فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب مهریه اش، زمین قُرُقش
پرده دارش سماء، ملک بندهاش
دامنش، پرورش دهنده حُسن
اِی به قربان پنج فرزندش!
🌸ولادت با سعادت دخت نبی اکرم (ص) حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مبارک باد🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خـلـقـت کـائـنـات شــد، بـهـر وجــود فاطمه(س)
زنـده هـمـه جـهان شد از، یمن ورود فاطمه(س)
پـیـش حـریـم حرمـتش، خیـل ملک کشید صف
از سـر شـوق جـمـلگی، مـحو سجـود فاطمه(س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن مبارک باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلسله کلیپ های
💢 #موریانه_های_نفوذ
قسمت اول
👤 #علیرضا_پورمسعود
#نفوذ
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 جشن میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها با اجرای زیبای جواد مقدم
حتما ببینید و نشر دهید
ویژه_ولادت_حضرت_فاطمه_زهرا_سلام.mp3
668.5K
📻 #صوت
🚦ماجرای سیب بهشتی و حوراء الانسیه
🎙 استاد محمدحسین #رجبی_دوانی
ویژه سالروز ولادت #حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
📜 #متن
#ویژه سالروز ولادت #حضرت_فاطمه_زهرا سلاماللهعلیها
استاد دکتر محمدحسین #رجبی_دوانی
🚦ماجرای سیب بهشتی و حوراء الانسیه
📍با عرض تبریک سالروز ولادت خجسته سرور بانوان دوعالم، وجود مقدس حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلاماللهعلیها به ساحت مقدس امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و نائب آن حضرت، رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی و همه شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت، به مناسب ولادت حضرت زهرا علیهاالسلام ماجرای خوردن سیب بهشتی توسط پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و تبدیل آن به نطفهای که از آن حضرت زهرا سلام الله علیها پدید آمده اند را توضیح مختصری میدهم.
📍در منابع اهل تسنن از عایشه نقل شده است که پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود هنگامی که به معراج رفتم داخل بهشت در برابر درختی از درختان بهشتی رسیدم که بهتر از آن را هرگز ندیده بودم و میوهای بهتر از آن نبود، میوهای را از آن درخت چیدم و خوردم و آن میوه به صورت نطفهای در صلب من قرار گرفت و فاطمه علیهاالسلام از آن پدید آمد.
📍در منابع دیگری مانند تاریخ بغداد خطیب بغدادی، به سند خود از عایشه روایت می کند که به پیغمبر عرض کرده است که چرا هر وقت فاطمه علیهاالسلام نزد شما میآید او را چنان میبوسی و زبان در دهانش میگذاری که گویا عسل میخوری. پیغمبر فرمود ای عایشه هنگامی که مرا به معراج بردند، جبرائیل مرا وارد بهشت کرد و سیبی به من داد و من از آن خوردم و همان سیب به صورت نطفهای در صلب من قرار گرفت و چون به زمین آمدم و به خدیجه نزدیک شدم فاطمه از همان نطفه پدید آمد. به همین لحاظ است که او حوراء انسیه است و هرگاه اشتیاق به بهشت پیدا میکنم فاطمه را می بوسم.
📍اما در منابع شیعه این مطلب به این صورت آمده است که پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرموده است هنگامی که به معراج رفتم، جبرائیل دست مرا گرفت و داخل بهشت کرد، رطبی از آن به من داد که آن را تناول نمودم و همان رطب تبدیل به نطفهای در صلب من شد و چون نزد خدیجه آمدم، او فاطمه علیهاالسلام را باردار شد. از این جهت فاطمه حوراء انسیه است و هرگاه اشتیاق به بوی بهشت پیدا میکنم فاطمه را میبویم. این نقل از شیخ صدوق در کتاب های امالی و عیون اخبار الرضا آمده است.
📍اما در حدیثی از امام صادق علیهالسلام که در کتاب تفسیر علی بن ابراهیم قمی است، دارد که پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم فاطمه علیهاالسلام را بسیار میبوسید. عایشه از این کار ناراحت شد و بر پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم اشکال وارد کرد. پیغمبر فرمود ای عایشه! زمانی که من به معراج رفتم جبرائیل مرا در بهشت نزد درختی طوبی برد و از میوه آن به من داد و من آن میوه را تناول نمودم و به صورت نطفهای در پشتم قرار گرفت و چون به زمین بازگشتم و نزد خدیجه رفتم او فاطمه را باردار شد.
🔸من هر زمان فاطمه را میبوسم بوی درخت طوبی را از او استشمام میکنم .
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
👤 دعوت استاد #رائفی_پور از عموم مردم برای شرکت در چالش بوسیدن دست مادر به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها
🔺 بوسیدن دست پدر و مادر باید به یه فرهنگ تبدیل بشه
خجالت نداره، افتخار داره
🌐 bit.ly/2H0vVgV
👥 شما عزیزان میتوانید عکس های خود از لحظه بوسیدن دست مادر گرامیتان را با هشتگ
#دست_بوسم_مادر
در شبکه های اجتماعی (توییتر، اینستاگرام و...) به اشتراک بگذارید.
👤 استاد علی اکبر #رائفی_پور
🔸خود قرآن نور است و یک سوره داریم به نام نور ، در سوره نور یک آیه وجود دارد به نام آیه نور در آنجا می گوید ( اللَّهُ نُورُ السَّمَوَتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکَوهٍ )
در روایات کمشکات یعنی زهرا سلام الله علیها .
🔸خیلی عجیب است برای تمام اهل بیت حتی آقا رسول الله لفظ نور استفاده شده اما برای
حضرت زهرا (س) لفظ چراغ استفاده شده است.
🔸 اصلا زهرا یعنی درخشنده. می گوید در آن چراغ دو مصباح است ( مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ) که در روایت داریم مراد حسنین علیهما سلام هستند.
🔸مصباح آن لامپ فانوسی است که باعث می شود نور خوب پخش شود. می گوید از زهرا دوتا مصباح به وجود می آید. یعنی واسطه خلقت حضرت زهرا (س) بوده ، و این شأن عجیب و غریبی دارد که درک نمی شود و ما اصلا نمی توانیم بفهمیم.
🔅معصوم فرموده :او مثل یک کوهسار است که ما همه چشمه ها از او جاری شده ایم ، می گوید ما حجت خدا بر مردم هستیم و او حجت خدا بر ما است.
💠 ولادت با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها مبارک باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
📝 سوال : زمان حضرت زهرا (س) عرف جامعه فرق داشت، الان همینکه ما دوست پسر نداریم برامون خیلیه ...
آیا عرف جامعه برای ما در آینده میتونه راه فراری باشه ؟؟
👤 پاسخ از استاد #رائفی_پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
📝 استاد #رائفی_پور« پذیرش طرح #شفافیت، شرط رأی دادن به نمایندتون باشه »
🌐 بازتاب گسترده سفر بشار اسد به تهران در رسانههای خارجی و دلخوری رسانه سعودی از این سفر
📝آسوشییتدپرس: رئیسجمهور سوریه در یک سفر نادر، به ایران رفت
📝رویترز: اسد برای اولین بار از زمان آغاز جنگ سوریه به ایران سفر کرد
📝خبرگزاری فرانسه: بشار اسد در تهران با آیتالله خامنهای دیدار کرد
📝پایگاه سعودی العربی: [آیتالله] خامنهای، اسد را قهرمان جهان عرب خواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پشت پردههای يک فضاسازی جديد / چرا رسانههای بیگانه سنگ FATF را به سينه میزنند؟
⁉️مهمترین سوال اینست چه ارتباطی بین برخی مسئولان جمهوری اسلامی با ضدانقلاب و رسانه های بیگانه وجود دارد که اینقدر شباهت گفتمان دارند؟
⭕️ آیا فریب دادن یک ملت برای تحمیل خواسته های بیگانه جرم نیست؟
۱- عراقچی (فروردین ۹۴): با برجام همه تحریم ها رفع میشود نه تعلیق.
۲- عراقچی (دی ۹۶): با برجام همه تحریمها از جمله تحریمهای اصلی بانکی برداشته شد.
۳- عراقچی (بهمن ۹۶): هدف اصلی مذاکرات رفع تحریمها نبود.
۴- عراقچی (امروز ۵ اسفند ۹۷): برای عبور از تحریم باید به FATF بپیوندیم!!!
🔺نتیجه اخلاقی: همان قدر که وعدهها درباره برجام غلط بود، در مورد FATF هم غلط خواهد بود. امید جریان غربزده فقط به #حافظه_تاریخی ضعیف برخی مردم هست...
@Darestani110_6.ogg
2.72M
🎵مـادر رحـمـت بـی انـتهـا
.
🔴 #بسیار_شنیدنی👆
.
🌸ویژه نامه #روز_مادر🌸
🌺هدیه استاد #دارستانی به همه #مادران دنـیـا
⏲زمان۴:٣٧دقیقه
👈 #نشر_دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا اخرالزمان .....
وقتی فرقه های انحرافی در ادیان نفوذ می کنند و مراسم شیطان پرستی را به گونه ای مذهبی جلوه می دهند تا به تخریب مسلمانان بپردازند!
ثابت پاسال و ملکه پهلوی
🔻حبیب ثابت و تاج الملوک
💢حبیب ثابت از زمان رضاخان با دربار ارتباط داشت و در این رفت و آمدها با تاج الملوک نیز ارتباط گرفت. در دوران دولت دکتر محمد مصدق، که خاندان سلطنتی مجبور به ترک کشور شدند، تاج الملوک نیز از کشور خارج شد. در این موقع، حبیب ثابت که اینک با حمایتهای پیدا و پنهان داخلی و خارجی به یکی از قدرتهای اقتصادی بزرگ تبدیل شده و در کشورهای آمریکا و فرانسه نیز دارای خانه و سرمایه بود، در آمریکا به سر میبرد. وی داستان چگونگی ورود ملکه پهلوی به آمریکا در این موقع را چنین تعریف میکند:
📌«یک روز تلفن دفترم زنگ زد و از سوی رئیسشرکت کشتیرانی کنستالیشن بود. تلفنکننده خبر کرد که در یکی از کشتیهای باربری ما، البته کشتی معتبری که کابینهای درجه یک مسافربری هم دارد، علیاحضرت ملکه پهلوی و همراهانش جای دارند و در راه مسافرت از فرانسه و انگلستان، ناشناس به نیویورک میآیند ... و این کشتی در لنگرگاه هوبوکن نیز توقف خواهد کرد ... ساعت ده صبح بود. کشتی به آرامی لنگر انداخته بود ... اجازه ورود گرفتیم ... ملکه کت و دامن در بر و کلاه خاکستری زیبایی بر سر داشت ... در همان لحظه به دفترم تلفن کرده گفتم هرچه زودتر با هتل والدرف آستوریا تماس گرفته اتاقهای کافی برای سکونت ملکه و 8 تن همراهان ایشان تأمین کنید، یک کامیون کوچک هم برای حمل پنجاه تا شصت جامهدان
بفرستید.»
💢حبیب ثابت در نقل این خاطره، به شکستن پای ملکه و بردن وی به بیمارستان و عمل جراحی او اشاره دارد تا جایی که مینویسد:
«سرانجام به بیهوشی تن در داد به شرطی که من سوگند یاد کنم تا پایان عمل در همان اتاق بمانم و دست ایشان را در دست خود نگه دارم.»
به همین دلیل بود که محمدرضا پهلوی در این مدت، دو تلگراف برای حبیب ثابت فرستاد، که در آن نوشته بود:
«از خدمات شما نسبت به مادرم بینهایت ممنون و متشکرم»
💢سوگندی که حبیب ثابت به بهاءالله یاد کرد و در اتاق عمل باقی ماند، کافی بود تا پس از بازگشت وی به ایران، دیگر دستهای ملکه پهلوی از دستان حبیب ثابت خارج نگردد و او را به یکی از قطبهای اصلی اقتصاد کشور تبدیل کند:
«یکی از بازرگانان بازار میگفت در محافل اقتصادی تهران چنین شهرت دارد که در دوره زمامداری آقای علم، امور مربوط به اقتصاد کشور طبق نظر و به نفع حبیب ثابت پاسال تنظیم و اجراء میشود و علت آن هم این است در زمان حکومت مصدق موقعی که ملکه مادر و عدهای از خاندان جلیل سلطنت در اثر فشار حکومت وقت از ایران خارج شده و به آمریکا رفته بودند، در آن کشور مورد بیمهری کارکنان سفارت ایران قرار گرفته ولی حبیب ثابت پاسال که آن موقع در آمریکا دارای زندگی مجللی بوده، اعضاء خانواده سلطنتی را به منزل خود برده و از آنان پذیرایی کامل نموده است و اکنون که کلیه قدرتهای کشور در دربار متمرکز شده، به پاس کمکهای سابق، وزارت اقتصاد به دستور دربار شاهنشاهی به نفع ثابت پاسال قدمهای متعدی برداشته و در موضوع منع ورود روغن ماشین، یک قلم ۲۴ میلیون تومان به جیب ثابت پاسال سود
رسانیده است.»
#نفوذ #بهائیت #ساواک
⭕️موضع گیری های امام باقر (علیه السلام) در برابر فرقه های انحرافی
✍️ بخش اول
🔻فرقه مرجئه
💢این فرقه در پایان نیمه اول قرن اول هجری پدید آمد. آنان بر این باور بودند که مرتکب گناهان کبیره، مخلّد در دوزخ نمی ماند، بلکه کار او را به خدا وامی گذاشتند و به این دلیل آنان را مرجئه می خواندند که آنان نیت را کافی می دانستند و بر این باور بودند که خدا نیز بر آن بسنده می کند و عذابشان نخواهد کرد.
پس از آن که در نبرد صفین، سپاه شام، سپاه امیرالمؤمنین (علیه السلام) را به داوری کتاب خدا و سنت پیغمبر درباره خلافت امام علی (علیه السلام) یا معاویه مجبور کرد و علی (علیه السلام) به ناچار، حکمیت «ابوموسی اشعری» و «عمر بن العاص» را پذیرفت و این دو داور، به خلع علی (علیه السلام) از خلافت رأی دادند، خوارج، امام علی (علیه السلام) و معاویه را مرتکب گناهی بزرگ (حکمیت در دین خدا) دانستند و به دنبال این تهمت، این مسئله پیش آمد که وضعیت مرتکب گناه کبیره چگونه است؟ آیا در آتش جهنم مخلد خواهد بود؟ به دنبال این بحث، سخن از ایمان و حدود آن به میان آمد و این که ایمان چیست و مؤمن کیست؟ این نزاع، بستر سرکشی و فساد را برای حکمرانان مهیا کرد تا هر چه می خواهند بکنند و سرانجام کار را به خدا واگذارند؛ زیرا معصیت و گناه هیچ آسیبی به ایمان نمی رساند.از این رو، حکمرانانِ بنی امیه تلاش زیادی در جهت تقویت پایگاه های اعتقادی مرجئه کردند که از جمله آنان، «حجاج بن یوسف ثقفی» را می توان نام برد.4 این فرقه مرجئه از چهار گروه تشکیل شده که عبارت اند از: «یونسیه»، «عبدیه»، «فسانیه» و «ثوبانیه» که هر یک اعتقادات خاص خود را دارند.این فرقه در دوره امامت امام باقر (علیه السلام) نیز به فعالیت خود ادامه داد. امام با اتخاذ موضعی تند و آشکار با آنان مخالفت کرد و هر جا سخنی از آنان به میان می آمد آنان را لعن و نفرین می کرد و می فرمود: «پروردگارا، پیروان گروه مرجئه را از رحمت خود دور فرما که آنان دشمنان ما در دنیا و آخرت هستند»
🔻 فرقه جبریه و قدریه
💢جبریه بر این باور بودند که انسان از خویش هیچ گونه اختیاری ندارد و مجبور است. در مقابل آن، فرقه قدریه برآن بودند که هر بنده ای به وجود آورنده فعل خود است و خدا، کار او را به خودش وا نهاده و انسان حتی در اسباب کار یا انگیزه آن هم مختار است این فرقه، درست در مقابل جبریه قرار داشت.
این دو مسلک نیز در زمان خلافت امویان و در دوران حکمرانی معاویه به وجود آمدند و نزاع این دو، در تاریخ، پیشینه ای دراز دارد و در دوران حکمرانی «معاویة بن یزید» و «یزید بن ولید» به اوج خود رسید.8 امامیه، مشربی خلاف این دو نظر را پذیرفتند و امامان شیعه این مکتب را برای مردم تبیین کردند.
👤امام باقر(علیه السلام) نیز، در این زمینه بسیار کوشید و با پیروان این دو نظر به شدت برخورد کرد. ایشان در رد نظریه قدریه و جبریه فرمودند:
پروردگار بر آفریدگان خود مهربان تر از آن است که آنان را به گناه وا دارد و سپس بر آن عذابشان نماید (رد دیدگاه جبریه) و او عزیزتر از آن است که اراده انجام کاری را بکند و آن محقق نگردد (رد دیدگاه قدریه). او در پاسخ به این که آیا مشرب سومی هم وجود دارد، می فرمود: آری، گسترده تر از فاصله میان آسمان و زمین [و آن مشرب امر بین الامرین است].
🔻فرقه خوارج
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سلسله کلیپهای تصویری #چهارشنبه_های_سیاسی 14
✳️با رویکرد تحلیل #ریزش_های_انقلاب
🎤استادعبادی از اساتیدمهدویت و پژوهشگر تاریخ معاصروانقلاب
👈جلسه 5: بررسی افکار و عملکرد #سیدمحمد_خاتمی 14
@hoori8232 اولین کانال تحلیل و تطبیق تاریخی دینی مسائل سیاسی روز کشور
💢این گروه نیز پس از داوری بین امام علی (علیه السلام) و معاویه در جنگ صفین پدید آمد. هنگام بازگشت امام علی (علیه السلام) از صفین به کوفه، عده ای از لشگریان بر او شوریدند و حکمیت را بر خلاف اسلام دانستند و شعار «لا حکم الا لله» سر دادند. آنان امام علی (علیه السلام)، معاویه، عثمان و حکمین را کافر شمردند؛ زیرا آنان، مرتکب گناهان کبیره را کافر می دانستند و ریختن خونشان را مباح برمی شمردند. آن ها دشمنان آشتی ناپذیر بنی امیه و زمین داران بزرگ و مخالف وجود املاک خصوصی بودند و با اصل «مخلوق بودن قرآن» به شدت مخالف بودند. از بزرگان آنان می توان «اشعث بن قیس کندی»، «مسعر بن فدکی تمیمی» و «زید بن حصین طائی» و از فرقه های آن می توان «محکمه»، «ازارقه»، «بیهسیه»، «عجارده»، «ثعالبه»، «اباضیه» و «صفریه» را نام برد.
آنان در طول تاریخ، رفتاری نابخردانه با امامان شیعه داشتند. در زمان امامت امام مجتبی (علیه السلام) نیز، امام را به خاطر صلح او با معاویه بسیار سرزنش کردند. در دوران امامت امام باقر(علیه السلام) نیز مناظراتی بین آن ها و امام در گرفت. امام در رد مبانی و باورهای اعتقادی شان، آنان را «خُسران زده ترین آفریدگان خدا» دانسته که «دنیا و آخرت خود را تباه کرده اند»و به اصحاب خود می فرمود:
«به این پیمان گریزان «خوارج» بگویید: چگونه بر جدایی از علی(علیه السلام) گردن نهادید؛ با وجود این که خونتان را پیش تر در راه فرمان برداری از او ارزانی داشتید و در خشنود کردن خدا بر هم پیشی می گرفتید. و اگر به شما گفتند که ما بر حکم الهی گردن نهاده بودیم و شعار «لا حکم الا لله» سر دادند، در پاسخ بگویید: مگر خدا حکمیت را در دین خود نپذیرفته است؟ و مگر آن را به داوری دو نفر [در این آیه] وانگذارده که فرموده: «فَابَعثوا حَکَماً مِن أَهلِهِ وَ حَکماً مِن أهلها إن یُریدا اِصلاحاً یُوَفِّقِ اللهُ بَینَهما»؛ [هر گاه میان زن و شوهر اختلاف افتاد] یک نفر از جانب شوهر و یک نفر از جانب زن [به عنوان] داور برانگیزید تا اگر اصلاح را خواستند، خدا آنان را بر آن موفق سازد.15 آیا رسول خدا (صلی الله علیه وآله) در ماجرای «بنی قریظه»، «سعد بن معاذ» را داور معرفی نکرد تا بر آن چه مورد پذیرش خداست، حکم کند؟ آیا نمی دانید که امیرالمؤمنین (علیه السلام) با این شرط حکمیت را پذیرفت که آن دو حَکَم بر اساس کتاب خدا حُکم کنند و از آن فراتر نروند؟ آیا نگفت که اگر حکم آن ها بر خلاف کتاب خدا باشد نخواهد پذیرفت؟ وقتی داوری به پایان رسید، به علی (علیه السلام) گفتند: کسی را داور خود ساختی که بر ضد تو حکم داد. آیا امیرالمؤمنین (علیه السلام) نفرمود من به داوری کتاب خدا تن دادم، نه داوری یک شخص؟ حال باید گفت، در کجای این حکمیت انحراف از حکم قرآن است؟ و این در حالی است که امام علی (علیه السلام) فرموده بود که حکمی را که خلاف قرآن باشد نخواهد پذیرفت. اتهام آنان به امیرالمؤمنین(علیه السلام) پوچ و بی اساس است
🔺در مناظره ای دیگر، یکی از بزرگان خوارج که به برتری امیرالمؤمنین اقرار داشت، او را به کفر پس از ایمان در فرمانبرداری از خدا و رسولش متهم کرد. امام باقر (علیه السلام) به او فرمود: «آیا آن روز که خدا علی (علیه السلام) را دوست داشت، نمی دانست که او روزی به دست یکی از اهل نهروان (خوارج) کشته می شود؟» مرد خارجی پذیرفت. امام پرسید: «آیا محبت خدا به علی (علیه السلام) از روی فرمان برداری او از دستورهای خدا بود یا از روی گناه و سرکشی او؟» مرد گفت: «پیداست که از روی بندگی و اطاعت علی (علیه السلام) بوده». امام فرمود: [پس حال که علی (علیه السلام) از روی اطاعت و فرمان برداری مورد محبت خدا واقع شده و خدا او را دوست می داشته، واضح است که تمامی اعمالش مورد پسند خدا بوده است] اینک بر خیز و برو!» مرد خارجی که در میدان بحث و مناظره با امام به سادگی شکست خورده بود، زیر لب گفت: «اللّه أعلَم حیث یَجْعَلُ رِسالَتَهُ؛ خدا بهتر می داند که رسالت خود را بر دوش که نهد»
📌ادامه دارد...
#مهدویت #فرق_نوظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ استاد رائفی پور
📝 « پذیرش طرح #شفافیت، شرط رأی دادن به نمایندتون باشه »