eitaa logo
ناردین کیک
26.8هزار دنبال‌کننده
382 عکس
86 ویدیو
9 فایل
زهرا احمدی دارای مدرک بین المللی و چندین سال سابقه کار همراهم باشید تا تجربیات و فوت و فن ها را با شما به اشتراک بگذارم ارتباط با ما @Nardin_Cake_Admin دوره های آموزشی @Education_Course نمونه کیک هنرجوها @Nardin_Learners تبلیغات @Nardin_Ads
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی ترد و عالی میشه😍 حتما امتحانش کنید نکات👇 شهد بامیه نباید خیلی رقیق یا غلیظ (مثل عسل) باشه جوهر لیمورا باید خیلی خیلی کم بزنید وگرنه ترش میشه شهدتون💥 باید بین این دو حالت باشه، برای اینکه متوجه شوید غلظتش خوبه یا نه، وقتی که حباب روی شهدتون جمع شد کمی داخل یه ظرف دیگه بریزید و داخل یخچال بگذارید، اگر خودش را گرفت شهدتون خوب شده، و دیگه حرارت دادن نمیخواد 💥داخل خمیربامیه به همراه تخم مرغ ها یک قاشق از شهدتون اضافه کنید 💥وقتی خمیرتون را ماسوره زدید، روی خمیر باقی مانده پلاستیک بکشید که خشک نشه تا بشه دوباره استفاده کنید از آرد کیک پزی استفاده کنید اگر خمیر بامیه سفت بود(بخاطر کوچک بودن تخم مرغ ها وجنس آردها) می توانید ازتخم مرغ سوم استفاده کنید ولی تخم مرغ سوم را کامل نزنید کم کم اضافه کنید که خمیرتون شل نشه همه ی آن را اضافه نکنید اگه دقیق اجرا کنید عالی میشه عضویت در کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
36.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام طاعاتتون مقبول درگاه حق 🙏 اینم آموزش زولبیا ترد و درجه یک👌 💥حتما از ماست سفت و بدون آب استفاده کنید 💥هنگام ریختن مواد داخل روغن، دایره های تو در تو ایجاد کنید خیلی سرخ نکنید وگرنه خشک میشه باید درحد متعادل سرخ شود همچنین باید نوارها اونقدر نازک نباشند که خشک بشه در جای گرم ۱ساعت یا ۱ساعت نیم استراحت کنه موقع ریختن مواد برای زولبیا داخل روغن حتما سر قیف خوب باشه که نازک بیرون نریزه که زولبیا نازک و خشک بشه و برعکس یکبار امتحان کنید بعد داخل روغن بزنید همچنین از بالاخمیر را نریزید که بهم نچسبه بلکه نزدیک روغن دستتون را بگیرید همچنین باید سریع عمل کنید که دایره های تو در تو خوبی ایجاد کنید امتحانش کنید حتما اما دقیق اجرا کنید💥 موقع افطار به یاد منم باشید 😊 عضویت درکانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
44.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به شما عزیزان🌹 برخی از شما درخواست آموزش حلوا داشتید. قبلا حلوا عربی آموزش داده بودم که داخل کانال هست. یه نوع حلوای دیگه هم ان ‌شالله به زودی آماده میکنم😊 نکات👇 💥درپست زولبیا و بامیه شهد به طور دقیق آموزش داده شده استفاده کنید 💥اگر دوست داشتید گوشفیل هاتون پفکی نشن باید نازک خمیر را پهن کنید که موقع انداختن در روغن پف نکنند 💥 وقتی کره را بن ماری کردید و تبدیل به روغن شد حتما اون حالت کف که روی کره ایجاد میشه را بگیرید و به موادتون اضافه کنید عضویت در کانال:👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد سفید قنادی 125 گرم آرد برنج 125 گرم آرد نخودچی 125 گرم @Nardin_Cake
30.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی از من سوال شده راجع به خرید همزن در این ویدیو در رابطه با انواع همزن ها توضیحات دادم همزن حرفه ای بهتره کمتر از 1000 وات نباشه کاسه 4 لیتری برای مصارف خانگی کافیه و برای کیک 8 تخم مرغی هم جواب میده. دقت کنید همزنی خریداری کنید که پره های همزن به کف کاسه برسه💥 شما میتوانید انواع همزن ها را از فروشگاه اینترنتی المارکت تهیه کنید 👇👇👇 https://elemarket.ir
09106407086
34.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای نذری برای۵۰نفر ۱٫۵کیلو آرد و۱٫۵کیلو شکر و۴۰۰گرم روغن و کره باهم آب هم درحدی بریزید مثل شیر کمی غلیظ تر باشه که در دم کشیدن سفت میشه البته اگر زیاد شیرین دوست ندارید میتونید کمتر شکر بزنید. این آموزش تقدیم به کسانی که در این شبها قصد نذری دادن دارند ما را در ثواب خود شریک کنید التماس دعا🙏 عضویت در کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
👈لیست آموزش های رایگان ناردین کیک : (با لمس کردن نام هر کدام، فیلم آموزش آن را مشاهده خواهید کرد) آموزش کیک ها 👇👇👇 کیک تخته ای اقتصادی کیک یزدی اقتصادی کیک خرما گردو کیک مدرسه کیک مدرسه 2 کیک مدرسه 3 باگر کیک کیک روز مادر پنکیک شکلاتی آموزش شیرینی ها 👇👇👇 شیرینی مربایی شیرینی پفکی گردویی شیرینی برنجی شیرینی نخودچی شیرینی رز نارگیلی شیرینی دانمارکی آموزش های مخصوص رمضان 👇👇👇 آموزش بامیه آموزش زولبیا آموزش گوشفیل آموزش حلوای سه آرد آموزش کاچی زعفرانی آموزش حلوا عربی سایر آموزش ها 👇👇👇 کوکی موکا کافیشاپی کوکی شکلاتی پیتزا با خمیر خانگی پنیر پیتزا موزارلا خانگی پاپسیکل قلب سورپرایز رولت املت پنیری طرح دار کردن کیک خامه ای آموزش فر دست ساز راهنمای خرید همزن تفاوت کیک خانگی و قنادی کرم کاستارد خیار شور فوری آشنایی با قالبهای کاربردی نوشیدنی و بستنی👇👇👇 بستنی میوه ای بستنی شکلاتی موهیتو موکتل اورنج بری میلک شیک شکلاتی ✅ آموزش های دیگر در حالی آماده سازی است 😍 همراه ما باشید🌹 بستنی میوه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو واقعا یه نوشیدنی خوشمزه و عالی هست👌 برای هر یک لیوان نوشیدنی احتیاج داریم به: ۱ الی ۱.۵ قاشق غذاخوری شکر و آبِ دو الی سه عدد لیمو ترش تازه اگر به میزان بیشتری نوشیدنی احتیاج دارید، مواد را به تناسب افزایش دهید عضویت در کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71