⭕ضربه ای که سازمان دارو وغذا بر پیکر سلامتی جامعه میزند از ضربه تبر به کمر درخت سهمگین تراست.
👈🏻خوب این تصویر فنی را ببینید
❌به دستور سازمان دارو وغذا و سازمان استاندارد کشور همه مواد غذایی موجود در گندم باید دور ریخته شود ( ازطریق سبوس گیری) تا باندهای مافیا در سازمان های مزبور بتوانند بجای تغذیه درمانی از دارو درمانی بهره ببرند ! و با باج گیری ازکمپانی های وارد کننده پول خوبی به جیب بزنند .
یکی از کارهای بزرگی که بایستی انجام شود آوردن ادم های خادم بجای ادم های خائن است ولغو فرمان تهی سازی ارد ( سبوس گیری ) و لغو فرمان غنی سازی ارد با اهن شیمیایی که دست نانوا را تخریب ومعده مردن را نابود میسازد.
وقتی ارد سبوس گیری میشود همه این مواد معدنی هم دورریز میشود هرچند که نان ظاهری روشن تر پیدا میکند.
✅تغذیه درمانی بهتر از دارو درمانی است .
👈🏻روی تابلوی سازمان دارو وغذا نوشته
سازمان غذا ودارو !
یعنی تغذیه درمانی بر دارو درمانی تقدم دارد.!
پس چرا در عمل ما این را نمی بینیم !؟
چه کسی با سلامتی مردم بازی میکند ؟ چرا اخراج یا اعدام نمی شود !؟
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾❤
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅علت اسپری آب روی چانه پهن شده قبل از ورود به تنور چیست؟
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️چگونه بفهمیم یک نان جوش شیرین دارد یا نه ؟
✅برای حفظ سلامتی خود و خانواده تان در وهله اول سعی کنید نان را در خانه بپزید و در صورتیکه این امکان برای شما میسر نیست از مراکز مطمئن که نان را با آرد کامل و با تمام ملاحضات آن اعم از تخمیر کافی و عدم استفاده از جوش شیرین و هرگونه ماده افزودنی تهیه می کنند، خریداری کنید.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزشی مضرات جوش شیرین به عنوان یکی از مهمترین مواد اولیه در خمیر نان های موجود در بازار(خمیر ترش را جایگزین آن میکنیم که تهیه شده از آرد و آب می باشد.)
⚠️جوش شیرین موجب میشود فرایند تخمیر که بایستی ۲ الی ۳ ساعت باشد از حالت طبیعی خارج و بسیار کوتاهتر شود و متاسفانه به دلیل اینکه نان تهیه شده با جوش شیرین نشانه های ظاهری یک نان خوب را دارد موجب می شود مردم به اشتباه آن را باکیفیت تلقی کنند درحالی خسارات و ضررهای جبران ناپذیری برای شما به بار خواهد داشت.
🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آموزش پهن کردن چانه
🤔فرق پهن کردن یک چوبه ودو چوبه چیست؟
پهن کردن چانه بادست چقدر در پوکی نان موثر است؟
👈🏻نقش کف زنی در پهن سازی چانه چیست؟
@Nanekhooshe
#نحوه_پهن_کردن_چانه
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾خمیر ترش چیست؟ ونقش آن در خمیر ؟ ✅خمیری است که در اثر خواب زیاد اسیدی شده و پی هاش آن از بالای ۶ به زیر ۶ یعنی عدد ۴ تنزل یافته است که در زمان ترکیب آن با خمیر و طی شدن فرایند تخمیر و استراحت ۲ تا ۳ ساعته،موجب از بین رفتن اسید فیتیک و آزادسازی املاح گندم می شود.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
#خمیر_مایه_خمیر_ترش
38.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾فیلم آموزشی استارتر خمیر ترش( جایگزین مخمر و خمیر ترش در تولید خمیر)
✅دستور نحوه تهیه خمیر ترش در کانال موجود می باشد.
@Nanekhooshe
#خمیر_مایه_خمیر_ترش
⚠️جوش شیرین چیست ؟ وچه کاربردی در خمیر دارد؟
👈🏻لطفا پست های مربوط به جوش شیرین را در کانال مشاهده فرمائید.
⭕جوش شيرين با دو تركيب( ازت- فسفات- پتاس) و ( ازت- فسفات- اوره) یک افزودنی است که در صنعت نانوایی جهان استفاده میشود استفاده غلط از اين ماده باعث بروز عوارض بيشماري مي گرددكه عبارتند از:
۱- افزایش پی هاش خميرو جلوگيري از تخريب اسيد فيتيك و جلوگیری از آزادي املاح موجود در گندم
۲- شیوع بيماري سلیاك در جامعه (این بیماران به گلوتن موجود در گندم حساسند .)
۳-ظهور لكه هاي زرد روي سطح نان به دلیل استفاده زیاد وناشیانه از جوش شیرین
۴-جلوگيري از جذب املاح گندم به بدن و بروز سوء تغذيه، كم خوني، پوكي استخوان
و...
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔پی هاش یک خمیر ترش خوب چقدر است؟
بهترین پی هاش برای نان چند است؟
پی هاش آب وارد چند است؟
❌اگر پی هاش نان بالای ۶ باشد چند علت دارد:
1️⃣ خمیر خواب کافی نداشته
2️⃣ خمیر مخمر وخمیر ترش نداشته
3️⃣ اردها ضعیف بوده ونانوا مجبور شده خواب واب خمیر را کم کند تا سرعت تخمیر کند شود
4️⃣ احتمالا جوش شیرین دارد
5️⃣ دستگاه سنجش پی هاش درست کالیبره نشده وخطا دارد
🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#خمیر_مایه_خمیر_ترش
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅شیوه پهن کردن چانه با دست و تاثیر بالای این شیوه در افزایش کیفیت نان
@Nanekhooshe
#نحوه_پهن_کردن_چانه
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
✅دروغگو دشمن خداست .
❌وقتی در مغازه ارد ۱۲درصد یا ۱۵ درصد یا ۱۸ درصد استفاده میکنیم نباید روی شیشه از عبارت نان سبوس دار استفاده کنیم
🌾فقط آرد ۴درصد ( آرد کامل) وآرد ۷درصد سبوس دار محسوب میشود
درج کلمه نان سبوس دار روی شیشه نانوایی که از سایر اردها استفاده میکتد دروغ محسوب میشود.
👈🏻ریختن یک مشت سبوس روی چانه سنگک یا زیر چانه بربری ومصرف اردی که ۱۸ درصد سبوس گیری شده نان شما را سبوس دار نمی کند
🌾ارد باید سبوس دار ( ۴ یا ۷درصد) باشد
هرچه این عدد بیشتر یعنی سبوس گیری ( تهی سازی ارد ) بیشتر است
اگر میخواهید روی شیشه مغازه از جمله سبوس دار استفاده کنید حتما باید داخل نانوایی ارد ۷درصد یا ارد کامل داشته باشید والا دروغگو هستید و اخلاقیات را زیر پا گزاشته اید
دروغ نگوییم ودروغ ننویسیم ومردم را گمراه نسازیم . این پولها خوردن ندارد .
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
#نان_سبوس_مال_نخرید
🤔فرق فنی این دو نان در چیست؟
✅این که نان بالا 100 دقیقه استراحت کرده وبواسطه تخمیر کافی تاولهای زیبا روی نان نقش بسته ولی خمیر نان پایین هیچ استراحتی نداشته و تاولهایش نارس است که ما به این حالت داغ زدگی گوییم🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت