#نهج_البلاغه
◽️رُبِطَ جَنَانٌ لَمْ يُفَارِقْهُ اَلْخَفَقَانُ
🌗قلبى كه از ترس خدا لرزان است، همواره پايدار و با اطمينان باد!.
📚#خطبه_4
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ «غربال های آخرالزمان»
👤 استاد رائفیپور
🔅 ظهور رایگان نیست، برای رسیدن به امام زمان باید آزمون بدیم...
#آخرالزمان
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🤲
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ «عاقبت منتظران پیامبر»
👤 استاد پناهیان
⁉️ چرا منتظران آخرین پیامبر بعد از بعثت دشمن ایشان شدند؟
⚠️ آیا ما هم در معرض این خطر هستیم؟
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🤲
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
🔴 از شعار «نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران» تا اشک تمساح برای مردم اوکراین
💬 #مشرق
🔹️ روزنامه اعتماد- که پیش از این در قالب یک مستند با سردبیر(به ظاهر ایرانی) شبکه سعودی اینترنشنال(حامی گروهک منافقین) مصاحبه کرده و سابقه سیاه وی را بزک کرده بود- در یادداشتی به قلم «محمد مهاجری» فعال اصلاح طلب نوشت: «نسل من پنجاه سال است میشنود سیاست درست «نه شرقی، نه غربی» است. اما حالا میبیند در برابر کشتار مردم اوکراین، چه شامورتیبازیها درمیآید... نسل من میبیند عدهای که خودشان را ارزشی و انقلابی جا زدهاند، در برابر چشمآبیهای روسیه تزاری که بارها و بارها نسبت به آبا و اجدادش خیانت و جنایت و کشتار کردهاند، مجلسشان را به توپ بستهاند، به ناموسشان تجاوز کردهاند، در جنگ با سلاحهایشان ایران و ایرانی را ویران کردهاند و همزمان با اسراییل نرد عشق باختهاند و در شورای امنیت علیه برنامه هستهای با همدست آمریکاییاش به قطعنامههای ضدایرانی رای مثبت داده، خفه شدهاند و همهچیز را به توفان فراموشی سپردهاند.»
🔸️ ادعاهای این روزنامه اصلاح طلب از چند منظر قابل بررسی است که در ادامه به اختصار به آن می پردازیم:
✅ این روزها طیف افراطیون اصلاح طلب چشمان خود را بر نقش آمریکا و تروئیکای اروپا در بحران اوکراین بسته و روسیه را به عنوان تنها مقصر بحران اوکراین معرفی می کنند. در سوی مقابل مقامات ارشد دولت، واکنشی عزتمندانه و مقتدرانه و منصفانه اتخاذ کرده اند.
💢 جریان تندروی اصلاح طلب نه دغدغه منافع ملی دارد و نه دلش برای مردم اوکراین می سوزد. نشان به آن نشان که این طیف در سال ۸۸ در وسط خیابان شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» سر می داد و حالا ژست حمایت از مردم اوکراین به خود گرفته است.
#سیاسی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
20.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
▫️جایگاه مردم در نظام اسلامی چیست؟
▪️نقشهی دشمن در برابر آن چیست؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر اورخان، تحلیلگر مسائل سیاسی از کشور آذربایجان: جنگ بین روسیه و اوکراین نتیجه توسعه طلبی غرب است!
⭕️ کارگردان اصلی جنگ آمریکاست، و می خواهد اروپا را با روسیه درگیر کند
⭕️ اوکراین برای روسیه، اهمیت ژئوپلیتیکی دارد. بعد از اوکراین، نوبت آذربایجان است، زیرا این کشور دومین کشور ژئوپلیتیک برای روسیه ست
⭕️ باعث تاسف است که اعتماد یک دلقک به اروپا، باعث بروز مشکلات برای مردم اوکراین شده است
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ساسی مانکن چطوری هر چند ماه یک بار با محتوایی جدید دست به کودک آزاری میزنه؟
▪️اگر کودکی در اطرافتون دارید و نگران روح و روانش هستید دیدن این ویدئو رو از دست ندید.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| دیاثت رسانهای!
🔺پشت پرده کلیپهای پربازدید دختربچه اکراینی که فضای رسانهای را تکان داد...
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
⭕️ جنگ اوکراین دیر یا زود تموم میشه ولی کثافتِ غربپرستی لیبرالهای اصلاحطلب تمومی نداره..
وسط جنگ در اوکراین نظرسنجی ملی برگزار کردید و فهمیدید که محبوبیت این دلقک بیشتر شده؟! با غربپرستی مردمش رو به جنگ رسونده، حالا نماد مقاومت و میدان شده؟!
چقدر لجنید شماها آخه..
👤 سید پویان حسینپور
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
استقلال ایران و ماموریت غربزدگان
🔹غربگرایان غربزده مامور شده اند منتقدان را به روس گرایی یا چین گرایی متهم کنند تا از مظانّ اتهام بگریزند. اما معیار راستی آزمایی روشنی وجود دارد.
♦️غربزدگان، همان هایی هستند که می گویند باید از اوامر و نواهی غرب اطاعت کرد، همه چیز خود را تحت نظارت و اراده آنها برد، اختیار خود را به آمریکا و غرب سپرد و از آنها اجازه گرفت. می گفتند همه مشکلات، از اشتغال و تولید گرفته تا آب خوردن و آلودگی هوا صرفا با جلب رضایت #کدخدا حل می شود.
🔹آمریکا را وفادار به تعهد، و امضای کری را تضمین می دانستند و منتقدان را با انواع فحش ها به جهنم حوالت می دادند. اما حالا که دست آمریکا و غرب رو شده، می گویند واقعیت سیاست بین المللی "قدرت" است و هیچ تضمین واقعی وجود ندارد. ضمنا دوباره نتیجه می گیرند که آمریکا ابرقدرت است و باید تسلیم اوامر و نواهی او شد!
♦️منتقدان، اولا می گویند جهان در حال چند قطبی شدن است و نباید در چهار سوق سیاست دنیا، خود را گروگان آمریکا و سه دولت اروپایی کرد. ثانیا جمهوری اسلامی در به هم زدن نظم جهانی تک قطبی، معطل چین و روسیه نمانده، بلکه خلاف رویکرد انفعالی آنها عمل کرده است.
🔹انقلاب اسلامی در جهان دو قطبی وابسته به ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی که کسی نمی توانست مستقل نفس بکشد، قالب شکنی کرد. در جنگ تحمیلی، هر دو بلوک آمریکا و شوروی پشت سر رژیم متجاوز صدام ایستادند و با این همه، جمهوری اسلامی با عزت از آن میدان بیرون آمد و نفوذ معنوی و سیاسی اش را در حد فاصل کشمیر تا مصر و نیجریه گسترش داد.
♦️آمریکا از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991، در صدد ایجاد دیکتاتوری جهانی بود و آن که مقابل این تاخت و تاز مغول وار ایستاد و به دیگران جرئت داد، جمهوری اسلامی بود که جنگ 7 هزار میلیارد دلاری آمریکا برای اشغال قلب خاورمیانه و حکومت بر جهان را نابود کرد.
🔹جمهوری اسلامی، هنگامی در مقابل سلطه طلبی غرب ایستاد که چین و روسیه سپر انداخته بودند. و آمریکا تا مرزهای غربی روسیه و دروازه های جنوبی چین در تایوان و هنگ گنگ پیش رفته بود.
♦️همچنین، در حالی که روسیه و چین قافیه را باخته بودند، ایران بود که برای بار دوم مقابل جنگ افروزی -این بار نیابتی- دولت آمریکا در سوریه و عراق (و لبنان و فلسطین و یمن) ایستاد و جبهه مقاومت قدرتمندی را تشکیل داد.
🔹این سردار سلیمانی بود که به روسیه رفت، نقشه ها را روی میز رئیس جمهور روسیه پهن کرد و او را برای مبارزه با تروریسم نیابتی و مهار یاغیگری آمریکا در سوریه قانع کرد.
♦️از طرف دیگر، و صرف نظر از رویکرد برخی مدیران غربگرا که موجب شد موضع ایران در مذاکرات هسته ای گذشته تضعیف شود، نظام در مذاکرات هم مستقل عمل کرده است. در عین حال که از ظرفیت چین و روسیه و سایر کشورها برای مهار فشار حداکثری آمریکا و غرب بهره بردیم.
🔹کشور در همین یک سال اخیر، به موازات فاصله گرفتن از اعتماد به غرب، صادرات نفتی و غیر نفتی، افزایش 40 درصدی را تجربه کرد که نشان از مهار و خنثی سازی تدریجی تحریم ها دارد.
♦️ضمنا برخی مدیران دولت سابق می گفتند چین و روسیه خواستار تمکین ایران از FATF هستند، اما نظام به دلایل کاملا منطقی و معطوف به منافع ملی، تصمیم مستقل گرفت و حاضر نشد همکاری یکسویه و زیانبار با FATF را گسترش دهد.
🔹در دور اخیر مذاکرات وین هم چین و روسیه قائل به لزوم توافق ایران در حد همین امتیازات گرفته شده فعلی هستند؛ اما اینجا هم نظام بر اساس استقلال رای و معطوف به منافع ملی و عبرت های گذشته، خواستار تعیین تکلیف موضوع تحریم ها، راستی آزمایی و تضمین است.
♦️در ماجرای جنگ اخیر هم، رهبر انقلاب، از یکسو نقش بحران ساز رژیم مافیایی آمریکا در قربانی کردن اوکراین را یادآور شدند، و از طرف دیگر بر لزوم توقف جنگ و مخالفت با هر نوع جنگی که به ملت ها و منابع و زیر ساخت های آنها خسارت بزند، تاکید کردند.
✍ #محمد_ایمانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
⭕️ آیا رهبر ایران بحران اوکراین را متفاوت از دنیا تحلیل میکنند؟!
✍️ اعلام موضع رهبری درباره جنگ روسیه و اوکراین بوضوح بر اصول و مبانی و مولفههای قابل توجهی سوار شده بود و نشان داد که جمهوری اسلامی در همه حوادث به ظاهر متفاوت از یک سری اصول ثابت تبعیت میکند. اما سحنان اخیر رهبر انقلاب علاوه بر آنکه درستدیدن و اندیشیدن درباره بحران اوکراین را میآموزد، نقاط تمایز قابل توجهی با مواضع بسیاری سران کشورهای دیگر جهان نیز دارد.
1️⃣ مستقل و صریح با چاشنی نه شرقی و نه غربی عاقلانه؛ در حادثه اوکراین گرچه همانند جنگهای سالیان گذشته جهان به دو موضع طرفدار قطب شرق و قطب غرب تبدیل نشده ولی یا عمده کشورها با موضع آمریکا و اروپا همسو شدهاند و یا بسیاری دیگر نیز نوعی محافظهکاری و یا در حد توصیهها و اظهارنگرانیهای معمول دیپلماتیک بسنده کردهاند. اما رهبر ایران موضع مستقل و عاقلانه ایران بیان کرد؛ درخواست توقف جنگ و حل ریشه بحران حوادث اوکراین. درخواست توقف جنگ در واقع مقابل بخشی از استراتژی فعلی روسیه در اوکراین هست و مطالبه حل ریشه اصلی بحران هم مخالفت جدی ایران با اقدامات آمریکا در اوکراین هست و ضمن اینکه نسبت به هر دو محور شرقی و غربی، عاقلانه و بر اساس منافع راهبردی خود موضع گیری شده است. اگر این سخنان رهبر معظم انقلاب را با مواضع سران دیگر کشورهای جهان مقایسه کنید؛ جدای از اینکه ایران مستقلتر بوده، صراحت بیشتری نیز در بیان مواضع داشته است.
2️⃣ سیاست اخلاقی صادقانه؛ یکی از اصولیترین مولفه های شکل دهنده موضعگیریهای آیتالله خامنهای و جمهوری اسلامی در تمام این سالها رعایت و در نظر گرفتن اخلاق صادقانه است. اخلاق اسلامی، نه تنها جنگطلبی و کشتار زنان و کودکان و مردم را در هر زمان، مکان و برای هر نوع بشری با هر دین و آیینی محکوم بلکه حتی مخالف از بین بردن زیرساختها و سرمایههای ملتها هم است. بر علت رعایت همین اصل،در مواضع جمهوری اسلامی تاخیر و لکنتی در دفاع از کودک افغانستانی، یمنی یا اوکراینی دیده نمیشود. از سوی دیگر صادقبودن مواضع جمهوری اسلامی و رهبر آن نیز در حادثه اوکراین به خوبی نمایان شده است. در یک نگاه راهبردی، ایران با خارج شدن سریعتر جهان از دنیای تک قطبی موافق و از برتری کامل غرب بر شرق بر پایه مصلحت و منافع ملی خود نیز مخالف است. از این منظر حادثه اوکراین در یک منظر راهبردی به نوعی تلاش یکی از قطبهای شرق برای عقب راندن محور غربی عالم است و ایران در معادلات کلان خود این موضوع را نمیتواند تماما منفی بنگرد. اما در همین شرایط نیز جمهوری اسلامی حاضر نیست به علت برخی ملاحظات راهبردی نسبت به کشتار حتی محدودی از مردم در گوشهای از غرب عالم نیز بیتفاوت باشد.
3️⃣ استقامت و صراحت ثابت در برابر دشمن اصلی؛ دستگاه تبلیغاتی غرب با همه توان یکطرفه در حال روایت جنگ اوکراین و مخفیکردن نقش ریشهای غرب و به خصوص آمریکا در ایجاد بحران اوکراین هست. آنها تا حد زیادی نیز تاکنون توانستهاند که پروپاگاندای جهانی رسانهای خود را تحمیل کنند و حتی استفاده ابزاری از یکی عمومیترین جنبههای روزمره دنیا، مثل ورزش نیز غافل نشدهاند. در چنین شرایطی موضعگیری رهبر معظم انقلاب نشانه این است که با همه این جو رسانهای ایشان در نشان دادن ریشه اصلی بحران در جهان و دشمن اصلی یعنی آمریکا، استقامت و صراحت ثابت دارند.
4️⃣ تحلیل ویژه جنگ روسیه و اوکراین؛ این روزها درباره علت بحران اوکراین سخن بسیار گفته شده و تحلیلگران واقعگرا درباره نقش آمریکا نیز نکاتی را بیان کردهاند؛ ولی رهبر انقلاب راهبردیتر از این لایه نیز تحلیل کردند و بحرانسازی دولتهای آمریکا را در مافیا بودن این رژیم و ذات بحران زیست آن بیان کردند. به بیان دیگر، درک دقیقتر علل و تحلیل حادثه بحران اوکراین ریشه در ذات بحران زیست دولت آمریکا و مافیاهای سیاسی، اقتصادی و اسلحه سازی است که در درون آمریکا وجود دارد. جهان تا حوادث مهم دنیا را از این منظر تحلیل، موضع گیری و اقدام نکند، همیشه در بحرانهای ساخته شده به دست مافیاهای آمریکایی باقی خواهد ماند.
✍ #مهدی_جهان_تیغی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
#دنیا_شناسی
💞امیرالمومنین علیه السلام
💥مَنْ أَبْصَرَ بِهَا بَصَّرَتْهُ، وَ مَنْ أَبْصَرَ إِلَيْهَا أَعْمَتْهُ
🌎کسی که با چشم بصیرت به آن بنگرد او را آگاهی بخشد ،و آن کس که چشم به دنیا دوزد کور دلش می کند
📘#خطبه_82
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
4_5832263887990295399.mp3
7.1M
#تلنگری
⚜ وقت طلاست ⚜
▪️تابحال چقدر به این عبارت دقت کردهایم؟
▪️منظور همان گذرِ عُمر است،
یا کسی که اول بار این عبارت را بیان کرده مفهومی عمیقتر را درک کرده است؟
⏳ روزهایی در پیش است که
معنای حقیقی " وقت طلاست " را برایمان معنی میکند اگر....
@Ostad_Shojae
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
🔴 چرا ایران به قطعنامه جنگ اوکراین رای ممتنع داد؟
👤هیئت ایران در سازمان ملل:
🔹️ جنگ و درگیری که موجب خسارت به جان مردم و زیرساختهای غیرنظامی باشد، در هرکجا که رخ دهد، پذیرفتهشده نیست.
✅ ایران خواستار توقف فوری خشونتها و کاهش تنش در منازعه جاری است.
🔸️ ما معتقدیم که قطعنامه ارائهشده به مجمع عمومی فاقد عنصر بیطرفی و مکانیسمهای واقعبینانه برای حل و فصل موضوع از طریق ابزارهای صلحآمیز است.
💢 همچنین همه اعضای سازمان ملل فرصت مشارکت در تدوین این قطعنامه را نداشتهاند.
#بین_الملل
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
🔴 جزیره تایوان، میدان رویارویی آمریکا و چین می شود؟
👤 #علیرضا_تقوینیا
🔹️ جمهوری خلق چین ( حزب کمونیست ) جزیره تایوان را جزو مناطقی می داند که باید حاکمیت این نظام سیاسی بر آن اعمال شود اما غرب گرایان و به خصوص ایالات متحده با پشتیبانی از تایوان با این ادعای چین مخالفند .
🔸️ کمونیست ها با رهبری مائو تسه تونگ از سال ۱۹۴۹ با شکست ناسیونالیست ها به رهبری "چیانگ کای شک " بر تمام جغرافیای چین سیطره یافتند و نیروهای جمهوری چین به جزیره تایوان عقب نشینی کردند.
✅ از آن روز دولت تایوان تحت حمایت ایالات متحده بود و به عنوان نماینده چین شناخته میشد اما از سال ۱۹۷۱ چین با این شرط که کرسی چین باید از ناسیونالیست ها گرفته و به جمهوری خلق واگذار شود وارد سازمان ملل شد.
🔹️ از آن روز هر کشوری تایوان را به رسمیت بشناسد ، حق داشتن روابط دیپلماتیک با جمهوری خلق چین را ندارد .
🔸️ در سالهای گذشته پس از اصلاحات عمیق و موفق "دنگ شیائو پینگ" ، به کمک بازدارندگی اتمی و حق وتو و سایر مولفه های قدرت چون جمعیت بالا و ژئوپلیتیک مناسب ، این کشور در طی همکاری با غرب به رشد بی سر و صدا اما بسیار سریع در اقتصاد دست یافت .
✅ ایالات متحده پس از مدتی متوجه اشتباه خود در همکاری با چین گردید ، اما دیگر دیر شده بود، زیرا چینی ها از طریق همکاری با غرب توانسته بودند به یک کشور صاحب تکنولوژی تبدیل و خود را در قامت رقیبی قدرتمند برای آمریکا ها جلوه دهند.
🔹️ از سال ۲۰۱۱ دکترین اوباما بر کنترل چین تبدیل گردید و با روی کار آمدن ترامپ این استراتژی تقویت شد.
🔸️ ایالات متحده علاوه بر جنگ تجاری ، همزمان بر تضعیف چین از طریق حمایت از ناراضیان داخلی مانند اعتراضات هنگ کنگ ، سین کیانگ و تبت متمرکز است.
✅ در بعد دیگر در تلاش است تا با ایجاد چالش های نظامی و امنیتی به سان درگیری مرزی با هند و اختلافات در دریای چین جنوبی و دریای زرد (شاخاب شمال دریای چین شرقی ) و ... دامن بزند.
🔹️ اما برخلاف انتظار تاکنون چینی ها بر تمام چالش ها فائق شده اند و برآوردها نشان می دهد اگر ایالات متحده تدبیری نیاندیشد در ۵ سال آینده چین قدرت اول اقتصادی جهان خواهد شد.
🔸️ چینی ها همچنین در حال ساخت چندین ناو هواپیمابر، رزم ناو و ناوشکن هستند و در زمینه هوایی هم گسترش سریعی داشته اند.
✅ آنها در بعد ژئو اکونومیک نیز با احیای جاده ابریشم نشان دادند عزم جدی برای افزایش نفوذ خود به سمت باختر دارند.
🔹️ برآیند تصمیمات و رفتارهای چشم بادامی ها به صاحب نظران می گوید که آنها در آینده قصد دارند خود را در قامت یک ابرقدرت مطرح کنند.
🔸️ البته چین برای ابرقدرت شدن بر خلاف ایالات متحده فاقد برخی مولفه ها چون قدرت رسانه ای و نرم ، تکنولوژی بسیار پیشرفته ، فرهنگ جذاب ، زبان آسان جهت یادگیری و ایدئولوژی گیرا هستند.
✅ چین امروز به صورت تک حزبی اداره می شود ، آزادی بیان در آن پایین و رهبر آن مادام العمر است ؛ یعنی توسعه اقتصادی آن متناسب و متوازن با توسعه سیاسی نبوده و همین امر به گمان نگارنده پاشنه آشیل اصلی نظام جمهوری خلق در آینده خواهد شد .
🔹️ با این وجود نمی شود منکر شد که اگرچه چین مولفه های لازم برای تبدیل به یک ابرقدرت در همه عرصه ها را ندارد لکن در زمینه اقتصادی قابلیت زمین زدن آمریکا را خواهد داشت.
🔸️ بنابراین آمریکا ساکت ننشسته و قصد دارد با حضور نظامی گسترده در اطراف چین ، آن را کنترل کند و جزیره تایوان یک سرپل مناسب برای ایالات متحده در این خصوص خواهد بود؛ تصمیمی که به شدت برای چینی ها حساسیت برانگیز بوده و اصلا آن را برنخواهند تافت .
💢 پ ن : این یادداشت متعلق به یکسال و نیم پیش بوده و در شهریورماه سال ۹۹ در همین کانال نگاشته شده است .
حال که جنگ روسیه علیه اوکراین به مراحل حساس خود رسیده بسیاری معتقدند چین از این فرصت نهایت استفاده را برده و تایوان را ضمیمه خاک خود خواهد کرد.
#بین_الملل
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
♦️ بحران اوکراین
🔹 اندیشکده راهبردی تبیین در چارچوب رصد دقیق تحولات بینالمللی، از ابتدای سال 1400 تحولات مربوط به تنش روسیه و اوکراین را مورد تحلیل و ارزیابی قرار داده و منتشر کرده است. در ادامه، فهرست مطالب رصدی و تحلیلی مرتبط با بحران اوکراین که از ابتدای سال جاری تولید شدهاند، جهت سهولت دسترسی و استفاده مخاطبان محترم منتشر میشود.
🔹 گزارشهای کوتاه
▫️ لشگرکشی جدید روسیه به اکراین
▫️ نشنال اینترست: لزوم پرهیز از تنش غیرضروری با روسیه
▫️ اوکراین؛ کار ناتمام پوتین
▫️ رویارویی ناتو و روسیه در موضوع اوکراین
▫️ آمریکا و اجتناب از درگیری با روسیه
▫️ فارنافرز: اوکراین بخشی از غرب است
▫️ واکنش غرب به روسیه درباره اوکراین
▫️ کمک نظامی آمریکا به اوکراین معجزه میکند؟
▫️ خطای شناختی آمریکا درباره روسیه
▫️ درک سیاست آلمان در قبال مسکو
▫️ فارنافرز: به روسیه باج ندهید
▫️ آیا دیپلماسی مانع جنگ اوکراین است؟
▫️ تأثیر بحران اوکراین بر نظم هستهای اروپا
▫️ آیا اولتیماتوم به روسیه کافی است؟
▫️ توافق با پوتین، مانع جنگ اوکراین
▫️ چرا ناتو و روسیه به نقطه بحرانی رسیدند؟
▫️ تأثیر بحران اوکراین بر وضعیت انرژی اروپا
▫️ آیا پوتین اروپا را متحد خواهد کرد؟
▫️ معنای بحران اوکراین برای خاورمیانه
▫️ گزینه دیپلماتیک برای بحران اوکراین
🔹 تحلیلهای کوتاه
▫️ تحریمهای جدید آمریکا علیه نورداستریم۲
▫️ چین و منافع شکست غرب در اوکراین
▫️ سخنرانی پوتین؛ مقدمه جنگ یا تلاش برای مدیریت تنش
▫️ بسته تحریمهای غرب علیه روسیه؛ از ادعا تا عمل
▫️ سناریوهای پیشروی بحران اوکراین
▫️ تأثیر بحران اوکراین بر مذاکرات وین
▫️ بحران اوکراین و واکنشها در لبنان
▫️ فرمان هستهای پوتین به چه معناست؟
☘️ اندیشکده راهبردی تبیین🌿
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
🔴 خرید نفت ایران توسط چین بیشتر از دوران اجرای برجام شد.
🔹️ آمارهای به دست آمده از مؤسسات رهگیری خطوط نفتکش نشان میدهد طی ماههای گذشته واردات نفت ایران توسط چین رکورد جدیدی را به ثبت رسانده و حتی از میزان پیش از اعمال تحریمها تا خروج آمریکا از برجام بیشتر شده است.
🔸️ افزایش صادرات نفت ایران به بازارهای جهانی میتواند کمبود عرضه کنونی در بازار جهانی را تا حدودی برطرف کرده و قیمت نفت را به خاطر درگیری نظامی روسیه با اوکراین از ۱۰۰ دلار عبور کرده است پایین بیاورد.
✅ بر اساس ارزیابیهای سه مؤسسه رهگیری خطوط نفتکشها، چین در ماه ژانویه روزانه ۷۰۰ هزار بشکه از ایران نفت وارد کرده و این در حالی است که واردات نفت پکن از تهران در سال ۲۰۱۷ و پیش از خروج آمریکا از برجام در بالاترین رقم ۶۲۳ هزار بشکه در روز بوده است. یکی از این مؤسسهها میگوید، بین ماه نوامبر تا دسامبر سال ۲۰۲۱ چین به طور متوسط ۷۸۰ هزار بشکه در روز از ایران نفت خریده است.
#اقتصادی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رزمندهای که اشک حاج قاسم را جاری کرد
🔹روایت جالب رزمنده فاطمیون از برخورد حاج قاسم با یکی از نیروهای تازهوارد
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اپوزیسیونی که در تلاش خلع سلاح کردن ایران هستند اکنون مردم اوکراین را توبیخ می کنند که چرا از حکومتشان نخواستند تا بازدارندگی دفاعی از تمامیت ارضی کشورشان ایجاد کنند!
🔺 وطن فروشانی که در رسانه های سعودی_لندنی سعی می کنند تا به مخاطبین خود اینگونه القاء کنند که ایران نباید به توان نظامی، موشکی و هسته ای برسد و منشأ تمام مشکلات را دستیابی ایران به این توان جلوه می دهند اکنون از مردم دنیا می خواهند که مسائل بازدارندگی دفاعی را بر هر عامل دیگری ترجیح دهند!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
⭕️ جالبه بدونید هزینه بالای مراسم عروسی فقط در ایران یک دغدغه نیست!
۶۰ درصد مردم در اروپا گفتن به خاطر هزینههای بالای مراسم عروسی ترجیح میدن یه جشن ساده داخل خونه بگیرن و بقیه پول را به جای خرج کردن در مراسم عروسی صرف کارای دیگهای کنند.
#ازدواج_آسان
#خارج_بدون_روتوش
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
⭕️ باورتون میشه طی هفت روز یک میلیون نفر از اوکراین فرار کردند؟!
یکی بیاد به من بگه زلسنکی دقیقا از کدوم پشتوانه مردمی حرف میزنه؟!
مخلص کلام!
حضرت آقا: مردم پشتوانه دولت ها هستند...
👤 محمد نصوحی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
🔺والتدیزنی نمایش فیلمهایش را در روسیه متوقف کرد، گوگلمپ خدماتش را در روسیه قطع کرد، فیفا، روسها را تحریم کرد، ریاست پوتین در فدراسیون جهانی جودو تعلیق شد...
واقعا مشکل غربیها جنگ است؟ پاسخ بله بود، اگر فقط یکی از این تحریمها علیه سعودیهای کودککش صورت میگرفت!
💬 دانیال معمار
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
🔴 ریشههای جنگ در اوکراین
👤 #رضا_سراج
🔹 اقدامات آمریکا و ناتو برای گسترش به شرق و دور جدید مهار روسیه و همچنین موضوع استقرار سامانههای سپر دفاعی در شرق اروپا، به مخالفتهای روسیه و ناخشنودی کرملین از کاخ سفید شکل تازهای داد.
🔸️ روسها که نظارهگر پیشروی آمریکا و ناتو در حیات خلوت و منطقه خارج نزدیک خود بودند، منافع ملی و توازن استراتژیک مورد نظرشان را در خطر دیدند. از این رو مسکو بناچار وارد یک رویارویی با آمریکا و ناتو گردید.
✅ این رویارویی در وهله اول منجر به بازبینی مجموعه اسناد استراتژیک و تنظیم دکترین نظامی جدید در روسیه شد.
🔹️ روسها در این بازنگری ضمن ارزیابی نظام حاضر در جهان، نظم موجود را چند قطبی معرفی نموده و بر بقاء روسیه به عنوان یک قدرت بزرگ تاکید کردند.
🔹️ مقامات مسکو در بازنگری مذکور، تهدیدات امنیتی خود را مورد بازبینی قرار داده و آنها را به چهار دسته تقسیم نمودند که تقویت نیروهای فرا منطقهای و ناتو در اطراف مرزهای روسیه، مناقشات نظامی در محیط مجاور، تهدید تروریسم و تهدید سلاحهای کشتار جمعی را در بر میگرفت.
🔸️ در این میان ایجاد حساسیت نسبت به تقویت نیروهای فرا منطقهای و ناتو در قفقاز، مهمترین بخش دکترین جدید نظامی روسیه است که به رویارویی این کشور با امریکا و ناتو ابعاد تازهای بخشید.
💢 ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با اعتماد به آمریکا و اتکاء به ناتو، وارد یک قمار سیاسی و نظامی گردید. وی حماقت بزرگی را مرتکب شد که پیش از آن، ساکاشویلی(۱) رئیس جمهور اسبق گرجستان با راهاندازی جنگ در اوستیای جنوبی انجام داد. زلنسکی با حماقت بزرگ، خیلی زود همانند ساکاشویلی در شطرنج روسی کیش و مات شد.
------‐-------------------------------------------------------------------------------------------------
(۱) ساکاشویلی با این انگاره که بینالمللی شدن بحران قفقاز، این امکان را به گرجستان میدهد تا بازی با مدل کوزوو را علیه روسیه آغاز کند؛ به اوستیای جنوبی حمله نظامی کرد. وی با اعتماد به آمریکا، انتظار داشت تا با کشیده شدن پای ایالات متحده و اروپا به این مناقشه، برنده نهایی جنگ باشد و با اقتدار جواز حضور در ناتو را بگیرد. پس از تهاجم اولیه گرجستان به اوستیای جنوبی، روسیه با یک تهاجم همه جانبه زمینی و هوایی، گرجستان را مورد حمله قرار داد و ظرف چند روز جنگ را به دروازههای تفلیس کشانید.
#بین_الملل
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
#ره_آورد_بعثت_پيامبر_ص
💞 امیرالمومنین علیهالسلام:
💎مردم! از سر نعمت بعثت پيامبر (ص) و لطف خداوند بزرگ به مقامى رسيده ايد كه حتى كنيزان شما را گرامى مى دارند، و به همسايگان شما محبت مى كنند، كسانى براى شما احترام قائلند كه شما از آنها برترى نداشته و بر آنها حقى نداريد، كسانى از شما مى ترسند كه نه ترس از حكومت شما دارند و نه شما بر آنها حکومتی دارید.
📘#خطبه_106
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پست ویژه
✡☠ «اسلحههای آخرالزمان»
👤 استاد #رائفی_پور
🖥 باید تخصصهای لازم جنگ آخرالزمانی رو کسب کنیم...
⁉️ این تخصصها چیا هستن؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
⭕️چه کسی با امام زمان دوست تر است؟!
👤 آیت الله بهجت قدس سره:
🔸آن کسی با حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف دوستتر است که بعد از اتیان(انجام دادن) واجبات و ترک محرمات و طاعت خدا در واجبات و محرمات، برای #فرج او (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیشتر #دعا بکند.
📚 برگرفته از کتاب مجموعه بیانات آیت الله بهجت قدسسره درباره حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🤲
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️یار امام زمان کیست؟!
👤استاد پناهیان
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🤲
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
🔴 سهم ایران از واردات ۲۵۰ میلیارد دلاری روسیه کمتر از نیم درصد!
🔹 براساس آمارهای trademap میزان واردات سالانه کشور روسیه طی سالهای اخیر حدود ۲۵۰ میلیارد دلار بوده که سهم کالاهای ایران طی سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۱ بین ۱۱/. درصد تا ۲۰/. درصد بوده و بیشترین میزان صادرات کشورمان به روسیه در سال ۲۰۲۰ رخ داده که سهم ایران از بازار این کشور به ۳۴/. درصد رسیده است.
🔸️ به عبارتی طی ۱۰ سال اخیر در بهترین شرایط هم کالاهای ایرانی حتی نتوانستهاند نیم درصد از واردات بازار روسیه را از آن خود کنند.
✅ قابل ذکر است در هفتههای اخیر که جنگ با اوکراین تنشهای سیاسی و اقتصادی و امنیتی برای روسیه به وجود آورده، حتی با تحریمهای حداقلی هم روسیه مجبور خواهد بود مسیر و مبادی واردات بخشی از نیازهای کالاهایی خود را تغییر دهد که ایران میتواند در این شرایط نقشآفرینی کرده و برخی کالاهای موردنیاز روسیه را تامین کند.
💢 به نظر میرسد در صورت اقدامات مناسب، فعالان اقتصادی ایران میتوانند سهم بیشتری از بازار روسیه را به خود اختصاص دهند.
#اقتصادی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
🔴 چرا اوکراین قربانی جنگ شد؟
👤 #رضا_سراج
🔹 آمریکا با برافروختن آتش جنگ و قربانی کردن اوکراین در صدد تحقق اهداف راهبردی زیر است.
1⃣ کمرنگ شدن سیاست آتلانتیک گرایی در دوره ترامپ، شکاف دو سوی آتلانتیک را عمیقتر ساخت. تلاش ناتو برای ایجاد ارتش اروپایی گواهی بر بحران بیاعتمادی فزاینده مابین اروپا و آمریکا گردید. از این رو ایالات متحده در دوره بایدن سیاست آتلانتیگ گرایی را در دستور کار قرار داد و در صدد برآمد بحران بیاعتمادی متحدان غربیاش را مدیریت کند. به نظر میرسد واشنگتن با بر افروختن شعلههای آتش جنگ در اوکراین و بهره بردن از جنگ روانی-ادراکی "روسیه هراسی" تا حدود زیادی به این هدف رسید. در این ارتباط بایدن در توئیتی نوشت: «من ساعتهای بیشماری را صرف متحد کردن متحدان اروپایی خود کردم.»
2⃣ اقتصاد آمریکا با بهرهگیری از ۴۱ ابر شرکت تسلیحاتی همواره توانسته است با رونق صنایع تسلیحاتی از رکود عبور کند و به نوعی با اقتصاد تسلیحات به رونق اقتصادی برسد. در سالهای اخیر فروش تسلیحات آمریکا به خارج، کاهش ۳۰ درصدی را نشان میدهد و این کشور را که با کسری بودجه و بدهیهای بزرگ مواجه شده، عملا دچار مشکلات در بخشهای بسیار مهم اقتصاد از جمله بهداشت، درمان و آموزش نماید. از این رو دولت بایدن با جنگ افروزی در اوکراین، رویکرد اقتصاد تسلیحاتی را مورد توجه قرار داده است. در همین رابطه جان بولتون در توئیتی نوشت: «کنگره باید ۱۰۰ میلیارد دلار بودجه نظامی ویژه برای دفاع در مقابل روسیه و چین تصویب کند.»
3⃣ واردات گاز اتحادیه اروپا از سال ۲۰۰۵ تاکنون حدود یک تریلیون یورو بوده که بخش عمده آن از روسیه وارد شده است. صادر کنندگان اصلی گاز به صورت الانجی (گاز مایع) به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۱ عبارتند از آمریکا (۲۶%) قطر (۲۴%) و روسیه (۲۰%) در این رابطه بولتون در رشته توئیت خود مینویسد: «ضروری است که ما استقلال انرژی خود را تأمین کنیم و به رهبر جهان در حوزه صادرات گاز مایع تبدیل شویم. امنیت انرژی امنیت ملی است هم برای ما و هم برای متحدانمان.» توئیت بولتن هدف اصلی دیگر آمریکا در جنگ روسیه- اوکراین را آشکار میسازد. چرا که این کشور از سال ۲۰۱۶ صادرات گاز مایع به اروپا را آغاز کرد و به سرعت به بزرگترین صادرکننده گاز مایع به اروپا تبدیل شد و سهم آن در صادرات گاز مایع به ۲۶ درصد در سال ۲۰۲۱ رسید. در ماه ژانویه ۲۰۲۲ بیش از نیمی از واردات گاز مایع اروپا از آمریکا بوده است.
#بین_الملل
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈
✔️ تا برجام اجرا نشود، ایران اطلاعات دوربین ها را به آژانس نمیدهد
🔹سرپرست نمایندگی ایران در وین درباره گزارش جدید مدیرکل آژانس انرژی اتمی در مورد راستی آزمایی توضیحاتی ارائه کرد.
🔻محمدرضا غائبی:
🔹️در این گزارش اعلام شده است که متعاقب مشورت های سازنده مدیرکل با اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در ۱۵ دسامبر ۲۰۲۱ ، ترتیبات جدیدی در زمینه نظارت و بازرسی در چارچوب برجام در زمینه نصب مجدد دوربینها در کارگاه تسای کرج توافق شد و متعاقبا ایران اطلاع داد قصد دارد به جای کرج در مکان جدیدی در اصفهان به تولید لوله های روتور سانتریفیوژ بپردازد و آژانس نیز در ۲۲ ژانویه تمهیدات نظارتی خود در این مکان را نصب نمود البته تا زمانیکه ایران مجددا به اجرای برجام بر نگردد اطلاعات مربوطه در اختیار آژانس قرار نخواهد گرفت و نزد ایران ذخیره می شود.
🔹سرپرست نمایندگی دائم کشورمان همچنین با اعلام اینکه در این گزارش به برخی عدم دسترسی ها و محدودیت ها برای آژانس از ۲۳ فوریه ۲۰۲۱ اشاره شده است، که مربوط به دادهها و ضبط اطلاعات توسط تجهیزات نظارتی آژانس می باشند، افزود: این موضوع نیز طبیعتا به واسطه اجرای قانون صیانت از حقوق ملت ایران مصوب مجلس شورای اسلامی بوده است.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm👈