🔰#فضیلت_سوره
🔹سوره مبارکه توبه
🔻ابنعبّاس (رحمة الله علیه)- الْأَنْفَالُ وَ سُورَهًْ بَرَاءَهًْ وَاحِدٌ.
✍️ابنعبّاس (رحمة الله علیه)- انفال و برائت یکی است.
⭐️الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَهُمَا (سَورَهًْ الْأنْفَالِ وَ الْبَرَاءَهًْ) فَأَنَا شَفِیعٌ لَهُ وَ شَاهِدٌ لَهُ یَوْمَ الْقِیَامَهًْ إِنَّهُ بَرِیءٌ مِنَ النِّفَاقِ وَ أُعْطِیَ مِنَ الْأَجْرِ بِعَدَدِ کُلِّ مُنَافِقٍ وَ مُنَافِقَهًْ فِی دَارِ الدُّنْیَا عَشْرَ حَسَنَاتٍ وَ مُحِیَ عَنْهُ عَشْرُ سَیِّئَاتٍ وَ رُفِعَ لَهُ عَشْرُ دَرَجَاتٍ وَ کَانَ الْعَرْشُ وَ حَمَلَتُهُ یُصَلُّونَ عَلَیْهِ أَیَّامَ حَیَاتِهِ فِی الدُّنْیَا.
✍️پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس سورهی انفال و برائت (توبه) را بخواند، من شفاعتکننده و گواه او در روز قیامت هستم. زیرا او از نفاق به دور است و به تعداد هر مرد و زن منافقی که در عالم دنیا هست، ده حسنه بهعنوان پاداش به او عطا میشود و ده گناه از او پاک میشود و ده درجه بالا برده میشود و عرش و حملکنندگان آن، در روزهای زندگیاش در دنیا، پیوسته بر او درود میفرستند.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۶، ص۸
📜@MosHaf_et
MENSH009.mp3
12.98M
✅تلاوت ترتیل
جزء دهم/سوره مبارکه توبه
🎙استاد محمد صدیق منشاوی
#منشاوی
#ترتیل
#جزء_دهم
#جزء_یازدهم
📜@MosHaf_et
🍃 قرآن
🔸سوره #حجر، آیه ٨١:
وَآتَيْنَاهُمْ آيَاتِنَا فَكَانُواْ عَنْهَا مُعْرِضِينَ
⚡️ترجمه :
وما آيات خود را به آنان ارائه داديم، ولى آنها از آيات ما روى گردان شدند.
💥توضیح :
تعبير به «اعراض» (روى گرداندن) نشان مى دهد كه:
لجاجت آنها بقدری بود که حتى حاضر نبودند اين آيات را بشنوند و يا به آن نظر بيفكنند، و اندکی در آن فكر كنند.
📜@MosHaf_et
29.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️قطعهتلاوتی زیبا و فنّی از قاری ممتاز کشورمان استاد علیرضا رحمانی
📖سوره مبارکه حـاقّـة، آیات ۵ الیٰ ۸
#تلاوت
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
فاطمه سیده خاموشی در سال 1309 در خانوادهای متدین و در شهر تهران دیده به جهان گشود. وی تحت تعلیم و تربیت پدرش «حاج عبدالله سید خاموشی» که از تجار خوش نام و مورد وثوق تهران بود، سالهای اولیه عمر را سپری کرد. مادرش «حاجیه شوکت ترخانی» خواهر مرحوم آیت الله میرزا جوادآقا تهرانی بود که اصول اولیه دینداری را به فاطمه آموخت. پس از به پایان رساندن تحصیلات علوم جدید، با حجت الاسلام سید جلال الدین طاهایی (ره) زندگی مشترک خود را آغاز نمود. آنگاه در سال 1325 به مشهد مقدس مهاجرت کرده و ساکن آن شهر شد. در این مدت در محضر حجت الاسلام سید هاشم طاهایی پدر همسرش به تحصیل دانش ادامه داد. وی همچنین برای استحکام بخشیدن به اندیشههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خود از بزرگان دیگری چون مرحوم آیت الله میرزا جوادآقا تهرانی، آیت الله سید علی خامنهای، مرحوم حجت الاسلام شهید سید عبدالکریم هاشمی نژاد، مرحوم حجت الاسلام موسویان و مرحوم شیخ غلامحسین تبریزی (عبدخدایی)، مرحوم شیخ علی اکبر نهاوندی و سید هاشم نجات بهرههای فراوان برد.
در سال 1335 استاد موفق به تشکیل کلاسهای معارف اسلامی و تدریس علوم دینی گردید و در پی استقبال زیاد بانوان و پیشنهاد علمای و بزرگانی چون آیت الله العظمی میلانی(ره)، در سال 1345 به تأسیس مدرسة علمیة (مکتب) نرجس (س) اقدام نمود.
📜@MosHaf_et
هدایت شده از قرآندلان
1_4592395572.mp3
7.15M
🎧 #ترجمه صفحه 222 قرآن کریم:
▫️ تغذیه، حق موجودات زنده.
▫️ روزی، دست خداست. چرا حرص و ترس؟
▫️ آفرینش، برای آزمایش.
▫️ ملاک در اسلام، کیفیت است نه عدد.
▫️ ناامیدی، مقدمهی کفر است.
▫️ شخصیت، به کمال درونیست نه حوادث بیرونی.
▫️ صبر، موجب آمرزش گناهان و بهترین عمل صالح است.
▫️ اِنذار، بلی. اجبار به ایمان، هرگز.
@qurandelan