🔴چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
🔹چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
🔹چندثانیه همه شان سکوت کردند. طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد.
🔹لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق».
🔹چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
🔹چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند، احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراهی کنند، ترس از انزوا از بین میرود و با خیال راحت حرف شان را میزنند.
🔹لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند:) و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند.
🔹نظریه «#مارپیچ_سکوت» همین است، یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا در این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون جماعت برانداز که سواد و منطق درست و حسابی ندارد، فقط توهم اش زیاد است و اتفاقا باید همین توهم اش را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع.
🔹این جماعت نه تشکیلاتیتر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند...
امیرحسین ثابتی
📢#برای_آگاهی_جامعه_شما_نشر_دهید
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
نگاهی به مصرف کالای فرهنگی دهه هشتادیها
🔻 سرخوردگیهای دهه شصتی باعث شده که آنها نسل دهه هشتادیها را منتقم ببینند اما این نسلی است که تا حدودی خودش از همان ابتدا بدون چشمانداز خاصی به میدان اجتماع هل داده شد و طبیعتا رویایی مشخصی نداشت که رسیدن به آن سر خورده شود.
🔻از کســانی که ســریال های خارجــی می بیننــد ســوال شــده کــه «کدامیک از ایــن ســریالها بیشــتر مــورد علاقــه شــما هسـتند؟ (بـه ترتیـب تـا دو اولویـت نـام ببریـد)» سـریال گیمآفترونـز در هـردو اولویـت، بـا 46 درصـد و 20 درصـد در میـان مخاطبـان سـریال های خارجـی بیشـترین بیننـده را دارد. در اولویت اول، سـریالهای ترکیـهای بـا 17.6 درصـد، فـرار از زنـدان بـا 6 درصـد، برکینـگبـد بـا 6.5 درصـد، فضیلـت خانـم بـا 3.9 درصـد، وایکینگهـا بـا 2.2 درصـد و واکینـگدد بـا 2 درصـد پـس ازسـریال گیمآفترونـز بیشـترین مخاطـب را داشت.
🔻از کسانی که از دستگاههای شنیداری استفاده میکنند سوال شده «ازدستگاههای شنیداری، معمـولا چـه برنامههایـی را گـوش میکنیـد؟» مطابق این پیمایش باکاهش سـن، شـنیدن موسـیقی و بـا افزایـش سـن شـنیدن قـرآن و نواهـای مذهبـی، سـخنرانی، جـوک و برنامههای سـرگرمی، قصه و داسـتان، افزایـش مییابد. در بین سنین 15 تا 25 سال، به میزان 87 درصد موسیقی گوش میدهند. درمورد سبک موسیقی مورد علاقه هم افراد بین سنین 15 تا 25 سال، بیشتر علاقهمند به سبک موسیقی پاپ ایرانی هستند.
🔻همچنین از این افراد پرســیده شــده «از دســتگاههای دیــداری، معمــولا چــه برنامههایــی را تماشــا میکنیــد؟» بـاکاهـش سـن، دیـدن برنامههـای موسـیقی و شـو، برنامههـای آموزشـی و فیلمهـای سـینمایی افزایـش پیـدا می کنـد و بـا افزایـش سـن، دیـدن برنامههـای مذهبـی و مسـتند افزایـش مییابــد. افراد بین سنین 15 تا 25 سال، به میزان 78 درصد فیلم سینمایی و سریال میبینند و 12.5 درصد موسیقی و شو تماشا میکنند. در ردههای بعدی برنامه های آموزشی با 5.6 درصد و مستند 1.4 درصد، کارتون 1.1 درصد، برنامههای مذهبی 1 درصد تماشا میکنند.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#نهج_البلاغه
◽️وَإِيَّاکَ أَنْ تَجْمَحَ بِکَ مَطِيَّةُ اللَّجَاجِ
🔴«از سوار شدن بر مرکب سرکش لجاجت برحذر باش که تو را بيچاره مى کند»
📘 #نامه_31
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
💠آنهایی که در برابر خطرهایی که متوجه اسلام شده است قیام نکنند، مقابله نکنند و به دفاع برنخیزند، آنها در اعداد مردگانند.
#امام_خمینی
#حجاب
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
📚صحیفه امام ،جلد ١،صفحه ١۵٨
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
✂️ #لوح | قیچی اختلاف افکنی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «شیعهی انگلیسی و سنّی آمریکایی مثل هم هستند؛ همه، دولبهی یک قیچی هستند... استکبار میخواهد خطوط فاصل در دنیای اسلام را پُررنگ کند با جنگ #شیعه و #سنی، جنگ عرب و عجم، گاهی جنگ شیعه - شیعه و جنگ سنّی ـ سنّی... یک خطّ فاصل، خطّ فاصل برجسته است و آن مقابلهی بین دنیای اسلام و دنیای کفر و استکبار است؛ بقیّه خطوط فاصل باید کمرنگ بشود.» ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ و ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فلسفه حجاب اجباری
🔹لا اكراه فی الدین یعنی چه خیلی عالی بیان می کند حتما ببینیدو در صورت نياز استدلال كنيد
◀️ دکتر غلامی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
💎عظمت و گستردگى نعمت هاى الهى
#نهج_البلاغه
◽️وَ [بِاللَّهِ] تَاللَّهِ لَوِ انْمَاثَتْ قُلُوبُكُمُ انْمِيَاثاً وَ سَالَتْ عُيُونُكُمْ مِنْ رَغْبَةٍ إِلَيْهِ أَوْ رَهْبَةٍ مِنْهُ دَماً ثُمَّ عُمِّرْتُمْ فِي الدُّنْيَا مَا الدُّنْيَا بَاقِيَةٌ، مَا جَزَتْ أَعْمَالُكُمْ عَنْكُمْ وَ لَوْ لَمْ تُبْقُوا شَيْئاً مِنْ جُهْدِكُمْ أَنْعُمَهُ عَلَيْكُمُ الْعِظَامَ وَ هُدَاهُ إِيَّاكُمْ لِلْإِيمَانِ.
🌖بخدا سوگند، اگر دل هاى شما از ترس آب شود، و از چشم هايتان با شدّت شوق به خدا، يا ترس از او، خون جارى گردد، و اگر تا پايان دنيا زنده باشيد و تا آنجا كه مى توانيد در اطاعت از فرمان حق بكوشيد، در برابر نعمت هاى بزرگ پروردگار، بخصوص نعمت ايمان، ناچيز است.
📘#خطبه_52
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 روزیهای پیش بینی نشده!
⬅️ تأکید بر تقوای الهی در حوزه اقتصادی از آن رو صورت میگیرد که انسان، با تقوای الهی نه تنها میتواند به بهرهمندی بهتر از امکانات و نعمتها دست یابد،
⬅️ بلکه تقوای الهی در حوزه اقتصادی، موجب میشود تا شخص و جامعه از روزیهای پیش بینی نشده و امکانات برتر و فوق العادهای بهرهمند شوند.
#رزق_حلال #اقتصاد #نعمت #جامعه #تقوا #معرفت
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | تیغی برنده تر از ذوالفقار فاتح خیبر
⁉️ چه چیزی باعث شد که حضرت علی (ع) خانه نشین شود؟!
_______________________
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴به فکر سی سال اینده باشید
🔷هم مدیران حوزه، هم شورای عالی حوزه، هم بزرگان حوزه، هم حضرات مراجع باید این را بدانند و به این توجه کنند که ما امروز باید به فکر حوزهی قم یا اصفهان یا مشهد یا بقیهی شهرها در بیست سال آینده باشیم؛ در سی سال آینده باشیم.
🔷سی سال آینده یعنی چه؟ یعنی دنیائی که احتمالاً هیچ شباهتی با امروز ندارد؛ از لحاظ امکان اثرگذاری، امکان تسخیر دلها، امکان تسخیر سرزمینها.
🔷آن روز ای بسا صاحبان افکار گوناگون، مکاتب گوناگون، نحلههای منحرف، صاحبان اغراض فاسده بتوانند خیلی آسان کلاسهای درس دانشگاههای شما را، مدرسههای شما را، فرزندان شما را در خانههایتان در مشت بگیرند، در تصرف بگیرند؛ شما هم هیچ کار نتوانید بکنید.
🔷فکر آن روز را حوزهی علمیه باید بکند. مسئول، حوزهی علمیه است. مسئول دینداری مردم، روحانیت است. روحانیت هم مولود و ساختهی دست حوزهی علمیه است. با این نگاه مسئولیت را بسنجید.
امام خامنهای 1386/09/08
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm