فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شعار های توهین آمیز به ظریف، توسط عدهای در نمازجمعه امروز تهران
گروه های تندرو همچنان از نقش آفرینی مثبت و تاثیر گذار ظریف در انتخابات ریاست جمهوری عصبانی هستند.
گویا نماز جمعه متعلق به انها دارد و کسی نباید بدون اجازه آنها در نماز جمعه حضور پیدا کنند.
✍ ولی الله حسین زاده
✅ پزشکیان:
🔸در انتخاب کابینه باید هماهنگی درون دولت و هماهنگی با سایر ارکان مورد توجه قرار گیرد
🔹مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در شورایی که برای انتخاب اعضای دولت تشکیل شده است شاخصهایی تعیین شده و قرار است هر کسی وزن بیشتری دارد بالا بیاید. بنده به تمام افراد از جمله آقای قالیباف، رضایی و حتی جلیلی هم گفتهام پیشنهادهایشان را معرفی کنند. البته در نهایت همه باید در قالب یک تیم با هم کار کنیم؛ بنابراین هماهنگی درون دولت از یک طرف و بین دولت و سایر ارکان حکومت از طرف دیگر باید در انتخاب همکاران مورد توجه قرار گیرد.»
✨ @noghteh3
هدایت شده از آموزش و پرورش قزوین(الفبای مینودری )
#نذر_صلوات
🕊#شهیدانه #روایتگری #مقتدرانه
#مثل_شهدا_زندگی_کنیم
✨#زندگی_به_سبڪ_شهدا📒
🌷هرشب به یاد یک شهید /شهید محمد علی ابوالحسن
🌷 #شهید_فیسبوکچی!
✨فیسبوکی هـاهم به بهشت میروند!✨
🕊 به خاطر اینکه تو فیسبوک فعالیت میکرد و همیشه آنلاین بود و در جهت نشر فرهنگ مقاومت، در شبکههای اجتماعی فعالیت میکرد، دوستاش اسمشو گذاشته بودند: فیسبوکچی …
🕊ایشون #شهید_محمد_علی_ابوالحسن
معروف به کاظم هستند
که در منطقه قنیطره واقع در جولان سوریه، به همراه #شهید_جهاد_مغنیه و #شهید_اللهداد و جمعی دیگر از #مجاهدان_حزبالله، توسط تیم تروریستی اسرائیل به #شهادت رسیدند.
🌱سلامتی و تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان(عج) صلوات🌱
#رفیقآسمونـےمن ♥️
🌷تقدیم به مَحضر شهیدان صلوات🌷
#شهید_محمد_علی_ابوالحسن 🕊
#قرار_با_شهدا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#دوران_اقتدار #فتح_قله
#شهدا_هویت_جاویدان_تاریخ
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 https://shad.ir/qazvinAP
دکتر سعید جلیلی: دولت سایه را با قوت و جدیت بیشتر دنبال خواهیم کرد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹مسیر دولت سایه که آغاز شده است، قویتر از گذشته دنبال خواهد شد.
🔹تفاوتی هم نمیکند اینکه یک دولت رقیب ما یا دولت همراه جریان ما باشد.
🔹بارها تاکید کردیم که دولت سایه یک دکان نیست بلکه یک گفتمان است.
🔹ما در دولت شهید رئیسی هر جایی که احساس شد و ضرورت دیدیم ورود میکردیم و با رویکرد حل مسائل به کمک دولت میآمدیم.
🔹با تمام ظرفیت و توان خود باید دولت فعلی را همراهی و کمک کرد.
🔹در هشت سال از دولتهای یازدهم و دوازدهم ما بارها برنامه میدادیم.
🔸نسیم قزوین @nasimqazvin
📰 #روزنامه_کیهان
شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳
🔹️ این هشدار را جدی بگیرید!
پزشکیان در محاصره«زاویهدارها» و «محکومان امنیتی»
🔹️ در حالی که سرویسهای بومی ایران مانع از آسیب بود
نقص سایبری بسیاری از فرودگاهها، بانکها و شرکتهای جهان را مختل کرد
🔹️عملیات ویژه یمن علیه تلآویو
پهپاد بزرگ پس از طی ۲۰۰۰ کیلومتر قلب اسرائیل را شکافت
🔹️ مدیرمسئول کیهان:
آقای پزشکیان! ریاست جمهوری را به ظریف اجاره دادهاید؟!
🔹️تشبیه رئیسجمهور منتخب به گورباچف مدح است یا ذم؟!
@kayhan_online
🔸نسیم قزوین @nasimqazvin
نه صداقت دارند، نه اعتماد به نفس
🔹تصویر بالا نماد کامل فقدان اعتماد به نفس در جبهه اصلاحات و برخی افراطیون چنبره زده بر ستاد آقای پزشکیان است.
بر اساس ادبیات پر تکرار افراطیون مدعی اصلاحات، آقای پزشکیان، رئیس جمهور حداقلی محسوب می شود و بنابراین، دولتی که تشکیل می شود، دولت حداقلی است. او پایین ترین رای را در میان ۹ رئیس جمهوری که تا کنون ظرف ۴۵ سال گذشته انتخاب شده اند، کسب کرده و فقط ۲۵ درصد واجدان حق رای از مجموع ۶۵ میلیون نفر به او رای داده اند.
قبلاً با یک فرد کاسبکار (محمد- م، عضو تیم حسین انتظامی و از گردانندگان خبرانلاین) مواجه بودیم که به خدمت افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال در آمده بود و عضو کمیته رسانه در دفتر روحانی بود، اما خود را «اصولگرا» جا می زد و با عنوان دزدی (#ما_اصولگراها) و تخریب اصولگرایان، نان می خورد؛ اما حالا جبهه اصلاحات سعی کرده، مدل رنگ کردن گنجشک و فروختن به جای قناری را توسعه بدهد!
ستادگردان های آقای پزشکیان امروز جمعی سی نفره را به اسم اصولگرایان فعال در ستاد انتخاباتی پزشکیان، پیش وی بردند، اما حتی یک چهره نام آشنای اصولگرا ولو در حد رده چهارم و پنجم در میان حاضران دیده نمی شود.
آقای ظریف پریشب از یکسو ادعا کرد «از شخصیتهای ملی مثل آقای خاتمی، آقای روحانی، آقای حدادعادل، آقای قالیباف، آقای جلیلی و احزاب و انجمنهای مختلف، از جبهه اصلاحات گرفته تا حزب موتلفه درخواست کردیم گزینههای پیشنهادیشان برای عضویت در شورای راهبری دولت جدید را معرفی کنند.» و از طرف دیگر تصریح کرد که پزشکیان نامزد جبهه اصلاحات بوده و بنابراین وزیران هم باید از سوی آنها انتخاب شوند!
مردم در حقیقت با یک صحنه سازی فریبکارانه مواجه هستند. افراطیون چنبره زده بر ستاد پزشکیان بنا دارند کاملا فرقه ای، محفلی و باندی رفتار کنند، اما در عین حال نگران انگشت نما شدن درباره فقدان پایگاه اجتماعی و پشتوانه عمومی هستند و بنابراین انواعی از نمایش های متناقض را ترتیب داده اند تا خود را «ملی» بازنمایی کنند. از تصویر سازی مذهبی در مجالس عزاداری امام حسین (ع)، تا ادعای تبعیض مثبت(!) در تعیین وزرا به نفع اقلیت های مذهبی و امتیاز منفی تلقی کردن شیعه بودن نامزد های وزارت(!)، و از ادعای تشکیل دولت ملی و بازی با تابلوی اصولگرایی از سوی شورای راهبری کذایی که جمعی از تندروهای جبهه اصلاحات و برخی محکومان پرونده های امنیتی و اقتصادی در آن جمع شده اند!
حکایت میانه روی و نگاه فراگیر این جماعت فرقه ک
گرا، همان است که شاعر گفته است: «آن یکی پرسید اشتر را که هی/ از کجا میآیی ای اقبال پی _ گفت از حمام گرم کوی تو/ گفت خود پیداست در زانوی تو».
✍محمد ایمانی
@kayhan_online
🔸 نسیم قزوین @nasimqazvin
♻️ ریشه ایمان راسخ یمنیها از کجاست؟
🔰 حمید رسایی: به موضع و اراده محکم یمنیها در مقابله با نظام سلطه نگاه کنید. فکر میکنید این ایمان راسخ از کجاست؟
در سال دهم هجری حضرت محمد (ص) با هدف دعوت به اسلام، خالد بن وليد را به سوی یمن روانه كرد اما عليرغم توقف ششماهه خالد، او توفيقی در اين زمينه كسب نكرد. بعد از او پيامبر، علی بن ابیطالب(ع) را به اين ماموريت گمارد که ایشان در فتح دل اهالی یمن بویژه قبيله همدان بسیار موفق بود. این قبیله در طول تاريخ اسلام منشا بسياری از تحولات شدند. قبيله مذحج کمی در برابر علی(ع) مقاومت کردند اما آنها هم خیلی زود اسلام را پذیرفتند. پس از مدتی قبيله نخع به همراهی مالک بن حارث نخعی با امیرالمؤمنین ملاقات كردند و نخعيان همگی دعوت علی(ع) به اسلام را قبول كردند و به همين واسطه، زمينه مودت و دوستی شديد ميان علی(ع) و مالک اشتر نخعی رقم خورد.
دوستی ميان يمنیها و اميرالمؤمنين به حدی بود كه از تعداد ۲۳نفری كه هسته اوليه تشيع بعداز ماجرای سقيفه را تشكيل دادند، ۱۰نفر از انصار يمنی بودند. در دوران امام حسين(ع) نيز بسیاری از اهالی يمن در شمار دعوتكنندگان امام بودند. حتی زمانی كه امام قصد رفتن به كوفه داشت، عبدالله بن عباس از ایشان خواست تا به جای كوفه، يمن را برای سكونت انتخاب كند اما امام به دلایلی که روشن است نپذیرفت. در منابع آمده است از مجموع شهدای روز عاشورا ۳۴ نفر از اهالی یمن بودند. بله، شهد ایمان از زبان و عمل علی (ع) در دل یمنیها نشست.
🔹نسیم قزوین @nasimqazvin
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رشیدی کوچی نماینده سابق مجلس: با واردات خودرو قــیمت خودروی داخلی کاهش پیدا خواهد کرد
#واردات_خودرو #رشیدی_کوچی
@AkhbareFori
🔰 چند نکته ظریف به دکتر ظریف!
ایشان بعنوان سخنگوی شورای راهبردی کابینه دکتر پزشکیان در رسانه ملی گفتند:
"اگر از اکثریت -حالا ما که در ایران اکثریت اقلیت نداریم[!] ما همه مجموعه هایی هستیم از چیزهای مختلف- [باشند امتیازی ندارند] اگر از ادیان و مذاهب رسمی[!] باشید امتیازی می گیرید؛ اگر از مذهب رسمی(مسلمان شیعی) باشید امتیازی نمی گیرید! بخاطر اینکه می خواهیم امتیازی دهیم تا از اقوام و گروه هایی که امتیاز کمتر داشته اند..."
1⃣ بر اساس قانون اساسی و مذاکرات آن، ادیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی "تنها #اقلیت های دینی شناخته شده اند"(اصل۱۳) و مذاهب دیگر اسلامی(حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی) "دارای احترام کامل" می باشند ولی فقط اسلام و مذهب جعفری اثنی عشری، #رسمی است(اصل۱۲)
سر کلمه "رسمی" در مشروح مذاکرات بسیار بحث شد و حتی بعضی مختص شیعه دانستن آنرا، انحصار طلبی خواندند!(ص۴۵۹)
اما پاسخ گرفتند که: "مساله نوشتن مذهب رسمی شیعه، امتیازی برای شیعه نیست؛ بلکه واقعیتی برای جلوگیری از هرج و مرج است"(ص۴۶۴)
منظور از رسمی بودن را توضیح دادند که قانون گذاری و مطابقت و عدم مغایرت با اسلام بر اساس یک مذهب می تواند باشد. در جایی که اختلاف بین مذاهب هست یک ضابطه لازم است چون قانون متضاد نمی توانیم تنظیم کنیم، یک قانون واحد باید باشد و الگو هم از اکثریت گرفته شده است به همان دلیلی که شما می گویید نظام ما جمهوری اسلامی است برای اینکه اکثریت به آن رای داده اند و غیر مسلمان، اقلیتی است محترم؛ اما نظام جمهوری "اسلامی" است؛ اگر آن اکثریت احترام دارد این اکثریت(شیعه) هم احترام دارد. در آنجاهایی که تفاوتی بین مذاهب هست بعنوان یک ضابطه بعد از بیان اسلام نوشته می شود: مذهب شیعه اثنی عشری است(ر.ک: ص۴۶۲)
• البته همانجا رسمیت مذاهب دیگر فقط در آزادیِ انجام مراسم مذهبی و تعلیم و تربیت دینی بیان می شود. فقه این مذاهب در "احوال شخصیه" (ازدواج و طلاق و ارث و وصیت) و دعاوی مربوط به آن در دادگاه ها رسمیت دارند. در هر منطقه ای که پیروان هریک از این مذاهب اکثریت داشته باشند، "مقررات محلی" در حدود اختیارات شوراها بر طبق مذهب خواهد بود با حفظ حقوق پیروان سایر مذاهب(اصل۱۲)
⬅️ آقای ظریف به این میزان رسمیت محدود توجه نکرده و همه را رسمی می خواند و حتی منکر بودن اکثریت و اقلیت می شود!
2⃣ پیش نویس اصل۱۱۵ قانون اساسی از جمله شرایط رئیس جمهور را "معتقد به مذهب رسمی و #مروج آن" بیان می کرد. قید مروج مذهب تشیع در قانون اساسی قبل از جمهوری اسلامی هم بود.
مخالفین این قید از جمله کسانی بودند که قید را زاید و تحصیل حاصل می خواندند و می گفتند وقتی اکثریت مردم ایران شیعه اند واضح است رئیس جمهور از آنها و مروج مذهب رسمی خواهد بود (ص۴۶۴و۴۶۵و ۴۶۶/ص۱۷۷۰)
آنها فکر نمی کردند روزی رئیس جمهوری با تظاهر بیشتر به تشیع و نهج البلاغه و امام حسین(ع) و محرم سرکار بیاید که سخنگوی شورای راهبردی او جای مروج مذهب بودن، امتیاز نداشتن شیعه برای عضو کابینه شدن را طرح کند!
• مقصود از این سنجه را #تبعیض_مثبت به نفع اقوام و مذاهبی که کمتر امتیاز داشته اند طرح می کند.
تبعیض مثبت به نفع اقوام و مذاهب(غیر رسمی)، وقتی عادلانه است که اندازه نسبتشان به اکثریت باشد نه اینکه در شرایط مساوی تخصص و تعهد، فرد منتسب به اکثریت(شیعه) مطلقا فاقد امتیاز و اقلیت دارای امتیاز مثبت باشند!
این در تقابل روشن با ترویج مذهب تشیع است که حتی شرط شاهان ایران در قانون اساسی از مشروطه به بعد بوده است.
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۴/۲۹
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از شرکت توزیع برق استان قزوین
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 #شبکه_خبر 📌اخبار 19
🕒 ۱۹:۰۱ ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
برگزاری جلسه ای در اتاق بحران مرکز راهبری برق ایران با حضور وزیر نیرو
#مصطفی_رجبی_مشهدی
#برق_را_بهینه_مصرف_کنیم
#برق_ضربان_زندگی
#روابط_عمومی_شرکت_توزیع_نیروی_برق_قزوین