 1401 به سرعت در مجلس تصویب شد چون با به نصف به علاوه یک رای نیاز داشت.
🔸اما مشکل جدید تازه شروع شده بود. شورای نگهبان به چند موضوع ایراد گرفت. مجلس هم پای کار ماند و حدود چهار بار رفت و برگشت بین شورای نگهبان را اجرایی کرد تا نظر این شورا تامین شود. همان زمان برخی بهانهجویان میگفتند طرحی را تصویب کردید که تاییدش غیرممکن باشد. بعد از تمام رفت و برگشتها و اقناع شورای نگهبان، یک بند از مصوبه باقی ماند که به مجمع تشخیص مصلحت نظام برمیگشت. شورا هم این بند را به مجمع ارجاع داد. اما مجمع پاسخ به آن بند را برای 11 ماه معطل نگه داشت. درحالیکه با تصویب یا حتی رد آن بند، میتوانست بقیه مصوبه را آزاد کرده و اجازه دهد قوای سهگانه شفاف شود.
🔹در این میان که مجمع از دادن پاسخ سرباز میزد، نمایندگان مجلس یازدهم به صورت داوطلبانه و در یک سامانه رسمی، آرای خود را در زمستان 1402 شفاف کردند. پس از پیگیریهای بسیار و حتی یک بار رد عجیب کل مصوبه توسط هیئت عالی نظارت و برگرداندن آن رای، در نهایت مجمع آن بند را تعیین و تکلیف کرد و به شورای نگهبان ارجاع داد. پس از چند دور رفت و برگشت مجدد بین مجلس و شورا، در نهایت این قانون در اوایل سال جاری به نتیجه رسید و محمدباقر قالیباف توانست آن را ابلاغ کند تا شفافیت قوای سهگانه لازم الاجرا شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌قبل انتخابات مجلس ۳تا فایل صوتی همزمان میاد بیرون که یک فایل صوتی برای حمایت از آقای قالیباف بود یه بنده خدایی ناشناس تعریف و تمجید کرده بود که تو فایل صوتی اشاره ای به شخصی که صحبت میکنه نمیشه،اما در متن زیر فایل صوتی نوشته شده بود آقای حسین طائب رئیس اطلاعات سابق حالا با چه هدفی بماند...
🔶همزمان دو تا فایل صوتی دیگه هم از آقای مهدی طائب برادر حسین طائب میاد بیرون که در حمایت از آقای قالیباف بود،تو این فایل صوتی دیگه واقعا خود آقای مهدی طائب صحبت میکنه😁
🔷جالب اینجاست که آقای مهدی طائب، صدای فایل صوتی اول رو تکذیب میکنه و میگه صدای برادر من نیست،همون آدم ناشناس که از آقای قالیباف تعریف کرده بود..
🔶 بعد خبر تکذیب آقای مهدی طائب رو میان میچسبونن به اون دو تا فایل صوتی که ایشون از آقای قالیباف حمایت کرده بود،این وسط شیطنت صورت میگیره گفتم بگم یموقع بد برداشت نکنید.
❌پ.ن کلیپ بالا خود آقای طائب به وضوح بیان کردند..
#کانال_سایبری_عصای_موسی
(Ⓜ️)@MOSES313STAFF
16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️شبهه: قالیباف گفته برجام ثمره خون شهداست!
مجموعه پاسخ به #شبهات_قالیباف
قسمت اول
کاری از #بیناشو
#علی_زکریایی
توییت رهبر انقلاب:
در انتخاب بایستی دقت کرد. تأکید میکنم، به وعده و حرف اعتماد نکنید. #به_عمل_کار_برآید.
به گذشته شخص نگاه کنید. کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد.
#کارنامه
📣 بصیرت مبین
@Mobin213
بصیرت مبین
رهبری اول میگن رئییس جمهور باید فعال و پرکار باشه؛ آخر میگن معتقد به مبانی انقلاب باشه.
برای رییس جمهور، توان اجرایی آیتم مهمیه. البته انقلابی بودن هم لازمه؛ اما در حد اعتقاد به مبانی انقلاب کفایت میکنه. نیازی نیست حالا حتما توی این زمینه مجتهد باشه.
همین که نظام و ولایت فقیه رو قبول داشته باشه، و ملزم به اصول انقلاب باشه، دیگه خود رهبری بالای سر کار هست. قانون هم هست.
مهم اینه که رییس جمهور نظام و حرف آقا رو قبول داشته باشه، و توان اجرایی کردن این قانونها و منویات رهبری رو داشته باشه.
وگرنه اگه نظام و رهبری و اصول رو هم قبول داشته باشه، اما توی اجرا نتونه اونطور که باید کار رو پیش ببره، حتی ممکنه باعث زدگی و بدبینی و نارضایتی مردم بشه.
آیتم «توان اجرایی» همراه با «کارنامه» مهمترین خصوصیتیه که رییس جمهور باید داشته باشه.