🚫مجری کانال ۱۳ اسرائیل :
💢رزمایش بزرگ ایران نشانگر حمله بزرگ و بی سابقه ای به اسرائیل است؛ ما باید آمادگی خود را دو چندان کنیم زیرا در بحث پدافند دفع موشک ها مشکلاتی داریم
❌گمانه زنی های رسانها و مقامات صهیونیستی
🔹وبگاه مجله هاآرتص:
ایران در حال آماده شدن برای یک جنگ همه جانبه و تمام عیار است؛ بیش از یک میلیون نفر نیروی نظامی درحال آماده شدن برای جنگ زمینی هستند.
🔹 کانال ۱۳ اسرائیل :
رزمایش بزرگ ایران نشانگر حمله بزرگ و بی سابقه ای به اسرائیل است؛ ما باید آمادگی خود را دو چندان کنیم زیرا در بحث پدافند دفع موشک ها مشکلاتی داریم.
🔹هالوی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل:
ارتش برای هر اقدام تهاجمی و دفاعی در بالاترین سطح آماده باش جنگی قرار گرفته است.
✍قطعا این گمانه زنی های دشمن صهیونی برای برگزاری رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه هست که در غرب کشور در حال انجام شدنه.
برگزاری این رزمایش از طرف سپاه در این مقطع زمانی بسیار حرکت زیرکانه و مدبرانه ای بود که پیامهای واضحی برای دشمن خواهد داشت که حداقل اون بالابردن هزینه نیروی انسانی پدافندی برای سربازان خسته صهیونیستی هست.
باید در نظر داشته باشیم هسته داعش در عراق در حال فعال شدن هست!
رژیم صهیونیستی و جنایتکاران غربی تحریرالشام رو برای سوریه و داعش رو برای عراق تدارک دیدند.
79.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به بهانه نود و سومین سالروز ثبت منار زین الدین در فهرست آثار ملی
توضیحات: عباس حلواچی نشلجی پژوهشگر حوزه تاریخ کاشان
ما را در فضای مجازی دنبال کنید
ایتا:
@chtnkashan
تلگرام:
https://t.me/chtnews
اینستاگرام :
instagram.com/chtkashan
مناره زین الدین به دستور خواجه زینالدین، برادر خواجه عمادالدین محمود ( توسعه دهنده مسجد میر عماد و بناهای میدان سنگ ) در دوره جهانشاه قراقویونلوی در نیمه دوم قرن نهم هجری قمری ساخته شده است. وی ظاهرا در کنار مناره زین الدین خانقاهی نیز بنا کرده بود که امروزه چیزی از آن باقی نمانده و به جای آن مسجدی احداث کردهاند.
مهندس محمدحسن محبعلی معاون سابق سازمان میراث فرهنگی و مشاور طرح مطالعات، مستندسازی و طرح حفاظت و مرمت مناره زین الدین در سال ۱۳۹۱ اعلام کرد مطالعات و تحقیقات انجام گرفته و مقایسه و تشابه تاریخی مناره زین الدین با ۵ مناره دوره سلجوقی در کشور بیانگر این است که قدمت مناره زین الدین به قرن پنجم و دوره سلجوقی(بیش از ۳۰۰ سال قبل تر) می رسد.
مناره زین الدین کاشان برای دیده بانی، هدایت و راهنمایی کاروان های تجاری که از مسیر کاشان تردد داشته اند مورد استفاده قرار داشته است.
مناره آجری زین الدین، با ارتفاعی بالغ بر ٤۰ متر، یکی از بلندترین مناره های شهر کاشان بوده، به نحوی که از دید هیچ مسافری که از دور به شهر نزدیک می شده، مخفی نمانده است ولی در حال حاضر ارتفاع آن از سطح خیابان ۲۲ متر می باشد که در خیابان ملا حبیب الله شریف ( دروازه اصفهان) قابل رویت است.
اوایل قرن گذشته به دستور شهردار وقت کاشان و با پرداخت مبلغی معادل یک هزار تومان به معمار خبرهای به نام حاج حسینعلی معمار، حدود ۲۰ متر از ارتفاع این مناره باشکوه و مرتفع، که از حالت شاقولی خارج و مایل شده بود، برای جلوگیری از ریزش ناگهانی تخریب شد.
در متون جهانگردان دوره قاجار و در تصاویر قدیمی که از برج به جا مانده است مشخص است که حداقل از دوره قاجار به بعد این مناره کاملا کج بوده است و محتمل ترین علت آن می تواند تاثیر زلزله شدید سال ۱۱۹۲ هجری قمری در دوره زندیه باشد.
🔺امامصادق(علیه السلام)فرمودند:🔺
✔️ گاهى مؤمنى در روز تصميم میگيرد كه درشب نماز شب بخواند ولى خوابش میبرد، و موفق به خواندن نماز شب نميشود ؛خداوند به دليل همان نيت و قصدش اجرِ نماز شب را ثبت میفرمايد و براى نفس هايش ثواب تسبيح براى خوابش ثواب صدقه را میدهد.
📚ميزانالحكمة؛ج۱۰،ص۲۸۰
✅کانال گنجینه نگین مرق 🌷🪴
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
🆔@neginmaragh 🌷🪴