🚨چه خبره⁉️
📛 قتل عامی بیشتر از جانباختههای کرونا و تصادفات 😱
دلایل ارتکاب به قتل👇
♨️همسرم معتاده❗️
♨️وضع مالیمون بده❗️
♨️فاصلهسنیبچههام کمه❗️
♨️اعصاب و حوصله بچه ندارم❗️
🔊 ما رو در ایتا به دیگران معرفی کنید و شما هم ناجی این انسان های بی پناه و پاک باشید..
👶 eitaa.com/joinchat/1193345163Cc0b20eeb42
❌مشاوره رایگانِ جلوگیری از سقطجنین 👆
❔ پس از سقط، چه اتفاقی برای مادر خواهد افتاد؟
❔در سقط های عمدی و غیر پزشکی، آیا مادر پس از سقط، به شرایطی که به خاطر آن دست به سقط زده، میرسد؟
🔰انواع سقط جنین
🔶انواع سقط جنین به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود: 1- سقط خود به خودی یا غیر عمدی. 2- سقط القایی یا عمدی
🔹سقط خود به خودی به نوعی از سقط گفته میشود که جنین در زیر 20 هفتگی یا وزن کمتر از 500 گرم، بدون دخالت عامل خارجی نظیر دارو، دستگاه و … سقط شود. این نوع از سقط معمولا به دلایلی از جمله اختلالات جنین یا جفت، لانه گزینی و جایگیری نامناسب جنین در رحم و بیماریهای مادر نظیر عفونت رحم اتفاق میافتد.
🔶سقط عمدی یا القایی نیز در دو دسته موارد اتفاق میافتد: اول، مواردی که احتمال ناهنجاری در جنین داده میشود یا ادامه بارداری، برای مادر، خطر آفرین تشخیص داده شود. دوم در مواردی که خانواده، به صورت برنامه ریزی نشده دارای فرزند شده و گمان کند که نمیتواند شرایط خود را با ورود فرزند جدید، هماهنگ نماید. به این نوع از سقط جنین عمدی، اصطلاحا، سقط جنایی میگویند.
✒با توجه به این مقدمه باید گفت که شرایط مادر پس از سقط جنین، وابستگی زیادی به علت سقط و سن جنین دارد. در کشور ما این مسئله، با دلیل سقط، ارتباط بیشتری دارد، چرا که، سقطهای جنایی (که عمده موارد سقط جنین را به خود اختصاص داده اند) بیشتر به روشهای دارویی و متأسفانه بدون آگاهی لازم و با سو استفاده عاملین به سقط (دکتر، ماما،قرص فروش و …) اتفاق میافتد. به این ترتیب سقط جنین در در زیر 6 هفته و پس از 12 هفته، با عوارض بیشتری همراه است.
🔰عوارض جسمی سقط جنین برای مادر:
1- سقط جنین ناقص: گاهی در سقط، جنین یا جفت، به طور کامل از بدن مادر خارج نشده و بقایایی از بارداری در رحم باقی میماند که می تواند موجب درد بیش از حد، خون ریزی ادامه دار و مشکلات دیگری برای مادر شود.
2- خون ریزی شدید: سقط جنین در هر روشی، با خونریزی همراه است. اما گاهی به دلایل مختلف از جمله مصرف نادرست و بیش از حد دارو، تداخلات دارویی و مشکلات زمینهای مادر، خون ریزی شدت زیادی داشته تا حدی که میتواند در صورت عدم اقدام به موقع، منجر به نارسایی و مرگ مادر شود. این خطر در دو روش غیر دارویی، یعنی ساکشن (کشتن و قطعه قطعه کردن جنین به وسیله لوله مکنده) و کورتاژ (کشتن و قطعه قطعه کردن جنین به وسیله انبر سوفرکلمپ) نیز وجود دارد. چراکه کوچکترین خطا می تواند منجر به آسیب رحم و خونریزی شود.
3- عفونت: از جمله عوارض سقط جنین، عفونت است که می تواند در اثر باقی ماندن بقایای جنین یا آلودگی تجهیزات سقط، اتفاق بیفتد. عفونت در صوررت تشخیص و درمان دیر هنگام می تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد.
4- چسبندگی رحم: از جمله مشکلات دیگری که ممکن است در پی سقط جنین ایجاد شود، چسبندگی رحم است. چسبندگی رحم می تواند منجر به ناباروری و سقط جنین خود به خودی در بارداریهای بعدی شود.
🔻لازم به ذکر است که موارد بیان شده بخشی از عوارض غیر طبیعیه سقط جنین است. مواردی مثل درد شدید رحم، سردرد، ضعف جسمی و … جزو عوارض طبیعی و تقریبا همگانی سقط به شمار میرود.
5- افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه: بر طبق پژوهشی که در سال 2013 انجام شده، زنان دارای تجربه سقط جنین عمدی بیش از 40 درصد با احتمال ابتلا به سرطان سینه، روبهرو هستند. بر طبق تحقیقات، بارداری و زایمان تأثیر قابل توجهی در کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه را دارد و از آنجا که تعداد زیادی از موارد سقط جنین، در همان بارداری نخست صورت میگیرد، این اتفاق، افزایش احتمال بروز سرطان سینه را با خود به همراه دارد. در واقع سقط جنین در بارداری اول، به نوعی شوک برای بدن مادر است. چرا که با اغاز بارداری، بدن زن شروع به تکمیل فرآیند بلوغ خود ( به ویژه در دستگاه تناسلی و سینه) می نماید و سقط جنین در چنین وضعیتی، ناقص کننده این فرآیند است.
6- آسیب به دستگاه تولید مثل: در روشهای فیزیکی به دلیل حساسیت بافت رحم و آسیب زننده بودن تجهیزات سقط جنین، کوچکترین خطا ممکن است منجر به آسیب جدی به بافت رحم و ایجاد زخمهایی شود که مادر را با عوارض جدی روبه رو نماید. این آسیب تا حدی میتواند اثرگذار باشد که پزشکان را مجبور به خارج نمودن رحم از بدن مادر نماید. باید توجه داشت که این آسیب صرفا برای کسانی که از روش های فیزیکی اقدام میکنند، محتمل نیست و میتواند برای استفاده کنندگان از روش شیمیایی نیز به وجود بیاید. چرا که در مواردی مانند مصرف قرص نیز ممکن است جنین یا جفت، کامل از بدن خارج نشود.
⚫سقط جنین شروعی بر مشکلات و ناخوشی هاست تا پایان آنها
♨عوارض روانی سقط جنین:
▫شاید بتوان گفت در بسیاری از موارد، عوارض جسمی سقط در مقابل عوارض روحی و روانی آن کم و حتی ناچیز است. تاکنون پژوهشهای مختلفی نیز درمورد این دسته از خطرات سقط جنین صورت گرفته است. عوارض روانی به حدی شدید است که میتوان افسردگی را شایعترین عارضه پس از سقط جنین دانست. به غیر از افسردگی، پشیمانی، اختلال خواب، بر هم خوردن روابط با اعضای خانواده نظیر همسر و فرزندان، کاهش اعتماد به نفس، مصرف مواد مخدر، خودکشی و صدمه عمدی به خود از جمله عوارض روانی قابل توجه پس از سقط جنین میباشد. حتی برخی محققان، عوارض روانی سقط جنین را مشابه از دست دادن نوزاد دانسته اند.
◾ البته باید توجه داشت که ریشه افسردگی تا حد بسیار زیادی تحت تأثیر علت سقط میباشد. در سقطهای غیر عمدی، غم و اندوه و در پی آن افسردگی، بیشتر ریشه در حسرت از دست دادن فرزند، نگرانی به خاطر ناباروری احتمالی و حس عدم قدرت باروری دارد. سوگ پس از این نوع از سقط، پس از آن آغاز شده اما عموما ظرف چند ماه به ویژه با بارداری موفق بعدی برطرف میگردد. (مگر اینکه با سایر عوامل اندوه آفرین همراه شده و در مسیر درمان و حمایت نیز قرار نگیرد.)
🔳اما شاید برخلاف تصور، بیشترین میزان ابتلا به اندوه شدید و افسردگی ، مربوط به سقط جنین عمدی و جنایی میباشد که در آن مادر به دلایل شخصی و بدون دلیل پزشکی اقدام به سقط جنین خود ( که طبیعتا حداقل برای یکی از پدر یا مادر، ناخواسته میباشد) میکند.
🔲در سقط جنین جنایی، اندوه و افسردگی ممکن است از همان لحظه مرگ جنین یا در مواردی، حتی به هنگام اخذ تصمیم به سقط و پیش از اقدام، آغاز شود. در این نوع از سقط، نوع اندوه و شدت آن تا حدی متفاوت است. چرا که مادر، خود را در مرگ جنین، دخیل و اثرگذار میداند. همچنین مواردی که مادر رضایت قلبی به این کار نداشته اما تحت تأثیر شرایط (جسمی، اقتصادی، شخصی و … ) چنین تصمیمی را میگیرد، اندوه و افسردگی ممکن است شدیدتر و با بروزهای متفاوتتر و حتی خشونت باری همراه شود. چرا که پس از چندی او، حسی از انتقام نسبت به جامعه و اطرافیان را در خود احساس خواهد کرد.
⚫اما آنچه وجه اشتراک اندوه پس ازتمام انواع سقط است، حس از دست دادن است که حتی در مادرانی که به ادعای خود، فرزند سقط شده را به هیچ وجه انسان قلمداد نمیکردند، مشاهده میشود. تمایز مهم در عوارض روانی بین سقط جنایی و غیر جنایی در طول مدت بروز عوامل است. عوارض روانی پس از سقط خود به خودی در صورت حمایت عاطفی درست از مادر، به ویژه پس از بارداری موفق بعدی پایان مییابد اما عوارض ناشی از سقط جنایی میتواند تا سالیان سال و حتی تا پایان عمر با مادر باقی مانده و وجوه مختلف زندگی او را تحت تأثیر قرار دهد.
◼حتی در مواردی مشاهده شده که مادرانی که چندین سال قبل، با رضایت و اصرار خود، مرتکب سقط جنایی شدهاند، اعتقادات مذهبی پررنگی نداشته و به گفته خودشان، احساس پشیمانی نمیکردهاند، پس از اندک صحبتی پیرامون فرزند سقط شده شان، دچار بروز ناراحتی شده و سوگ های فروخورده و مخفی شده در اعماق وجود خود را نمایان ساختهاند.
⬛نکته دیگر قابل توجه در عوارض روانی سقط جنین جنایی، مخفی نمودن و انکار عوارض توسط مادر است که در بحث عوارض جسمی نیز وجود دارد اما در عوارض روحی و روانی پررنگ تر است. برخی مادران، مخفیانه اقدام به سقط مینمایند و همین امر مانع درخواست کمک و حمایت از نزدیکان میشود. همچنین برخی مادران از آن جایی که ابراز عوارض روانی را نوعی از شکست قلمداد میکنند، به جهت حس منفی مضاعفی که از اعتراف به شکست در خود احساس خواهند کرد، قید پیگیری مشکلات خود، درخواست دریافت حمایت و دریافت درمان را زده و سالیان سال، مشکلات خود را مخفی میکنند.
🔻نکته مهم آن است که بخش قابل توجهی از این مشکلات، لزوما منحصر در قشر مذهبی یا فرهنگی خاصی نبوده و در تمام اقشار، مشاهده میشود.
♦در پایان باید گفت به نظر میرسد سقط جنین آن گونه که از دور دیده میشود نیست. مادران و خانواده ها با امید اینکه سقط جنین، پایانبخشِ شوک وارده به آنها، یا جلوگیری کننده از ابتلا به مشکلات بزرگتر باشد مرتکب این کار میشوند در حالی که سقط جنین، بیشتری شروعی برای مشکلات و ناخوشیها است تا پایان آنها./جنس اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناراحتی خانم دکتر «عاطفه میرسیدی» از تصمیم اشتباهی که در زندگی گرفت
شما اشتباه من را تکرار نکنید ...
#فرزندآوری
#فرزند_سرمایه_آینده
#فرزند_برکت_خانه
@seghtkomak
@BisimchiMedia
❌وقتی عملیات رسانه ای می تواند وجدان عمومی را در نطفه خفه کند❌
⁉چرا در ایران برای کشتهشدن روزانه ۱۰۰ نفر در کرونا ناراحت میشویم اما وقتی روزانه حدود ۱۰۰۰ جنین در کشور به فجیعترین شکل قتلعام میشوند اما وجدانی عمومی جامعه دردمند نمیشود؟!
🍃 کارهای کوچک در مقیاس ملی حرکتی ایجاد میکند که هیچ سیاستگذاری نمیتواند ایجاد کند. وقت محدود است و بالاخره ما باید اذعان کنیم که کشور حداقل 30 سال در حوزه فرهنگ ضدجمعیتی فعالیتهای گستردهای انجام داده است (بهگونهای که تا سالها رتبه اول اجرای این سیاستهای صهیونیستی بین تمام کشورهای دنیا بود) از منظر آیندهپژوهان، وضعیت جمعیت ایران در حالت بحرانی قرار گرفته است و ما فقط 5 سال زمان داریم تا بتوانیم از یک فاجعه بزرگ جمعیتی در آینده جلوگیری کنیم، فاجعهای که تبعات آن در حوزههای گوناگون غیرقابل اصلاح است.
✒لذا هر برنامهای که از صداوسیما پخش میشود باید یک پیوست جمعیتی و خانوادهمحور داشته باشد بهگونهای که مخاطب را بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم در حوزه خانواده و زیباییهای فرزند و زشتیها و چالشهای بیفرزندی و کمفرزندی را درک نماید.
🔰فهم مدیریت جمعیت و سیاستهای جمعیتی، چیزی ورای ذهنهای مقلد و وعدههای گزاف بسیاری از مسئولان و نیازمند اقناع نخبگانی و حرکت مردمی و جهادی در حوزه رسانه است؛ حرکتی خالصانه و از سر صدق تا جامعه را از این پرتگاه نجات دهد.
👤"محمدحسن استرحام" فعال حوزه جمعیت
متن کامل خبر:
🌐https://tn.ai/2696488
@seghtkomak
⚫آینده ای تاریک در انتظار ایران اگر...
⚫شاخصهای جمعیتی کشور بسیار نگرانکننده است. در زمان حاضر نرخ رشد جمعیت به 6دهم درصد رسیده است و تا سال 1415 نرخ رشد جمعیت به صفر خواهد رسید که بعد از آن نرخ رشد منفی و کاهش جمعیت کشور را تجربه خواهیم کرد. نرخ باروری در زمان حاضر به 1.6 فرزند بهازای هر زن رسیده است یعنی هر زن کمتر از دو فرزند به دنیا میآورد و کلانشهرهایی داریم که نرخ باروریشان 1.3 فرزند است و این بهمعنای "تله جمعیتی" است.
⬛برخی از پژوهشها "آینده تاریک" را در حوزه جمعیت برای ایران تعبیر میکنند، در چنین فضایی شاهد دو دسته مانع اصلی برای خانوادهها در فرزندآوری هستیم.
🔶 دستهای از موانع فرزندآوری در حوزه اقتصاد و دسته دیگر در حوزه فرهنگی است، البته وزن موانع فرهنگی بیشتر است اما هردوی این موانع باید برطرف شود. باتوجه به اینکه زمان کمی داریم، حق نداریم فرصتسوزی کنیم.
⏳ در دولت گذشته اقداماتی صورت نگرفت و 8 سال از بهترین سالهای پنجره جمعیتی ایران فرصتسوزی شده است و حداکثر 8 تا 10 سال فرصت باقیمانده داریم به همین دلیل دولت سیزدهم باید بدون حتی یک روز از اتلاف فرصت باقیمانده، اجرای قانون جوانی جمعیت را در دستور کار قرار دهد تا از فرصت باقیمانده حداکثر استفاده شود.
⏰در این فرصت باقیمانده دولت سیزدهم میتواند ساختار جمعیتی ایران را نجات دهد و این دولت میتواند دولت نجات ساختار جمعیت ایران باشد و یا میتواند دولتی باشد که آخرین فرصتهای پنجره جمعیتی را از بین ببرد.
متن کامل خبر:
🌐https://tn.ai/2609166
@seghtkomak
هدایت شده از تسنا
29.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ناشکری از تولد فرزند
▪️نتیجه ناخوشایند ناشکری و ناراحتی تولد فرزند از زبان مادری که تجربه مرگ موقت داشت
👤تجربهگر: خانم رعنا عباداللهی
✅کانال زندگی پس از زندگی👇
https://eitaa.com/joinchat/1979252750C33ed740bf9
🌸 پیامبر اکرم که درود خدا بر او باد:
🍃 در خانه ای که در آن کودکی نباشد برکت نیست.
(برکت عبارت است از فراوانی
🌟 رونق
🌟فزونی
🌟خجستگی
🌟سعادت و نیک بختی؛
💐برکت شامل مجموعه ای از خیرات است)
📚 نهج الفصاحه، ص 374
#فرزند_برکت_خانه
#فرزند_سرمایه_آینده
@seghtkomak
@ghandab
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉چقدر خداوند را باور داریم؟
🔺توصیه جالب حاج آقا قرائتی به زوج جوانی که میخواستند بچهدار شوند
🍃زن و شوهری جوان بدون اتکا به منابع مالی کافی، زندگی مشترک تشکیل دادهاند و حالا بعد از مدت کوتاهی اقدام به فرزندآوری کردهاند، قبل از آن هم حجتالاسلام قرائتی توصیه جالبی به آنها داشته
#فرزندآوری
#جهاد_فرزندآوری
@seghtkomak