💞🍀
مولا امیرالمؤمنین (علیه السلام):
بهشت به امور ناخوشايند درپيچيده شده است و دوزخ به شهوت ها.
📔نهج البلاغه، خطبه ۱۷۶
🔶 @Nahj_Et
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📒 از بدعت ها بپرهیزید و راه روشن را رها نکنید(2)
📌 نهجالبلاغه/ خطبه145/ قسمت11 از 11 قسمت
🎤صوتی استاد مفسر دکتر#محمدعلی_انصاری
#خطبه__145
🔶 @Nahj_Et
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روی حرف ۹ گروه حساب نکنید
🔹استاد مهدی توکلی
🔶 @Nahj_Et
هدایت شده از طریق المهدی
📣 اطلاعیه| #طریق_المهدی🚩🏴
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
▫️همقدم می شویم در طریق المهدی در حمایت از جوانان غیور منطقه و ملّتهای مسلمان
🚩 بر همهی مسلمانان فرض است که با #امکانات خود در کنار مردم #لبنان و #حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیمغاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.
🟢 به یاد مجاهد قهرمان حماس فرمانده #یحیی_السّنوار
🇵🇸حماس زنده است و زنده خواهد ماند.
🗓 سه شنبه: ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳
⏱ آغاز پیاده روی: ساعت ۱۶
🚏مکان: بلوار پیامبر اعظم شهر مقدس قم
( از عمود ۱۲ تا مسجد مقدس جمکران )
🤝مشارکت در هزینه های برنامه طریق المهدی شامل هزینه های آب،یخ، فضاسازی، سیستم صوت و... تمام مسیر:👈
💳|
5892 1070 4515 1308روی شماره بزنید کپی میشود. 🇱🇧🇵🇸🇮🇷تا جان در بدن داریم؛ هستیم بر آن عهد که بستیم✊ 🔳 ضمناً جهت راه اندازی موکب به صورت خانوادگی و یا گروهی به @poshtibani پیام دهید. 👈 قرار عاشقان بقیة الله الاعظم، سهشنبه ها عصر، بلوار پیامبراعظم قم @tariq_almahdi
شرح_صوتی_نامه_۴۵_جلسه_۲_(غصب_فدک).mp3
6.88M
نامه ۴۵ جلسه دوم
فدک سند رسوایی مدعیان دروغین
فقط فدک در دست ما بود جمعی بخل ورزیدند و مانع تراشی کردند
بلی كَانَتْ فِي أَيْدِينَا فَدَكٌ مِنْ كُلِّ مَا أَظَلَّتْهُ السَّمَاءُ فَشَحَّتْ عَلَيْهَا نُفُوسُ قَوْمٍ
فدک و غیر فدک میخواهم چه کار بزودی بجایی دگر باید رفت
مَا أَصْنَعُ بِفَدَكٍ وَ غَيْرِ فَدَكٍ وَ النَّفْسُ مَظَانُّهَا فِي غَدٍ جَدَثٌ
و ...............
📙سایت بنیاد مجازی نهج البلاغه در فضای مجازی و تالیفات استاد #میرزامهدی_صادقی
#نامه_45
#شرح_صوتی
جلسه دوم
🔶 @Nahj_Et
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی
«انسان بدون بال به مقصد نمیرسد.فرمود شفيع هر کسی بال اوست؛ منتها اين بال را مشخص کردند. فرمود: «لَا شَفِيعَ أَنْجَحُ مِنَ التَّوْبَة»؛[۱] ما که معصوم نيستيم، لغزش داريم، اشتباه علمی داريم، اشتباه عملی داريم، ميلغزيم، يک شفيع میخواهیم، يک بال میخواهیم، که وقتی افتاديم با آن بال پرواز کنيم. ائمه علیهم السلام فرمودند توبه بال انسان است...»
📙نهج البلاغه، حکمت۳۷۱
۹۷/١۰/٢٧
🔶 @Nahj_Et
📌 سالگرد شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی
🔹سید مصطفی خمینی، ۲۱ آذر سال ۱۳۰۹ش در قم متولد شد و تحصیلات دورۀ ابتدایی را در همان جا به پایان رساند. از ۱۵ سالگی، تحصیل در حوزه علمیه قم را آغاز کرد. در مدتی کمتر از شش سال، دورههای مقدماتی و سطح را به پایان رساند و مشغول به فراگیری درس خارج شد. وی در ۲۷ سالگی به اجتهاد رسید.
🔹 ایشان از ابتدای نهضت امام (ره) در سال ۱۳۴۲ش وارد فعالیتهای سیاسی شد. پس از دستگیری امام خمینی در قیام ۱۵ خرداد، وی برای ادامۀ نهضت فعالیتهای زیادی انجام داد. به دنبال آن، مأموران شهربانی قم و ساواک او را دستگیر و به زندان قزل قلعه در تهران منتقل کردند.او سال ۱۳۴۳ش به ترکیه محل تبعید امام خمینی، تبعید شد .
🔹 در آن مدت با بحثهای علمی خود با امام بر سر مسائل مختلف فقهی، فعالیت علمی خود را ادامه داد. سپس یک سال بعد، همراه امام خمینی به عراق منتقل شد و در نجف اقامت گزیدند. این دوره که اوج فعالیتهای علمی او نیز هست دوازده سال به طول انجامید. هوش و ذکاوت و روحیۀ نقادانه او در زمینۀ علوم اسلامی و اصرارش به توسعۀ نقد در مباحث اصول فقه، شاخصه بارز او بود.
🔸 آیت الله سید مصطفی خمینی در ۱ آبان ۱۳۵۶ش و در ۴۷ سالگی در نجف اشرف توسط عمال ساواک و بر اثر مسمومیت به شهادت رسید. امام خمینی در پیامی کوتاه چنین نوشت: « مصطفی، نور بصرم و مهجه قلبم دار فانی را وداع کرد و به جوار رحمت حق تعالی رهسپار شد.»
#تقویم_تاریخ
#آبان_۱
#سید_مصطفی_خمینی
🔶 @Nahj_Et
شرح_صوتی_نامه_۴۵_جلسه_۲_(غصب_فدک).mp3
6.88M
شرح خطبه ۸۲ (غراء) جلسه دوازدهم
روز های اول مرگ
محتضر آشفته ، تشنه ، خسته و دردمند . وَ الْمَرْءُ فِي سَكْرَةٍ مُلْهِثَةٍ وَ غَمْرَةٍ كَارِثَةٍ- وَ أَنَّةٍ مُوجِعَةٍ وَ جَذْبَةٍ مُكْرِبَةٍ وَ سَوْقَةٍ مُتْعِبَةٍ
درکفن پیچیده شده ولی متحیر است نمیتواند باورکند . ثُمَّ أُدْرِجَ فِي أَكْفَانِهِ مُبْلِساً
بیچاره مبهوت سوالات ملائک در قبر . أُقْعِدَ فِي حُفْرَتِهِ نَجِيّاً لِبَهْتَةِ السُّؤَالِ وَ عَثْرَةِ الِامْتِحَانِ
این که چیزی نیست سختیها از این به بعد است . وَ أَعْظَمُ مَا هُنَالِكَ بَلِيَّةً نُزُولُ الْحَمِيمِ- وَ تَصْلِيَةُ الْجَحِيمِ وَ فَوْرَاتُ السَّعِيرِ- وَ سَوْرَاتُ الزَّفِيرِ
📙سایت بنیاد مجازی نهج البلاغه در فضای مجازی و تالیفات استاد #میرزامهدی_صادقی
#شرح_صوتی
#خطبه_82
جلسه دوازدهم
🔶 @Nahj_Et
22.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم معاش هم معاد هم دشمن شناسی...
🔻حساسیت شدید امیرالمومنین علیه السلام نسبت به انتخاب حکمرانان و فرمانداران و استاندارانش در نهج البلاغه
🎙حجت الاسلام حسین اکبری
🔶 @Nahj_Et
🌸🍃🌸🍃
🍃
[ الغارات ]
📙معرفی کتاب👇
🌹سردار شهید سلیمانی در توصیه به مطالعه این کتاب گفته بود: «این کتاب «الغارات» را که قدیمیترین کتاب شیعه هست بخوانید. حتما بخوانید. مقتل کامل است. اگر آن را بخوانید، امروز برای این حکومتی که در استمرار حکومت علی بن ابی طالب هست، آگاهانهتر و بدون تعصبات فردی و حزبی نگاه میکنیم، نظر میدهیم و دفاع میکنیم. ۹۷/۳/۱۷»
اما «الغارات» چه کتابی است؟ این مکتوب از کهنترین متون و منابع تاریخی شیعه است. مؤلف آن ابواسحاق ابراهیم بن محمد بن سعید بن هلال ثقفی کوفی، از محدثان، فقها و مورخان برجسته مکتب امامیه در قرن سوم هجری (درگذشته به سال ۲۸۳ ق) است. از آن جهت که مؤلف در این اثر بسیار به شرح غارتهای معاویه در قلمرو حکومت امیرالمومنین (ع) پرداخته این کتاب به «الغارات» شهرت پیدا کرده است. ثقفی کوفی در نگارش این کتاب از عموم راویان شیعه و سنی بهره برده است و از این جهت کتاب متقن و دقیق است و همواره مورد استناد و استفاده علما و دانشمندان برجسته در طول تاریخ بوده است. ابن ابی الحدید، متفکر برجسته معتزلی و شارح عظیم نهج البلاغه، نقش مهمی در زنده نگه داشتن این منبع مهم داشت.
محتوای کتاب سرشار است از خطبهها و نامهها و سفارشهای حضرت امیر (ع) بویژه پس از جنگ نهروان. این مطالب از آن جهت اهمیت دارد که حضرت (ع) در آنها خبر از آینده امت پیامبر بویژه فتنه عظیمی به نام حکومت بنی امیه میدهد.
ژرف اندیشان با مطالعه این کتاب می توانند مقایسه تحلیلی و تطبیقی با حوادث و فتنه های اخیر در حکومت اسلامی داشته باشند.
🔶 @Nahj_Et
💠جایگاه انسان عفیف
✍ انسان عفیفی که می تواند گناه کند اما برای خدا از آن گذر می کند از طرفی تفاوتی با شهید در راه خدا ندارد چرا که او هم از شیرین ترین لذات گذشته و از طرفی در صف فرشتگان الهی قرار گرفته چون همسان ملائک ،خود را مطیع محض فرمان الهی قرار داده است
🔹مَا الْمُجَاهِدُ الشَّهِيدُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ؛ لَكَادَ الْعَفِيفُ أَنْ يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلَائِكَةِ
📙 نهج البلاغه حکمت ۴۷۴
🖌ترجمه : كسى كه در راه خدا جهاد كندو شهيد شود اجرش بزرگتر از كسى نيست كه بتواند گناه كند و عفّت ورزد . انسان پاكدامن نزديك است كه فرشته اى از فرشتگان خدا شود.
🔶 @Nahj_Et