❌ شبهه ۸۷۷
به خاطر اعتراض به وضع موجود رأی
نمیدهیم تا حکومت تنبیه شود.
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام راجی
🔹 اگر منظور از تنبیه حکومت، دولت قبلی است که او رفته است و اگر منظور کل نظام است، چه ما رأی بدهیم چه ندهیم، رئیسجمهور نظام تعیین میشود.
پس قرار است چه کسی را تنبیه کنیم؟ این کار در
واقع تنبیه خودمان است. چرا؟ توضیح میدهم:
آیا در طول تاریخ صدای معترضان خاموش شنیده شده است؟
بررسیهای تاریخی نشان میدهد که صدای معترضان خاموش، هیچگاه شنیده نمیشود.
انتخابات
زیادی در طول تاریخ و در کشورهای گوناگون وجود دارد که در آنها اکثریت مردم رأی ندادند. ولی در جهت منویات آنها هیچ اتفاقی نیفتاد.
▫️ به عنوان معروفترین مثال میشود به انتخابات سال 1996
آمریکا اشاره کرد. در انتخابات سال 1996 ایاالت
متحده، بیش از 50 درصد از واجدین شرایط، در
انتخابات شرکت نکردند و بیش از 50 درصد افرادی که شرکت کردند نیز به رئیسجمهور منتخب یعنی بیل کلینتون رأی ندادند.
به بیان دیگر، دیگر، تنها 24 درصد از واجدین شرایط امریکایی رئیسجمهور کشورشان را انتخاب کردند.
آیا فریاد سکوت مردمی که به پای صندوقهای
رأی نرفته بودند شنیده شد؟
آیا رأی مخالف 76
درصد جمعیت آمریکا، از ورود کلینتون به کاخ
سفید جلوگیری کرد؟ آیا بیل کلینتون کمتر از اوباما جمهور بود؟
▫️از آن طرف در انتخابات سال 2008 همین کشور، میزان مشارکت به بالاترین حد خود در طول چهار دهه
رسید؛ انتخاباتی که اولین رئیسجمهور سیاهپوست آمریکا را به کاخ سفید رساند. سیاستمداران آمریکایی به وضوح این پیام را شنیدند.
🔹حتی یک مثال، از یک کشور، در یک وجود
ندارد که رأی ندادن، بر یک چیز تأثیری مثبت
گذاشته باشد.
#انتخابات
@NasimeMarefat
🔴اسم رمز FATF از کجا آمده است؟
🔰القا می کنند برداشت میوه #وین مشروط به تصویب لوایح FATF است. می گویند اصول کلی توافق در وین صورت گرفته و حالا در راند پایانی آن، اگر موفق نشویم لوایح را تصویب کنیم، از مزایای #برجام محروم می شویم.
🔰عجیب است اگر بدانیم داغ شدن مجدد بحث FATF همزمان با انتشار گزارش FDD (بنیاد دفاع از دموکراسی آمریکا) است که گفته #دولت_بایدن باید فشار تحریم ها بر اصلی ترین شریان اقتصادی ایران را حفظ کند و توصیه کرده توافقات وین مشروط به حل مسأله FATF باشد!
🔰 #مارک_دوبوویتز رییس این بنیاد در آمریکا به «آموزگار تحریم ها» ملقب است و نسخه هایش مبنای عمل #سیاست_خارجی آمریکاست.
🔰آمریکایی ها امیدوارند ساخت #دوقطبی انتخاباتی «موافقان و مخالفانfatf » فرصت خوبی برای فشار به نظام برای تصویب آن و کوبیدن آخرین میخ #تثبیت_تحریم_ها از این طریق باشد.
#محمد_عبدالهی
@NasimeMarefat
ساعت مناظرههای انتخاباتی مشخص شد
🔹اولین مناظره انتخاباتی دوشنبه ۱۷ خردادماه در ساعت ۱۷ برگزار میشود
🔹دومین مناظره هم جمعه ۲۱ خرداد ماه ساعت ۱۵ برگزار میشود
🔹آخرین مناظره انتخاباتی نیز سهشنبه ۲۵ خردادماه ساعت ۱۷ از شبکه یک سیما به صورت زنده پخش خواهد شد
🔹مدت زمان مناظرههای انتخاباتی هر کدام سه ساعت خواهد بود/ اعتماد
@NasimeMarefat
#حديث_روز
امام على عليه السلام:
💠لِيَكُنْ أبغَضَ النّاسِ إلَيكَ، و أبعَدَهُم مِنكَ، أطلَبُهُم لِمَعايِبِ النّاسِ
بايد منفورترين مردم نزد تو و دورترين آنها از تو كسى باشد، كه بيش از همه عيب جوى مردم است
غررالحكم حدیث7378
@NasimeMarefat
⭕️ برکناری همتی و دکترین شوک
🔶 یکی از روش های بسیار پرکاربرد برای سیاست بازان فریب کار، "دکترین شوک" هست. دکترین شوک به زبان ساده اینه که برخی مسئولین برای اینکه بتونن بر روی تصمیم مردم در انتخابات اثر بذارن به جامعه شوک های روانی و خصوصا از جنس "اقتصادی" وارد میکنند.
این موضوع موجب میشه که مردم بر اثر شوک اقتصادی وارد شده هول بشن و نتونن یک تصمیم درست و عاقلانه بگیرند.
💢 خصوصا با توجه به اینکه مردم ما نسبت به قیمت اجناسی مثل طلا و دلار بسیار حساس هستند و مدام کم و زیاد شدن این موارد رو رصد میکنند بنابراین بهترین عامل برای شوک دادن به مردم بالا بردن صعودی این دو مورد هست.
💢 جبهه غربگرایان برای اینکه بتونه در انتخابات امسال شانسی برای پیروزی داشته باشه نیاز شدیدی به این نوع از شوک ها داره و برای همین حتما از این ابزار مهم استفاده کامل رو خواهد کرد.
💢 امروز پس از برکناری آقای همتی از ریاست بانک مرکزی قیمت دلار و طلا سیر صعودی به خودش گرفت و همین موجب واکنش بازار به قیمت همه اجناس خواهد شد.
⭕️ غربگرایان میخوان اینطور به مردم القاء کنند که وجود همتی موجب ثبات ارز در کانال 22 هزار تومن بود و اگه ایشون در انتخابات پیروز نشن هیچ کسی نیست که بتونه قیمت دلار رو کنترل کنه.
🚫 در حالی که این یک دروغ بسیار بزرگ هست. مجرم اصلی کاهش شدید ارزش پول ملی در سال 99 شخص آقای #همتی بود و ایشون به جای اینکه الان در دادگاه محاکمه بشه خودش رو به عنوان ناجی مردم معرفی میکنه. 😒
🔶 با توجه به اینکه همیشه دکترین شوک در تصمیمات مردم ما بسیار موثر بوده همه ما موظفیم که این استراتژی کثیف غربگرایان رو برای مردم روشن کنیم تا کمترین تاثیر رو از شوک اقتصادی پیش رو بپذیرند و در انتخابات تصمیم درستی برای حذف عوامل وضع موجود بگیرند...
#انتشار_عمومی
❇️ @NasimeMarefat
🔰 آخرین آمار کووید ۱۹ در کشور(دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰)
♦️تعداد مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته : ۱۱۰۴۲ نفر
♦️مجموع مبتلایان : ۲۹۱۳۱۳۶نفر
🔘تعداد جانباختگان در ۲۴ ساعت گذشته : ۲۱۷ نفر
🔘مجموع کل جانباختگان : ۸۰۱۵۶ نفر
♦️مجموع بهبود یافتگان : ۲۴۵۸۶۸۴ نفر
♦️موارد حاد وشدید : ۴۱۶۰ نفر
♦️بستری ها : ۱۳۸۸ نفر
@NasimeMarefat
🔴📷 #جهان_مدیا| نگاهی به عملکرد دوساله همتی در بانک مرکزی
@NasimeMarefat
🔴انتخابات را وسیلهای برای ناامیدی دشمن کنید
♦️رهبرمعظم انقلاب: جناحهای مختلف، جریانهای مختلف، گرایشهای مختلف، با شوق و ذوق و علاقهمندی همهی عواملشان را بسیج کنند و انتخابات را به عنوان یک هدف عالی، هدف خوب، هدف شیرین مورد توجه قرار بدهند و به دعوا و جنجال و اهانت و پنجه به روی هم کشیدن قضایا را نکشانند.
♦️انتخابات را وسیلهای بکنید برای اینکه دشمنان را ناامید بکنید و انشاءاللَّه این انتخابات هم مثل بقیهی انتخاباتها مایهی عزت روزافزون اسلام باشد.
@NasimeMarefat
🌹#انتخابات در ڪلام #شهید_بهشتی
♦️این جمله را به اعماق ضمیر اجتماعی و اسـلامی خودتان بفرستید: انقلاب ما، به شرط #حضور_آگاهانه یک یک افراد امت در اداره جامعه، سالم می ماند. #حضور و آگاهی و تعهد شما مردم باید جلوی #نفوذ های انحرافی را بگیرد.
#بهشتی_را_بشناسیم
#حکمت_بهشتی
#انتخابات
📚 #گزیده ای از دیدگاه های شهید بهشتی ص ۲۱۳
@NasimeMarefat
🔴کووایران در آستانه ورود به فاز واکسیناسیون عمومی
«وهابزاده» مشاور وزیر بهداشت:
🔹 واکسن «کووایران برکت» حاصل یک سال زحمت و تلاش شبانهروزی دانشمندان ایرانی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، به عنوان نخستین واکسن صد در صد ملی در آستانه دریافت مجوز برای مصرف عمومی قرار گرفت.
@NasimeMarefat
فکر باز پخش ۱۴۰۱ باشید!
🔹علت مهم دلزدگی بخش مهمی از مردم را باید در کج کارکردیها و سوءمدیریت اقتصادی دولت جستوجو کرد که موجب تشدید رکود و تورم و بیکاری و شکاف طبقاتی شده، و نه عدم احراز صلاحیت چند نامزد محترمی که در نظرسنجیها بین یک تا چهار درصد رای داشتهاند.
♦️آنچه میتواند این دلزدگی و تردید را تبدیل به امید و نشاط مشارکت اجتماعی کند، اهتمام نامزدها برای انتقال این احساس صادقانه به مردم است که بر اساس سابقه و کارنامهشان، برنامه موثر دارند و میتوانند در روند مدیریت دولت، تغییر و بهبود ایجاد کنند.
🔹نامزدها باید صادقانه و حکیمانه با مردم سخن بگویند و بیانات عبرتآموز رهبر انقلاب با نامزدها در 14 خرداد ۹۲ را با دقت مرور کنند. اگر این نصایح، درست شنیده میشد، شاید بسیاری از گرفتاریهای سرریز شده از سمت دولت به سمت مردم پدید نمیآمد:
🔻«من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، شرمنده نشوید؛
🔻جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید تقصیر را گردن این و آن بگذارید که نگذاشتند، نشد. کاری را که میتوانید انجام دهید، وعده بدهید.
🔻آن کسانی که امروز با مردم حرف میزنند، آنچه که توانایی انجام آن را دارند و مردم به آن احتیاج دارند، آن را با مردم در میان بگذارند؛ قول بدهند با عقل و درایت عمل خواهند کرد؛
🔻قول بدهند که با پشتکار و ثبات قدم در این میدان پیش خواهند رفت؛ قول بدهند که به مسئله اقتصاد- که امروز میدان چالش تحمیلی بر ملت ایران از سوی بیگانگان است- بهخوبی خواهند پرداخت؛
🔻قول بدهند حاشیهسازی نمیکنند؛ قول بدهند دست کسان و اطرافیان خود را باز نخواهند گذاشت؛ قول بدهند که به منافع بیگانگان، به بهانههای گوناگون، بیش از منافع ملت ایران اهمیت نخواهند داد.
🔻بعضی با این تحلیل غلط که به دشمنان امتیاز بدهیم تا عصبانیت آنها را نسبت به خودمان کم کنیم، عملاًً منافع آنها را بر منافع ملت ترجیح میدهند؛ این اشتباه است. عصبانیت آنها ناشی از این است که شما (مردم) هستید، ناشی از این است که جمهوری اسلامی هست».
🔹آقای روحانی با وعده های خلاف واقع، پیروز انتخابات شد و بر کرسی ریاست نشست؛ اما ضمنا به خاطر خلف وعده هایش، از چشم 93 درصد مردم افتاد و مایه عبرت آیندگان شد. بنابراین، نامزد های محترم، روحانی طور حرف نزنند که خرداد ۱۴۰۱ شرمنده مردم باشند و بخواهند انکار یا فر افکنی کنند.
✍ #محمد_ایمانی
@NasimeMarefat
▪️فکر کنید روزنامه صهیواماراتی العین تیتر زده:
نه به نمایش انتخابات رژیم !!!
در حالی که در کشورش امارات انتخابات وجود ندارد...!!!
یعنی امارات و سعودی که انتخابات ندارند درباره انتخابات در ایران نظر میدهند!!!
💬 قیس قریشی
@NasimeMarefat
چرا انتخابات
پیچیده اما پیشرو است؟ - ۱
🔹انتخابات، میدان نزاع خروسجنگیها یا معرکهگیری بزنبهادرها نیست که مردمی کنجکاو، ساعتی در هیاهوی آن جمع شوند و جیغ و سوت بزنند. بعدش هم احیانا معلوم شود جیب چند نفر را در شلوغی زدهاند.
♦️انتخابات، مسابقه خدمتگزاری است و آداب چنین مسابقه و چنان خدمتی باید رعایت شود. برآیند این مسابقه باید امنیت، آسایش، عزت، اقتدار، نشاط و امید بیشتر یک ملت باشد، و نه سرشکستگی و دوقطبی شدن و پسرفت قدرت ملی، چنانکه در سیرک انتخاباتی آمریکا دیدیم.
🔹بیانات اخیر رهبر انقلاب، افقی تازهای را پیش روی انتخابات باز کرد. ایشان از مدل حکیمانهای سخن گفتند که کاملاً بدیهی بهنظر میرسد؛ اما در اثر برخی رویههای غلط انتخاباتی، مهجور و مغفول مانده است.
♦️احیای این مدل منطقی ، اتفاق مبارکی است؛ هر چند که مانند هر تحول و تغییر ریلی، در بادی امر دشوار به نظر برسد. این مدل درست، دست رد به سینه همه سیاستبازان از طیفهای مختلف و بعضا حتی متخاصم هم است که نانشان در غوغاسالاری، گلادیاتوربازی، و دوقطبیسازیهای فرساینده است.
🔹نظرسنجیها تایید میکند اولویت ترغیبکننده مردم، نه اسامی و جناحها، بلکه کفایت و کارآمدی است؛ چنانکه طبق نظرسنجیهای دولتی، بیشترین عامل ترغیبکننده مشارکت، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است که مدنظر 56/8 درصد مردم بوده؛ و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، و برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با 49/1 درصد قرار گرفتهاند.
♦️از این نظر میتوان گفت تایید صلاحیت نامزدهایی که نماینده یا حامی ائتلاف حاکم بر دولت محسوب میشوند، نمی توانست تأثیر مهمی در مشارکت داشته باشد. مقبولیت این مدیریت، زیر هفت درصد است .
🔹همچنین نامزدهای احراز صلاحیت نشده مد نظر آنها، بیش از یک تا چهار درصد رای در نظرسنجی ها نداشتهاند. اما با وجود این واقعیات، چرا طیف مدعی اعتدال و اصلاحات، سرگرم مظلومنمایی و تقلا برای سرد کردن فضای انتخابات است؟
♦️ائتلاف موسوم به اعتدال و اصلاحات، تاکتیک نمایش بی تفاوتی و بی تحرکی را در انتخابات در پیش گرفته، چرا که در صورت نشان دادن جدیت در انتخابات، ناچارند درباره کارنامه خود بهعنوان «مسئله اصلی انتخابات» پاسخگو باشند.
🔹بنابراین ترجیح میدهند با مظلومنمایی، موضوع بحث عمومی را بربایند و به جای آن، یک موضوع قلابی را بگذارند. این، یک شعبدهبازی تمامعیار است! آنها مایلند موج مظلومیت راه بیندازند که مسئله انتخابات (کارنامه) را بشورد و ببرد(!) و با شوک دوم، یعنی بازگشت به صحنه و حمایت از یک نامزد، سورپرایز درست کنند.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
@NasimeMarefat
چرا انتخابات
پیچیده اما پیشرو است؟ -۲
🔹آیا طیف مدعی اعتدال و اصلاحات، واقعاً نامزد ندارند و نمی توانند در انتخابات شرکت کنند؟ اولا آقای همتی، عضو کارگزاران (یکی از سه حزب بزرگ جبهه اصلاحات) و دارای سوابق ریاست بانک مرکزی و بیمه در دولت های هاشمی و روحانی است. آقای مهر علیزاده هم، معاون رئیس دولت اصلاحات و استاندار خراسان و اصفهان در دولتین خاتمی و روحانی بوده است.
♦️ثانیا فعالان این طیف، صدها بار مدعی شدهاند روحانی 3 تا 11 درصد رای بیشتر نداشت و حمایت سران اصلاحطلبان، رای تکرقمی او را به بالای 50 درصد رساند. بسیار خوب! چند سال لُغُز خواندهاند و اکنون وقت راستیآزمایی است. اما آنها میدانند که مشکل شان نه نامزد، بلکه نداشتن حمایت حتی ده درصد مردم است.
🔹برخی تحلیلگران، چنین تلقی یا تلقین میکنند که انتخابات، ساده، غیررقابتی و با نتیجهای از قبل معلوم برگزار خواهد شد. هر چند آقای رئیسی در تمام نظرسنجیها، اختلاف رأیی بیش از 35 تا 40 درصدی با دیگر نامزدها دارد، اما انتخابات دارای ظرافتهای منحصربهفرد است که پیشبینی قطعی را سخت میکند.
♦️هفتههای پایانی منتهی به انتخابات در چند دوره اخیر، در تعیین نتیجه نهایی، بسیار پرنوسان و موثر بوده است. بنابراین، نتیجه همان است که روز انتخابات معلوم میشود. هرچه جلوتر برویم، هیجان رقابت افزایش یابد و به واسطه مناظرهها و انتشار فیلمهای تبلیغاتی ، احتمالا شاهد مشارکتی بالای 60 درصد و بیشتر هم باشیم.
🔹رسانههای ائتلاف اعتدال و اصلاحات، خبری را درز دادند مبنی بر اینکه بین آقایان روحانی و همتی، بهخاطر ثبتنام همتی در انتخابات، مشاجره رخ داده و روحانی تصمیم گرفته همتی را برکنار کند.
♦️فارغ از مصارف تبلیغاتی محتمل، جدی بودن چنین دعوایی محل تردید است. روحانی میگوید طرفدار تعدد نامزدهاست و به همین خاطر به شورای نگهبان نامه نوشت. عاقلانه نیست از تعدد نامزدها حمایت کند، اما از نامزد شدن یک عضو موثر دولت ناراحت شود.
🔹ثانیا روحانی اگر بنا بود از نامزدی اعضای دولت ناراحت شود، باید با آقایان جهانگیری و شریعتمداری (معاون اول، و وزیر رفاه و کار) هم مشاجره و این دو را هم عزل میکرد(!)
♦️سوم اینکه روحانی راسا، همتی را به همکاری نزدیکتر در دولت دعوت کرد. همتی خرداد 1397 برای سفارت در چین تعیین شده بود؛ اما روحانی ترجیح داد بهخاطر بلبشوی بازار ارز و نقدینگی، او را در کمتر از دو ماه، از سفارت برگرداند و به ریاست بانک مرکزی بگمارد. بنابراین بهنظر میرسد آنچه روایت شده، اصطلاحا جنگ زرگری و بازارگرمی باشد، تا مخالفت واقعی.
🔹اما پشت این شایعات، هر انگیزهای نهفته باشد، یک واقعیت قابل انکار نیست. اختلاف روحانی و همتی در حالی در رسانه ها برجسته شده که روحانی، بهخاطر گماشتن همتی به ریاست بانک مرکزی، سفارت ایران در چین (بزرگ ترین شریک تجاری کشور) را در اوج فشارهای تحریمی، به مدت پنج ماه بدون سفیر گذاشت!
♦️حالا هم خبر میرسد که تصمیم به جابهجایی در بانک مرکزی گرفته؛ جایی که باید سکاندار بانکی و مالی و ارزی، و متولی مهار نقدینگی و تورم باشد، اما به دلایل متعدد - که مهمترین آن سوء تدبیرهای روحانی است- کارنامه موفقی بر جا نگذاشته است.
🔹برداشتهای بیرویه از بانک مرکزی (و تحمیل بالغ بر یکصد هزار میلیارد تومان بدهی به دولت بعد)، خلق پول قدرتمند و هشت برابر کردن نقدینگی (از 430 هزار میلیارد به 3700 هزار میلیارد تومان)، بدون اینکه حتی پنج درصد این پولها صرف حمایت از تولید و رونق اقتصاد شود، تورم بالای 40 درصد را سر سفره مردم آورده و سفره آنان را دستکم 20 درصد کوچکتر کرد.
✍ #محمد_ایمانی
@NasimeMarefat
#لطفا_تند_نروید
👈جناب همتی و مهرعلیزاده، برای جلب نظر جناحهای خود و رای آوری، #انتحاری عمل کرده و رقبایشان را با طرح شایعات و اتهاماتی به چالش می کشند! تا شاید #تک جلوه کرده و اقبال اصلاح طلبها و کارگزاران را شامل حال خود کنند.
👈 آنها صلاح خود را فرار از پاسخگویی درباره توانمندی خود در حل #مسایل_اصلی دانسته و در عوض مصلحت خود را در حمله به طیف مقابل میدانند.
👈به هرحال رقابت بین این دو در حمله زیاد است اما این وسط همتی در برابر مهرعلیزاذه تندتر عمل کرده و شانس بیشتری دارد😄
✋جنابان توجه کنید که باید بابت هر حمله ای که می کنید در برنامه زنده تلوزیونی پاسخگوی طرفتان باشید و البته آنها در #حسابکشی کاربلدند، پس #لطفاً_تند_نروید.
🔻پ.ن
بخصوص در برابر جلیلی و زاکانی😏
✍ #محمود_باقری
@NasimeMarefat