قرآن و امام حسین علیه السلام
📗#معرفی_کتاب
نویسنده: حمیدرضا ارباب سلیمانی
ناشر: انتشارات حکمت و عرفان
حجتالاسلام و المسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی در ماه رمضان سال 1380 در برنامهی «آیات و بینات» گفتاری دربارهی رابطهی قرآن و امام حسین علیه السلام ارائه میکرد. کتاب قرآن و امام حسین علیه السلام گردآوری گفتارهای همان برنامهی پرطرفدار است.
🔰دربارهی کتاب قرآن و امام حسین علیه السلام:
قرآن مجید معجزهی یگانه و جاودان حضرت محمد صل الله علیه وآله، تجسم کلام الهی است که مکتوب شد تا مسلمانان، در هر برههای از تاریخ به بصیرتهایش رجوع کنند و چراغی برای مسیر زندگی در دست داشته باشند. در روایات گوناگون از دین اسلام بارها بر اهمیت بنیادین این کتاب آسمانی تأکید شده است و بر هر مسلمانی واجب است که با قرآن مأنوس باشد و هر کس به اقتضای شرایط زندگیاش از نور الهیاش بهرهمند شود.
در طول تاریخ، از سالهای نخست ترویج اسلام به نقاط گوناگون جهان تا امروز ما، متفکران و متألهان بسیاری، این آیات الهی را از نقطه نظرهای گوناگون تفسیر کردهاند. برخی از این تفسیرها میان مسلمانان فراگیری بیشتری داشته و برخی دیگر در طول تاریخ مهجور ماندهاند.
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی زیبا از مرحوم استاد منشاوی
🍀#تلاوت
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
سیدعلی موسوی گرمارودی در سال 1320 در شهر قماز دیده به جهان گشود. پدرش سید محمدعلی از روحانیون فاضل و تحصیل کرده نجف اشرف بود و مادرش خانم آغا فرزند روحانی مشهور و مورد وثوق اهالی تنکابن.
پدر او مدرس عالی علوم اسلامی به ویژه کلام و فلسفه بود و از شئون یک روحانی جز به تدریس مطلقاً نپرداخت. پدر خوش نداشت که تعلیم نخستین فرزند خود را به مدارس رسمی آن دوران وا گذارد اما بالاخره پدر به اصرار دیگران در 9 سالگی نام سید علی را در کلاس اول ابتدایی دبستان ملی باقریه واقع در ضلع جنوب غربی مدرسه فیضیه نوشت. از همان نخستین روزها اولیای مردسه به هوش او پی بردند و بدین ترتیب وی را به کلاس دوم و یک هفته بعد به کلاس سوم منتقل کردند و اگرکمی ریاضیات بیشتر میدانست کلاس چهارم هم پذیرای او بود.
از دکتر موسوی گرمارودی علاوه بر آثار متنوع ادبی و شعری آثار چندی در زمینه قرآن کریم منتشر شده است که عبارتند از:
- داستان پیامبران (جلد اول) از آدم تا مسیح، چاپ سیزدهم، انتشارات قدیانی
- داستان پیامبران (جلد دوم) حضرت محمد صلی الله علیه و آله، چاپ سیزدهم، انتشارات قدیانی
- ترجمة کامل قرآن کریم (چاپ اول)، پائیز 1383، انتشارات قدیانی
📜@MosHaf_et
هدایت شده از قرآندلان
1_4592350289.mp3
7.11M
🎧 ترجمه صفحه 213 قرآن کریم:
▫️ پیامبر بپرس: آیا بتان، زندهگری دارند؟ پس چرا انحراف؟ آیا بتان، هدایتگری به حق دارند؟ پس چرا پیروی؟! مگر بت، راه بلد است؟! چرا خیال بافی؟ گویند: قرآن، ساختهی محمد است. بگو: مثلش را بیاورید. امان از عاقبت این عجولان.
▫️ ایمان خرابکاران، هرگز.
▫️ پیامبر بگو: هر کس، پاسخگوی کار خودش. کار من به خودم و کار شما به خودتان مربوط است.
▫️ آن کس که خودش را به کری زده، نمیشنود.
@qurandelan
امام علی علیهالسلام:
بدانید آن که قرآن را دارد چیزی کم ندارد،آن که قرآن را ندارد چیزی ندارد.پس دوای درد خویش را از قرآن بجویید،و برای غلبه بر مشکلات خود از آن یاری بخواهید
📚 نهجالبلاغه،قسمتی از خطبه۱۷۶
📜@MosHaf_et
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶۰ نکته حفظ قرآن کریم از زبان استاد علی رجبی
#نکات_حفظ
✅نکته سوم
📜@MosHaf_et
abdulbasit_yasin__telavat.mp3
31.02M
تلاوت سوره یاسین
#استاد_عبدالباسط
حجم 30 مگابایت
مدت زمان 32 دقیقه
📜@MosHaf_et
🖤[ای انسان!] آیا [به طور قطع و یقین] ندانسته ای که خـــدا آسمــان ها و زمیـــن را بر پایه درستی و راستـی و نظم و حساب آفـرید؟ اگر بخواهد شما را از میان می برد، و خلقی جـدید می آورد.
📖سوره #ابراهیم آیه ۱۹
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وَلَئِن سَأَلۡتَهُم مَّنۡ خَلَقَ ٱلسَّمَٰوَٰتِ وَٱلۡأَرۡضَ وَسَخَّرَ ٱلشَّمۡسَ وَٱلۡقَمَرَ لَيَقُولُنَّ ٱللَّهُۖ فَأَنَّىٰ يُؤۡفَكُونَ
اگر از آنان [كه شرك مى ورزند] بپرسى: چه كسى آسمان ها و زمين را آفريده و خورشيد و ماه را رام و مسخّر كرده ؟ بى ترديد خواهند گفت: خدا پس چگونه [از حق به باطل] منحرف مى شوند؟!
قاری:عبدالرحمن مسعد
📜@MosHaf_et
⚜سبک زندگی قرآنی:
🍂موانع بصیرت را برطرف کنید.🍂
🔶أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ وَأَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَي عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَي سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَي بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَن يَهْدِيهِ مِن بَعْدِ اللَّهِ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ.
(#جاثیه/۲۳)
💥پیروی از هوای نفس، یکی از موانع بصیرت است.
⚡️هوى پرستى ابزار شناخت را از كار مى اندازد، نه چشم حقيقت را مى بيند و نه گوش حقّ را مى شنود و نه دل درك صحيح دارد.
❌اگر هوى پرستى حاكم شد، علم از كارآيى مى افتد. (وَأَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَي عِلْمٍ)
هوا پرستى حتّى دانشمندان و خواص را منحرف مى كند.
📜@MosHaf_et
آرامش و اضطراب از منظر قرآن
🔰#معرفی_کتاب
نویسنده: رحمت الله قراخانی بنی
، ندا اردستانی سامانی
ناشر: انتشارات آریا دانش
رحمت الله قراخانی بنی و ندا اردستانی سامانی در کتاب آرامش و اضطراب از منظر قرآن ابتدا به مفهوم و چیستی دو واژه کلیدی یعنی اضطراب و آرامش میپردازند و سپس آن را از دیدگاه قرآن بررسی میکنند. از این جهت این کتاب نقطه عطفی در خصوص پیوند مسائل روانشناسی، با مباحث دینی و علوم قرآنی به شمار میآید.
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
مرحوم رحیم مؤذن زاده اردبیلی در سال 1304 در شهر اردبیل و در خانوادهای اهل هنر، مذهب و دیانت دیده به جهان گشود. پدرش مرحوم شیخ کریم، روحانی مشهور شهر نیز از سال 1322 تا 1327 اذانگوی مسجد امام خمینی (ره) تهران و همواره زمزمههای مناجات او در مسجد طنین انداز بود. پس از درگذشت او پسرش رحیم که ویژگیهای هنری و اخلاقی و مذهبی پدر را به خوبی به ارث برده بود، وظیفه دار این امر شد.رحیم از کودکی علاوه بر آموزشهای پدر در مکتبخانههای اردبیل به فراگیری قرآن و اذان مشغول شد. در دوره جوانی قریب ده سال نزد استاد مرحوم مکتب دار دوره تجوید را گذراند و سپس در مدرسه حاج میرزا ابراهیم و مسجدجامع اردبیل به آموختن صرف و نحو و فقه و منطق همت گمارد و مقارن این دوران بود که به ضرورت دریافت برای موفقیت در قرائت قرآن و اذان نیازمند آشنایی با دستگاهها و ردیفهای موسیقی اصیل ایرانی است. لذا به خدمت پدر و اساتید مطرح موسیقی اردبیل در آن دوره آمد و به کسب دانش و تجربه ایشان پرداخت.
📜@MosHaf_et
هدایت شده از قرآندلان
1_4592354493.mp3
7.08M
🎧 ترجمه صفحه 214 قرآن کریم:
▫️ آنکه خودش را به کوری زده، نمیبیند.
▫️ در قیامت، چه سرمایهای از عمرها برباد میرود!! .
▫️ برگشت همه، حتمی و خداوند ناظر است.
▫️ در قیامت، داوری عادلانه بین اهل ایمان و مشرکان.
▫️ زندگی دنیا، کوتاه و رفتن، حتمی. بدون آنی جلو یا عقب افتادن.
▫️ چه کسی، قدرت دفع عذاب دارد؟! پس کی ایمان میآورید؟ وقت عذاب؟!
@qurandelan
امام صادق علیهالسلام:
به دنبال مونسی بودم تا در پناه آن آرامش یابم، آن را در قرائت قرآن یافتم.
📚مستدرک،ج۱۲،ص۱۷۴
📜@MosHaf_et
☫﷽☫
يكى از مشايخ ما اصرار مى فرمود اگر مى خواهيد بصيرت پيدا كنيد و چشم دلتان باز شود در #محضر_قرآن باشيد ؛
درس و بحث نيز مغتنم است ، زيرا همه اين علوم ، شعبه ها و جدولهايى اند كه به كتاب الله پيوند دارند ، ولى اين طور نباشد كه اين ها رهزن باشند و ما را از حريم قرآن دور كنند،
به طورى كه صبح كه از خواب برخاستيم به فلان درس و مباحثه و يا تأليف كتاب و مقاله برويم و بعد ببينيم كه شب و روز بر ما مى گذرد و در محضر إله و كتاب الله نبوديم و همه گونه درس ها را داشتيم ولى درس اصلى را كه قرآن بود فراموش كرديم ؛
پس درس و بحث باشد ولى در محضر قرآن بودن اصل باشد كه قرآن به انسان ديد و روشنايى و صفا و نور و توحد مى دهد ، روايات نيز همانند قرآن اين چنين اند.
📚دروس شرح فصوص الحکم قیصری
#علامه_حسن_زاده_آملی
📜@MosHaf_et
🔰#فضیلت_سوره
🔹سوره مبارکه #بقره
⭐️عن النبی صلی الله علیه و آله وسلم: من قرأها فصلوات الله علیه و رحمته و اعطی من الاجر کالمرابط فی سبیل الله سنة لا تسکن روعته.
✍️هر کس سوره بقره را بخواند درود و رحمت خدا بر اوست و خدا پاداش کسی را به او می دهد که یک سال در راه خدا جنگیده باشد و از اسلام دفاع کرده باشد.
📚مجمع البیان،ج1،ص67
📜@MosHaf_et
MENSH002.mp3
32.95M