🔴 گناه نابخشودنی حزب الله عراق
🔹آمریکایی ها بهانه خود برای حمله شدید به مواضع حشدالشعبی و بخصوص کتائب حزب الله را پاسخ به شلیک چند راکت به پایگاه التاجی عنوان می کنند اما به نظر می رسد گناه نابخشودنی کتائب حزب الله و دلیل این حملات را نباید فقط در این موضوع خلاصه کرد :
🔺چند روز قبل و بعد از شکست توفیق علاوی در تشکیل دولت ، نام مصطفی الکاظمی رئیس سازمان اطلاعات عراق(استخبارات) به عنوان یکی از گزینه های نخست وزیری مطرح شد.
سپس کتائب حزب الله عراق اقدام به افشای ارتباط مصطفی الکاظمی با سیا و همکاری اش با آمریکایی ها در ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی نمود و به طور رسمی مخالفت شدید خود را با نخست وزیری وی اعلام کرد.
🔺برای آمریکایی ها حمله به پایگاه مهم التاجی بسیار دردناک است اما دردناک تر و سوزناک تر از آن ، لورفتن چنین شاه مهره نفوذی در راس سیستم اطلاعاتی عراق است...
✍ #قاسم_اکبری
🇮🇷🕊@Mobin_rfm
*افغانستان در آستانه جنگ*
تحولاتی که طی یک ماه اخیر در افغانستان شاهد آن هستیم، حاکی از جنگ در داخل این کشور است، جنگی که آمریکا با دخالتهای خود در حال شعلهور کردن آن است. اولین حرکت آمریکاییها امضای توافقنامه با طالبان بود. توافقنامهای که نشان میدهد آمریکاییها که سال 2000 میلادی با شعار نابودی طالبان و القاعده وارد افغانستان شدند دروغ گفتند و امروز یعنی بعد از 19 سال با طالبان توافقنامه امضا کردند. طالبانی که به روایتی حدود 50 درصد افغانستان را در اختیار دارد. از طرفی امضای توافقنامه با طالبان یک مشروعیت به طالبان در عرصه بین المللی داده و به نوعی ادعای طالبان برای بازپسگیری حکومت را به رسمیت شناخته است.
این درحالیست که در شرایط کنونی نیز آمریکاییها، از دولت مرکزی افغانستان پشتیبانی میکنند. دولتی که با دخالت امریکا در آستانه جنگ درونی است. یعنی نتایج نشستی که بین دو رقیب اصلی در انتخابات ریاست جمهوری افغانستان برگزار شد حاکی از این جنگ است.
در روزهای اخیر خلیل زاد (نماینده آمریکا در افغانستان) نشستی را با دو طرف ماجرا یعنی عبدالله عبدالله و اشرف غنی برگزار کرد و ما بعد از این دو نشست شاهد این بودیم که دو طرف هر کدام به عنوان رئیس جمهور در یک روز و یک لحظه سوگند یاد کردند و غیر از طالبان که ادعای حکومت در افغانستان را دارد و با آمریکا به توافقنامه صلح رسید، الان شاهد این هستیم که حاکمیت هم دوپاره شده است.
به این صورت که اشرف غنی به خاطر تعلقش به قوم پشتون به نوعی پایگاهاش در مناطق جنوب و جنوب شرقی افغانستان (مناطق هم مرز با پاکستان) است و از آن طرف عبدالله عبدالله متعلق به قوم تاجیک است و به نوعی مناطق مرکزی و بخشی از مناطق شمالی افغانستان از او پشتیبانی و حمایت میکنند.
عملا حاکمیت افغانستان دوپاره شده و اگر این روند که با سوگند هر دو نفر به عنوان ریاست جمهور و مدعی ریاست جمهوری آغاز شده ادامه پیدا کند، می تواند خود حاکمیت مرکزی را هم به سمت جنگ داخلی و دوپاره شدن حکومت ببرد.
حکومتی که فقط در شهرهای بزرگ اقتدار دارد یعنی در کابل، هرات و بخشی از ولایتهای مرکزی افغانستان، و بیش از نیمی از افغانستان تحت سیطره طالبان است،
این درحالیست که در ایالتهای شمالی که اصطلاحا صفحات شمالی افغانستان گفته میشوند هم شاهد یک حکومت خود مختار هستیم و نه تابع طالبان هستند و نه تابع حکومت مرکزی و قوم ازبک آنجا هستند.
در این شرایط ما شاهد آن هستیم که پاکستان از شخص اشرف غنی حمایت میکند و این حمایت یک شائبه را ایجاد میکند آن هم این است که اگر برخی کشورها از اشرف غنی حمایت کنند و برخی دیگر از عبدالله عبدالله، عملا حرکت آمریکاییها برای دوپاره کردن حکومت پیش خواهد آورد، افغانستان درگیر یک جنگ درون حاکمیتی خواهد شد.
گزینه مطلوب آمریکاییها جنگ داخلی در افغانستان است، تا از این طریق هم به جمهوری اسلامی فشار بیاورند هم به روسیه و هم به چین به عنوان همسایه شرقی افغانستان؛ و این جنگ با پشتیبانی و مهمات سعودیها و اماراتیها دنبال خواهد شد.
با این تئوری از طرفی مرزهای شرقی جمهوری اسلامی ناامن خواهد شد و هم اهرم فشاری برای روسیه خواهد بود البته افغانستان از شمال هم مرز با روسیه نیست ولی مناطق آسیای میانه مانند تاجیکستان و ازبکستان حوزه نفوذ روسیه هستند. این فضا موجب این میشود که افغانستان چند پاره شود و در این فضا قدرت گرفتن گروههای سلفی و تکفیری هم بعید نیست. این گروهها باحمایت آمریکا و عربستان و با هدف فشار امنیتی، نظامی و سیاسی بر جمهوری اسلامی ایران به قدرت میرسند.
از طرفی متاسفانه دیپلماسی ما در رابطه با افغانستان انفعالی محض است و باید از این وضعیت خارج بشویم و حاکمیت افغانستان سامان پیدا کند و الا جنگ در این کشور شعلهور خواهد شد و به طور جدی آسیبهای فراوانی را باید متحمل بشویم.
در صورت بروز جنگ ما با سیل مهاجران افغانستانی به کشور روبرو خواهیم بود، که در وضعیت اقتصادی کشور آسیب زننده است، صادرات ما به افغانستان مختل میشود و بسیاری از کارگاهها و تولیدکنندگانی که کالاهای خودشان را به افغانستان صادر میکنند و از این طریق رونق دارند فعالیتشان مختل میشود.
از همه مهمتر فضا برای شکلگیری گروههای شبه داعش یا داعشهای جدید در افغانستان
مساعدتر خواهد شد با توجه به اینکه عملا جنگ داخلی در افغانستان و دو پاره شدن و تجزیه شدن این کشور بهترین فضا است برای گروههای سلفی و تکفیری رانده شده از سوریه که به نوعی افغانستان را محل فعالیت خودشان بکنند.
جنگ در افغانستان، اهرم فشاری برای تضعیف و تخریب امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران از سوی آمریکا، عربستان و امارات است. به همین دلیل دیپلماسی ما باید جدی با این قضیه برخورد کند و اجازه شروع یک جنگ داخلی در افغانستان را ندهد و این موقعیت را از آمریکا بگیرد.
دکتر #کوشکی
🇮🇷🌺 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «آخرین امید»
🔺 آی مردم! روزهای سختتر از این در پیشه!
استاد #رائفی_پور
🇮🇷🕊@Mobin_rfm
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺سپهبد سلیمانی در کاخ تدمر پس از پیروزی بر داعش: انا لله و انا الیه راجعون
انتشار بهمناسبت روز شهید
🇮🇷🕊@Mobin_rfm
🔴 بررسی ابعاد درخواست #وام_5_میلیارد_دلاری دولت از صندوق بین المللی پول «بعلت مسئله کرونا» - 1:
1️⃣ دو نهاد جهانی صندوق بین المللی پول و بانک جهانی، اعضایی دارند و بر مبنای واریزی های اعضا، سرمایه ای در اختیار دارند که در اختیار اعضای داوطلب دریافت وام قرار می دهند ایران در هر دو عضو است.
2️⃣ بزرگترین تفاوت این دو نهاد بین المللی در «هدف وام های پرداختی شان» است. صندوق بین المللی پول در دو حالت به یک عضو خود وام پرداخت می کند. حالت اول) آن عضو دچار مشکل تراز پرداخت شده باشد. حالت دوم) به یک بلای طبیعی گرفتار شود که آن بلای طبیعی به بحران مالی منجر شده باشد. وام ها کوتاه مدت بوده و به ارزی است که آن کشور بدان نیازمند است.
🔹 شرط پرداخت وام در حالت اول، آن است که کشور عضو باید طبق برنامه صندوق، جهت حل بحران مالی خود اقدام کند و برنامه ابلاغی صندوق اجرا شود. اما در حالت دوم(بحران طبیعی)، برنامه ای از سوی صندوق ابلاغ نمی شود.
🔸در مقابل، وام های بانک جهانی بلندمدت بوده و برای برنامه های توسعه مشخص پرداخت می شود و عملاً اقتصاد کشور مربوطه برای بلند مدت متعهد می شود که طبق برنامه های توسعه خاصی اقتصاد خود را پیش ببرد.
3️⃣ بررسیها نشان میدهد که اصولا ایران به دلیل درآمدهای نفتی بهطور ساختاری دچار کسری تراز پرداختها نشده است و به این دلیل عموما از تسهیلات صندوق بینالمللی پول کمتر استفاده کرده است. به بیان دیگر، به دلیل صادرات نفتی عموما کسری تجاری (با لحاظ کردن درآمدهای نفتی) در ایران مثبت بوده و حتی با تحریمها نیز به نظر نمیرسد که این رقم به شکل قابلتوجهی منفی شود.
4️⃣ ایران در طول تاریخ فقط دوبار از صندوق بین المللی پول وام گرفته؛ در سال 1335 مبلغ 17.5 میلیون دلار و در سال 1339 مبلغ 22.5 میلیون دلار؛ مجموعاً 40 میلیون دلار و در مدت کوتاهی نیز بازپرداخت شده است.
5️⃣ ایران از زمان عضویت در بانک جهانی با استفاده از منابع مالی آن بانک، تا قبل از انقلاب اسلامی اقدام به اجرای ۳۳ پروژه به ارزش یک میلیارد و دویست میلیون دلار و ۱۸ پروژه بعد از انقلاب اسلامی به ارزش دو میلیارد و دویست میلیون دلار کرده است.
6️⃣ ماجرای وام های خارجی که هاشمی رفسنجانی در دولت اول خود از کشورهای خارجی دریافت کرد و ایران تا سال 1372 قریب 43 میلیارد دلار بدهی خارجی بالا آورد و مجبور شد در دولت دوم خود سیاست های تعدیل اقتصادی را اجرا کند را نمی توان به صندوق بین المللی پول و بانک جهانی مربوط دانست. بدهی به نهادها و دولت های مختلفی بود.
7️⃣ عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی ایران که الحق و الانصاف در بین دولتمردان می توان وی را یکی از پرکارترین اعضای کابینه دانست و در مدت اخیری که ریاست بانک مرکزی را پذیرفته، برادری اش را هم ثابت کرده، در همین راستا، طبق اطلاعیه صندوق بین المللی پول، مبنی بر ارائه وام به کشورهای گرفتار کرونا، طی نامه ای به صندوق درخواست 5 میلیارد دلار وام اضطراری کرده.
🔻برخی تحلیلگران اقتصاد سیاسی می گویند ایران برای این 5 میلیارد دلار تعهداتی داده است که باید اجرا کند. لازم است به چند نکته اشاره شود:
🔹الف) هنوز هیچ قرارداد و تعهدی بین ایران و صندوق برای پرداخت وام برقرار نشده است و اساساً هنوز با درخواست ایران موافقت نشده.
🔹ب) طبق قوانین صندوق باتوجه به بلای طبیعی کرونا، نباید برنامه ای به ایران ابلاغ شود.
🔹ج) به نظر می رسد با توجه به نفوذ آمریکا و دولت های اروپایی در نهادهای بین المللی همچون صندوق، با درخواست ایران موافقت نشود یا نهایت اگر موافقت شود مبلغ بسیار پائین تر از 5 میلیارد دلار باشد. شاید در حد چند صد میلیون دلار!
🔹د) اساساً 5 میلیارد دلار با بازپرداخت سه تا پنج ساله، نسبت به رقم های کلان اقتصاد، مبلغ ناچیزی است و نمی تواند تغییر آنچنانی در سیاست های اقتصادی ایران ایجاد کند.
🔹و) انتقاد ما به صندوق بین المللی پول و بانک جهانی و ... کاملاً وارد است اما شرایط دولت و کشور را هم باید در نظر گرفت که با چه مشکلات جدی مواجه است.
🔹ه) روابط بانکی ایران با بانک های دنیا قطع و مختل است و شاید اساساً به ایران اجازه دسترسی به همین میزان از پول هم داده نشود.
#داود_مدرسی_یان
🇮🇷🌺 @Mobin_rfm
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اولین تصميم قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) نیروهای مسلح ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اعلام شد:
🔸 ۱. رصد کل ملت ايران تا ۱۰ روز آينده
🔸 ۲. آمادگی برای ایجاد هزار درمانگاه ویژه
🔸 ۳. تصميم به خلوت کردن شهرها تا ۲۴ ساعت آينده
#رزمایش_دفاع_بیولوژیکی
🇮🇷🌺 @Mobin_rfm
استفاده از عبارت "Boomer Remover" (سالمند پاک کن) به جای #کرونا توسط نوجوانان و جوانان در حال داغ شدن در آمریکاست؛ گویا حتی یک تِرَک موسیقی هم به همین اسم منتشر شده است...
گویا بخشی از جامعهی آمریکا از اینکه این ویروس، کره زمین را از زحمت و هزینه نگهداری سالمندان راحت میکنه خوشحالند!
#کرونا_در_آمریکا
💬 سیدسجاد
🇮🇷🌺 @Mobin_rfm
🔺با ژست اطلاع رسانی چندین توییت می زند که ثابت کند آمار فوتی های کرونا خیلی بالاتر از این است؛ چون فوتی هایی که قبل از تست آزمایشگاهی فوت می کنند، جزء آمار کرونا ثبت نمی شوند!
اما نمی گوید چرا صدها نفری که با تست مثبت - به خاطر نداشتن مشکل زمینه ای - نیازی به بستری ندارند و در خانه قرنطینه می شوند، بعد از بهبودی جزء آمار بهبودیافته گان حساب نمی شوند!
چون قصدش اطلاع رسانی نیست؛ قصدش خودنمایی و برهم زدن #امنیت_روانی ست!
📝 #رها_عبداللهی
🇮🇷🌺 @Mobin_rfm
🔴 امپریالیسم خبری
در شرایط توجه افکار عمومی جهان به کرونا، همگی از کنار یک موضوع مهم، زیر سلطه امپریالیسم خبری، به سادگی عبور کردیم:
ادعای «خودکشی» عامل افشای اسناد محرمانه آمریکا در زندان!
اینجا اما هیچکس از خودکشی شدن، قتل و سربهنیست کردن وی چیزی نگفت؛ زیرا ما محکوم به پذیرش روایات غرب هستیم.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
🇮🇷🌺 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محاسبه هزینه تست کرونا در جلسه امروز کنگره آمریکا:
کتی پورتر، نماینده کنگره: هزینه تست کرونا در آمریکا ۱۳۳۱ دلار است. اگر قرار باشد کسی قرنطینه شود هزینه آن ۴۰۰۰ دلار است. ۳۳ درصد از مردم آمریکا به دکتر مراجعه نمیکنند چون پول هزینه دکتر را ندارند.
#نعمت_زندگی_در_ایران
💬 #فواد_ایزدی
🇮🇷🌺 @Mobin_rfm