#فواید_عطسه
⚛⇦•جلوگیری از بیماری های 👇👇:
🔻جلوگیری از جذام
💠آب مروارید
💠التهابات صورت
💠بسته شدن بینی
🔺 وجلوگیری از رویش مو در چشم
شاید بخاطر این بوده که در قدیم تا عطسه میکردن میگفتن #الحمدالله ...شکر میکردن بعد از عطسه 😊
📚:طب النبی ج۱الامراض،تبریزیان
💠درمانخانه اسلامی💠
#گیاهان_دارویی
ارزن، از بین برنده غلبه رطوبت در بدن است. ارزن طبیعت سرد و خشک دارد و بدن را خشک میکند. بهشدت قابض است و نان آن برای تر مزاجان خوب است. خوردن آن نفخآور است و مصلحش شکر و عسل است.
❤️______💚______❤️
#تقویت_قلب😍
🍃آبِ بِه با عسل، مربّای بِه عسل، مربّایآمله ،دمکرده گُل بومادران باعسل، مغز خام پسته تازه، شکوفه انگور، ميوه زالزالک، مصرف پودر ميوه بالنگ (اُترُج) مخلوط با عسلِطبيعی مقوّیقلب است؛ زيراعسلطبيعی باعثتغذيه و تقويت قلب ميشود.
💛💓💛
📚:حکیم #ضیائی
✅بهترین روش مصرف عسل⇩
🌸عسل را به صورت ناشتا، نیم ساعت قبل از صبحانه در دهان بگذارید، آرام مزهمزه کنید تا با بزاق دهانتان مخلوط شود.
🌸یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم بریزید و جرعه جرعه بنوشید.
❌دقت کنید که عسل را در شیر یا آبی که دمای آن بیشتر از 40 درجه سانتیگراد است نریزید.
🔸آیا عسلی که شکرک میزند عسل طبیعی است؟
یکی از نکتههای جالب و خواندنی مربوط به عسل همین شکرک زدن یا رُس بستن است. خیلی از ما شکرک زدن را در مربا و چیزهای شیرین دیگر دیدهایم و میدانیم که علتش شکر است؛ به خاطر همین نسبت به رس بستن عسل هم حس خوبی نداریم و آن را مربوط به قند یا شکر اضافه شده به عسل میدانیم.
ولی حتما تعجب خواهید کرد اگر بگویم کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل نشانه طبیعی و خام بودن آن است.
تهیه انواع عسل طبیعی 👇
http://eitaa.com/joinchat/3619487757C57ae832a81
🌼🍒: www.340.ir
✅دم کردۀ پونه کوهی و آویشن⇩
✍️مواد لازم:
🔹پونه ۱ قاشق غذا خوری
🔹آویشن ۱ قاشق غذا خوری
🔹عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
🔹 آب جوش ۳ لیوان
✍️ طرز تهیه:
🔷↫پونه و آویشن را بشویید و همرا با آب جوش در قوری چینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان ریخته، عسل را به آن بیفزایید و میل کنید.
👌خواص:
🔷↫ این نوشیدنی برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب بوده و خاصیت ضد عفونی دارد.
•↫ برای سرما خوردگی و درد های قاعدگی بسیار مفید است.
🌼🍒: www.340.ir
✅#سویق_عدس
✍️اگر #عدس خوب و نرم آسیاب بشود و تفت داده بشود، #سویق_عدس میشود.
✅درمان #عطش
🔹سویق عدس انواع تشنگی مانند استسقاء و گرمی مزاج و حتی تشنگی بر اثر دیابت را درمان میکند بنابراین میتواند درمان دیابت باشد. اگر درمان دیابت نباشد حداقل عارضهی تشنگی دیابتی را درمان میکند.
🔸سویق عدس سوداء را زیاد میکند به همین جهت صفراء درمان میشود زیرا اگر سوداء بالا برود صفراء درمان میشود.
🔹همهی انواع عدس مانند عدس معمولی و عدس الملک مشمول این روایت هستند.
🔸مقدار مصرف سویق بنابر قانون سویق ناشتا به مقدار دو یا سه قاشق غذاخوری بصورت ناشتا می باشد.
🌼🍒: www.340.ir
✅پوست خوشرنگ ⇩
غذاهایی که پوست را خوش رنگ می کنند:
🌸زوفا
🌸شیر بز
🌸انار شیرین
🌸زیتون سیاه
🌸مربای هلیله
🌸آب خیسانده نخود
🌸جوشانده انیسون
🌸نخودآب با ماهیچه
🌸پیاز پرورده در سرکه
🌸زرده تخم مرغ عسلی
🌸ترب ،تره، پیاز و سیر
🌸ماءاللحم یا عصاره گوشت
🌸قلیه با زردک و پیاز و انگور پخته
🌸انجیر «خون لطیف و رقیق تولید میکند»
🌸فالوده سیب «سیب رنده شده همراه با گلاب و زعفران و کمی عسل
🌸زعفران و میخک «باعث نشر خون به پوست میشوند»
🌸گوشت لطیف پرندگان مثل جوجه خروس و بلدرچین