✅ نظراتی که رسانه ها هیچ وقت منتشر نکردند.
⭕️ میخواهند با تحریف و جریان سازی غلط رسانه ای جلوی اجرای دستور الهی را بگیرند !
🔸در چند روز گذشته به حدی هجمه های رسانه ای علیه دبیر ستاد امر به معر و نهی از منکر زیاد شد که برخی از خواص بصورت جاهلانه یا عامدانه با انتشار مطالبی در فضای مجازی با توهین و نشر مطالب نادرست با دشمن همصدا شدند.
🔹اما بعد از انتشار توییت وزیر گردشگری مشخص شد که هدف از تخریب دبیر ستاد، ریشه در دشمنی با فریضه الهی امر به معروف دارد و جناب رئیسی به عنوان مسئول دولت باید بیشتر حواسشان به وزرا و اطرافیانشان باشد.
🔹اما علت دیگر تخریب دبیر ستاد امر به معروف، موضع گیری ایشان در مورد عملکرد ضعیف برخی نمایندگان مجلس انقلابی در موضوع قانون گذاری و ضمانت اجرایی برای آن در جامعه میباشد
به نحوی که ایشان مشکل کشور را بی حجابی نمیدانند و علت را نبود قانون درست و عدم ضمانت اجرایی را علل اصلی مشکلات میدانند.
🔹هر چند این توهین ها و مانع گذاری ها جلوی چرخ حرکت به سمت انجام فریضه الهی امر به معرف و نهی از منکر را نمیگیرد اما از خواص کشور انتظار میرود تا با انتقادات منصفانه طبق دستور رهبر انقلاب به انجام شدن این فریضه در جامعه کمک کنند و با اظهارات نابخردانه و غیر منطقی از ایجاد مخرج مشترک با دشمن جلوگیری کنند.
🔺به ما بپیوندید:
«کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور»
⬅️ کانال مرجع در ایتا:
🔘https://eitaa.com/Setadeabm
✅setadabmtehran
✨﷽✨
🌼 آثار دنیوی و اخروی نفرین کردن!
✍ نفرین تنها یک واکنش بی تأثیر و حرف الکی نیست، بلکه واکنشی است با آثار و تبعات سخت که شخص باید مواظب باشد گرفتار آن نشود.
حضرت علی علیه السلام میفرماید: ”از نفرین مظلوم بترسید که وی حق خویش را از خدا درخواست میکند و خداوند کسی را از حقش باز نمیدارد.” البته لعن یا نفرین بر برادران و خواهران مؤمن و به طور کلی زبان گشودن به نفرین و لعن، امری مذموم است و جز در موارد استثنا از این امر به شدت پرهیز داده شده است!
نفرین در صورتی تاثیر دارد که اولا بر حق باشد. شخصی که به دیگران نفرین می کند، اگر به ناحق باشد، تأثیری در زندگی فرد نفرین شده ندارد، اما حتی اگر نفرین به حق باشد، تا خداوند مصلحت نداند، اثر نخواهد کرد.
نفرین را خداوند آن گونه که صلاح میداند، اجابت میکند، نه آن طور که نفرین کننده دلش میخواهد، چون گاهی ممکن است به خاطر یک مسئله جزئی و کوچک، شدیدترین نفرین علیه کسی صورت گیرد! بدیهی است خدای عادل و عالم و حکیم، به اندازه آنچه حق است، نفرین را اجابت میکند، نه بیشتر. در فرهنگ اسلام عفو و بخشش بر غضب و انتقام خصوصا نسبت به مؤمنین و نزدیکان ترجیح داده شده است.
در عفو لذتی است که در انتقام نیست، همان گونه که رحمت الهی برغضبش سبقت دارد (سبقت رحمته غضبه). كسى كه ظلم میكند چه بسا در همین دنیا كیفر آن را ببیند.
ثانیاً؛ دیدن كیفر و جزاى بعضى از گناهان در این دنیا، ممكن نیست. مثلاً كسانى كه افراد زیادى را در جنگها و یا بمبارانهاى اتمى و شیمیایى كشته اند، چگونه میتوان آنان را به كیفر واقعى اعمالشان رساند؟ توضیح اینکه: خداوند نسبت به بنده اش مهربان است تا آخرین مرحله به انسان فرصت میدهد برای توبه و هرگز مانند جباران فوراً اقدام به انتقام نمیکند.
📚میزان الحكمه، جلد 7، ص 3375 ر،ک:میزان الحکمة، محمدمحمدی ری شهری، ج 5، ص 616
https://eitaa.com/joinchat/3002138830C83dd1fe758