#نکته_تربیتی
✅آیا وقتی کودکم اشتباه می کند درست است به او اخطار دهم؟
مامان: دخترم به لیوان چایی دست نزن داغه می سوزی.
دیانا: (۵ساله) با شیطنت به سمت لیوان می رود.
مامان: (به سرعت لیوان را بر میدارد و به شدت دیانا را دعوا می کند)
دیانا: (گریه می کند)
جواب:
اگر موقعیت های چالش انگیز خطر جانی برای کودک ندارند. کودکتان را از تجربه خطر منع نکنید.
بهتر بود مادر دیانا با نظارت خودش اجازه می داد او به لیوان چای دست بزند تا خودش داغ بودن آن را حس کند.
گاهی لازم است کودکان با پیامد حوادث آشنا بشوند تا بهتر بتوانند پیشگیری از خطرات آینده را یاد بگیرند.
💕
💜💕
╲\
#نکته_تربیتی
💚چند توصیه
1. اگر بچه هایتان رازی را به شما می گویند و می خواهند به کسی نگویید، این کار را نکنید.
2.وقتی با بچه هایتان هستید، تلفن و کامپیوتر و تبلت را کنار بگذارید.
وقتی آنها با شما حرف می زنند، لطفا تلفن تان و کامپیوتر خود را خاموش کنید.
وقتی آنها خوابیدند می توانید، ایمیتان را چک کنید.
3.به بچه هایتان کمک کنید تا نقاط قوت و علایق خود را بشناسند.
به آنها کمک کنید تا علایق واقعی خود را بشناسند و آنها را پرورش دهند.
4.مهربان باشید.
همیشه. وقتی شما را در آغوش می گیرند، سعی کنید زودتر از آنها آغوششان را ترک نکنید.
💕
💜💕
╲\╭┓
╭ 💜💕
┗
بهترین راه حل برای علاقه مند کردن فرزندان به امر یا اموری، رفتار خود پدر و مادر است. سعی کنید که در حضور آنها (در زمانهای مناسب و نه در زمانی که فرزندتان به حضور و یا همبازی بودن با شما نیاز دارد) قرآن بخوانید. بگویید سوری که حفظ هستید را از شما بپرسد، ولو به شکل مصنوعی حتی اگر فرزندتان هنوز خواندن ونوشتن بلد نیست، البته نه به طور دائم که در او ایجاد خستگی کند. در واقع شما با این کار او را با فرهنگ مطالعه و فرهنگ قرآن خوانی آشنا می کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
محرک های تشویقی تأثیر شگرفی در علاقه مند کردن فرزندان به امر حفظ قرآن دارد. اما مراقب باشید که دچار افراط نشوید و اجازه دهید که فرزندتان خود، علاقه به قرآن را از درون پیدا کند که البته این مهم، با تربیت صحیح شما میسر می گردد.
••••─━⊱🔹🌸🔸⊰━─••••
••••─━⊱🔹🌸🔸⊰━─••••
#آموزشی
جدایی بچه از تلویزیون!
🔸محور قرار گرفتن تلویزیون [موبایل و ...] در خانواده به صورت طبیعی روابط کلامی میان اعضای خانواده رو کم میکنه و هر اندازه که رابطهها کم میشه، تبادل گفتارها و رفتارهای محبتآمیز هم کم میشه که در نهایت به ضعف رابطۀ عاطفی ختم میشه.
حالا چه کنیم؟!
برای جدا کردن بچهها از تلویزیون اولین کاری که باید انجام بشه، جدا شدن والدین از تلویزیونه.
میزان تماشای فیلم و سریال رو به حداقل برسونید. هیچ اتفاقی نمیافته اگه مدتی کمتر فیلم و سریال ببینین.
اگه اعتیاد خودتون به قدری شدیده که فکر میکنین نمیتونین به این راحتی از تلویزیون جدا بشین، میزان تماشای تلویزیون رو وقتی بچتون بیدار هست کم کنید.
اگه به هر دلیلی میخواین در مقابل کودک برنامههای تلویزیونی رو تماشا کنین، به هیچ وجه حرص و ولع از خودتون نشون ندین.
Z_mirzayi:
💎راهکارهای #تربیت_دینی #خانواده
در باب تربیت فرزندان رسول خدا(صلی الله علیه و آله) چهار راهکار معرفی می کنند:
1⃣راهکار اول: پدر و مادر ابتدا خود عامل به خیر و خوبی باشند. در خانه ای که پدر و مادر به واجبات، محرمات و حلال و حرام توجه نمی کنند یا به نماز اول وقت اهمیت نمی دهند نباید انتظار داشته باشند که فرزندانشان دینی تربیت شوند. والدین باید صداقت، رفاقت، تدین و مهربانی و اهل عمل بودن به خیر و خوبی ها را از خود نشان دهند.
2⃣راهکار دوم: فرزندانتان را متذکر خدا قرار دهید و این به معنی تسبیح دادن به دست فرزند نیست، بلکه باید بستر خانواده بستر ذکر و یاد خدا باشد و یاد خدا به طوری در آن خانه قوی باشد که کسی جرأت گناه نداشته باشد.
3⃣راهکار سوم: فرزندانتان را امر به معروف و نهی از منکر کنید و بدانید با که می رود، کجا می رود و چه می کند. اما فرزندی که ازدواج کرد و رفت تلاش نکنید سلیقه ها و نظراتتان را به او تحمیل کرده و زندگی او را خراب کنید بلکه به آنها نظر مشورتی بدهید زیرا امر به معروف باید همراه با رفاقت باشد.
4⃣راهکار آخر: رفیق بودن پدر و مادر با فرزندانشان. کلید تربیت یک کلمه است و آن اینکه با فرزندانتان رفیق شوید و نگذارید قبل از شما کسان دیگری با آنها رفیق شوند.
#لبیڪ_یارسول_الله
🌺🦋🌺💠🌺🦋🌺💠🌺🦋🌺💠
Z_mirzayi:
#تربیت_فرزند...🌹
📌والديني كه در مقابل فرزندانشان از فاميل #بدگويي ميكنند⁉️
♻️ممکن است گاهی همه چیز خوب پیش نرود و مجبور به قطع رابطه با یکی از اقوام شوید.
🏷کودکی که دایی اش را دوست دارد حتی در صورت قهر شما حق دارد به خانه اش برود یا در مهمانی کنارش بنشیند. از طرف دیگر اگر پدر به هر دلیلی از بدی ها، ضعف ها و اشتباهات دایی در مقابل کودک بگوید، او یکباره می بیند تصویری که از دایی داشته با تصویری که پدر ارائه می کند زمین تا آسمان متفاوت است. برای او دایی مرد مهربانی است که او را به پارک می برد، برایش بستنی می خرد، او را روی دوشش می گذارد تا از راه رفتن خسته نشود و. . .
❌اما پدر می گوید دایی قبلا ماشین پدربزرگ را بی اجازه برداشته و با آن تصادف کرده و تصادف را هم پنهان کرده او حالا هم بدهی اش را نمی پردازد. 🔴در چنین شرایطی احساس بسیار وحشتناکی به کودک دست می دهد و تصور می کند به او خیانت شده است.
📢چنین کودکی در آینده نمی تواند به کسی اعتماد کند و در روابطش با دیگران دچار مشکلات اساسی می شود
#لبیڪ_یارسول_الله✨
🌺💠🌺💌🌺💠🌺💠🌺💌🌺💌
❤️ #تربیت_صحیح ❤️
✅فرزندتان را بیشتر تایید کنید.
تایید و قدردانی از کارهای مثبت فرزندتان باعث میشود کارهای بدش را سریعتر ترک کند.
✅او را بیشتر در آغوش بگیرید.
اغلب والدین از ارتباط نزدیک با فرزندشان غافل هستند در حال که انرژی آزاد شده از این ارتباط، روحیه هر دو طرف را بهتر میکند.
✅ کمتر فریاد بزنید.
حتی در صورتی که فرزندتان خرابکاری بزرگی کرده، خودتان را کنترل کنید.
هرچند سخت است اما سعی کنید تُن صدایتان را بالا نبرید.
اغلب والدین که بزرگترهای آنها نیز با صدای بلند با آنها صحبت کردهاند، عادت به این کار دارند و ترک این رفتار برایشان سخت است.
سعی کنید این چرخه معیوب را ترک کنید.
یک نفس عمیق بکشید و به جای فریاد زدن، آرام صحبت کنید و به خاطر داشته باشید که فریاد زدن تنها رفتار اشتباه را در کودک شما تقویت میکند.
❤️🍁❤️🍁❤️🍁❤️🍁❤️🍁❤️🍁❤️🍁❤️
#نکته_تربیتی
۵ روش طلائی درست حرف زدن با فرزندان
۱. اگر کودکت با گریه چیزی می خواد!
نگوئید: بیا بگیرش، فقط دیگه گریه نکن و صداتو نشنوم!
بگوئید: می دونم که خیلی دوستش داری، اما میدونی که من نمیتونم بهت اجازه بدم بهش دست بزنی!
۲. اگه موقع غذا خوردن، مقاومت میکنه و نمیخوره!
نگوئید: اگه غذاتو نخوری ضعیف و کوچولو میمونی و دیگه بزرگ نمیشی!
بگوئید: وقتی غذاتو خوب بخوری مثل من و بابا قوی و بزرگ میشی!
۳. اگه داره کار اشتباهی انجام میده!
نگوئید: تو نمیتونی و داری اشتباه انجام میدی، بده من درستش کنم!
بگوئید: بیا با هم فکر کنیم ببینیم چجوری میشه این کارو راحت تر انجام بدیم!
۴. اگه حرف زشتی زد!
نگوئید: بچه بی ادب!
بگوئید: حرف بد زدن ممنوع!
۵. اگر بهتون دروغ گفت!
نگوئید: دروغگو، مگه نگفتم دروغ نگو!
بگوئید: میدونم راستشو بهم نگفتی، دفعه بعد بهم راستشو بگو!
💕
💜💕
╲\╭┓
╭ 💜💕
┗╯\╲
💎بازي هايي براي آموزش #سلام كردن به كودك
💎بازی 1)
از کودک بپرسید که آیا همه ی انسان ها سلام می کنند؟ با یک تمرین ساده او را به نتیجه برسانید.
از او بخواهید که نشان دهد که مادر ، پدر، مادربزرگ، پدر بزرگ، دايي و يا خاله چگونه به آنها سلام مي كنند؟ حالا بپرسيد وقتي يكي از دوستان پدرشان به ديدن آنها مي آيد چگونه سلام مي كنند؟ با آقاي فروشنده و يا آقاي رفتگر محله چطور؟ به اين طريق چگونه سلام كردن با افراد مختلف را به آنها نشان داده ايم.
💎بازی 2)
با کودک خود یک نمایش لذت بخش اجرا کنیم. می توانید هر کدامتان نقش های مختلف را بگیرید. مثلا نقش دو دوست، یا نقش دو نفر که مدت هاست همدیگر را ندیده اند، یا نقش فروشنده و مشتری و خیلی نقش های دیگر که انواع سلام کردن ها را بر طبق آن شاهدش خواهید بود. حتما بچه ها از این بازی لذت خواهند برد و شور و هیجان سلام کردن های مختلف آنها را به وجد خواهد آورد.
💎بازی 3)
این بازی برای محیط هایی که بیش از دو بچه حضور دارند هیجان بیشتری خواهد داشت. دو دست خود را به هم بدهید و شکل یک دایره را بسازید و از کودک خود هم بخواهید که این کار را انجام بدهد. بعد بگویید که این مثلا یک حباب است. بعد هر کدام از حباب ها (یعنی خودتان و هر کدام از بچه ها) در همان حالت بچرخید و راه بروید و به محض برخورد با هم مثلا بترکید و این کار را با باز شدن دست هایتان انجام دهید. بعد از این مرحله باید آن دو حبابی که با هم برخورد کرده بودند با هم دست بدهند و سلام کنند و یک حباب بزرگتر بسازند. این سلام و دست دادن بعنوان قانون ابتدایی تشکیل حباب جدیده!
💎بازی 4)
یک عروسک –ترجیحا عروسک نمایشی باشد- رو به کودک نشان دهید و به او بگویید که اسم این عروسک «سلام» هست و ناراحته چون اسمش رو همه به زبون نمیآرند. بعد از کودک بخواهید تا اسمش را تکرار کند و بعد به او بگوید که خیلی اسم زیبایی دارد. حالا فرصت خوبی پیش میآید تا از زبان عروسک درباره اسم عروسک بیشتر صحبت کنیم. توضیحاتی که ابتدای مطلب خواندیم می توانند ایده هایی برای صحبت های عروسک باشند. بعد می توانید عروسک را به دست کودک دهید تا او عروسک «سلام»ش را تکان دهد و به جای او صحبت کند.
💎بازي ٥)
به كودك بگوييد مردم شهرها و كشورهاي مختلف سلام هايشان باهم فرق مي كند مثلاً ژاپني ها وقتي مي خواهند به هم سلام كنند از ناحيه ي كمر كاملاً خم مي شوند و چند بار سرشان را تكان مي دهند. هندي ها دو كف دستشان را به هم مي چسبانند و دستشان را زير چانه مي برند بعضي از سرخپوستها دستشان را مشت مي كنند و روي قلبشان مي گذارند. در كشور ما نيز انواع سلام وجود دارد مثل: بعضي شيرازي ها موقع سلام كردن شانه هاي هم را مي بوسند. در لرستان افراد به هم دست مي دهند هركس دست خود را مي بوسد و به پيشاني مي زند. در تهران و خيلي شهرهاي ديگر افراد موقع سلام كردن صورت هاي همديگر را مي بوسند. در خيلي جاها مردم فقط با هم دست مي دهند. همه اين موارد نمايشي است و شما مي توانيد از كودك بخواهيد آنها را تكرار كند و این نمایش را با شما اجرا کند. از او بپرسيد كدام روش سلام كردن را مي پسندند.
💎بازی 6 (آموزش نکته ی ادبی سلام کردن)
فكر مي كني هنگام سلام كردن چه چيزهايي را بايد رعايت كرد؟ پس از اين صحبت چهره تان را اخم آلود كنيد. حتي كمي عصباني شويد و با همين چهره به كودكان سلام كنيد. عكس العمل كودك چيست؟ حالا چهره تان را غمگين و افسرده و خسته و بي حوصله نشان دهيد و به كودك سلام كنيد. در آخر لبخند بزنيد و با هيجان و شادي به كودك سلام كنيد و از آنها بپرسيد كدام سلام را بپسنديد. بعد از اين تمرين كودك بايد درك كرده باشند كه هنگام سلام بايد لبخند بزنند، چهره شادابي داشته باشند و با صدايي محكم و رسا به طرف مقابل سلام كنند.( تمرين صحيح سلام كردن به صورت نمايشي هر روز تكرار شود)
#فرزندپروری
‼️ اگر کودکی خرابکاری کرد ؛
‼️ و به گناه خود اعتراف نمود ؛
👈و حقیقت را به شما گفت ؛
او را ، به خاطر اینکه راستگو بود ؛
🙏 ببخشید و تنبیه نکنید .
👈 اگر بعد از صداقتش تنبیه شود ؛
‼️ دیگر هیچ وقت صادق و راستگو
نخواهد شد .
💥و برای فرار از تنبیه ،
👈 به دروغ و مخفی کاری پناه می برد .
🌿🌷
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
1_421887120.mp3
20.69M
خانواده ی موفق
سخنرانی دکتر عزیزی
موضوع : تیپ شخصیتی افراد
حتما گوش کنید عالیه👌
@Sahargahanbakhoda
خانم راضیه لشکری:
بِسمِ اللّه ِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَ یَسِّرْ لِی أَمْرِی وَ احْلُلْ عُقْدَهً مِنْ لِسانِی یَفْقَهُوا قَوْلِی
پروردگارا سینهام را گشاده دار، و کار را بر من آسان کن، گره از زبانم بگشاى تا سخنم را درک کنند،
با عرض سلام
خدمت مادران عزیز و گرامی .
با مجازی شدن مدارس
مشکلاتی پیش اومده که اکثر مادرها ناراضی هستن از انجام ندادن تکالیف
اینکه بچه ها دیر مشق می نویسند و علاقه ای به این کار نشان نمی دهند تا حدودی طبیعی است. کودکان در این سنین سخت تن به انجام تکالیفشان می دهد و به هوای دستشویی رفتن، آب خوردن و... می خواهند از زیر این کار شانه خالی کنند. پس میزان بشین و پاشوی کودکان هنگام انجام تکالیف زیاد است. از طرفی هم نباید تکلیف انجام دادن بچه به آخر شب موکول شود. پیشنهاد من این است که:
1. سعی کنید رابطه کلامی و عاطفی بهتری با بچه پیدا کنید تا فرزندتون بیشتر به حرف شما گوش دهد. ما با داشتن یک رابطه عاطفی خوب می توانیم فرزندمان را مسئولیت پذیرتر و مطیع تر بکنیم.
2. والدین خیلی تکرار نکنند و نگویند برو تکالیفت را انجام بده چون کودک عادت می کند و شرطی می شه که وقتی 50 بار این کلمه را شنید یا جیغ های بنفش مادر را که شنید برود و تکالیفش را انجام بدهد
بچه را به این زیاد شنیدن عادت ندید حالا برای والدین این سوال پیش می آید که ما اگر نگیم و تکرار نکنیم کودک نمی نویسه آن وقت چیکار کنیم؟
در روانشناسی اصلی به نام اصل ایجاد رفتار داریم. در اصل ایجاد رفتار والدین باید کمک کنند، کتاب کودک را بیاورند و او را به سمت انجام تکالیفش سوق دهند
باید شرایطی را فراهم کنند که بچه این رفتار را انجام بدهد. وقتی کودک بی خیال از درس نشسته است، بروید کتاب و دفتر او را بیاورید و بگویید عزیزم بیا اینجا بنشین
اینکه شما برای او با مهربانی کتاب و دفتر را بیاورید باعث می شود او راحت تر به این کار تن بدهد.
3. با یک برنامه ریزی مدون اجازه بدید کودک قبل از انجام تکالیفش هیجاناتش را تخلیه کرده باشد بعد شروع به درس خواندن بکند.
یا صاحب الزمان (عج)🌷:
4.در هنگام تکلیف انجام دادن کودک کنارش بنشینید و او را تشویق کنید. ترس از این نداشته باشید که فرزندتان به این کار شما عادت کند چون بعد از مدتی کم کم می توانید خود را از او دور کنید.
وقتی در انجام تکالیفش راه افتاد می توانید زمان نشستن کنار او را کم بکنید. اگر همیشه دو ساعت کنارش می نشینید، این زمان را تبدیل به یک ساعت، نیم ساعت، یک ربع و ... کنید تا این عادت کم کم ترک شود.
5.کودک باید به صورت بریده بریده درس بخواند. برایش زمان مشخص کنید و نیم ساعت بنشیند، بعد برود یک دور بزند و دوباره برگردد سر تکالیفش. بهتر است بین تکالیفش اجازه بدهید کمی بازی بکند.
6.هرگز فرزندتان را برای درس خواندن تحقیر و سرزنش نکنید. از الفاظی مانند خسته شدم! دیوانه ام کردی! بنویس دیگر! کشتی من را ! و... استفاده نکنید
ایجاد احساس حقارت در کودک منجر به درس خواندن نخواهد شد. والدین نباید در برابر کودک از خودشان دفاع کنند چون کودک حس می کند یک موجود آزار دهنده است و احساس گناه می کند ولی مجاب به انجام تکالیف نمی شود.
یا صاحب الزمان (عج)🌷:
7.هرگز فرزندتان را با کودک دیگری مقایسه نکنید. این امر کودک را لجباز تر می کند . شما فرزندتان را فقط با خودش مقایسه کنید
به او بگویید تو دیروز بهتر مشق می نوشتی. تو این کلمه را دفعه پیش قشنگتر نوشتی و... همین انجام ندادن تکالیف از طرف کودک نوعی لجبازی است.
ممکن است این رفتار در او درونی شده باشد. او اکنون به انجام دادن تکالیف در آخر شب عادت کرده است. بنابراین کودک را به سمت عناد و لجبازی پیش نبرید. فراموش نکنیم اصل رابطه خوب ما با فرزند باعث می شود فرزند ما به حرف ما گوش بدهد.
8.به رفتارهای مثبت کودک پاداش بدهید.
رفتارهای مثبت کودک رو لیست بگیرید
مقابل هر رفتار مثبت یک برچسب تشویقی
یا یه نقاشی بکشید تا تشویق بشه
لیست تکالیف بگیرید
هر کدام از تکالیف رو انجام داد یک برچسب مقابل همان تکلیف بزنید
به نشانه ی اینکه این تکلیف انجام شده
9.برای کودک برنامه ریزی کنید. خانوادها برنامه ریزی می کنند ولی این برنامه ریزی جوری است که کودک آن را درک نمی کند. به بچه اجازه بدهید قبل از مشق نوشتن بازی کند و این زمان را با ساعت روی دیوار به او نشان بدهید
مثلا بگویید الان ساعت دو است، این عقربه اینجاست تو اجازه داری تا ساعت سه بازی کنی. ساعت 3 عقربه به اینجا می رسد. انتظار خانواده برای مشق نوشتن یک انتظار منطقی است ولی کودک در مرحله هیجان پذیری به سر می برد.
بنابراین انتظار منطقی را درک نمی کند و پاسخ نمی دهد. پس باید با شگردی خاص او را وادار به انجام تکالیف کنید. وقتی عقربه ساعت به ساعتی که قرار بود تکلیف انجام بدهد نزدیک شد، به او یاد آوری کنید.
اگر بچه هنوز بازی اش تمام نشده بود یا فیلمی که دارد می بیند به پایان نرسیده بود می توانید به او امتیاز بدهید که بعد از تمام شدن فیلم یا بازی تکالیفش را انجام بدهد. زیاد سخت گیر نباشید.
نسبت به کودک صبوری به خرج بدهید. نروید یک دفعه تلویزیون را خاموش کنید یا وسیله ای را که دارد با آن بازی می کند از او بگیرید. با کودک مهربان باشید چون فرزندتان متوجه خطای خودش نیست. او پرخاشگری و عصبانیت شما را می بیند.
یا صاحب الزمان (عج)🌷:
10.بعد از اینکه کودک از تلویزیون و بازی دست کشید بلافاصله او را سر درس و مشق نبرید. یک برش رفتاری بزنید. مثلا بگویید حالا برو آب بخور، دست و صورتت را بشور بعد بیا تکلیف انجام بده یا کمی با او حرف بزنید.
11.در آخرین مرحله وقتی کودک تکلیفش را انجام داد به او پاداش بدهید و اگر انجام نداد و به دیر وقت انجامید به او بگویید برود بخوابد. فردا صبح شما با معلم او صحبت کنید تا ایشان کودک را بازخواست کند
یعنی به سمت منبع تنبیه بروید. با کودک دعوا نکنید و حرص نخورید فقط از معلم بخواهید به او تذکر جدی بدهد تا بچه احساس نکند که من تکلیفم را انجام ندادم و هیچ اتفاقی هم در مدرسه نیفتاد. سعی کنید مشکل را در خانه حل کنید ولی اگر نشد آن را به مدرسه و معلم بسپارید. آنجا جایی است که کودک باید جواب پس بدهد.
۴ دعای قرآنی درمورد خانواده:
اللهم اصلح لی فی ذریتی..۱۵ احقاف
خدایا اولادم راصالح گردان
رب اجعلنی مقیم الصلوة ومن ذریتی ربنا وتقبل دعاء.....۴۰ ابراهیم
خدایا خودم وفرزندانم گسترش دهنده نماز قرار ده
ربنا هب لنا من ازواجناوذریاتنا قرة اعین واجعلنا للمتقین اماما....۷۴ فرقان
خدایا همسر وفرزندانی به ماعطاکن که درتقوا،الگو باشیم
ربناواجعلنامسلمین لک ومن ذریاتنا امة مسلمة لک..۱۲۸ بقره
خدایا ما ونسل ما راتسلیم خودت قرارده
🌷| #مربی_مجاهد ♥️
🔻... من نگران مسائل خطرناکتر هستم… من میترسم از ایمان چیزی نماند. آخر شنیدهام که پیامبر(ص) فرمودند: اگر امر به معروف و نهی از منکر ترک شود، خداوند دعاها را نمیشنود و بلا نازل میکند. من خواستم جلوی بلا را بگیرم؛ آن شب اگر من جلو نمیرفتم، ناموس شیعه به تاراج میرفت و نیروی انتظامی خیلی دیر میرسید. شاید هم اصلا نمیرسید…
✍🏻 بریده ای از 📝نامه شهید علی خلیلی به #امام_خامنه_ای 💖
#شهید_غیرت 💟
#هفته_بسیج 💚💛
#تسنیم_هدایت
( واجب فراموش شده )
╔ 🍃 🍁 🍃 ═╗
@Tasnimhadayt
╚═ 🍃 🍁 🍃 ╝
#سماوات_آذربایجان_غربی
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
#فرصت_عالی👇 برای مومنین
محتوای#رایگان و #غیرحضوری
صدور #مدرک_معتبر_پایان_دوره
با حمایت #پشتیبانان_زبده
بدون محدودیت سنی و جغرافیایی
ثبت نام خواهران با ارسال کلمه "معروف" به:
بله
ble.ir/vajeb123
سروش
sapp.ir/vajeb123
ایتا
eitaa.com/vajeb123
روبیکا
https://rubika.ir/vajeb123
گپ
Gap.im/vajeb123
ثبت نام برادران با ارسال کلمه "معروف" به:
Eitaa.com/aseman_2020
📆 طول دوره مقدماتی: ۲۵ روز
✅ آشنایی با مرکز: b2n.ir/Moarefi
💎دانلود اپلیکیشن رایگان آموزش مجازی:
👉 b2n.ir/vajeb1
قرارگاه امربهمعروف و نهیازمنکر
#سپاه_محمدرسولالله(ص)
مهدی رحمانی:
وواایی😱😱
چه کانال عالی هستش😍😍😍
کلی تم های عالی داخلش داره 😃😃
بانک تم ایتا که میگن همین کانال هست😇😇
کلی تم های دستکتاب داخلش هست🤗🤗
ایتام کردم واتساپ و سروش{می خوای بدونی چجوری؟؟😮😮🧐🧐🤨
فقط بیا داخل این کانال}🥳🥳
یعنی نیای ضرر کردی
تازه مسابقه هم داخلش هست🙃🙃
تم درخواستی ارزون تر از همه جا
فقط و فقط یه صلوات 🤩🤩
اگه لینک رو پاک کردم نیای پی وی اصرار کنی
ها ☹️☹️
سریع بیا👇👇
خیلی دوست ندارم اصرار کنم
ولی همچین کانال پیدا نمی کنی🤓😎😎🤓
👉🌈@tem11eitaa11🌈👈
🔴 آدرس ما 🔴
🕊حافظان فاطمیون 🕊
https://eitaa.com/Hafazanfatamion
🌷نغمه های فاطمیون🌷
https://eitaa.com/Nagmahyefatamion
👦غنچه های فاطمیون👧
https://eitaa.com/Gonchehayefatamion
🔹ارتباط با خادم کانال
و دریافت لینک گروه 👇👇
@Goleyas6111
گروه ختم قرآن و توسل
گروه حفظ قرآن کودکان و بزرگسالان
گروه پاسخگویی به سوالات شرعی بانوان ، شبهات و مشاوره
☘☘☘ ☘☘☘
هدایت شده از تسنیم هدایت ( آمرین آذربایجان غربی )
🌹🌹🌹
#فایل_های_تربیت_فرزند_قرآنی
https://eitaa.com/Gonchehayefatamion/5420
برای مطالعه 👆👆
لینک بالا لمس شود .
┏━━━ 👦 👧 ━━━┓
@Gonchehayefatamion
┗━━━ 👦 👧 ━━
👦 👧 غنچه های فاطمیون
✅آزمون آنلاین
حفظ جزء 30
جهت مرور محفوظات و خودآزمایی در آزمون شرکت کنید 👇👇👇👇👇
https://www.digisurvey.net/answers?sid=TJMO5wVvU4NnUc5eoyXqVA%3D%3D
✅✅✅این ازمون صرفا جهت مرور محفوظات است و جنبه مسابقه و اعطای گواهینامه ندارد