5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وقتی از ایران قوی و انتقام سخت صحبت میکنیم دقیقا یعنی همین
♦️دشمن اقرار میکند ۷۰ بار به آمریکا حمله کرده ایم و آمریکا جرات پاسخگویی نداشته است
🆔 @Myidea
🔵 بعضا فشار زندگی چنان دمار از روزگار انسان در می آورد که تمام حوصله و فکر و ذهن را ربوده و قلم او را شکسته، قوای تجزیه و تحلیل و عقلانیت و درایت و اندیشه را از او ربوده و به کنج خانه می اندازد مچاله شده او تماشا کردنی و قابل عرضه به مسئولین نا لایق می شود تا بلکه تدبیر کرده و از خواب ناز بیدار گردند.
بسیاری از دردها را نمی توان گفت ، نمی توان نوشت بلکه باید به خدا گفت. رنجنامه های زیادی باید نوشت. گاهی باید عزت را فروخت و پیش مرد و نامرد له و لورده شد. گاهی شرمنده زن و بچه شد که این درد معنای پدر بودن را به محاق برده و خواب شب را از وی ربوده و غصه های طول و دراز را تلنبارش می کند.
دولت ها و قدرت های یکی پس از دیگری آمده و با تمام خوشی و غرور و تبختر و نا آگاهی از حال دردمندان می روند. شما مطالعه کننده محترم این بار اضطراب قلم و لرزش در سخن و احیانا نامفهومی و نارسایی و عدم فصاحت و بلاغت را عفو بفرمایید. امید است که دولت پزشکیان کاری بکند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 دشمن شناسی و راههای مبارزه با آن
دشمن شناسی ضمن اینکه سبب اقتدار و عزت تک تک افراد و مآلا عموم جامعه شده ، جلوی تحرکات ابلیسانه و راههای نفوذ او را در هر شکل ممکن مسدود و به اصطلاح او را قورباغه پز و گرفتار مرگ تدریجی خواهد کرد. دشمن شناسی در سطح کلان می تواند منجر به تضعیف پاگیر او شده و خسارات جبران ناپذیر را به خودشان برگرداند. دشمن شناسی توصیه تمام انبیای الهی و کتب آسمانی و قرآن کریم است. دستور به داشتن تبری و اظهار برائت از دشمن ناظر به همین بحث است. بنابر این جا دارد به راههای مبارزه با دشمنان به جهت حفظ هوشیاری و تمامیت ارضی و تقویت عرق ملی توجه عمیق نماییم که عبارتند از :
1. نظارت و رصد دقیق بر حرکات دشمن در فضای مجازی و حقیقی ، مخصوصا مراقب جنگ روانی و ایجاد ارعاب و دلهره زایی او باشیم.
2. افزایش هوشیاری و آمادگی نظامی در همه حال ، پاسداران و درجه داران ما هر روز به آگاهی نظامی خود بیفزایند.
3. استفاده از ابزارهای نظامی و تجهیزات پیشرفته نظیر موشکهای متعدد جهت بازدارندگی و ایجاد لرزه بر تن دشمن.
4. ایجاد تجهیزات دفاعی و ساماندهی نیروهای نظامی با راهکارهای مخصوص و متناسب با برنامه های نرم افزاری و سخت افزاری دشمن.
5. برنامهریزی و اجرای عملیات نظامی به صورت هدفمند و موثر جهت ضربه زدن بر پیکره او .
6. افزایش آگاهی و بصیرت در مورد اهداف و انگیزه های دشمن با استفاده از نخبگان و تحلیلگران زبده و کار کشته.
7. آموزش و آمادگی نظامی مناسب با توان دشمن که هر لحظه امکان خطر او را دفع و رصد کند.
8. استفاده از تاکتیکهای نظامی و رزمی مناسب جهت ایجاد رعب و وحشت در دل او.
9. استفاده از فناوری و تجهیزات نظامی پیشرفته و به روز و کار آمد که سبب تأمین امنیت و حفظ تمامیت ارضی شود.
10. ایجاد هماهنگی و همکاری بین نیروهای مختلف نظامی و حفظ اتحاد و همدلی و ولایت پذیری در آنها.
11. پیشگیری از نفوذ دشمن از طریق تقویت امنیت و حفاظت از مرزهای عقیدتی و جغرافیایی با به کارگیری اربابان فکر و سرداران آگاه.
12. تقویت نیروهای نظامی و انجام تمرینات نظامی منظم و هدفمند در قالب رزمایش های گوناگون.
13. استفاده از اطلاعات و استخراج اطلاعات از دشمن برای شناسایی نقاط ضعف و ریزش او با بکار گیری نیروهای نیابتی.
14. ایجاد اتحاد و همبستگی با کشورهای دیگر برای مقابله با تهدیدات مشترک همانند تشکیل جبهه مقاومت و حفاظت بیشتر از آن.
15_ استفاده بیشتر از ظرفیت های مردمی و ارتقای آگاهی ، بینش ، بصیرت و تجزیه و تحلیل مسائل مختلف جامعه با رصد گیری از اهداف و برنامه های دشمنان.
16_ شناخت منافقین داخلی و مجرمان امنیتی و برخورد قاطع و بدون رو در بایستی با آنها.
17_ گسترش نشست های سیاسی و بصیرت افزایی با استفاده از ظرفیت های موجود و ارتقای آنها با بکار گیری دانشمندان و تحلیلگران ماهر ( مبادا به اینکه در هر مرکز آموزشی هر روزه یک نشست سیاسی نباشد )
18_ حفظ ارتباط روحی و معنوی با خدای متعال و توسل به اولیای الهی و استفاده از سپر آیات قرآن و دعاهای معصومین علیهم السلام نظیر جوشن صغیر و کبیر.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 تضاد لیبرالیسم با قرآن کریم
لیبرالیسم و قرآن کریم در بسیاری از حوزه ها تفاوت ماهیتی با یکدیگر دارند. اصول لیبرالیسم بر محور حفظ حقوق فردی ، آزادی شخصی ، تفکر انتقادی به هر شکل ممکن و تفوق حقوق شخصی بر حقوق جمعی تمرکز داشته و نسبت به تحقق آنها پافشاری می کند. در مقابل ، اصول قرآن کریم و نقشه های راه این کتاب سترگ الهی بر اصول دین ، اصول اخلاق ، اصول اجتماعی زیستن تاکید دارد. مثلا قرآن کریم بر حضور در اجتماع ، عدالت ورزی ، اخلاق مداری و تقوا محوری تاکید دارد که تماما با اصول لیبرالیسم متناقض می باشند.
در ادامه به برخی از نقاط تضاد بین اصول لیبرالیسم و اصول قرآن کریم اشاره کرده و اندکی به شرح و بسط آنها پرداخته می شود که عبارتند از :
1. نگاه به حقوق فردی : لیبرالیسم بر حقوق فردی و آزادی افراد تأکید کرده و معتقد است که همگان به هر نحو ممکن می توانند در جامعه زندگی کرده و به آمال و آرزوهای خویش دست یابند. این در حالی است که قرآن کریم ضمن اینکه حدود و ثغوری را برای حقوق فردی و تکالیف تک تک افراد تعریف می نماید بر اعتقاد به تأثیر انسجام جمعی و ارزشهای اسلامی و تعاون و همکاری در جامعه تأکید می ورزد مثلا می فرماید :
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَكُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ.
ﺍﻱ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻳﺪ ! ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﭘﺮﻭﺍ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺻﺎﺩﻗﺎﻥ ﺑﺎﺷﻴﺪ. آیه (١١٩) سوره توبه
2. سیاستهای اجتماعی : لیبرالیسم به عنوان یک دیدگاه سکولار، از دولت دوری میجوید در حالی که اصول قرآنی بر اهمیت نقش دولت در اجتماع تأکید داشته و نمونه های قرآنی حکمرانانی همچون سلیمان نبی و داود نبی علیهما السلام را ارائه می نماید. قرآن کریم ضمن تعریف حوزه سیاست اجتماعی ، دولت حاکمه را مکلف به ارائه خدمات به جامعه و رسیدگی به امور آنها نیز می نماید مثلا در جایی می فرماید :
الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ.
ﻫﻤﺎﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺍﮔﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﻗﺪﺭﺕ ﻭ ﺗﻤﻜّﻦ ﺩﻫﻴﻢ ، ﻧﻤﺎﺯ ﺭﺍ ﺑﺮﭘﺎ ﻣﻰ ﺩﺍﺭﻧﺪ ، ﻭ ﺯﻛﺎﺕ ﻣﻰ ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪ ، ﻭ ﻣﺮﺩم ﺭﺍ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﭘﺴﻨﺪﻳﺪﻩ ﻭﺍ ﻣﻰ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺯﻣﻰ ﺩﺍﺭﻧﺪ ; ﻭ ﻋﺎﻗﺒﺖ ﻫﻤﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﺧﺪﺍﺳﺖ. آیه (٤١) سوره حج
3. حقوق زنان : لیبرالیسم بر تحقق تساوی زنان و مردان ( مساوات نه عدالت ) تأکید دارد که با برخی از اصول اسلامی و قرآنی دارای تضاد است چرا که اسلام حقوق و تکالیف افراد اعم از زن و مرد را با توجه به نوع خلقت و فیزیولوژی خاصی که دارند تعریف نموده و تکلیف مشقت باری را هرگز بر دوش آنها نمی گذارد مثلا جهاد در جبهه جنگ را از گردن زنان برداشته و آنها را در حوزه های متناسب با جسم و روحشان هدایت و راهنمایی می کند زیرا در هیچ جای قرآن واژه المجاهدات که مختص زنان است را نداریم بلکه حسن تبعل یعنی خوب شوهر داری و حفظ آرامش و کانون گرم خانه را به جهت تربیت فرزندان توصیه می نماید.
4. رابطه دیانت با سیاست : گرایش لیبرالیسم به جدایی دین از سیاست است ، در حالی که اسلام بر تعامل فعال میان دین و سیاست تأکید داشته و معتقد است به جهت وصول به عدالت جهانی و مبارزه با ظلم و ستم باید تحت لوای پرچم دین و اطاعت از رهنمودها و حاکمیت الهی قرار گرفت مثلا می فرماید :
هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ.
ﺍﻭﺳﺖ ﻛﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ، ﺗﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﺩﻳﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭﺯ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ. آیه (٣٣) سوره توبه.
✅ حاصل ترویج تفکر لیبرالیسم در جهان ، بی اعتنایی دول مختلفه به خواسته های مردمی در راهپیمایی های اخیر علیه رژیم غاصب صهیونیستی بوده که همین ماههای اخیر فقط قریب به 40 هزار نفر را در غزه به خاک و خون کشیده است. اما حاصل ترویج تفکر قرآنی ، ضمن افزوده شدن تعداد مسلمانان در جهان ، تشکیل جبهه بزرگ مقاومت بین مسلمانان علیه ستمگران و غارتگران جهانی در منطقه غرب آسیا با محوریت ایران اسلامی شده است.
عدم تمایل به خونخواهی میهمان عزیزمان #شهیدهنیه در #اردوگاه شورای راهبری نیز ریشه درهمین رویکرد لیبرالیسمی این شورا دارد.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 نگاه انقلاب اسلامی به جهان : عدالت، استقلال و حمایت از مظلومان
نگاه ما به دنیا در تراز #انقلاب_اسلامی مبتنی بر اصولی همچون عدالت ورزی ، حفظ #استقلال، اخلاق مداری ، توسعه علمی و فناوری ، حفظ وحدت و حمایت از مستضعفان جهان همچون مظلومین غزه و...است.
این اصول نه تنها به تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی کمک میکند، بلکه به ایجاد جامعهای عادلانه، مستقل نیز منجر میشود.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 علل #بی_بصیرتی در جامعه اسلامی:
1 _ جهل و کمبود آگاهی
2 _ پیروی کورکورانه از دیگران
3 _ تأثیرات منفی رسانهها و تبلیغات
4 _ دنیاپرستی و تعلقات مادی
5 _ تعصبات قومی و قبیلهای
6 _ غفلت از تربیت و تزکیه نفس
7 _ دشمنیها و کینههای شخصی
طلحه، زبیر ، عایشه و مردم بصره و کوفه بدلیل بوجود آوردن جنگ جمل و تبعات سنگین آن با ایجاد کشته های 10 تا 20 هزار نفری از طرفین ،
از بی بصیرتان تاریخ اند.
✅ همیشه باید از تاریخ عبرت گرفت. درس آگاهی و اطلاع از جوانب یک مسئله را گرفت. اگر ولایت پذیر باشیم و آگاهی های لازم و کافی را کسب کنیم ، تمام فتنه ها را رفع و دفع خواهیم کرد و اجازه هیچ گونه تعدی ، به دشمنان را نخواهیم داد.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 سیاسی ترین سوره قرآن
سوره مُدَّثِّر ، بهعنوان سیاسی ترین سورههای قرآن کریم است. این سوره در مقام دعوت به فعالیتهای سیاسی و اجتماعی و ایفای نقش برای تحقق عدالت و نشر پیام الهی تأکید جدی دارد. در این سوره ، به دعوت پیامبر گرامی اسلام ( ص ) به جهاد و مبارزه برای برپایی عدالت و نیکی در جامعه انسانی با عبارتی همچون《 قُمْ فَأَنْذِرْ . برخیز! مردم را هشدار بده 》 اشاره خاصی شده است.
این سوره تأکید زیادی بر مسئولیت پیامبر ( ص ) در مبارزه با فساد و بدیهای اجتماعی و جریان های سیاسی دارد و به ویژه در آیات ابتدایی آن به دعوت پیامبر برای قیام علیه ظلم و فساد پرداخته شده است. بهعلاوه، مفاهیم و دستوراتی که در این سوره مطرح میشود ، بهطور غیرمستقیم به ابعاد سیاسی جامعه و رهبری آن مرتبط است که می تواند منبع عالی برای تحلیلگران سیاسی در تراز انقلاب اسلامی برای پاسخ گویی به شبهات موجود و تنویر اذهان عمومی بوده باشد.
ضمنا در قرآن کریم مفاهیم سیاسی و اجتماعی و نحوه مواجهه با آنها و انتخاب مواضع استراتژی درست ، بهطور پراکنده در سورههای مختلف دیگر نیز همچون سورههای بقره، آل عمران و مائده یافت می شوند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 نامه قدر دانی به استاد عزیزم
استاد گرامی حضرت آیت الله سید حسن سعیدی دامت برکاته
با سلام و احترام
بدین وسیله مراتب تشکر و قدردانی صمیمانهام را از شما، استاد فرهیخته و گرانقدر، ابراز میدارم.
از زمانی که افتخار حضور در کلاس شما را داشتم، نه تنها در حوزهی علمی بلکه در ابعاد مختلف زندگی درسهای ارزشمندی از شما آموختهام. شیوهی تدریس عمیق و پر بارتان، همراه با صبر و شکیبایی در پاسخگویی به پرسشهای من و دیگر طالبان علم ، تأثیری ماندگار در مسیر علمی و حرفهای من گذاشته است.
شما با دانش وسیع، دلسوزی و حمایتهای بی دریغتان همواره راهنماییهای لازم را به ما ارائه دادهاید و این تلاشها برایم بسیار ارزشمند است. بیشک، موفقیتهای امروز و فردای من، به لطف زحمات و هدایتهای شما میسر خواهد بود.
از اینکه همواره با سعه صدر، روحیهی تحقیق و پژوهش را در من تقویت کرده و به من اعتماد به نفس برای پیگیری اهدافم بخشیدید، عمیقاً سپاسگزارم.
در پایان، از خداوند متعال برای شما سلامتی، طول عمر و موفقیت روز افزون مسئلت دارم و امیدوارم همچنان در مسیر تربیت و آموزش نسلهای آینده، همواره سربلند و موفق باشید.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 جهت تقویت بنیان خانواده و ممانعت از متلاشی شدن آن و به امید ارتقای کیفیت زندگی بهتر به موارد ذیل باید تن داد : 👇👇
1_ تقویت ارتباطات و گفتگوهای خوب خانوادگی مثلا جلسات خانوادگی منظم به صورت هفتگی یا ماهانه اختصاص داده شود تا اعضای خانواده درباره مسائل مهم ، برنامهها و نگرانیهایشان را بیان کنند.
2_ تربیت صحیح فرزندان با دیدن آموزش های لازم از اساتید برجسته و صاحب سبک.
3_ احترام به نقشها و مسئولیتهای اعضای خانواده یعنی تلاش برای تقسیم عادلانه وظایف و مسئولیتها در منزل ،
4_ توجه اساسی به مدیریت مالی و اقتصادی برنامهریزی مالی مناسب برای پیشگیری از مشکلات مالی و کاهش تنشهای اقتصادی ،
5_ ترویج محبت و عاطفه یعنی ایجاد فضایی پر از محبت و عاطفه در خانواده با خطاب قرار دادن همدیگر با بهترین واژه ها.
6_ آموزش و فرهنگسازی یعنی ارتقاء سطح آگاهی و دانش خانوادهها درباره مسائل اجتماعی، فرهنگی، و دینی و حتی سیاسی ،
7_ حل مشکلات به روشهای اسلامی یعنی استفاده از آموزههای دینی و مشاورههای اسلامی برای حل مشکلات خانوادگی و تقویت انسجام و همدلی در خانواده ،
8_ ایجاد فعالیتهای مشترک با برگزاری مراسمهای دینی، تفریحات خانوادگی.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea