🌹راهکارهای «عبد صالح خدا» شدن
(تواضع، حلم، اخلاص)
🔹️وَ عِبادُ الرَّحْمنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْناً وَ إِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً وَ الَّذِينَ يَبِيتُونَ لِرَبِّهِمْ سُجَّداً وَ قِياماً (سوره مبارکه فرقان/آیات شریفه۶۳و۶۴)
❇۱. تواضع با مردم
بندگان خاص خداوند، مظهر تواضع هستند. «عبادالرحمن... یمشون علی الارض هونا» یعنی تواضع، ثمره بندگى و نخستین نشانه آن است.
تواضع نسبت به همه ى مردم لازم است. (نسبت به زن و مرد، کوچک و بزرگ، دانا و نادان).
❇ ۲. مقابله به مثل نکردن با جاهلان
إِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً
جاهلان سخنى در شأن خود می گویند، ولى شما سخنى عالمانه و کریمانه بگویید
❇ ۳. رابطه خالصانه با خدا
بهترین وقت عبادت، شب است و بین شب و نماز و مناجات، رابطه محکمى است. «یَبیتُون لربّهم» یعنی نجوای با خدا در فضاى آرام، و با دورى از ریا
@bagherzadeh
برشی از دموکراسی میلیتاریستی در امریکا
جرج واشنگتن، اولین رئیس جمهور، (1797ـ 1787) یك نظامی بود. وی توسط كنگرهی مهاجرین در ژوئن 1775 به سمت فرمانده سپاهیان آمریكا در جنگ استقلال منصوب شده بود.
آندرو جكسون (Anderew Jackson)، هفتمین رئیس جمهور آمریكا، (1828ـ1836) یك نظامی بود.
ویلیام هنری هاریسون (W. H. Harrison)، نهمین رئیس جمهور، (1841ـ 1844) یك ژنرال ارتش بود.
زاخاری تایلور (Z.Taylor)، دوازدهمین رئیسجمهور، از فرماندهان نظامی بود كه در جنگ علیه مكزیك كشتار بسیاری از خود به جایگذاشت و مردم آمریكا نیز به پاس همین كشتار به او رأی دادند.
اولیس گرانت (Ulisses Grant)، هیجدهمین رئیس جمهور، (1869ـ 1877) یك ژنرال ارتش بود. او در تاریخ آمریكا به عنوان جنایتكاری شناخته میشود كه در چندین عملیات علیه سرخپوستان دست به كشتار وحشیانهای زده است، او در زمان ریاست جمهوری آندرو جكسون رئیس ستاد ارتش آمریكا بود.
رادرفورد هایز (Ruther ford Hayes)، نوزدهمین رئیس جمهور آمریكا، (1877 ـ1881) یك ژنرال ارتش آمریكا بود.
ویلیام هاوارد تافت (willian Howard taft) بیست و هفتمین رئیس جمهور آمریكا (1909ـ1913) یك ژنرال ارتش بود كه در جنگ با اسپانیا شركت داشت. او به پاس خدماتش پس از شكست اسپانیا، فرماندار نظامی فیلیپین و سپس فرماندار نظامی كوبا شد.
فرانكلین دلانو روزولت (Franklin Delano Roosevelt)، سی و دومین رئیسجمهور آمریكا، (1933ـ1945) كه سه دوره ریاست جمهوری را در اختیار داشت، یكنظامی بود كه چند سال به عنوان معاون نیروی دریایی آمریكا مشغول خدمت بود. جنگجهانی دوم در زمان روزولت آغاز شد.
مردم آمریكا پس از مرگ روزولت بلافاصله به یك ژنرال بیرحم به نام هاری ترومن (Harry Truman) رأی دادند. ترومن كه از تحقیر نیروی دریایی آمریكا در واقعهی «پرل هاربور» رنج میبرد، دستور بمباران اتمی دو شهر ژاپن، هیروشیما و ناكازاكی را صادر كرد.
بعد از اتمام دورهی ترومن، مردم آمریكا باز هم یك ژنرال ارتش را برگزیدند.
آیزنهاور، سی و چهارمین رئیس جمهور آمریكا، (1953ـ1961) در جنگ جهانی دوم به عنوان رئیس ستاد ارتش آمریكا بود كه با ورود آمریكا در جنگ در سال 1942فرمانده نیروهای آمریكایی شد. وی پس از اتمام جنگ، فرمانده نیروهای سازمان پیمان آتلانتیك شمالی (ناتو) گردید. مردم آمریكا با رأی خویش یكی از مسئولان جنگی كه 000/000/40 كشته بر جای گذاشت به ریاستجمهوری پذیرفتند.
شاید تعجبآمیز باشد كه جان اف. كندی، سی و پنجمین رئیس جمهور آمریكا،یك افسر نیروی دریایی بود كه در جنگ جهانی دوم در اقیانوس آرام خدمت میكرد.
@bagherzadeh
آگهی طرح ولایت مجازی
در این دو روز باقی مانده فرصت را غنیمت بشمارید و ثبت نام کنید.
@bagherzadeh
✍️پیش به سوی دولت تراز مکتب حاج قاسم
✅محمدرضا باقرزاده:
در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ به گفتمانی بیاندیشیم که امتداد مکتب حاج قاسم باشد. مردم هم تشنه دولتی جوان و حزب اللهی اند که بیشترین شاخصه های مکتب حاج قاسم را داشته باشد. شاخصه های محوری این مکتب عبارتند از : اخلاص، صداقت با مردم و توانمندی. مردم این سه شاخصه را در هر کس ببینند به او رای خواهند داد. مردم از شخصیت های دوربینی خسته اند و تشنه اخلاصند؛ عاشق کسانی می شوند که واقعا! عاشقشان باشند؛ و به کسی رای می دهند که شعارها و راه حل هایی که می دهد در تراز توانایی و شخصیتش باشد. به عنوان نمونه کسی که با شعار مبارزه با فساد می آید اما ابهاماتی در عملکردش هست بهتر است نیاید. کسانی که مردم داری را ریاکارانه و تصنعی به تصویر می کشند در تراز مکتب حاج قاسم نیستند. شعارهای بدون برنامه های اقناع کننده و قابل تحقق در اذهان عمومی هم با مکتب حاج قاسم فاصله دارد. این حق مردم است که لذت دولتی در تراز حاج قاسم که در عرصه امنیت تجربه کردند را در عرصه اقتصاد و سیاست و فرهنگ نیز تجربه کنند. این همان آرمان تحقق دولت اسلامی است که زمینه ساز تحقق جامعه اسلامی و تمدن بین الملل اسلامی می باشد.
✍️ 🌹خوش آمدید🌹
پایگاه انتشار دیدگاههای علمی و سیاسی محمدرضا باقرزاده، دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل، عضو هیات علمی در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
https://eitaa.com/bagherzadeh
ارتباط با مدیر کانال
@mrb1344
ممنوعیت پیاده شدن مردم از قطار انقلاب
محمدرضا باقرزاده :علارغم خستگی هایی که در طول هشت سال گذشته این دولت ناکارآمد بر مردم و رهبری تحمیل کرده و خیلی را در ارزشمندی جمهوریت به تردید افکنده است، رهبر معظم انقلاب باز هم تاکید مجدد کردند که: «علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد انتخاب اصلح و شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است.»
معنا و مفهوم این فرمایش آنست که از منظر معظم له اگر قطار انقلاب کندتر حرکت کند اما مردم بیشتری سوار آن باشند بهتر از آنست که تند تر حرکت کند اما مردم زیادی از آن پیاده شده باشند. بر مبنای این سخن رهبری، نخبگان سیاسی و حزب اللهی ها باید بدانند که راه حل اساسی، بیداری ملت است نه پیاده کردن آنها از قطار انقلاب. از این رو همه ما باید شجاعانه به استقبال انتخاب مردم برویم انتخابی که می تواند مثل ۹۲ و یا حتی مثل ۹۶ باشد اما با این انتخابها است که ملت رشد می کند؛ معنای نفاق را می فهمد؛ ارزش ولایت را درک می کند؛ به حق تعیین سرنوشت خود ایمان پیدا می کند و مسئولیت رای خویش را می پذیرد. گو اینکه این حضور حداکثری مهمترین رکن اقتدار ملی و مزیت نسبی جمهوری اسلامی است که به هیچ قیمتی نباید واگذار شود.
✍️ 🌹خوش آمدید🌹به پایگاه انتشار دیدگاههای علمی و سیاسی محمدرضا باقرزاده، دکترای علوم سیاسی، کارشناس ارشد حقوق بین الملل و عضو هیات علمی در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
https://eitaa.com/bagherzadeh
ارتباط با مدیر کانال
@mrb1344
فلسفه سیاست ۱.mp3
12.52M
محمدرضا باقرزاده: فلسفه سیاست، در جمع فعالان فرهنگی رشت، جلسه اول، بهمن ۹۹
@bagherzadeh
فلسفه سیاست ۲.mp3
18.29M
محمدرضا باقرزاده، فلسفه سیاست، در جمع فعالان فرهنگی رشت، جلسه دوم، بهمن ۹۹
@bagherzadeh
فلسفه سیاست ۸.mp3
17.19M
محمدرضا باقرزاده: فلسفه سیاست، در جمع فعالان فرهنگی رشت، جلسه هشتم، بهمن ۹۹
@bagherzadeh
فلسفه سیاست ۷.mp3
16.3M
محمدرضا باقرزاده: فلسفه سیاست، در جمع فعالان فرهنگی رشت، جلسه هفتم، بهمن ۹۹
@bagherzadeh