هدایت شده از labbayk.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز سلامی بر امام حسین(علیه السلام)
#سلام_بر_حسین
@labbayk_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 یک زمانی رئیس جمهور مملکت اینجوری با مصاحبهی اروپاییها ذوق میکرد!
♦️این فیلم رو الان میشه پخش کنیم یا توهین به رئیس جمهور حساب میشه!؟
@nasimemarefat👈
📸 #فتو_توییت
♨️ طلحه و زبیر به ملاقات امیر المومنین علیه السلام رفته و از حضرت استانداری #کوفه و بصره را طلب کردند پس از ملاقات حضرت فرمودند چون اینها قدرت طلب هستند به آنها مسولیت نمیدهم جریان انقلابی در #گام_دوم انقلاب باید برای جلوگیری از فتنه ها از این منظر طرحی نو به میدان بیاورند.
•┈┈••✾••┈┈•
@NasimeMarefat
بسم الله الرحمن الرحیم
👈 وصیتی که همانند خود امیرالمؤمنین علیه السلام مهجور است!👇
«حفظ نظام اسلامی در کنار تقوایی الهی، اولین و مهمترین سفارش حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام به امت اسلامی است»
👈 مقصود از «نظم امرکم» در مهمترین وصیت حضرت امیر المؤمنین چیست؟!
آیا حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام در واپسین لحظات عمر شریف خود و در بستر شهادت، مهمترین موضوع مورد نیاز امت اسلامی را داشتن نظم و انضباط فردی دانسته و با توصیهٔ اخلاقی، آنها را به نظم در کارهایشان دعوت می کند؟!
متأسفانه اکثراً این وصیت حضرت را درست معنا نکرده و تصور کرده اند مقصود حضرت، یک توصیهٔ اخلاقی به آحاد جامعه برای رعایت نظم و ترتیب در امور مختلف زندگی است!
در حالی که بسیار بعید می نماید حضرت در کنار توصیه به تقوا که در بالاترین سطح از اهمیت قرار دارد، به نظم در امور زندگی که امری بدیهی است، توصیه کند آن هم در آن لحظات حساس و پر اهمیت که در بستر شهادت، غرق به خون آمادهٔ مفارقت از دنیا است.
بنا بر این عقل سلیم حکم می کند که مقصود حضرت، امری مهمتر را در بر می گیرد!
حقیر بعد از بررسی در اقوال گویندگان و نویسندگان، تنها در دو مورد دیدم که مقصود حضرت ، درست معنا و بیان شده👇
مورد اول بیان مقام معظم رهبری در خطبهٔ نماز جمعه تهران در تاریخ ۷۲/۱۲/۱۳ است👇
ایشان میفرمایند: «امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسلام میفرماید: «همه شما را وصیت میکنم.» به چه چیز؟ باز «بتقوی اللَّه.» مجدداً «تقوا». اولین وآخرین کلمهٔ امیرالمؤمنین، علیهالسّلام تقواست. بهدنبال آن: «ونظم امرکم.» نظم امرتان. یعنی چه؟ یعنی همه کارهایی که در زندگی میکنید، منظّم باشد؟ معنایش این است؟...
نفرمود «نظم امورکم.» کارهایتان را منظم کنید(بلکه)فرمود «نظم امرکم.» ( امر شما ) آن چیزی که باید منظم و محکوم نظم و انضباط باشد،«یک چیز»! است.
«نظم امور»! نفرموده است. فرموده است «ونظم امرکم.»!
انسان میفهمد که این «نظم امر»، عبارت است از امری مشترک بین همه !
به نظر من میرسد که «نظم امرکم» عبارت از اقامه نظام و حکومت و ولایت اسلامی باشد. معنایش این است که با قضیه حکومت ونظام، منطبق با نظم و انضباط رفتار کنید و بلبشو نباشد.
دنیای اسلام بر اثر همان بلبشوها و به خودخوانیها بود که به آن روزگار رسید. اگر آن روز که امیرالمؤمنین علیهالسلام زمام امور دنیای اسلام را به دست گرفت و امّت اسلام، همه درآن روز با او بیعت کردند، بر آن بیعت میماندند، کار به نابسامانیها و تلخکامیها نمیکشید. پیغمبر فرموده بود: «اگر کسی امام شد و مردم او راپذیرفتند و مورد رضای خدا بود، کسی حق ندارد با او مخالفت کند.» اگر به همین جمله پیغمبر عمل میشد، آن جنگها پیش نمیآمد؛ نه جنگ جمل، نه جنگ صفیّن و نه جنگ نهروان. این که افرادی به میل و برای دل خود، مردم را متزلزل کنند (از این طرف بِکش؛ ازآن طرف بِکش) و نظام حکومت را به هم بزنند و انضباط عمومی کشور را مختل کنند، همان بدبختی بزرگی است که امیرالمؤمنین علیهالسّلام دراین عبارت از وصیتنامه، ازآن نهی میکند و به خلاف آن امر میفرماید: «ونظم امرکم و صلاح ذات بینکم.»)
و اما دومین موردی که دیدم وصیت حضرت را درست تبیین فرموده، گفتار حضرت علامه مصباح یزدی است👇
ایشان می فرمایند: درباره اين كلام اميرالمؤمنين(عليه السلام): «ونظم امركم»،
يا بايد بگوييم خاص مسائل مربوط به جامعه اسلامى و نظم در آنها است و نظم در امور جزئى و مسائل شخصى اصلا مقصود نيست،
و يا بايد آن را عام در نظر بگيريم، كه فرد برتر و مرتبه مهمترش نظم در امور اجتماعى و مسائل كلان جامعه اسلامى است و مسائل جزئى و شخصى را نيز شامل مىشود و يا بايد بگوييم اختصاص به مسائل اجتماعى و مصالح جامعه اسلامى دارد. اما اينكه بگوييم مقصود از «ونظم امركم» خصوص همين امور عادى و روزمره هر فرد مسلمان است، با توجه به شرايط و موقعيتى كه اين كلام در آن صادر شده، چنين معنايى بسيار بعيد و باورنكردنى مىنمايد.)
نتیجه 👈 حفظ نظام اسلامی در کنار تقوای الهی، اولین و مهمترین سفارش حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام به امت اسلامی است!
@NasimeMarefat
🔴وزارت خارجه، مجریای که سیاستگذاری کلان و خطوط قرمز برجام را انجام نداد/"خسارت محض" در برجام نتیجه رفتار وزارت خارجه است
🔺پاسخ به یک شبهه سادهسازانه درباره بیانات رهبرمعظم انقلاب
♦️بلافاصله بعد از بیانات رهبر انقلاب درباره نحوه تعیین سیاستهای کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیمگیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدین وسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این هشت سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چراکه وزارت خارجه فقط مجری بوده است.
♦️اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک سادهسازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است بلکه فرمودند وزارت خارجه تصمیمگیر تنها نیست و از قضا چنین نکتهای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور حکمرانی در دنیاست.
♦️همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاههای بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری میکنند.
♦️لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیمگیری است (کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همه تصمیمگیری با او نیست.
♦️ثانیاً ماهیت، تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیمگیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند.
♦️کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود.
♦️اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند شهید حاج قاسم پیگیری میشد کاملا محقق میشد. به نحویکه سیاست مقابله با داعش، حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت.
♦️لذا ماهیت دولت، وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژه مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
@NasimeMarefat
🔥عدالتخواهی معاویه در برابر امام عدالت
🔻معاویه پس از یکسال از درخشش بینظیر عدالت در حکومت علی(ع)؛ آنتیتز حکومت علوی را دقیقا از موضع #عدالتخواهیدروغین با عَلَم کردن پیراهن خونی عثمان تولید کرد.
🔻معاویه از علی(ع)، مطالبه مجازات عادلانه قاتلان عثمان را کرد در حالیکه خودش از متهمان اصلی بود!
🔻بدین ترتیب بخاطر فریب کاخ سبز، کارسازی نفوذی ها و ضعف بصیرت جامعه، جنگ های جمل و صفین و... تحمیل شد.
🔸پ.ن:در چالش آنتیتزها اگر جامعه آگاه نباشد، هدایت برای امام حق دشوار یا ناممکن میشود.
#امام_علی
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔥عدالتخواهی معاویه در برابر امام عدالت
🔻معاویه پس از یکسال از درخشش بینظیر عدالت در حکومت علی(ع)؛ آنتیتز حکومت علوی را دقیقا از موضع #عدالتخواهیدروغین با عَلَم کردن پیراهن خونی عثمان تولید کرد.
🔻معاویه از علی(ع)، مطالبه مجازات عادلانه قاتلان عثمان را کرد در حالیکه خودش از متهمان اصلی بود!
🔻بدین ترتیب بخاطر فریب کاخ سبز، کارسازی نفوذی ها و ضعف بصیرت جامعه، جنگ های جمل و صفین و... تحمیل شد.
🔸پ.ن:در چالش آنتیتزها اگر جامعه آگاه نباشد، هدایت برای امام حق دشوار یا ناممکن میشود.
#امام_علی
✍حمیدرضا ابراهیمی
#نسیم_معرفت
@NasimeMarefat
♨️ صدور کیفر خواست ولی الله سیف به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور،
@nasimemarefat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مداحی جدید مهدی رسولی درباره فایل صوتی ظریف
قسم به خون پاک مرد میدان
به سر رسیده عصر سازشگران
#نامرد_میدان
@NasimeMarefat
#شورای_نگهبان طبق اختیارات قانونی شرایط نامزدهای ریاست جمهوری را تعیین کرده است.
عباسعلی کدخدایی در گفتوگویی در پاسخ به برخی انتقادها درباره مصوبه شورای نگهبان درخصوص شرایط نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری اظهار داشت: شورای نگهبان بر اساس سیاستهای کلی #انتخابات که در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب رسیده و اختیاراتی که بر طبق قانون اساسی داشته عمل کرده و شرایط نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را تعیین و اعلام کرده است.
@NasimeMarefat
🔰 سخننگاشت | کارگاههای متوسّط و کوچک را فعّال کنید
🔸رهبر انقلاب: کارگاههای متوسّط و کوچک در سطح کشور باید فعّال بشوند؛ البتّه این کارگاههای بزرگ مهمّند برای کشور، امّا گسترش کارگاههای کوچک و متوسّط که برای همهجا و برای همه فایده دارد، هم تولید ثروت است برای عموم، برای طبقهی متوسّط، برای طبقهی ضعیف، هم ایجاد اشتغال است. ۱۴۰۰/۲/۱۲
🌙 @NasimeMarefat