📸 هماکنون؛ تصویری از دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۰/۸/۲۶
#دیدار_نخبگان
🔥 @Moohem
🔴دولت روحانی به اندازه ۲۰۰ سال ایران را بدهکار کرد!
🔺«ثروتی» نماینده سابق مجلس:
دولت دوازدهم به اندازه ۲۰۰ سال ایران قرض کرده و با انتشار انواع اوراق جامعه را بدهکار کرده است.
🔹دولت قبل افزایش حقوقها را از محل چاپ پول و استقراض از بانک مرکزی انجام میداد.
🔹اختلاف حقوقها چیزی جز بیعدالتی و ظلم نیست، در فرانسه اختلاف حداکثر و حداقل حقوق ۷ برابر، در انگلستان ۹ برابر و در آمریکا ۱۳ برابر است اما در ایران ۲۱ برابر است.
🔹چرا یکی از وزرای دولت یازدهم باید ۲۴ برابر حداقل حقوق، دریافت کند؟
🔥 @Moohem
🔴 در زمین دشمن بازی نکنید!
🔻 هر روز دارد حماقت عده ای که ادعا می کنند مخالف واکسن هستند، بیشتر میشود!
🔹 در ایام سالگرد آشوب آبان ۹۸، که ضد انقلاب تلاش گسترده ای کرده است که دوباره تجمعات و آشوب طلبی ها در کشور راه بیفتد، عده ای که ادعای مخالفت با واکسن را دارند تجمعی کاملاً احمقانه و اشتباه را قرار است، راه بیندازند!
🔹 ما نمیدانیم آیا پشت پرده این تجمع، ضد انقلاب است یا عده ای دغدغه مند که نگران سلامتی مردم هستند ولی در هر صورت دارند در زمین دشمن بازی می کنند و این مساله را به فتنه تبدیل می کنند.
🔹 البته اگر دولت هم در این زمینه کوتاه بیاید و حالا که بیش از ۱۰۰ میلیون دوز واکسن تزریق شده، واکسیناسیون اجباری را متوقف کند، بهانه را از اینها میگیرد و صف ضد انقلاب از مردم دغدغه مند مشخص خواهد شد.
🔥 @Moohem
🔴رهبر انقلاب: وقتی میگوییم واردات ممنوع، نباید قیمت محصولات داخلی را افزایش داد
🔹وقتی یک محصول دانشبنیان در داخل تولید میشود، نباید واردات مشابه آن انجام شود. البته مجدداً عدهای مانند قضیه لوازم خانگی جنجال نکنند که چرا نباید از فلان کشور واردات انجام شود، زیرا لازمه رشد شرکتهای داخلی، ایجاد بازار داخلی برای آنهاست.
🔹البته وقتی جلوی واردات گرفته میشود، بنگاه داخلی نیز وظایفی دارد و نباید با استفاده از این موقعیت، قیمتها را افزایش یا کیفیت محصول را کاهش دهد.
🔹سهم شرکتهای دانشبنیان از تولید ناخالص داخلی که الان یک درصد است، باید حتماً افزایش یابد و در طول ۳ تا ۴ سال، حداقل به ۵ درصد برسد.
🔹 در برابر تحریم، هر جا تعداد شرکتهای دانشبنیان کشور زیاد بود، بر مشکلات فائق آمدیم. باید با استفاده از شرکتهای دانشبنیان، صنایع بزرگ مانند خودروسازی نیز دانشبنیان شوند.
🔥 @Moohem
14000826_بیانات دیدار نخبگان با رهبر انقلاب.mp3
8.96M
🔴 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر معظم انقلاب در دیدارنخبگان و استعدادهای برتر علمی
🔥 @Moohem
🔴 بیش از ۵۴ درصد از مردم، عملکرد ۱۰۰ روزه رییسی را خوب و بسیار خوب ارزیابی کردند.
🔹 بر اساس نظرسنجی صورت گرفته، از مخاطبان کانال تلگرام نظرآنلاین، ۴۶ درصد عملکرد صد روزهی دولت سیزدهم را «بسیار خوب» ارزیابی کردند.
🔹تعداد شرکتکنندگان: ۶۴،۵۹۰ نفر
🔥 @Moohem
🔴 آیتالله محسن مجتهد شبستری عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت، مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام، ساعتی پیش به علت سکته دعوت حق را لبیک گفت.
🔥 @Moohem
🔴 اولین حضور سیاسی علی لاریجانی با سران قوا بعد از رد صلاحیت
🔹 لاریجانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور یافت
🔥 @Moohem
🔴سفر بدون تشریفات محسنی اژهای به مشهد
🔹محسنی اژهای در سفری زیارتی، عصر امروز به مشهد مقدس سفر کرد. رئیس قوه قضائیه در این سفر بدون تشریفات معمول و با پروازی عمومی عازم مشهد شد.
🔥 @Moohem
🔴ادعای جنجالی علیه لاریجانی
🔻علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ٩٠ مجلس :
🔹 معاونت اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس در ظاهر شعارهای انقلابیگری میدهد، اما عملکرد برخی افراد کلیدی این معاونت در گذشته نشان داده است که مطابق میل حامیان وضع موجود و علیه جریان انقلاب عمل کرده است که نمونهای از گزارشات سفارشی این معاونت علیه کاندیدای جریان انقلاب را از زبان آقای رئیسی در کتاب «روایت انتخاب دوازدهم» برایتان میخوانم.
🔹حجتالاسلام رئیسی به تخلفات مجلس و رئیس این قوه پرداخته و اظهار میکند آقای علی لاریجانی مرکز پژوهشهای مجلس را مامور کرده بود تا جزواتی علیه من و قالیباف یعنی کاندیداهای انقلابی آماده کند و پخش میکردند. این ورود مجلس به انتخابات بیسابقه بوده است.
🔹موضعگیری شخص آقای علی لاریجانی و موضعگیری ایشان در بسیج کردن مرکز پژوهشهای مجلس برای این جزوات که داده آوردند که چند جزوه به دست خود من هم رسید که گویا اینها خودشان را موظف میدانند که در رابطه با هر موضعی که ما میگیریم یک جزوه منتشر کنند./مهر
🔥 @Moohem
🔴 بخش هایی از سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که در رسانه ها بازتاب مناسبی نیافت!
🔻 بخش اول
🔹 رهبر انقلاب: یک بخش مهمّ جنگ نرم استعمارگران، هم امروز و هم همیشه -امروز هم هست، در گذشته هم بیشتر بوده- عبارت است از اینکه ملّت ما را یا هر ملّتی را که دارای استعدادی است، از استعدادِ خودش غافل کنند، او را بیاعتنا کنند به آن استعداد یا حتّی به وضعی برسانند که خود او منکر این استعداد بشود؛ این قدر بگویند نمیتوانی، نمیتوانی، نمیتوانی که باورش بشود نمیتوانم و خودش بگوید نمیتوانم؛ این یکی از کارهایی بوده که رایج بوده. از اوّلی که استعمار وارد کشورها شد، یکی از کارها همین بوده.
🔹 در آفریقا تمدّنهای بزرگی وجود داشته -در بخشی از آفریقا، در غرب آفریقا، در نقاط دیگر- که اینها بکلّی نابود شده، از بین رفته. نِهرو در این خاطراتش، در کتاب نگاهی به تاریخ جهان، میگوید که قبل از اینکه انگلیسها وارد هند بشوند، هند از لحاظِ صنایعِ داخلیِ خودش-صنایع آن روز، اوایل قرن نوزدهم- یک کشور خودکفا بود؛ انگلیسها که وارد شدند، اوّل کمپانی هند شرقی، بعد هم دولت انگلیس، وضع را به جایی رساندند که هندیها احساس میکردند که جز با مصنوعات انگلیسی و خارجی امکان زندگی وجود ندارد.
🔹 ما تقریباً بیش از دویست سال به این بلیّه مبتلا بودیم، تا قبل از انقلاب اسلامی. شنیدهاید که وقتی بحث ملّی شدن نفت مطرح شد که ایرانیها نفت دارند و خودشان نفت را اداره کنند و مانند اینها، نخستوزیرِ دورهی طاغوت در مقام انتقاد از این فکر میگفت که ایرانیها بروند لولهنگ بسازند! لولهنگ را شماها ندیدهاید؛ لولهنگ یعنی آفتابهای که حتّی با حلبی ساخته نمیشود، با گِل ساخته میشود. آن قدیمها، زمان نوجوانی و بچّگی ما، هنوز لولهنگ بود؛ آفتابهای که با گِل درست میشود. میگفت ایرانیها بروند لولهنگ درست کنند! یعنی یک ملّت را به اینجا میرسانند.
🔹 گاهی لازم است که جوان نخبه با سختیها هم بسازد؛ این یکی از آن نکات اخلاقی بسیار مهم است که باید مورد توجّه باشد. این برداشت که همه چیز باید آماده باشد و در جای خود باشد تا نخبه بتواند کار بکند، برداشت درستی نیست؛ گاهی بایستی با موانع مبارزه کنید.
🔥 @Moohem