6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ابراز ندامت و پشیمانی بلاگر مزاحم اورژانس استان تهران
🔹بلاگری که در یک پست اینستاگرامی برای مرکز ارتباطات ۱۱۵ سازمان اورژانس استان تهران ایجاد مزاحمت کرده بود با حضور در این مرکز و آشنایی با زحمات پرستاران دیسپچ، ابراز ندامت و پشیمانی کرد.
نسرای همدان
استفاده از #قدرت_رسانه برای #کنترل_ذهن_کودکان
این قسمت: #جن_آبی
🌐 #رسانه ها از جمله فیلم ها، انیمیشن ها، بازی های رایانه ای و .. این قدرت را دارند که در بازه زمانی چند ساله افکار و عقاید و نحوه اندیشیدن و حتی احساسات کودکان را که از چه چیزی یا کسی خوششان بیاید و یا تنفر داشته باشند را کنترل کنند.
🔻 اما این چگونه اتفاق میفتد؟!
🔹 یکی از این مصداق ها میتواند
#جن_آبی باشد.
🔹در این رابطه برای مقدمه عرض کنم که رنگ جن (مذکر) آبی است.
📵 در فیلم هایی مثل #آواتار و #مردان_ایکس..
در انیمیشن غول چراغ جادو و تعمیرکاران(به شبکه پویا دقت کنید! ) و ...
یک موجودات ماورایی رام و دوست داشتنی و کمک کننده وجود دارند که همگی رنگ آبی هستند⁉️
⚠️ رسانه میتواند شخصیت اجنه که در راس آنها ابلیس اعظم است و سودای حاکمیت بر جهان را بواسطه نظم نوین جهانی دارد #تطهیر کند.
این مهم با به دست گرفتن #کنترل_احساسات خشم و نفرت و دوست داشتن کودکان معصوم از طریق رسانه امکان پذیر است.
⚠️ جن آبی باید در افکار عموم جهان نقش ببندد اما به صورت القایی نرم و ظریف،
تا جن به عنوان یکی از بهترین دوستهای بشر معرفی گردد.
❌ دشمن به کودکان دنیا، که آینده نسل بشر در فردای موعود آنها به شمار میروند توجه خاصی دارد و پیشبرد عقاید و معرفی نمادهایشان در انیمیشنها از مهمترین استراتژی آنها به حساب میآید.
#کودک_رسانه
#تربیت_کودک
#رسانه_کودک
🆔 @Nasrahamedan
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 امام خامنهای(مدظله العالی): رسانهها بیش از موشک و پهپاد بر دشمن اثر میگذارد
امام خامنه ای امشب در دیدار شاعران: شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند. هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
🔶 دو روی سکه بلاگری؛ جای خالی آموزش
🔺 بر اساس آخرین آمار، تعداد پیشبینیشده کاربران شبکههای اجتماعی در جهان در سال ۲۰۲۳، ۴.۸۹ میلیارد نفر بود که نشاندهنده افزایش ۶.۵ درصدی در مقایسه با سال قبل است. به ناچار این افراد به دلایل مختلف اعم از سرگرمی، دنبال کردن اخبار، سبک زندگی و .... اینفلوئنسرها در رسانههای اجتماعی نگاه میکنند.
🔺 تاثیرگذاری اینفلوئنسرها به ویژه بلاگرها بر مخاطبان تا حدی اهمیت پیدا کرده است که دولتها نیز برای مقاصد مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیز از آنها کمک میخواهند از جمله برای اطلاعرسانی در مورد اپیدمی کرونا و تشویق مردم به ماندن در خانه در کشوری مانند فتلاند. در جریان انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده هم هر دو کمپین تبلیغاتی بایدن و ترامپ از استراتژیهای تبلیغاتی در رسانههای اجتماعی استفاده کردند.
🔺 در حادثه سیل سیستان و بلوچستان در اسفند ۱۴۰۲ اما حضور این افراد در بین مردم مناطق سیلزده با پوشش سازمان هلال احمر، با حواشی متعددی همراه بود.
#پژوهش_اجتماعی
ادامه گزارش را اینجا بخوانید
@Nasrahamedan
🔺چین استفاده از چیپهای اینتل و AMD در کامپیوترهای دولتی را ممنوع کرد
🔹فايننشال تایمز میگوید دولت چین دستورالعملهای تازهای را معرفی کرده است که براساس آن ریز پردازندههای ساخته اینتل و AMD باید از کامپیوترها و سرورهای دولتی خارج شوند. پکن در تلاش است تا فناوری خارجی را با راهحلهای بومی جایگزین کند.
🔹به گزارش پیوست، دستورالعملهای سختگیرانه جدید چین همچنین گزینههای داخلی را به سیستمعامل ویندوز مایکروسافت اولویت میدهد. کسبوکارهای دولتی چین نیز رویکرد درونگراتری را نسبت به گذشته در پیش میگیرند.
🔹مقررات جدیدی که دولت چین برای خرید معرفی کرده گام مهمی برای ایجاد رجوع به گزینههای داخلی در مقابل فناوریهای خارجی است و نشان از ادامه تنشها بین واشنگتن و پکن دارد. واشنگتن نیز چندین شرکت چینی را به دلایل امنیت ملی هدف تحریم قرار داده است و همچنین مقرراتی در ایالات متحده نیز بر تولید در داخل تاکید دارد و صادرات چیپها و ابزارهای پیشرفته را به چین ممنوع میکند.
🆔 @Nasrahamedan
ارتقای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات
🔺 بر اساس اعلام اتحادیه بین المللی مخابرات، شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران ۶ رتبه ارتقا یافته است.
🔺 اتحادیه بین المللی مخابرات موسوم به ITU گزارش تازه ای از شاخص جهانی توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات (IDI) را منتشر کرده که بر اساس این گزارش که رتبه بندی از جایگاه کشورها به شمار می رود، جایگاه ایران از رتبه ۸۱ به ۷۵ ارتقا پیدا کرد.
🔺 همچنین در بررسیهای تخصصی امسال ITU از نظر میزان امتیاز در شاخص IDI یا همان توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز امتیاز ایران با افزایش ۴۷ درصدی از عدد ۵۵ به ۸۱ رسیده است.
🔺 علاوه بر آن مقادیر زیرشاخص های ضریب نفوذ مشترکین پهنباند همراه، درصد استفاده از اینترنت و درصد خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در سال ۲۰۲۳ نیز به ترتیب از رشد ۱۵، ۹ و ۶ درصدی برخوردار شدند.
🆔 @Nasrahamedan
کاربران ایرانی در سال ۱۴۰۲ از کدام اموجیها بیشتر استفاده کردهاند؟
🔺 بررسی اموجیهای پرتکرار ایرانیها نشان میدهد که کاربران در پیامها و نوشتههایی که به اشتراک گذاشتهاند شاد بودهاند و به یکدیگر عشق ورزیدهاند.
🔺 لایفوب با رصد و پایش شبکههای اجتماعی پرتکرارترین اموجیهای فارسیزبانان شبکههای اجتماعی اینستاگرام و ایکس(توییتر سابق) و تلگرام را در کنار هم قرار داده و نتایج این بررسی نشان میدهد شکلکها و احساسات با ۲۶% از مجموع محتوا بیشترین تکرار را در میان همه اموجیها دارند. در دسته شکلکها و احساسات، شکلک خنده و قلب پرتکرارتر از سایر اموجیها هستند.
🔺 نمادها با ۲۲ درصد دومین دسته پرتکرار اموجیها هستند و اموجیهای مربوط به افراد و اعضای بدن نیز با ۱۴ درصد سومین رتبه را دارند. اموجی مربوط به اشیا نیز با ۱۳ درصد در رتبه چهارم اموجیهایی قرار دارند که ایرانیها در سال ۱۴۰۲ در شبکههای اجتماعی بیشتر از آنها استفاده کردهاند.
🆔 @Nasrahamedan
مطالعهای نگرانکننده: استفاده از ChatGPT با افت تحصیلی در ارتباط است
🔺 ابزارهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT نقش مهمی در زندگی روزمرهی بسیاری از افراد ایفا میکنند؛ اما تحقیقات جدیدی نشان میدهد که استفادهی بیش از حد از این ابزارها میتواند تأثیرات منفی بر عملکرد تحصیلی و حافظه داشته باشد.
🔺 بر اساس مطالعهای جدید از ارزیابی صدها دانشجوی مقطع کارشناسی تا داوطلبان دکترا، دانشجویانی که تحت فشار زمانی و آموزش سنگین قرار دارند، بیشتر سمت استفاده از ChatGPT میروند.
🔺 دادههای این تحقیق نشان میدهند دانشجویانی که به هوش مصنوعی متکی هستند، بیشتر وقت خود را تلف میکنند، حافظهی ضعیفتری دارند و معدل تحصیلیشان به مرور کاهش مییابد.
🔺 چتبات ChatGPT صرفنظر از کیفیت پاسخهایش، فرآیند تحصیل را بیشازحد آسان میکند. به گفتهی محققان، از آنجایی که ChatGPT میتواند به سرعت به هر سوالی پاسخ دهد، دانشجویانی که بیش از حد از این ابزار استفاده میکنند ممکن است تلاشهای شناختی خود را برای انجام وظایف آموزشی کاهش دهند و این امر منجر به کاهش حافظهی این گروه از داشنجوها میشود.
🔺 مطالعه همچنین بیان میکند که رابطهی بین استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و تأثیرات منفی آن ممکن است دو طرفه باشد؛ یعنی دانشجو ممکن است به دلیل داشتن نمرات پایین به استفاده از ChatGPT روی آورده باشد.
🆔 @Nasrahamedan
رسوایی جدید متا؛ جاسوسی از اسنپچت و یوتیوب با «پروژه شکارچیان روح»
🔺 متا (فیسوک سابق) در سال ۲۰۱۶ پروژهای مخفیانه برای رهگیری و رمزگشایی ترافیک شبکهی بین سرورهای اسنپچت و کاربران این شبکهی اجتماعی راهاندازی کرد. هدف اصلی، شناسایی رفتار کاربران اسنپچت و کمک به متا برای رقابت جدیتر با این پلتفرم بود.
🔺 بر اساس اسناد دادگاه، متا از پروژهی رهگیری فعالیتهای اسنپچت با نام «شکارچیان روح» یاد میکرد. اسنپچت لوگویی شبیهبه روح دارد و نام پروژه مشخصا در حال اشاره به اسنپچت است.
🔺 اسناد منتشرشده توسط دادگاهی فدرال در کالیفرنیا نشان میدهند که متا چگونه تلاش کرده است ازطریق تجزیهوتحلیل ترافیک شبکه و نحوهی تعامل مردم با پلتفرمهایی نظیر اسنپچپ، آمازون و یوتیوب، رقابت سنگینتری با سایر شبکههای اجتماعی رقم بزند.
🔺 پلتفرمهای رقیب متا از سیستم رمزنگاری استفاده میکنند، بههمیندلیل متا مجبور بود برای دورزدن سیستم امنیتی سراغ توسعهی فناوری جدیدی برود.
🔺 پروژهی شکارچیان روح در ابتدا روی اسنپچت متمرکز بود، اما بعدا به آمازون و یوتیوب نیز گسترش پیدا کرد. در سند دادگاه به ایمیلهای داخلی متا اشاره شده است.
🔺 راهکار مهندسان متا، استفاده از Onavo بود؛ سرویسی شبیه VPN که متا در سال ۲۰۱۳ تصاحبش کرد.
🔺 متا در سال ۲۰۱۹ سرویس Onavo را بهطور کامل تعطیل کرد؛ چون تحقیقات نشان میداد این شرکت بهطور مخفیانه به نوجوانان پول پرداخت کرده است تا از Onavo استفاده کنند و به همین واسطه تاریخچهی وبگردی آنها در اختیار متا قرار بگیرد.
🔺 اسنپچت ترافیک بین اپلیکیشن و سرورهایش را رمزنگاری کرده بود و متا نمیتوانست به دادههای تحلیلی دسترسی پیدا کند. دقیقا به همین دلیل بود که مهندسان فیسبوک پیشنهاد استفاده از Onavo را مطرح کردند.
🔺 نرمافزار Onavo بههنگام فعالشدن میتوانست تمامی ترافیک شبکهی دستگاه را قبل از رمزنگاریشدن و ارسال ازطریق اینترنت، ببیند.
🔺 آنطور که اسناد دادگاه نشان میدهند، برخی از کارمندان متا نظیر جی پاریخ (رئیس سابق تیم مهندسی زیرساخت این شرکت) و پدرو کاناهواتی (رئیس سابق تیم مهندسی امنیت) نگرانی خود را دربارهی استفاده از Onavo ابراز کرده بودند.
🆔 @Nasrahamedan
قدرت #انیمیشن
⌛️در جاسازی پیش فرض ها در #ذهن کودکان
💎 سازندگان انیمیشن ها برای جا انداختن یکسری #باور ها و #اعتقادات در #ذهن کودک از #نماد ها و مفهومات، داخل انیمیشن استفاده میکنند.
💎 این مفهومات، که میتواند
▫️ مستقیم به ذهن کودک منتقل شود
▫️ یا اینکه از طریق #ضمیر_ناخودآگاه آن را درک کنند
▫️یا اینکه مثل پازل درون ذهنش بشیند و در ادامه مسیر زندگی از طریق رسانه این پازل تکمیل گردد.
از جمله این نماد ها و مفهومات:
🕳 نماد #تک_چشم شیطان یا چشم جهان بین
🕳 موجودات ماورایی آبی رنگ
🕳 استفاده از نماد ها و پرچم های LGBT
🕳 استفاده از نماد های شیطان پرستی مثل بز #بافومت
🕳 استفاده از نیروهای ماورایی، #طلسم، #جادو
🕳 استفاده از دروازه های زمان، #دنیای_موازی، #تناسخ
🕳 #تطهیر چهره شیطان
🕳 تغییر #ارزش ها؛ بد جلوه دادن خوبی خوب جلوه دادن بدی
و...
🆔 @Nasrahamedan