فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓منظور از ژلاتینه شدن نان چیست؟ علت بروز تاولهای درشت روی نان چیست؟ آیا این تاولها بدهستن؟ چه اثرمثبتی در بدن دارند؟! اگر کنار این تنورها کار نکرده اید راجع به این تاولها اظهار نظر نکنید والا خراب میکنید
@Nanekhooshe
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
#چه_زمانی_خمیر_ورآمده_است
#نان_کامل_چیست
#انواع_تنور_پخت_نان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓مزایای چانه گیری چیست؟ فرق استراحت اولیه وثانویه درچیست؟ آموزش چانه گیری دریک دقیقه.فرق چانه گیری آبی وآردی چیست؟
✅ آموزش چانه گیری در پست قبلی نیز بیان شده است.
@ Nanekhooshe
#نحوه_چانه_گیری_انواع_آن
#چه_زمانی_خمیر_ورآمده_است
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
❌علت قرمز شدن رخ این نان چیست؟
🌾هرگاه چانه موقع پهن شدن بیش از حد آرد مال شود وقتی چانه داخل تنور گذاشته میشود غبار آردها دراثر سوختن رنگ تیره به خود میگیرد که برخی تصور میکنند سبوس دار شده است❗❗❗❗
✅ یکی دیگر از معایب آرد مال کردن بیش از حد چانه در هنگام پهن کردن، سفتی نان هست.
👈🏻علل سفتی نان پیشتر در کانال بیان شده است.
@Nanekhooshe
#نان_سبوس_مال_نخرید
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
#نان_کامل_چیست
#عوامل_سفتی_نان
✅خیر طعامکم الخبز
(مکارم الاخلاق ص174)
🌾بهترین غذای شما نان است
@Nanekhooshe
#نان_در_روایات
❓تخمیر چیست⭕
استراحت یک تا سه ساعته خمیر داخل قدح راتخمیر گویند.در جریان این استراحت ۴۰ ماده جدید در شکم خمیر متولد میشود که در غنی سازی – پوکسازی – زیباسازی و مرغوب سازی نان موثر است.
❓اهداف تخمیر چیست⭕
1️⃣فعال سازی آنزیم فیتاز به منظور تخریب اسید فیتیک (عامل مزاحم آزادی املاح )گندم
2️⃣تولید اسید های آلی مثل اسید لاکتیک که در ماست هست واسید استیک که در سرکه هست. وبه نان طعم میدهد
3️⃣تجزیه قند ونشاسته گندم( قند موجود در خمیر ورآمده کمتر از خمیر فطیر است)
4️⃣پوکسازی نان وجلوگیری از لاستیکی شدن آن
5️⃣غنی سازی نان بواسطه آزاد سازی املاح وویتامینهای گندم
6️⃣زیبا سازی نان با تولید تاولهای ریز وقشنگ روی نان
7️⃣مرغوب سازی نان با ایجاد رنگ ورو وعطر وبو
❌عناد و یا غفلت مسئولین و متولیان این حوزه در تشریح مزایای خمیر ورآمده ونقش آن در سلامتی انسان ، متاسفانه بسیاری از مردم وقتی با خمیر ورامده مواجه میشوند می گویند بوی بد می دهد❗❗
✅ درصورتی که این بوی به اصطلاح بد، بوی ناشی از استراحت وخواب زیاد خمیر است که ما همه به دنبال آن هستیم وخواب زیاد منجر به بروز طعم ترشی در خمیر شده ونانش نیز ممکن است کمی طعم ترش به خود بگیرد که هیچ ایرادی ندارد بلکه عالیست چون پی هاش خمیر به زیر ۶ رسیده و در نتیجه آن اثرات شگفت انگیزی را در سلامتی ما ایفا خواهد کرد.🌾
توضیح تصویر : عکس قدیمی از یک نانوایی در یکی از خیابانهای شیراز
@Nanekhooshe
#انواع_تنور_پخت_نان
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
#خمیر_مایه_خمیر_ترش
#نان_کامل_چیست
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
✅پخت نان تافتون خانگی توسط یکی از اعضای محترم کانال
👌🏻احسنت به ایشون که با حداقل امکانات یک نان با کیفیت خانگی رو تولید کردند👏🏻👏🏻👏🏻
🌾ایشون با استفاده از ماهیتابه و روی اجاق گاز آشپزخانه اقدام به پخت نان داشتند.
❎از شما هم درخواست میکنیم تا پخت نان خانگی را همین امروز و با هر امکانات که دارید شروع کنید و در این مسیر هر سوالی و ابهامی داشتید ما لحظه به لحظه در کنار شما هستیم.🙏🏻
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#پخت_روی_اجاق_گاز_یا_درون_فر
✅باسواد کیست؟
کسی که توانسته با یه منقل وتعدادی ریگ تو منزلش نان سنگک درست کنه و از خوردن نان سنگک بازاری، ببخشید لواشک با ارد قنادی😁 جونشو نجات بده! آفرین به این آدم خلاق و باسواد
@Nanekhooshe
#انواع_تنور_پخت_نان
#پخت_روی_اجاق_گاز_یا_درون_فر
امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمودند: همانا خداوند متعال، حجّت و خلیفه خود را برای بندگانش الگو و دلیلی روشن قرار داد، همچنین خداوند حجّت خود را ممتاز گرداند و به تمام لغتها و اصطلاحات قبائل و اقوام آشنا ساخت و أنساب همه را میشناسد و از نهایت عمر انسانها و موجودات و نیز جریات و حادثهها آگاهی کامل دارد و چنانچه این امتیاز وجود نمیداشت، بین حجّت خدا و بین دیگران فرقی نبود.
قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری – علیه السلام –: إنَّ اللهَ تَبارَکَ وَ تَعالی بَیَّنَ حُجَّتَهُ مِنْ سائِرِ خَلْقِهِ بِکُلِّ شَیء، وَ یُعْطِیهِ اللُّغاتِ، وَمَعْرِفَهَ الاْنْسابِ وَالاْجالِ وَالْحَوادِثِ، وَلَوْلا ذلِکَ لَمْ یَکُنْ بَیْنَ الْحُجَّهِ وَالْمَحْجُوحِ فَرْقٌ.
«الکافی، ج. ۱، ص. ۵۱۹، ح. ۱۱»
🌾امام صادق علیه السلام فرمودند: چون نماز صبح را خواندی، تکه ای نان بخور تا با آن
دهان خویش را خوش بو بسازی؛ حرارت خود را فرو بنشانی؛ دندان هایت را استوار سازی؛ لثه ات را استحکام بخشی؛ روزی خویش را به چنگ آوری؛و خوی خود را نیکو سازی.✅
بحارالانوار، ج ۶۶، ص ۲۴۳
@Nanekhooshe
#نان_در_روایات
✅ پخت نان توسط یکی از اعضای محترم کانال
درود بر ایشون که تجربیاتشون رو با ما به اشتراک گذاشتند.🙏🏻
👌🏻توضیحات و نکات ایشون برای پخت بهتر روی این تابه:
خمیرش باید شل باشه مثل خمیر سنگگ ، تابه یا ساج که داغ شد دستت خیس میکنی چانه خمیر رو برمیداری میزاری روی تابه یا ساج ، زیرش باید زغال باشه ، هیزم که سوخت زغال ها را میبری زیر تابه یا ساج...اگه نونت به تابه یا ساج چسبید، با یه مغزی ،مثل مغز گردو، میکشی ته تابه یا ساج که یه کم چرب بشه نه زیاد که نون بیوفته.🌾
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#انواع_تنور_پخت_نان
#نحوه_پهن_کردن_چانه
⭕اطلاعیه مهم
🌾خرید نان، فقر است. پس پناه مىبریم به خدا از فقر!
اصول کافی،ج۵ ص۱۶۷
✅تغییرات موقتی مجموعه خوشه در حوزه آموزش پخت نان خانگی در راستای تحقق حدیث فوق
با سلام
عنایت به استقبال شما سروران و باهدف گسترش فرهنگ پخت نان خانگی ، موقتا در حوزه تولید نان فعالیت خود را به حداقل رسانده و با تمرکز بیشتری به آموزش پخت نان خانگی مشغول خواهیم شد. به همین علت از امروز ، نسبت به ارتقا و توسعه فضای فعلی برای پذیرایی از دوستان مشتاق به یادگیری حضوری اقدام خواهیم کرد که پیش بینی میگردد فرآیند اماده سازی قریب به یک ماه زمان بر خواهد بود.
👈🏻✅بدیهی کما فی سابق دوستانی که تمایل به پخت نان خانگی دارند می توانند جهت آموزش غیر حضوری از طریق ارسال پیام با ادمین در ارتباط باشند
🌾ضمن اینکه طی هفته های آتی به امید خدا، بسته های ویژه پخت نان که مشتمل بر تمامی مواد اولیه مورد نیاز برای پخت می باشد جهت استفاده اعضا در کانال قرار خواهیم داد.
❓آرد کامل و دیگر مواد اولیه از کجا تهیه کنیم؟
❓چگونه خمیر تهیه کنیم؟
❓با چه تنوری پخت کنیم؟
❓نان خوب چه کیفیتی دارد؟
و....
👌🏻انشالله به تمامی این سوالات پاسخ عملی میدهیم.
✅کافیست برای پخت نان خانگی با هر امکانات و سطح تجربه همین امروز دست به کار شوید ، ما گام به گام و مرحله با مرحله در خدمت شما هستیم.🌾🌾🌾🌾
👈🏻لازم به ذکر است سفارش دوستانی که قبلا ثبت سفارش داشتند، ظرف دو روز آینده تحویل می گردد و از عزیزانی که امکان ثبت سفارش آنها در این مقطع محیا نمیگردد کمال عذرخواهی را داریم. 🙏🏻
@Nanekhooshe
#مراکز_فروش_نان_کامل
#آموزش_غیرحضوری_پخت_نان_خانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅یک تنور ساده اما کاربردی
🌾امروز به صورت اتفاقی یکی از نانوایی های سطح شهر مشهد رو دیدم که تنور بامزه و ساده ای رو درست کرده بود.جنس تنور از آجر و سیمان و با یک مشعل در کف تنور کار میکند.
شما هم میتونید به همین سادگی یه تنور داشته باشید.
⭕هرچند که پیشنهاد ما در ابتدای کار اصلاح آرد و تغییر آن به آرد کامل می باشد، لذا با هر امکاناتی از همین امروز شروع به پخت نان کنید.🙏🏻
@Nanekhooshe
#انواع_تنور_پخت_نان
نان کامل خوشه
✅ پخت نان توسط یکی از اعضای محترم کانال درود بر ایشون که تجربیاتشون رو با ما به اشتراک گذاشتند.🙏🏻 👌🏻
✅ توضیحات تکمیلی عضو محترم کانال که پیشتر دست پخت ایشون رو ارسال کردیم:
⭕سلام تابه یا ساج که داغ شد خمیر رو با دست پهن میکنیم، از زیر که خودش رو گرفت نان رو برعکسش میکنیم نکته مهم اینکه زیر تابه یا ساج باید زغال داغ باشد و با حرارت اون نان پخته میشه.
❎کم کم با دستگیره یا کاردک(تصویر فوق☝🏻) نگاه میکنیم ببینیم همه جاش یه دست پخته برمیگردونیم، توی گویش محلی ما به اون کاردک میگیم هسوم ، لبه تیزی داره .با هسوم میزنیم زیرش یواش یواش از تابه یا ساج جداش میکنیم.
🙏🏻بینهایت از ایشون بابت اشتراک دانش خودشون تشکر میکنیم.🌾
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#انواع_تنور_پخت_نان
#نحوه_پهن_کردن_چانه
✅ پخت نان توسط یکی از اعضای محترم کانال
درود بر ایشون که موفق شدند با این فر شروع به پخت کنند
🌾در آینده از دستپخت ایشون بیشتر خواهیم دید.
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
⭕طعم آب، طعم زندگی است و طعم نان، طعم نیرومندی است.
طعم الماء الحیاة و طعم الخبز طعم العیش و القوه.(مناقب ابن شهر آشوب ج۴ ص۳۵۳)
@Nanekhooshe
#نان_در_روایات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾 اموزش پهن کردن چانه توسط یک مادر هنرمند
✅به نحوه چانه گیری این مادر هنرمند نگاه کنید که چقدرجالب چانه را مستطیلی پهن میکند بعد برعکس میکند و همین کار را تکرار میکند تا چانه به صورت دایره دربیاید.
نکات تحلیلی:
❌خمیر مورد استفاده ایشون ،کمی سفت هست و در نهایت باعث میشه نان ،نرمی کافی را نداشته باشد.
❌عدم پهن کردن خمیر با دست و صرفا استفاده از وردنه باعث سفتی بیشتر نان می شود.
❌عواملی سفتی نان در پست های قبلی قرارداده شده است.
@Nanekhooshe
#عوامل_سفتی_نان
#نحوه_پهن_کردن_چانه