.
روحانی کافی بود؛
از پزشکیان، بازیگر نسازید!
تشبیه رئیس جمهور منتخب و محترم، به بازیگران فیلم های قبل از انقلاب و لات های جاهل آن روزگار، سرمایه اجتماعی نمی آورد، بلکه توهین به شخصیت آقای پزشکیان است.
معلوم نیست برخی رسانه های مدعی حمایت مانند "عصر ایران"، واقعا قصد حمایت هم دارند؟ یا این که آهنگ ارتجاع کرده و فقط دنبال بهانه اند؟
رئیس جمهور بازیگر نیست، خدمتگزار مردم است. آخرین بار، دولتمردی که قصد بازیگری داشت، موجب انزجار مردم شد. کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی، بعدها گفت بسیاری از دیالوگ های روحانی، با وی تمرین شده بود!
🔹حسین دهباشی گفته بود:
"متنهای سخنرانی روحانی را من نوشتم. ۲۷-۲۸ جمله طراحی شده بود که قرار بود آقای روحانی بگوید. مثلاً جملهی "هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد هم چرخ زندگی مردم".
روز به روز و با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا یک سیاستمدار.
از روحانی خواستم بگوید: من سالهاست که وقتی بین منزل و اداره تردد میکنم، چهرهها را مطالعه میکنم میبینم چقدر گرفته و چقدر عبوس است و خنده در چهرهها نیست".
✍ #محمد_ایمانی
🔸نسیم قزوین @nasimqazvin
افشاگری مالک شریعتی درباره پرونده کرسنت)
🔹مالک شریعتی عضو کمیسیون انرژی مجلس در توییتر نوشت: رسیدگی قضایی به فساد پرونده کرسنت سابقه قدیمیتری دارد.
🔹سال ۹۱ شعبه ۸۰ کیفری، پرونده کرسنت را بررسی و برخی متهمان از جمله اعضای هیاتمدیره وقت شرکت نفت که امضاکننده قرارداد و الحاقیه ششم از طرف زنگنه بودند را محکوم میکند که در تجدیدنظر و دیوان عالی هم تایید میشود.
🔹 پس از ناتوانی کرسنت در سپردن ضمانت بانکی، قرارداد در حال فسخ بود که ترقیجاه با دریافت رشوه ۱.۸ میلیون دلاری از ضیاءجعفر مدیرعامل شرکت کرسنت وارد شده و با پرداخت رشوه به منشی وزیر، جلسه ملاقاتی برای جعفر با زنگنه هماهنگ میکند که پس از تکرار این جلسات، الحاقیه ششم با حذف منافع ایران امضا میشود!
🔹 این رسیدگیهای قضایی زمان دبیری جلیلی در شعام، در حال تکمیل و پرونده شکایت بینالمللی کرسنت در حال صدور رای به نفع ایران بود که سال ۹۲، روحانی رئیس جمهور و زنگنه مجددا وزیر نفت شد، برخی متهمان گذشته را بازگرداند. لذا شرایط معکوس و ایران به پرداخت ۲.۴ میلیارد دلار جریمه محکوم شد.
🆔 @nasimqazvin