اومدیم با یه خبر خوب اومدیم📣😍
ان شاءالله هر هفته صبح های یکشنبه
مشاوره #رایگان خواهیم داشت.😍
❗️نکته:
⚛ اولویت با عزیزانی هست که زودتر
ازقبل نوبت گرفته باشند.😎
⚛ هر عزیزی یکبار از این طرح میتواند
استفاده نماید😉
لطفا برای رزرو نوبت با این آیدی هماهنگ کنید.😊👈🏼 @B_Karimi99
@razekodakanshad🍀
❇️ سومین دوره موفق ❇️
❌ کانال راز کودکان شاد❌
🔅کارگاه فرزندپروری 🔅
👌ویژه والدین آگاه👌
💢مدرس: استاد قرهباغی💢
🟢۱۵ جلسه🟢
📶به صورت آنلاین و آفلاین
🆔@B_Karimi99 👈👈👈 ثبتنام
هدایت شده از مرتضی قرهباغی|کلینیک روانشناختی مثبت سرو
🚦به چیزهای کوچک و کم اهمیت گیر ندهید.🚦
📌یکی از اشتباهات والدین این است که سعی دارند نوجوان را کنترل و مدیریت کنند. معلوم است که نوجوان لجبازی کرده و کار خودش را انجام می دهد.
👈مثلا اگر موهایش را طوری کوتاه کرده که شما دوست ندارید و این مورد آسیبی برایش ندارد، گیر ندهید.
✅بگذارید بعضی چیزها را تجربه و بدانند که در مواردی استقلال دارند.
#نوجوان
#گیر_ندهید
@razekodakanshad🌸🌸
بازی ماز و گوی😍
رده ی سنی: مناسب برای ۳۰ ماهگی به بالا👦🏻👧🏻
@razekodakanshad🍀
نظر یکی از مراجعین ک مشاور رایگان گرفتن👆👆
@razekodakanshad🍀
چرا فرزندپروری مهم است؟
بسم الله الرحمن الرحیم سلام عرض می کنم خدمت همه خوانندگان این مصاحبه.
ببینید ما در در برههای از زمان قرار گرفتیم که فرزندان ما درحال بمباران اطلاعات هستند.
از در و دیوار از گوشی تبلت تلویزیون رادیو از همه طرف داره بهشون اطلاعات میرسه و نمیدونیم کدوم یکی از این اطلاعات صحیح و کدوم یکی ناصحیح هست. به لحاظ روانشناختی وقتی فرزند ما یک عکس رو میبینه دهها بلکه صدها اطلاعات داره بهش میرسه و اینکه با این اطلاعات چه مسیری براش قرار رقم بخوره معلوم نیست از طرفی دسترسی به این اطلاعات هم خیلی راحت شده حتی از آب خوردن هم راحت تره، یعنی شما برای آب خوردن باید بلند شی بری پای شیر آب، آب کنید توی لیوان بعد بخورید ولی برای رسیدن به این اطلاعات شما لازم نیست از جات بلند شی با کوچکترین حرکت به همه اطلاعات می رسی. نکته بعد اینکه نسل کنونی به مراتب از نسل گذشته خودش از لحاظ ضریب هوشی بالاتره و بیشتر اطلاعات رو دریافت میکنه و میتونه پردازش بکنه و اینکه نسل حاضر خیلی سخت ارزش های نسل های گذشته خودش رو می پذیره و برای پذیرفتن این ارزشها حتماً باید دلیل بیاریم ، قانعش کنیم و با همه بمباران اطلاعاتی که برای ضد ارزشها میشه کارمون خیلی سخت تر میشه.
به عنوان والد تلاش بیشتری باید بکنیم تا بتونیم ارزش های خودمون رو به نسل آینده انتقال بدیم.
شما فرض کنید یکی از اطلاعاتی که فرزند های ما می گیرند مثلاً یک عکس مستهجن باشه یا یک فیلم غیر اخلاقی باشه یا یک مطلب دروغی باشه یا یک شایعه باشه یا اینکه ارزشی باشه براشون که اصلاً با باورهای ما همخوانی نداشته باشه مثلا خواننده ای بیاد همه را جذب خودش بکنه و در کنسرت های خودش کلمات بسیار زشت و زننده ای به کار ببره و نوجوان ما هم علاقهمند به این خواننده باشه یا گروههای موسیقی باشند که اینها از نظر اعتقادی به خداوند متعال معتقد نباشند و فرزند های ما و نوجوان ما هم مشتاق این گروه موسیقی باشه اگر ما تکنیک های فرزندپروری رو نیاموخته باشیم مطمئناً در این مسیر شکست میخوریم. اگر ما به دنبال آموزش نرفته باشیم در هر کدوم از این مرحله ها عاجز خواهیم ماند و اون نتیجه ای که قرار بگیریم مطمئناً نخواهیم گرفت.
بسیاری از والدین نوجوان را دیدم در اتاق درمان که این جمله را با صراحت بیان کردند که ای کاش فرزندپروری رو در کودکی فرزندمون آموزش میدیدیم یا والدینی که بچه هایی رو به مرکز میارن که اختلال دارند آنها هم میگن ای کاش ما خیلی زودتر از اینها آموزشهای فرزندپروری را یاد گرفته بودیم که کمتر به بچه آسیب می زدیم و می تونستیم بهتر جلوی این آسیبهای اختلال رو بگیریم .
من معمولاً به والدین در کارگاها این رو بهشون میگم که اگر کودک دارید یعنی فرزندی که زیر ده، یازده سال دارید حتماً باید مهارت ها و تکنیک های فرزندپروری رو یاد بگیرید و اگر نوجوان دارید تکنیک های فرزندپروری را اگر آموختید آپدیتش کنید اگر یاد نگرفتید باید اول یاد بگیرید و بعد اونها رو آپدیت کنید چون فرزند پروری برای نوجوان خیلی متفاوت با فرزند پروری دوران کودکی هست. متاسفانه یکی از مشکلات ما با والدین اینه که همانطور که با کودکان خودشون رفتار می کنند می خوان با نوجوان و جوان خودشان هم رفتار کنند و این شیوه رفتاری اصلاً پاسخگو نیست بلکه به عکس جواب میده و هر چقدر تلاش میکنند رفتار مطلوب ایجاد کنند هر چقدر تلاش میکنند اونها رو با ارزش های خودشان همراه کنند متاسفانه نتیجه عکس می گیرند.
تاسف دیگه بنده اینه متاسفانه اکثر والدین دچار یک بیماری هستند به نام اهمال کاری یعنی اینکه کارها را به فردا و فرداها واگذار می کنند درلحظه ای که لازمه این کار صورت بگیره این کار را انجام نمیدهند و به فردا و روزهای آینده موکول میکنند و هیچ وقت هم این اتفاق صورت نمیگیره. یکی از مواردی که دچار اهمال کاری میشه همین بحث فرزندپروری هست. وقتی فرزندشون کوچیکه تصمیم میگیرند که برند یاد بگیرند متاسفانه آروم آروم فضای زندگی به نحوی مدیریت میشه که این تصمیم فراموش میشه دچار یک اهمال کاری می شه و چون اهمال کاری صورت میگیره والدین در حوزه انفعال قرار میگیرند یعنی به جای اینکه درمان بکنند و فعالانه پیگیر باشند دچار یک انفعال میشن و منتظر میشن که یک اتفاق بیفته و بعد آنها برند اقدام کنند و کاری را انجام بدهند اگر فعالانه کار انجام میدادند مطمئنا از اختلالات از اتفاقات، حادثه ها پیشگیری می کردند به جای اینکه در حوزه انفعال برند درمان بخوان بکنند.
اینجاست که ما اصرار داریم والدین تکنیک های فرزندپروری رو آموزش ببینند چون در هیچ مقطعی از مقاطع تحصیلی ما این آموزشها داده نشده نه در دبیرستان نه در دانشگاه نه در منابر ما هیچ کدوم در هیچ جا این آموزش ها داده نشده.
به صورت کارگاهی به صورت منسجم به این صورت که یک مشاور و درمانگر کودک و نوجوان والدین را رصد بکنه و بهشون تکنیک بده و اجرا کنند و بیان این کارهایی که انجام دادن رو ارائه بدن صورت نگرفته به خاطر همین والدین خودشان باید خودکار این آموزشها رو ببیند تا بتونند فرزندان خودشون رو با بهترین شکل که دوست دارند تربیت کنند ما برای بار سوم در فضای مجازی کارگاه فرزند پروری رو استارت زدیم تا در کنار والدین دغدغه مند باشیم و در امر تربیت هم آموزش بدیم و هم آموزش ها رو تبدیل به توانمندی بکنیم.