✅استفاده مثبت از طبیعت در کشاورزی سنتی
1️⃣پس از برداشت محصول، خرمن ها تا زمان آغاز بادهای ۱۲۰ روزه در زمین ها رها می شوند
این استراحت موجب چرب شدن و افزایش کیفیت گندم می شود.
2️⃣با شروع بادهای ۱۲۰ روزه خرمن کوبی آغاز می شود
3️⃣پس از کوبیدن خرمن، با استفاده از نیروی باد، کار پاک کردن محصول آغاز می شود.
انرژی باد خصوصا بادهای ۱۲۰روزه نقشی تاثیرگذار در زندگی مردم تایباد دارد.
4️⃣پس از پاک کردن، محصول خالص در کیسه ها انبار و جهت ذخیره سازی به روستا منتقل می شود
@Nanekhooshe
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾پخت نان شیرمال با تنور هیزمی در اورامانات کرمانشاه در پشت بام یک خانه
✳البته این تنور از نظر برخی کارشناسان در سازمان غذا و دارو ! غیر استاندارد است ! ولی از نظر ما این تنور هزار بار سالم تر ، کامل تر وخوش خوراک تر از نان پخته شده در تنورهای به اصطلاح استاندارد است که باعث سوختن و افزایش ضایعات نان می شود.
@Nanekhooshe
🌾پخت نان کامل خانگی توسط یکی از اعضای کانال 🌾
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
هدایت شده از Javad Hafez
﷽ باسلام
🎯به استحضار در راستای سهولت دسترسی به تمامی مطالب کانال #جزوه_آموزشی تهیه گردید.
به دلیل حجم بالای جزوه ، در ۸ بخش بارگذاری شده است و محتوای هر بخش در ادامه بیان شده است:
❌لازم به ذکر است هر فایل دارای فیلم های متعدد آموزشی مرتبط می باشد که با کلیک بر روی عکس شروع به نمایش میکند.
⭕#فایل_شماره_یک شامل مباحث:
اهل بیت علیهم السلام و علم حقیقی
اهمیت و جایگاه کشاورزی در روایات
براساس روایات چه دانه ای بکاریم
جایگاه نان در روایات
نحوه تولید آرد بر اساس روایات
اهمیت ورز دادن خمیر بر اساس روایات
اهمیت تخمیر و استراحت خمیر بر اساس روایات
اندازه هر قرص نان بر اساس روایات
اعجاز سخن اهل بیت علیهم السلام
⭕#فایل_شماره_دو و #فایل_شماره_سه شامل مباحث:
مضرات نان های بازاری به دلیل تکیه بر علم شیطانی
⭕#فایل_شماره_چهار و #فایل_شماره_پنج و #فایل_شماره_شش شامل مباحث:
چگونه نان تولید کنیم ؟ صفر تا صد
ترکیبات و شیوه پخت نان
نحوه پخت کامل سنگک خانگی
نحوه پخت نان کامل بر روی ساج(سفالی و چدنی)
نحوه پخت نان در فر خانگی
نحوه چانه گیری
نحوه پهن کردن چانه
⭕#فایل_شماره_هفت و #فایل_شماره_هشت شامل مباحث:
نکات و تکنیک های مهم پخت نان
✅پیشنهاد میگردد برای بهره برداری بهتر از جزوه فایل ها را به ترتیب از یک الی هشت مطالعه فرمائید.
🙏🏻لطفا پیشنهادات و انتقادات خود را نسبت به جزوه آموزشی برای ما ارسال فرمائید.
@Nanekhooshe
هدایت شده از Javad Hafez
0 فهرست.pptx
1.79M
هدایت شده از Javad Hafez
1 فصل اول بخش های1تا 8 (روایات و علم نان).pptx
46.16M
1️⃣#فایل_شماره_یک شامل مباحث:
⭕اهل بیت علیهم السلام و علم حقیقی
🌾اهمیت و جایگاه کشاورزی در روایات
⭕براساس روایات چه دانه ای بکاریم
🌾جایگاه نان در روایات
⭕نحوه تولید آرد بر اساس روایات
🌾اهمیت ورز دادن خمیر بر اساس روایات
⭕اهمیت تخمیر و استراحت خمیر بر اساس روایات
🌾اندازه هر قرص نان بر اساس روایات
⭕اعجاز سخن اهل بیت علیهم السلام
@Nanekhooshe
#جزوه_آموزشی
هدایت شده از Javad Hafez
2 فصل دوم بخش 9 (مضرات نان های بازاری).pptx
51.78M
2️⃣#فایل_شماره_دو شامل مباحث:
⭕مضرات نان های بازاری به دلیل تکیه بر علم شیطانی❌❌❌❌❌
@Nanekhooshe
#جزوه_آموزشی