📢 الگوی مواجهه با پدیدههای تمدنی، ازجمله کرونا (2⃣)
🔵 آیتالله میرباقری در دیدار تعدادی از فعالان طب سنتی:
با توجه به نکاتی که عرض شد، ما در مواجهه با موضوعاتی مثل #کرونا، باید جایگاه موضوعات را بفهمیم. پدیده کرونا #پدیده_تمدنی است و یک موضوع خُرد در داخل یک تمدن نیست. پدیده کرونا پدیدهای است که با آن میخواهند جهان را بازسازی کنند و آن #نظم_قدیمی را که ایجاد کرده بودند و تحت تأثیر انقلاب اسلامی شکسته شد، میخواهند خودشان به هم بریزند و بنای جدید بسازند. قبلاً هم عرض کردهام که آنها در در جنگهای جهانی، #امنیت جامعه جهانی را به گروگان گرفتند و ساختار جهانی و نظم جدید بینالمللی را بر محور سازمان ملل درست کردند، و امروز هم میخواهند #سلامت مردم را به گروگان بگیرند و با آن نظم جدید جهانی ایجاد کنند. البته در این دور، بهشدت منفعل از انقلاب اسلامی هستند. شاید هم «وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ ۚ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُمْ بِأَيْدِيهِمْ» دارد اتفاق میافتد! حالا خراب کنند، ببینیم آیا میتوانند دوباره درستش کنند یا خیر!
علیایحال این پدیده در مقیاس تغییر نظم جهانی است؛ میخواهند #نظم_جدید و نظام جدیدی ایجاد کنند؛ شاید بتوان گفت که این نظم جدید، سه متغیر اصلی دارد؛ یکی اینکه میخواهند محور را از غرب به شرق ببرند و دوم اینکه فرهنگ حاکم بر جهان را به یک فرهنگ ترکیبی تبدیل کنند و یک نوع معنویت مبهم نظیر معنویت کنفوسیوسی و... را تقویت کنند و سوم اینکه این نظم جدید را از جهان حقیقی به جهان مجازی انتقال دهند و رؤیای امریکایی را به رؤیای حکمرانی مجازی تبدیل کنند. شاید بتوان گفت که این سه تحول، متغیرهای اساسیِ نظم جدیدی است که میخواهند ایجاد کنند.
یکی از ابزارهای اصلی آنها برای ایجاد این نظم جدید، گروگان گرفتن سلامت جامعه جهانی از طریق کروناست. لااقل یکی از سناریوها این است؛ سناریوهای تندتر هم قطعاً قابلفرض است.
پس در مواجهه با موضوعاتی مثل سلامت و کرونا و سایر موضوعات، باید سطح موضوعات را بشناسیم و در سطح خودشان با آنها روبهرو شویم والا آن موضوعات قابل کنترل و مدیریت نخواهد بود.
مثلاً بهنظر میآید اگر با ادبیات حضرت آقا بخواهیم بیان کنیم، اصل #انقلاب_اسلامی امام(ره) یک حادثهسازی در مقیاس #رنسانس بود. آنها یک دوران جدید ایجاد کردند، امام هم یک #عصر_جدید ایجاد کرد. مرحله دوم آن هم ایجاد یک نظام است که نه سوسیالیستی است نه سرمایهداری. کمااینکه انقلاب امام نه سرمایهداری بود نه مبارزه مسلحانه و نه مبارزه پارلمانتاریستی.
پس حادثهسازی، باید در وِزان آن حوادثی باشد که دشمن ایجاد میکند. آنها دوران جدید ایجاد کردند و امام هم یک عصر جدید ایجاد کرد که عصر امامخمینی(ره) است.
در باب واکسن هم یک نکته کوتاه عرض کنم که: ممکن است نقدهای زیادی بر واکسنهایی که در جهان تولید میشود وارد باشد، اما باید بدانید که نمیتوان همه ابعاد واکسن را کاملاً و همهجانبه رد کرد.
یکی از اتفاقاتی که در اینگونه دستاوردها میافتد امتزاج حق و باطل و ترکیبشدنِ جنبههای مثبت و منفی و مضار و منافع است تا قابلپذیرش بشود. امیرالمؤمنین(ع) در خطبه پنجاه نهجالبلاغه میفرمایند: «وَ لَكِنْ يُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَيُمْزَجَانِ فَهُنَالِكَ يَسْتَوْلِي الشَّيْطَانُ عَلَى أَوْلِيَائِهِ وَ يَنْجُو الَّذِينَ سَبَقَتْ لَهُمْ مِنَ اللَّهِ الْحُسْنى». بنابراین، دنیای استکبار آنجایی که حق و باطل را ترکیب میکند دنبال حق نیست، بلکه اراده باطل میکند و با این آمیختگی میخواهد در کنار حقش، باطلش را القا و محقق کند؛ اما از این طرف، شما باید جنبههای حق و باطل و آثار مثبت و منفی را در این محصولات، تفکیک کنید؛ وگرنه اگر همه آثار واکسن را بالکُل نفی کنید، از شما قبول نمیکنند. (۱۴۰۰/۷/۲۹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ | چطور باید بچههامون رو نمازخون کنیم؟
با تشویق؟
با تنبیه؟
یا ...
1_1256076085.pdf
2.81M
🔰 دیدارنگار ۸۶ | «تمدن نوین اسلامی» بدون اتحاد شیعه و سنی محقق نمیشود
📝 ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام:
«سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «شخصیت» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
⏪ «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «به سوی امت واحده» نگاهی به موضوع #وحدت_اسلامی و ضرورت و ثمرات آن در بیانات رهبر انقلاب داشته است.
🔷🔶 این روزا میبینم که خیلیا بابت مشکلاتی که توی زندگیشون هست ناراحتن. خیلیا از وضعیت زندگیشون شاکی هستن و احساس میکنن مشکلاتشون بیشتر از حد تحمل هست.
❇️ به نظرم میرسه که خوبه همه ما به یک موضوع توجه کنیم. اینکه رابطه قلبی خودمون رو با خدا اصلاح کنیم.
شما چه رابطه ای با خدا دارید؟
ارتباطتون با خداوند متعال چجوریه؟
چقدر رو راست هستید؟!
علت همه ناراحتی های آدم اینه که با خدا روراست نیست.
⭕️ جایگاه خدا رو در زندگی خودش هنوز متوجه نشده و زیاد برای خداوند متعال اهمیت قائل نیست.
🔸☢ گاهی وقتا میخواد حتی سر خدا هم کلاه بذاره!
خب معلومه این کار خییییلی زشته!
💢 حداقل سر خدا رو کلاه نذار!
❇️ میشه سخت ترین مشکلات زندگی رو به راحتی حل کردفقط رابطه ی بین خودوخدایت رااصلاح کن بقیه ی اموراصلاح خواهند شد
ان شاءالله
چقدر خداوند متعال مهربونه...💕
🔻«وسوسه» یکی از دلایل غلبۀ تبلیغاتی جبهۀ باطل بر جبهۀ حق است
🔻در مقابل وسوسههای دشمنان، سه اقدام فعالانه میتوان انجام داد
👈🏻 چرا ما در تبلیغات ضعیف هستم؟ - ج۵
گاهی ضعف ما در مقابل تبلیغاتِ دشمن، بهخاطر کمکاریِ خودمان است، اما گاهی بهخاطر طبیعتِ درگیری حق و باطل است.
وسوسه، کاری است که ابلیس و شیطانصفتها در فضای تبلیغاتی و عملیات روانی انجام میدهند که موجب میشود تبلیغاتشان اثر کند، ولی ما نمیتوانیم انجام بدهیم. این یکی از دلایل طبیعیِ ضعیفبودن تبلیغات جبهۀ حق نسبت به جبهۀ باطل است.
وسوسه جایی پدید میآید که یک چیزی که نسبتاً شیرین است، بر اساس یک منطق و عقلانیتی ممنوع باشد. وقتی دین شروع به نهیکردن و ممنوعکردن میکند، فضای وسوسه ایجاد میشود و انسان هم وقتی از چیزی منع شد، به آن حریص میشود «الإنسانُ حَريصٌ عَلى ما مُنِعَ»
در مقابل وسوسههای شیطان و دشمنان، باید چهکار کنیم؟
1️⃣ انواع وسوسهکردن را برای مردم توضیح بدهیم تا دست دشمن رو بشود و هروقت کسی شروع به وسوسهکردن کرد، همه متوجه بشوند. باید مدلهای وسوسهکردن را در فیلمهایمان نشان بدهیم؛ مثل روشهای مختلف معتادکردن جوانها.
2️⃣ زشتیِ وسوسهشدن و انواع شخصیتهای وسوسهپذیر را توضیح بدهیم. باید نقاط ضعفی را که موجب میشود آدمها وسوسه بشوند بیان کنیم و بگوییم: تو چه ایرادی داری که وسوسه میشوی؟
3️⃣ کسانی را که وسوسه نمیشوند به تصویر بکشیم تا مردم را شیفتۀ این شخصیتهای باصلابت کنیم؛ مثل اباالفضلالعباس که در مقابل اماننامۀ دشمن، وسوسه نشد.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۶.۰۲
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/7048
#تبلیغات
#مدیریت_زمان
🔶 زمان میتونه درک انسان رو از زندگی بالا ببره. مثلا اکثر طلاق ها در سال های اول زندگی رخ میده. میتونید در این زمینه تحقیقات داشته باشید.
ا✅ گه خانم و آقا یه مقدار صبر کنند درست میشه. خیلی وقتا بعد از سال ها دل زن و شوهر حتی برای بداخلاقی های همدیگه تنگ میشه!
بابا بی خیال! بذار یه مقدار بگذره درست میشه. زمان رو متوجه میشی چیه؟
💢 صبر نکنی بلاهای بیشتری سرت میاد ها!!!
صبر چیه؟ یعنی اجازه بدی زمان بگذره!
🔹 زمان بچگیتون یادتونه؟ معمولا بچه ها فکر میکنند که پیرمردها همینجوری همیشه پیرمرد بودن! جوان ها هم کلا جوان میمونند!😊
🔸 نه عزیزم! این پیرمرد ها همگی یه روزی جوان بودند! یه روزی کودک بودند.
این سپیدی موها که میبینی در واقع همون گرد سپیدی زمان هست که نشسته روی سر و صورتشون... گردگیری هم نمیشه کرد دیگه...
همه جوان بودند...بدون استثناء...
⭕️ اگه آدم به این چیزا توجه نکنه واقعا شعور نسبت به زمان رو از دست میده. کسی که خودش رو اینجوری تربیت نکنه واقعا دیگه چی رو میخواد بفهمه؟
- آقا شما دنیا رو خیلی تلخ نشون میدی! 🤨
- خب عزیزم دنیا واقعا تلخه! شما چرا فکر میکنی دنیا شیرینه؟😊 میفرماید الدنیا سجن المومن... دنیا زندان مومن هست...
🔶 دنیا فقط اونجاهایی که آدم با خدا ارتباط قوی برقرار میکنه شیرینه. بقیش واقعا تلخه... خار مغیلان داره میخوره بعد فکر میکنه آب گواراست!
دنیا رو کلا خدا تلخ آفریده. فکر نکن شیرینه!
🌺 ان شالله قیامت که رفتیم میبینیم دیگه زمان تلخ نیست. دیگه حسرت از دست دادن زمان اونجا نیست. توی بهشت زمان یه وضعیت متفاوتی داره. خیلی باحاله 😊
⭕️ ما باید به این باور برسیم که برای موندن در دنیا خلق نشدیم. اصل زندگی ما در #آخرت رقم میخوره. اونجا هست که قراره حالش رو ببریم واقعا. اینجا زمان نمیذاره که کسی آب خوش از گلوش پایین بره!
خیلی به زیبایی های بهشت فکر کنیم تا واقعا عاشقش بشیم...
فرمود وصف العیش نصف العیش... وصف زیبایی های بهشت نصف لذت بهش رو به آدم میتونه بده....💕🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ امام زمان(ع) رو دوست داری؟
👈🏻#تصویری
⭕️ ماها چقدر برای امام زمان ارواحنا فداه قدرت اضافه میکنیم؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ کلید فهم برخی رفتار های عجیب خدا!
👈🏻 چرا خدا تنبیه وتشویق فوری انجام نمیدهد؟
استاد پناهیان
1_1259908338.pdf
1.14M
🔰 خط حزبالله ۳۱۲ | جهاد رزمندگان بدون اسلحه
🔻 شمارهی سیصد و دوازدهم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «جهاد رزمندگان بدون سلاح» منتشر شد.
👈 گزارش هفته این شماره خط حزبالله، با نگاهی به مجاهدتهای پشت جبهه در دوران دفاع مقدس که درسهایی برای حل مسائل امروز دارد، به روایت تلاشهای جهادی مردان و زنانی پرداخته است که در سالهای جنگ تحمیلی با اقداماتی همچون تعمیر خودروهای رزمندگان، تهیه آذوقه و یا کار در رختشورخانه و نظافت لباس رزمندگان به ایفای نقش پرداختند.
👈 سخن هفته خط حزبالله با عنوان «احیای اسلام تمدنساز» نگاهی به ابعاد مساله ادای حق جامعیت اسلام بهمناسبت بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام، داشته است و به وظیفه علما، نویسندگان، اساتید دانشگاه و مسئولین کشور در تبیین این مساله مهم اشاره کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم، سید محمد حسین میردوستی تقدیم میشود.
🔍 بخوانید
#مدیریت_زمان
✅ زمان مهم ترین دارایی ماست.
امیرالمومنین علی علیه السلام در نامه 31 نهج البلاغه خطاب به فرزند عزیزشون امام حسن علیه السلام در نکته ای به این مضمون میفرماید من در سن و سالی رسیدم که دیگه باید به فکر خودم باشم. اینکه برای تو هم وقت گذاشتم و نامه نوشتم برای این بود که خیلی دوستت دارم پسرم...💕🌺
❇️ این خیلی مهمه که انسان مومن فکر و ذکرش رشد #خودش باشه. گاهی وقت ها میشه که میبینیم افراد مذهبی اصلا برای خودسازی خودشون وقت نمیذارن بعد تمام وقتشون شده پیگیری گناهان دیگران! هی میخوان دیگران رو هدایت کنند!
🔸 🔹 آقا شما اول از همه باید به فکر نجات خودت باشی... به فکر نجات خودت از آتش جهنم... حواست به خودت هست؟
زمانت رو داری برای کی میذاری؟
✅ آقا امیرالمومنین علی علیه السلام با اون عظمت و بزرگی و اون همه عبادت بی نظیر در تاریخ میفرماید من دیگه باید به خودم برسم... باید برای خودم "زمان" بذارم...
⭕️ اونوقت ماها انقدر فکرمون درگیر دیگران هست که اصلا برای "خودمون" وقت نمیذاریم. این درست نیست.😒
🔹 امر به معروف و نهی از منکر سرجای خودش هست ولی تو فکر و ذکرت در درجه اول باید خودت باشه. خودت! خود خودت! تو باید بری بهشت...
💢 تو حتما باید از جهنم فرار کنی.... 🔥🔥🔥 متوجهی؟ حواست کجاست؟!
تو آخرش باید با صحنه قیامت روبرو بشی... و "حتما" روبرو میشی...
تو آخرش باید بتونی بری #بهشت... اگه نتونی....
🔸 به فکر خودت باش! زمانت رو اول برای خودت بذار. برای رشد خودت... بعد اگه وقت داشتی برای بقیه هم وقت بذار!
❇️ در کتاب شریف خصال صفحه 253 اومده که پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرماید: روز قیامت کسی قدم از قدم بر نمیداره مگر اینکه 4 تا سوال ازش پرسیده میشه.
🔸 اولین سوالی که ازش میشه اینه:
عن عمره فیما افناه... عمرش رو در چه کاری صرف کرده...؟
سوال دوم: و شبابه فیما ابلاه... و از جوانیش که در چه راهی هدر داده...
💢 جالبه که یک بار از عمرش که همون زمان زندگی انسان هست سوال میشه و یک بار هم از "جوانیش" سوال میشه... اون مقطع جوانی چقدر مهمه که یک سوال جداگانه ازش میشه...
🔹 بله ممکنه شما آخر عمرت توبه و جبران کرده باشی ولی جوانیت رو ضایع کرده باشی! فکر نکن خدا حواسش نیست...
🔹چطوره که ما قبل از اینکه روز قیامت بخوان این سوالات رو از ما بپرسن و سورپرایز بشیم خودمون توی دنیا این سوال رو از خودمون بپرسیم؟
ببخشید شما عمرتون رو در چه راهی صرف کردید؟
حتما به خودتون جواب بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏓 پینگ پنگ با خدا
#تصویری
🔻 با کسانی که نمیخواهند حق را بشوند، چطور برخورد کنیم؟
🔻 خودمان را معطّل ناشنوندگانِ حق نکنیم؛ شنوندگان حق در جهان فراوانند
🔻 اولویتدادن به ناشنوندگان، بسیاری از شنوندگان را از شنیدن حرف حق محروم میکند
👈🏼 چرا ما در تبلیغات ضعیف هستیم؟ ج۷
یک مشکل مهم در عرصۀ تبلیغ، این است که بعضیها اصلاً حاضر نیستند حرف حق را بشنوند بلکه اجازۀ شنیدن به دیگران هم نمیدهند. با این افراد باید چهکار کرد؟
باید از بخشی از مخاطبان (ناشنوندگانِ حق) ناامید بشویم؛ این یک «راهبرد» است. «وَ لَوْ عَلِمَ اللَّهُ فيهِمْ خَيْراً لَأَسْمَعَهُمْ» اگر خدا خیری در اینها میدید، اینها را شنوای حق میکرد، اینها اگر هم بشنوند، تبعیّت نخواهند کرد.
پیامبر(ص) بعد از اینکه دید قریش مکه، شنوندۀ حق نیستند بلکه ناشنوندگانِ بسیار مُصرّ و متحجری هستند، از آنها روگردان شد و سراغ مردم مدینه رفت.
💢 گاهی پیامبران و مؤمنین، خیلی حرص میخورند که چرا بعضیها حقیقت را نمیدانند؟ درحالیکه آنها خودشان نمیخواهند بشنوند و الا بارها به گوششان خورده است. لذا خدا به پیامبر میفرماید «ذَرْهُم» آنها را رها کن.
⭕️ ما نباید خودمان را معطل متقاعدکردن کسانی کنیم که حرفمان را نمیپذیرند؛ باید از آنها عبور کنیم. در جهان و در جامعۀ خودمان گوشِ شنوا فراوان هست. اولویتدادن به ناشنوندگان، بسیاری از شنوندگان را از شنیدن حق محروم میکند.
✔️ در همین جامعۀ خودمان، جوانهای بسیاری داریم که شنوای حرف حقّ زیبا هستند. اما خیلی از ما طلبهها، این مخاطبان خوب را-که اکثریت هستند- رها کردهایم و بیشتر به پاسخ شبهات میپردازیم.
✅ اولویت ما در تبلیغ دین نباید «پاسخدادن به شبهه» باشد. رفع شبهه مسئلۀ اولِ جوانها نیست. ذهن مردم و خصوصاً جوانها، شبههناک نیست. رفع شبهه مثل داروی سرطان است، اکثر مردم که سرطان ندارند؛ بلکه نیاز به غذای سالم دارند. باید سراغ نیاز اصلی مردم و جوانها برویم و با معارف دین، به این نیازها پاسخ بدهیم.
1_1262523116.mp3
5.67M
🔊 #پادکست استاد #رائفی_پور
📝 «جنگ با قواعد کفرآلود»
26.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سبک زندگی اسلامی و مقایسه آن با سبک زندگی غربی در بیان امام خامنه ای
🔸اسلام برای تمام شؤون زندگی مردم به صورت کلی یا جزئی حرف برای گفتن دارد، این وظیفه نخبگان است که آن را استنباط و در جامعه فرهنگ سازی کنند
#اصلاح_تغذیه
#سبک_زندگی
#تمدن_نوین_اسلامی
🔻 چرا تبلیغات دشمنان دین، راحتتر اثر میکند؟
🔻 کمک خدا به مؤمنین در مقابل تبلیغات دشمن چیست؟
🔻 کدام قسمت از تبلیغات دین مؤثرتر است؟ قسمت اباعبداللهالحسین(ع)
👈🏻 چرا ما در تبلیغات ضعیف هستم؟ - ج۶
چرا تبلیغات دشمنان دین، مؤثر واقع میشود؟ یکی از دلایلش این است که آنها ابزار بُرندهای به نام «هوای نفس» دارند. تبلیغات آنها روی «هوای نفس» استوار است و هوای نفس هم طرفدار بیشتری دارد.
هوای نفس یعنی دوستداشتنیهای کمارزشی که لذّت زیادی تولید نمیکنند و مانع رسیدن به لذّتهای عمیقتر و پایدار میشوند. آدمهای سطحی، هوای نفس را بیشتر میپذیرند چون لذتش نقد و فوری است؛ هرچند عمیقاً به روح انسان صدمه میزند.
پیامبران یک ضدّ تبلیغ دارند؛ آنها با هوای نفس مخالفت میکنند و انسانها را به لذّت پایدار و عمیقی دعوت میکنند که باید بهخاطرش رنج بکشی تا آن را اکتساب کنی. اما مخالفان پیامبران، مردم را به لذتهای سطحی دعوت میکنند.
خداوند برای جبران این مسئله، چهکار میکند؟ کمکی که خدا در تبلیغات، به پیغمبر میکند این است که ایمان را برای ما محبوب و دوستداشتنی میکند و آن را در دل ما زیبا قرار میدهد «وَ لکِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْکُمُ الْإيمانَ وَ زَيَّنَهُ في قُلُوبِکُمْ»
برای اینکه تبلیغِ پیغمبر مؤثر واقع شود، خدا یک قسمت از دعوت پیغمبر را برای ما محبوب و عزیز قرار میدهد که همان ایمان است و طبق روایت، منظور از آن، محبت امیرالمؤمنین(ع) و فرزندان ایشان است(تفسیر فرات کوفی/ص۴۲۸)
مثلاً میبینی یک کسی گنهکار است ولی امیرالمؤمنین(ع) و امامحسین(ع) را دوست دارد. اینکه ما امامحسین(ع) را دوست داریم خیلی موضوع حسابشده و مهمی است؛ این محبت در ساختار دین جایگاه حساسی دارد.
کدام قسمت از تبلیغات دین مؤثرتر است؟ همین قسمت اباعبداللهالحسین(ع). لذا امام(ره) میفرمود «۱۴۰۰ سال است که با این منبرها و روضهها و با این سینهزنیها ما را حفظ کردهاند...روضه است که این محراب و منبر را حفظ کرده. اگر آن روضه نبود، این منبر هم نبود» (صحیفهامام/ج۸/ص۵۲۶)
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۶.۰۳
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/7058
#تبلیغات