فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ «در» پشتی مجلس چه خبر است؟
🔹مجلسی ها می گویند دولت با برخی تغییرات یواشکی در قانون بودجه، کاری کرده که افزایش حقوق کارمندان عادی ۴۰۰هزارتومان شده اما افزایش حقوق مدیران به بالای ۵ میلیون رسیده است.
🔹دولتی ها می گویند ما قانون مجلس با امضای رئیس مجلس را اجرا می کنیم. اما مجلسی ها می گویند این مورد از در پشتی آمده و یک «واو» این قانون در مجلس قرائت و تصویب نشده است.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
⭕️برخی سایتها در موضوع برجام تیتر اشتباه زدند/بیت را میزنند تا جایگاه رهبری را خدشهدار کنند/ ولایتپذیری مبنای اصلی عدالتخواهی جنبش عدالتخواه دانشجویی
🔹قسمتی از مصاحبه محمدحسین صبوری دبیر اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی:
🔺فیلم سخنرانی رهبر انقلاب منتشر شد، دیدم که رهبری فرمودند یکی از دانشجویان گفتند عدهای برجام را به بنده نسبت دادهاند. حرف ما که کاملا واضح بود اما متاسفانه برخی سایتهای خبری تیتر زدهاند: «پاسخ رهبری به دانشجویی که برجام را به ایشان نسبت داد.» ما نسبت به برجام حرفی نداشتیم و اصلا نسبتی ندادیم و صرفا بهعنوان مثال مطرح کردیم که رهبر انقلاب هم متوجه آن شدند ولی تیتر فیلم به اشتباه انتخاب شده بود.
🔺موضع جنبش عدالتخواه با این جریان (بهاری) که کاملا مشخص است .اساسا هر نوع شعار عدالتخواهانه را نزدیک به خودمان حس نمیکنیم. در این یکی دو سال شعار عدالتخواهی مد شده؛ از رسانهها تا افراد دیگری که تا الان مشغول کارهای سیاسی خود بودند و در فضای دیگری بودند، به این باور رسیدهاند که در شرایط فعلی روی عدالتخواهی میشود کاسبی کرد. مثل اینکه در هر فصل یک شغلی میگیرد، الان فصل عدالتخواهی است و هر حرفی را از این موضع مطرح میکنند. مثلا در فوتبال هم میخواهند حرفی بزنند از مبارزه با فساد و تبعیض حرف میزنند. از یک جهت مایه فخر ماست که فضا بهگونهای شده که همه متوجه شدهاند جامعه عطش عدالتخواهی دارد. برخی میخواهندبا عدالتخواهی کاسبی کنند از یک منظر دیگر کار ما را برای حفظ اصالت خودمان سختتر کرده است تا چارچوبهای اصلی را حفظ کنیم. وقتی جنسهای تقلبی بیاید، کار ما سختتر میشود. یکی از نمونههای همین جنسهای تقلبی و مصادیق آن همین جریانهاست. البته محدود به آنها نیست، مثلا رئیس دولت اصلاحات در جلسات اخیر خود گفته که باید به سمت عدالتخواهی حرکت کنیم. الان همه عدالتخواه هستند!
🔺این وسط سختی کار ما، روشن کردن تفاوتها و تمایزهایمان با دیگران است. ما هر مدل عدالتخواهی با هر نوع شعار و لحنی و هر دغدغهای را که اسم آن را عدالتخواهی میگذارند، قبول نداریم و عدالتخواهی نمیدانیم، مثلا تیتر میزنند سخنان عدالتخواهانه فلانی، اما بعد فیلم را که میبینیم، متوجه میشویم اساسا حرفها با عدالتخواهی نسبت ندارند. درخصوص متن ما هم بالاخره «هر کسی از ظن خود شد یار من» است. هرکسی یک قسمتی از آن را میپسندد، بلد میکند و تیتر میزند. این افراد هم به همین شکل، نقدهایی را به مجموعههایی که ما اشاره کردیم، وارد میدانند و از نگاه آنها، حرف دل آنها را مطرح کرده است ولی تفاوت است بین نقد و لحنی که آنها دارند، با نقد و لحنی که ما داریم.
🔺پس نقدها، نوع بیان و راهکارها متفاوت است و اصلا خودمان را نزدیک به آنها نمیدانیم. گاها حرفها همانطور ممکن است یکسان با خیلیهای دیگر مشترک باشد، ممکن است ما به سیستم ائمهجمعه نقدهایی را وارد بدانیم، یک نفر دیگر هم در اینستاگرام به همین مساله نقد داشته باشد، اما نتایج نقدها با توجه به مدل و پیشینه ذهنیمان متفاوت است. هر نوع شعاری که ظاهرا نزدیک به عدالتخواهی باشد نزدیک به خودمان نمیبینیم و به ریشه و سابقه آن توجه داریم.
🔺حتی اگر شخصی به نسبت بقیه به گفتمان عدالتخواهی نزدیک باشد، برای اعضای جنبش تابو است که ذیل جریان، حزب و شخصیت سیاسی تعریف شوند یا بخواهند از فرد یا جریانی حمایت کنند؛ این یکی از اصول اصلی ماست.
🔺بحث دیگر، مبنای فکری ماست. درخصوص مبانی فکری، تاکید و سختگیری بسیاری نسبت به تشکلها و اعضایی که جذب و عضو جنبش میشوند، داریم. سیر مطالعاتی امام و رهبری در باب عدالتخواهی و فساد یکی از همین مبانی است.
🔺یکی دیگر از اصول نیز ولایتپذیری است. دو دستهای که همیشه ما با آنها دعوا داشتیم دقیقا به همین خاطر بوده است. کسانی که ولایت را بدون عدالتخواهی میخواستند بهعنوان جریان محافظهکار و جریانی که مشهور به جریان چپ و مارکسیست هستند و عدالتخواهی را بدون ولایتمداری مطرح میکنند. جمله معروفی هم داریم که عدالتخواهی بدون ولایتمداری انحراف است و ولایتمداری بدون عدالتخواهی هم دروغ بزرگی است. اگر با جریانی که مدعی ولایتمداری است، دعوا داریم سر این موضوع است که ولایتمداری در عمل ندارید، چراکه ما عدالتخواهی را از خود حضرت آقا آموختیم. از طرف دیگر عدالتخواهی محتوا و شاکلهاش ولایتمداری است و فقط در چارچوب نظام امت و امامتی است که عدالت اسلامی محقق میشود. این دو محور را از هم جدا نمیدانیم.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول ظهور است!
امام جمعه بغداد آیت الله مجاهد سید یاسین موسوی: "از امام خمینی (ره) پرسیدند آیا انقلاب اسلامی از علائم ظهور است؟ امام پاسخ داد خیر این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!از خدا می خواهیم که امام خامنه ای همان سید خراسانی در روایات باشد."
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تغییر ساعت کار ادارات ۲۲ استان کشور !
پ؛ ن؛ کم کم دارن مثل سال قبل به طرف خاموشی ها میرن! الان میگن خاموشی نداریم !اما امروز تغییر ساعت کار اداری! چند وقت دیگه خاموشی یک ساعته و همینطور اونم به بهانه ی صرف جویی و کم ابی!!
به همین راحتی دولت روحانی توافق نامه پاریس را داره اجرا میکنه!به بهانه کم ابی و صرف جویی ! و این همه ضرر به کشور و کارخانه ها میزنند
تا کی خیانت به این کشور باید ادامه داشته باشه!!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 نماهنگ
💠 مروری بر بیانیه گام دوم انقلاب
#نهضت_فراگیر_روشنگری
#تبیین_گام_دوم_انقلاب
🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #فایل_تصویری
📝 استاد #رائفی_پور 《نیاز جنسی جوانان را جدی بگیرید》
#مسائل_قبل_از_ازدواج
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴واردات تنباکو از طریق شرکت انگلیسی-آمریکایی با ارز ۴۲۰۰ تومانی
♦️ابطحی نماینده خمینیشهر در مجلس:اخیراً مدارکی به دست نمایندگان رسیده که نشان از وجود تخلفات گسترده در شرکت دخانیات ایران دارد
♦️ یکی از تخلفات و تبانیهای که در مجموعه دخانیات رخ داده این است که ارز 4200 تومانی به یک شرکت آمریکایی- انگلیسی(B.A.T)(British American Tobacco) که در تهران هم دفتر دارد پرداخت شده تا از زیمباوه و برزیل تنباکو وارد کشور شود.
♦️گزارشاتی که کارشناسان شرکت دخانیات به برخی از نمایندگان دادهاند نشان از این دارد که این شرکت برای 6 ماه آینده ذخیره تنباکو دارد اما این شرکت با تبانی اقدام به واردات تنباکو از کشورهای فوق کرده است.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیبیسی | عطاءالله مهاجرانی: #حوزه_علمیه در چهل سالی که گذشت سازماندهی، نهادسازی و کادر سازی شده شده است.
🔸آیتالله #خامنه_ای با تدبیر و صرافت لازم از سال 69 درس خارج خود را شروع کردند و در این 30 سال دو سه هزار شاگرد تربیت کردند که با مبانی فکری ایشان آشنا هستند.
🔸امروز خیلی از روحانیون با زبان دومی غیر از زبان عربی آشنا هستند و به خوبی از اینترنت برای ارتباط با جهان استفاده میکنند؛ اگر قبل از انقلاب به شکل موردی شخصی مثل آیتالله مطهری با دانشگاه آشنا بود امروز با نسلی از روحانیون مواجهیم که مراتب دانشگاهی را طی کرده اند و یک جور آمیختگی بین حوزه و دانشگاه وجود دارد.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
انتخابات و فرا انتخابات ؛
رکود دولت ساخته باید شکسته شود
✍️ آقای قالیباف دیروز با انتشار پیامی ویدئویی خطاب به جوانان نخبه، برای تشکیل "مجلس نو" فراخوان داد. کسانی از این ابتکار استقبال کردند و کسانی به نقد آن پرداختند.
🔹تحلیل گرانی گفتند در راستای راهبرد جوانگرایی در گام دوم انقلاب است؛ و عده ای دیگر، حمل بر رفتار محض انتخاباتی کردند و گفتند نوعی پیشدستی بر فهرست نهایی جبهه اصولگرایان است. یک تحلیل هم بر آن است که قالیباف با شعار "نو اصولگرایی"، می خواهد فهرست انتخاباتی جداگانه بدهد.
♦️وجه مشترک همه تحلیل ها که در اظهارات قالیباف هم تصریح دارد، اولویت انتخابات است. این البته مباینتی با اقدامات میان مدت هم ندارد. پیش از این هم خبرهایی منتشر شده بود، حاکی از اقدام مشابه یک چهره فعال دیگر، برای گرد هم آوردن برخی نخبگان جوان و ورود در انتخابات.
🔹بنابراین، لابد دیگرانی هم به صرافت می افتند. و نفس این تکاپو، در رکود غالب بر فضای سیاسی مغتنم است. این رکود، از یک طرف، به اشباع دعاوی ائتلاف دولتی نزد مردم و وارونگی وعده های آنان بر می گردد. از طرف دیگر، همان طیف تلاش وسیعی ترتیب داده تا هم، راه بن بست خود را تنها راه جا بزند و هم با انشقاق در میان اصولگرایان و القای عدم مقبولیت عمومی، آنان را منفعل کند.
♦️این شعبده دولتی و رکود و انفعال برآمده از آن باید شکسته شود؛ از جانب هرکس باشد. بنابراین نفس کار قالیباف مغتنم است. نشاط سیاسی و امید به تغییر رکود دولت ساخته، باید به فضای اجتماعی برگردد.
🔹در عین حال، جریان سیاسی موفق جریانی است که در طول سال فعال است، موضع می گیرد، تحلیل می کند، در میان مردم بلکه در کنار آنها هنگام سختی هایشان است. آقای قالیباف و تیمش، و رجال اصولگرای دیگر و تیم هایشان،باید به این تراز کنش موفق سیاسی برسند؛ ولو از همین امروز شروع کنند.
♦️از نفوذ طلبی و انفعال افکنی ائتلاف موسوم "اعتدال و اصلاحات" که بگذریم، یک چالش بازدارنده این است که اگر انتخابات نباشد، برخی فعالان سیاسی از سلیقه های مختلف، تقریبا هیچ اثر و صدایی در سیاست و حیات اجتماعی ندارند. این رفتار باید در اشرافیت مدعی اصلاح طلبی و اعتدال منحصر بماند.
🔹تکلیف گرایان (از انواع سلیقه های اصولگرا) نمی توانند و نباید کنار گود بمانند تا انتخابات. هزار و یک مسئله مهم است که باید تبیین و تصریح شود یا مورد چاره جویی (ارائه راه حل) قرار گیرد.
♦️فعالان سیاسی در غیر این صورت، نمی توانندپاسخی به این سوالات که "کجای زندگی مردم هستند، و چه برنامه ای دارند و چه قدر معتبرند؟"، داشته باشند. لوازم پاسخ به این سوالات را نمی توان چند هفته مانده به انتخابات ها فراهم کرد و پس از آن، مجددا تا انتخابات بعدی واگذاشت.
🔹اگر صفر و صدی نگاه نکنیم، جمع کردن نخبگان متعهد نزدیک به هم، ولو در قالب فهرست انتخاباتی، در جای خود مغتنم است. در عین حال، در کنار مسئله همیشگی ازدحام لیست ها، یک مسئله مهم، افکار عمومی است. انتخابات، مردم محور و گفتمان محور است.
♦️اصولگرایان در انتخابات می خواهند به مردم چه بگویند؟ یا قبل از گفتن، چگونه به مردم معرفی شده اند؟ و حریف، چه تصویری از آنها و نتایج گفتمان شان در افکار عمومی ساخته ؟ و اَبَر ایده آنها چیست؟
🔹باید با صراحت و سر افراشته و- نه با ادبیات دو پهلو- از گفتمان توانمند و پر دستاورد انقلاب دفاع کرد؛ و بی مجامله، دست رد به نقشه های دشمن زد . انقلابی یعنی این. این به مفهوم مخالفت با تنوع تاکتیک ها و رفتارهای تبلیغاتی نیست، مشروط بر آن که اصول یک گفتمان را مخدوش نکند.
♦️مردم باید توجیه شوند که بدیل منطق پر خسارت "سازش و تسلیم و دیگر هیچ" چیست"؟ این گفتمان در عمل چه می تواند بکند؟ حاملان آن چه قدر معتبرند ؟ و چه قدر توانسته اند جوانگرایی مدبرانه بکنند؟
🔹اینها را بگذارید در مقابل سناریوی حریف مبنی بر سلبریتی بازی، رقیب هراسی و تعریف پروژه های فریبنده و شرطی سازی کننده با دشمن، نظیر برخی آمد و شد های دیپلماتیک بی سرانجام و احیانا خرده امتیازهای خارجی، مانند کاری که شب انتخابات مجلس دهم با آوردن یک ایرباس و گرفتن عکس یادگاری کردند.
♦️البته امید آن است که عبرت های تلخ این روند، مردم را با مهارت تر کرده باشد و در عین حال بخشی از تکلیف نیروهای دلسوز، بازخوانی همین عبرت هاست. نظر سنجی ها از افول شدید طیف حاکم بر دولت مجلس نزد افکار عمومی حکایت می کند.
🔹اجمالا این که اولا باید هدفگذاری ها را به فراتر از انتخابات و برای کارهای میان مدت و بلند مدت توسعه داد؛ ثانیا، بسیج ظرفیت های نخبگانی، یک ضرورت برای نظام و کشور است. ثالثا هر چه هم افزایی و هم پوشانی -تعاون- بیشتر باشد، امید موفقیت بیشتر است.ـ
#محمد_ایمانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 #روایت_فتنه /هماهنگی فتنه گران و تحریم گران
🔺این روزها در فضای مجازی، کاربران با هشتگ #روایت_فتنه، آنچه را از فتنه ۸۸ دیده و شنیده اند، بیان می کنند. مناسب ترین چیزی که من برای روایت از فتنه مناسب حال دیدم، این بود؛
◀️به این چند خبر، خوب توجه کنید :
⛔️سالمون، خبرنگار امور ایران در روزنامه والاستریت ژورنال 20 نوامبر 2009 طی گزارشی مینویسد: «طی بازدید مخملباف از واشنگتن، آقای مخملباف که سخنگوی کاندیدای ریاست جمهوری ایران میرحسین موسوی است به اوباما پیام داده است پشتیبانی علنی خود را برای نیروهای دموکراتیک در ایران افزایش داده و به فشارهای مالی بیفزاید. آقای محسن مخملباف اعلام کرده است جنبش سبز ایران از تحریمهای اقتصادی هدفمند پشتیبانی میکند. ما به تحریمهای اقتصادی که فشار را بر ایران زیادتر میکند محتاجیم.»
⛔️«نیک آهنگ کوثر»، کاریکاتوریست نشریات زنجیرهای اصلاحات یک فایل ویدئویی از مکالمه خود با مهدی هاشمی رفسنجانی در سال 88 منتشر کرد و در این باره گفت: «من و مهدی هاشمی بارها با هم در تماس بودهایم. در یکی از موارد که به من زنگ زد و وقتی فهمید من در حال رفتن به واشنگتن هستم، از من خواست تا راجع به بحث تحریم اقتصادی ایران، کسانی را در امریکا ببینم. میخواست بداند در واشنگتن چه کسانی هستند که بشود با ارتباط و تشویقشان، تحریمهای سنگینتری را علیه مردم ایران تحمیل کرد. این برای من مساله عجیبی بود که مهدی هاشمی، پدر و خانوادهاش در ایران باشد و بخواهد این بحث تحریم را از طریق امریکاییها پیگیری کند. البته با آدمهای مختلفی نیزدر این زمینه صحبت کرده بود.»
⛔️«مایکل لدین»، عضو ارشد نومحافظه کاران امریکایی و مسئول پرونده سیاست داخلی ایران در بنیاد دفاع از دموکراسی ها (FDD) در واشینگتن، روز 20 مرداد 1388 در سایت «فوربس»، نامهای منتشر کرد که گفت نامه سران جریان معترض در ایران به هیلاری کلینتون است. لدین می گوید این نامه به واسطه یکی از دوستان «چاک شومر»، سناتور آمریکایی که در «وال استریت» کار می کرده و با طرفهای ایرانی مرتبط بوده، به واشنگتن فرستاده شده است که در آن، میرحسین موسوی و مهدی کروبی خواستار اعمال تحریمهای بیشتر علیه مردم ایران از سوی آمریکا شده بودند.
این نامه در پاسخ به دو سوال طرف امریکایی نوشته شده که از جریان فتنه خواسته بودند روشن کند دقیقا برای دفاع از فتنه 88 چه باید بکنند و چه نباید بکنند.
⛔️در آبان ماه ۸۸ میرحسین موسوی بیانیه شماره ۱۴ خود را منتشر کرد و مقاومت تیم هسته ای مقابل ایالات متحده را «عقب نشینی از حقوق ملت عنوان کرد»!
این بیانیه را باراک اوباما تکمیل کرد و گفت: «به نظر نمیرسد ایران از نظر سیاسی آنقدر وضع ثابتی داشته باشد که بتوانند درباره مساله هستهای تصمیمهای سریع اتخاذ کنند. از سوی دیگر، اوضاع داخلی ایران موجب پیچیدهتر شدن تلاشها برای رسیدن به توافق میان ایران و قدرتهای جهان سر مساله سوخت اتمی شده است»!
و سپس سنای آمریکا رسما از «اعمال تحریمهای جدید» برای حمایت از «آزادی شهروندان ایرانی» سخن گفت.
🔻و اینگونه بود که فتنه ۸۸،سرآغاز تحریم های بی سابقه و به زعم اوباما تحریم های فلج کننده علیه ملت ایران شد!
#رها_عبداللهی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کنایههای پیام فضلینژاد(مجری و روزنامه نگار) به آقازاده معرف، یادگارِ یادگارِ یادگارِ امام
🔹 جدیدا یاد گرفتن از ۱۷، ۱۸ سالگی یه عمامهای هم روی سرشون بذارن و احتمالا منتظرن ۳۰، ۴۰ سال دیگه مرجع تقلید بشن!
🔺مرقد رو به کاخ تبدیل میکنند...
🔹به زور خودشون رو در صف اول میچپونن تا خودشون رونزدیک به روابط قدرت نشون بدن
🔺موقع انتخابات که میشه خودشون رو شبیه مردم میکنن اما عکسهای اسب سواریشون رو میذارن اینستاگرام
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm