eitaa logo
سید محمدجواد موسوی‌فرد
1هزار دنبال‌کننده
602 عکس
208 ویدیو
7 فایل
طلبه حوزه علمیه قم، روضه خوان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام شاید اینجا برای اندکی عمیق‌تر شدن در اعتقادات و مسائل اجتماعی مناسب باشد ارتباط با بنده: https://eitaa.com/Mousavifard
مشاهده در ایتا
دانلود
🏴 مراسم تشییع پیکر مطهر سیدالشهدای خدمت، خادم الرضا (ع) شهید آیت الله دکتر رئیسی و همراهان ایشان در قم ▪️زمان: سه شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۳، ساعت ۱۶:۳۰ ▪️مکان: از ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) (تقاطع بلوار بسیج) به سمت مسجد مقدس جمکران
ایالات متحده و ناتو هم شهادت را تسلیت گفتند ولی آنها که انسانیت را دین خود می‌دانند یا هنوز در حال تمسخرند یا سکوت پیشه کردند. انسانیت عجب دین مسخره و احمقانه‌ای است!!
هدایت شده از تحلیل نویس
در دوران قحطی جسارت و عزت نفس ، جسورانه و با سری افراشته و سینه ای سپر کرده پا به وزارت خارجه گذاشت تا با حکمت و درایت دیپلماسی را در اختیار میدان قرار دهد و حرف های به گلو مانده ما را به دنیا با منطقی انقلابی و فریادی رسا اعلام نماید. https://eitaa.com/tahlil_nevis
▪️ مبارزه فرهنگی! 🔰 وقتی دائما (دائما یعنی دائما) از مشکلات اقتصادی مردم می‌گوییم به همه احساس فقر و فلاکت دست می‌دهد و به خود حق می‌دهند هر رفتار زشتی را توجیه کنند. 🔰 یکی از آشنایان ما تماس گرفته و گلایه کرده است از اوضاع محل کارشان که شما نمی‌دانید چقدر، بودنِ در جمع کسانی که از شهادت شهدای خدمت خوشحالی می‌کنند سخت است! 🔰 واقعا آدم از انبوه بی اخلاقی و بی وجدانی بعضی‌ها درمانده می‌شود، کلمه‌ها توان ابراز تاسف از وجود چنین اشخاصی را ندارند. 🔺کمترین آدم‌ها می‌دانند حتی اگر از مرگ کسی ناراحت نیستی نباید ابراز خوشحالی کنی!🔻 🔰 اینها از عوارض دنیاگرایی شدید، بی منطق و احساس زده‌ای است که برای بعضی از مردم ما ایجاد شده است. دنیاپرستی بعضی از ایشان از ماده‌گراها و بی خداها نیز پیشی گرفته و حالت نفرت انگیزی پیدا کرده است. 🔰 توصیه من همان مساله کلونی مقاومت برای افزایش روحیه و ایجاد توان "مبارزه فرهنگی" است که پیشتر مقداری درباره‌اش توضیح داده شد. 👈 فعلا وظیفه ما "مبارزه فرهنگی" است و این سخت‌ترین و پیچیده‌ترین شکل مبارزه است.
اربعین عجب شکل و رسمی به تجمعات ما داده انگار آمده‌ایم کربلا حسین هویت ماست یا اباعبدالله الحسین
بشکند لنز دوربینی که جمعیت عجیب را نشان ندهد
دروغ چرا؟ می‌ترسیدم جمعیت اون قدر نباشه و آبروریزی بشه😐 ولی این قدر زیادند ماشاء الله که دلم میخواد ادب رو بذارم کنار و فحش رو بکشم به اونایی که دینشون انسانیته((:
ولی قشنگ معلومه جمعیت رو از کشورای همسایه آوردن و الا قم که این قدر جمعیت نداشت(:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 یکی از بهترین فیلم‌ها از حماسه تاریخی و بی‌مانند مردم ❗️ چنین جمعیتی جز در تشییع من تا کنون سراغ ندارم! @HozeTwit
اگر فقط پرزیدنت بود هیچ وقت چنین جمعیتی برای او نه ناراحت می‌شدند و نه می‌آمدند، رئیسی مردم داری کرد، امیدوارم بعدی‌ها این را بفهمند و برای نفوذ در قلب مردم متوسل به مکر رسانه نشوند رئیسی ولایت مداری کرد، مثل شهیدان زیست، و مثل شهدا پر کشید. رسانه‌ها علیه او بودند، کرور کرور، پشت در پشت، چنان جوی بود که کسی جرات شکستن مارپیچ سکوت را نداشت، جز چند تا محدود و معدود از خودی‌ها، دفاع از او بی کلاسی بود و فحش دادن به او کلاس کار! ولی دست خدا بالاتر از همه دست‌هاست، و اراده او فوق اراده‌ها، و خون شهید مافوق رسانه‌های شیطان!
وقتی امیر کویت چند سال پیش از دنیا رفت جمعی از اهالی کویت در فقدان ایشان مویه و عزاداری می‌کردند. یکی از بستگان ما گفت: به نظر شما اگر یک مسئول ایرانی هم از دنیا برود برای او طلب رحمت و مغفرت و عزاداری می‌کنند؟!! با خودم گفتم ای دل غافل! چرا این بنده خدا چنین فکر می‌کند؟! ولی صواب را در این دیدم که پاسخ ندهم و بگذارم جواب را خودش ببیند. امیدوارم این روزها سرش در اینترنشنال و بی بی سی نباشد! اکنون من سوال می‌کنم: کجای دنیا برای پرزیدنت‌شان چنین تشییعی می‌کنند؟
▪️ "لِوْياتان- گرگ" یا "امام-امت" 🔰 توماس هابز فیلسوف سیاست انگلیسی است و به نظر می‌رسد نظریه سیاسی او بیش از ماکیاولی مورد پذیرش در مبنای لیبرال دموکراسی است. 🔰 او می‌گوید انسان‌ها طبیعتی بسان گرگ دارند و برای رام کردن این گرگ‌ها هیولایی لازم است تا گرگ‌ها از او حساب ببرند. 👈آن هیولا دولت است و او نام این هیولا را "لِوْیاتان" می‌گذارد. این نام را از کتاب مقدس برداشته و اسم هیولای عظیم الجثه دریایی است که مثل و مانندی در عظمت ندارد. 🔰 از نظر هابز گرگ‌ها نیز باید دست و پای لویاتان را دربند کنند تا بیش از اندازه قوی نشود ولی وجود او را باید غنیمت بشمرند چون می‌توانند به وسیله او توحش سایر گرگ‌ها را کنترل کنند. 🔰 این رابطه از نظر فیلسوفان غربی کاملا واقع‌گرایانه است و نگاه امام و امت از نظر آنها دراماتیک و آرزومدارانه و متعلق به افسانه‌ها و خیالات است. 🔰 واضح است که هم دولت می‌تواند لویاتان باشد و هم مردم می‌شود گرگ یکدیگر شوند. 🔰 اما نباید تنها چهره واقعیت را دیدنِ چهره پلید انسان‌ها و تشریح روابط سیاسی بر اساسِ آن روی سگ‌شان دانست. 🔰 انسان‌ها معمولا تابع شرایط‌اند و اگر دولت را لویاتان ببینند گرگ خواهند شد و تمام روابط را نیز چنین تعریف خواهند کرد. 🔰 ولی اگر ببینند حاکم و رئیس‌شان از خوف آن که مبادا در حجاز یا یمن کسی گرسنه بخوابد خودش نان جوین خشک را تحمل می‌کند مردم هم همین تعامل را خواهند داشت. 🔰 اگر حاکم جامعه به آنها بفرماید: من می‌دانم چه چیزی شما را اصلاح می‌کند (یعنی میتوانم لویاتان شما باشم) ولی هرگز صلاح شما را به قیمت فاسد شدن خودم طلب نمی ‌کنم، تا ابد مرید او می‌شوند و اصلا به واسطه مرام او از گرگ خویی توبه می‌کنند. 🔰 امام رضا علیه السلام که فرموده است امام برادر مهربان و پدر دلسوز است یعنی من تصمیم نگرفتم لویاتان شما باشم. 🔰 توانست نسیمی از رابطه امام و امت را و نه لویاتان-گرگ را ارائه کند. آن قدر در کوه و کمر و جاده و اتوبان و این شهر و آن کشور برای گشایش وضعیت اقتصادی مردم دوید تا شهادت را به جان خرید. او تلاش می‌کرد و این طرف ناسزاها و فحاشی‌ها بود که نصیب او می‌شد ولی او نخواست رابطه دیگری را ایجاد کند. 🔰از تو ممنونم که ثابت کردی می‌شود ارتباط دولت - مردم اخلاقی و متعالی باشد نه جنگلی و حیوانی. و مردم هم این گونه از تو قدردانی کردند.
▪️ لاف عشق او مزن در هر نفس! 🔰 استاد فلسفه اخلاق با استاد اخلاق زمین تا آسمان تفاوت دارد. خودشان می‌گویند فلسفه اخلاق برای این به وجود آمد که می‌خواستند محدودیت‌های اخلاقی دیگر محدودیت نباشند. 🔰 به زبان ساده: می‌خواستند دروغ و دزدی و جنایت کنند، دیدند از نظر اخلاقی بد است یک علم درست کردند که اصلا مگر اینها همیشه بد هستند؟ اصلا چه کسی گفته اینها بد هستند؟ اصلا بد چیست؟ خوب چیست؟ 🔰 خلاصه این که اگر فیلم این مثلا استاد فلسفه اخلاق و لجن‌پراکنی علیه را دیدید تعجب نکنید! اینها نوعا با یک بغل تکبر روی صندلی می‌نشینند و خلائق را مشتی نفهم و نادان می‌شمرند و هر کس غیر از خودشان را آدم حساب نمی‌کنند. با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی تا بی خبر بمیرد در رنج خود پرستی! عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید ناخوانده نقش مقصود در کارگاه هستی!
زیر باران ماند یک شب پیکر شما باز هم شکر خدا زیر سم اسبان نرفت😭😭 یا اباعبدالله الحسین علیک منّا السلام
معیار رئیس جمهور ساده‌زیست، مردم‌دار، انقلابی، اخلاقی و ولایتمدار ارتقاء پیدا کرده است. خداوند با سید ابراهیم انتظارات ما را بالا برد. رجائی هم به رئیسی اقتدا می‌کند.
▪️ منِ قهرکرده یا منِ پرستار؟! ۱) فرض کنید-خدای ناکرده- به خاطر موضوعی بین شما و مادرتان کدورتی پیش آمده و قهر کردید و این قهر هم طولانی شده، باز هم -خدای ناکرده- فرض کنید با خبر شدید ایشان دچار بیماری صعب العلاجی شده و باز هم -دور از جان- یک ماه بیشتر در این دنیا نیست. 🔰 اغلب ما ایرانی‌ها این گونه مواقع کینه‌ها را به سادگی فراموش می‌کنیم و این یک ماه را با پشیمانی و گریه به پرستاری می‌پردازیم. ۲) سوال؟ "منِ" واقعی شما کدام است؟ آن قهر کرده؟ یا آن پرستار؟ واضح است که "من واقعی" همان است که با کنار رفتن پرده غفلت و رنگ باختن امور بی ارزش دنیا خود را نشان می‌دهد. 👈 من واقعی منِ پرستار است هر چند زمان کوتاه‌تری نسبت به من قهر کرده داشته باشد. ۳) ممکن است بخش زیادی از مردم ایران از دست حاکمان خود ناراحت باشند و یا حتی قهر کرده باشند اما این "منِ واقعی" آنها نیست و این را در هنگامه هجران و فقدان می‌توان دریافت. 🔰 البته منکر آن‌ بخش همیشه معاند و لجوج که در بی اخلاقی از صدام یزید‌ کافر هم بی‌وجودترند نیستم اما عامه مردم ایران چنین نیستند حتی اگر ما سلیقه و رفتارشان را نپسندیم. 👈 این هم البته یک ایراد است که گاهی پرده غفلت چنان ضخیم می‌شود که توجه به "منِ واقعی" مرهون پرداخت یک هزینه سنگین است. و نکته آخر: دشمن تلاش می‌کند "منِ واقعی" را وارونه نشان دهد.
یعنی حتما بایست من هم تو کوه و کمر شهید بشم تا قدرمو بدونین؟!😁😄 همین جوری بدونین دیگه!😁
از صبح به این فکر می‌کنم که چرا جمعیت‌های عظیم شهرهای پنج گانه روشنفکران را به تحلیل‌های اجتماعی وا نداشته ولی تجمعات اندک اغتشاشات هر لحظه آنها را به انواع و اقسام تحلیل و تبیین و مقاله و سخنرانی و کتاب و میزگرد و مناظره و مباحثه و ... وا می‌داشت. اصلا قصد من طعن نیست، چرا وجود چنین تجمعی برای آنها "مساله" نمی‌شود که درباره‌اش، این نوع کارهای متراکم را انجام دهند؟ مگر خود ایشان نمی‌گفتند مقبولیت از بین رفته؟ مگر صدا و سیما از نظرشان بیننده دارد که بتواند تشویق کند؟ مگر از نظر آنها منفور جمهور نبود؟ مگر نمی‌گفتند او رئیسِ "جمهور" نیست؟ حداقل یک تبیین و تحلیل ارائه کنید که داده‌های ناسازگار فوق را همساز کنید و بعد به نقادی برسیم! از صبح فکر می‌کنم چرا این تجمعات برای‌شان "مساله" درست نمی‌کند؟ هنوز به نتیجه نرسیدم...
از صبح در کانال‌های حوزوی چهره‌های شاخص حوزوی رو دارن به عنوان گزینه‌های ریاست جمهوری مطرح می‌کنن که ازشون دعوت بشه در انتخابات شرکت کنند.. لطفا از بنده درخواست نکنید😄 می‌خوام درسم رو ادامه بدم😁😁
(ویژه طلاب و دانشجویان) 📚 هر وقت برای زمان مطالعه چند موضوع یا چند کتاب رو لازم است که مطالعه کنید اول بروید سراغ آن کتابی که -احیانا- ذهن‌تان را مشغول کرده است. 📖 مثلا قرار است امشب هم یک متن درسی را مطالعه کنید و هم برای یک سخنرانی خود را آماده می‌‌کنید. 📖 ابتدا سراغ مطالعه برای سخنرانی بروید چون قاعدتا ذهن را بیشتر مشغول کرده است. حتی اگر مطالعه سخنرانی سبک‌تر و ساده‌تر باشد. 📖 این گونه با ذهن آسوده‌تری هر دو مطالعه‌ را انجام خواهید داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰زندگی آونگی است بین میل و ملال! آونگ ساعت‌های قدیمی را دیده‌اید؟ به منتهی الیه نیم دایره که میرسد میل پیدا می‌کند برگردد با سرعت و شوق بر می‌گردد ولی وقتی به منتهی الیه این سو می‌رسد گویی ملال حاصل می‌شود و شوق سوی دیگر در سرش می‌افتد. زندگی ما بیچاره‌ها آونگی است بین میل و ملال! میل پولدار شدن و بی‌نظیر شدن و برند پوشیدن و سر زبان‌ها افتادن، هیجان ‌و شوقی وصف ناپذیر ایجاد می‌کند اما وقتی بدان می‌رسیم احساس ملالت و رنجیده‌گی و پوچی دست می‌دهد. کیست ما را از این دور باطل نجات دهد جز عشق اربعین حسین علیه السلام؟!
داشتم متن معنای زندگی رو می‌نوشتم‌ گفتم بد نیست اون بخش‌هایی که از متن رو که به خاطر رعایت اختصار حذف کردم رو جداگانه بیاورم
در ایام امتحان، کتاب سبک و جذابی را برای "استراحت" میان ساعت‌های متمادیِ مطالعه انتخاب کنید. هرگز نباید هنگام استراحت، مغز را به کارهایی مثل فیلم دیدن یا شنیدن مداحی واداشت. خود اینها ذهن را خسته‌تر می‌کند و مشغولیت‌های ناخودآگاه ایجاد می‌کند. کار درست این است که بعد از هر ۵۰ دقیقه مطالعه، ۱۰ دقیقه مطالعه سبک انجام دهید. مثلا کتب تاریخی یا کتاب‌های رمان برای مطالعه سبک مناسب‌اند. پیشنهاد من: آب هرگز نمی‌میرد پایی که جا ماند سلام بر ابراهیم مردی در تبعید ابدی نا (شرح حال شهید صدر) من او (رضا امیرخانی)