«طب سنتی»🌱
خواص روغن تخم کدو:
✨ تقویت پروستات
✨ تنظیم فشار خون
✨ ترمیم و جلو گیری از پیری پوست
✨بهبود عملکرد دستگاه ادراری
✨تنظیم چربی خون
✨تقویت سیستم ایمنی بدن
✨تسکین علائم یائسگی
✨ تقویت مو
«طب سنتی»🌱
#دانستنی 🌙
کدو طبی گیاهی یکساله است که حدود %35 آن روغن است که درصد استحصال مناسبی محسوب میشود. روغن این گیاه که به رنگ سبز تیره است، منبعی غنی از فیتواسترولها و ماده موثره بتاسیتسترول است که به طور خاص برای بهبود تورم خوش خیم پروستات توصیه میشود.
این محصول که از سال 1402 با برند کاژان و به عنوان عضوی از گروه روغنها در حال تولید است، از مغز بادام شیرین با روش پرس سرد استحصال شده است. این محصول 100% خالص، هم به شکل خوراکی قابل مصرف است و هم قابلیت استعمال خارجی بر روی پوست و مو را دارد.
قیمت4.600.000
#روغن_بادامشیرین
#خوراکی
(120)Milliliter
【♥️@New_Shaniik 】
«طب سنتی»🌱
خواص روغن بادام شیرین:
☘ تقویت مو
☘ترمیم و جلو گیری از پیری پوست
☘رفع یبوست
☘بهبود عملکرد کبد
☘ تنظیم چربی خون
☘بهبود عملکرد قلب و عروق
☘ضد افسردگی
☘ تنظیم قند خون
☘ افزایش قدرت باروری
☘کاهش اشتها
☘ افزایش فعالیت آتنی اکسیدان
☘ضدسرطان
«طب سنتی»🌱
#دانستنی 🦚
روغن بادام شیرین سرشار از اسیدهای چرب ضروری و ویتامینها بهویژه ویتامین E است که یک آنتیاکسیدان قوی میباشد. این روغن مغذی علاوه بر حفظ سلامت و زیبایی پوست و مو، فواید سلامتی برای ذهن و بدن مانند رفع یبوست و درمان و جلوگیری از آسیب کبدی هم دارد.
«طب سنتی»🌱
این محصول، که از سال 1403 با برند کاژان تولید میشود و عضو گروه روغنها است، از مغز فندق به روش پرس
خواص روغن فندق:
✔️ ضد میکروب
✔️ افزایش قدرت باروری
✔️افزایش فعالیت آتنی اکسیدانی
✔️ بهبود عملکرد دستگاه ادراری
✔️ترمیم و جلوگیری از پیری
✔️ تنظیم چربی خون
✔️بهبود عملکرد قلب و عروق
«طب سنتی»🌱
این محصول، که از سال 1403 با برند کاژان تولید میشود و عضو گروه روغنها است، از مغز فندق به روش پرس
#دانستنی 🦋
روغن فندق سرشار از مواد مغذی ضروری، از جمله اسیدهای چرب غیراشباع سالم برای قلب، آنتیاکسیدانها و ویتامین E است. این روغن با طعم آجیلی متمایز و قوی خود، طعم چاشنیها، دسرها و غذاهای شما را به یک تجربه لذتبخش و خاص تبدیل میکند.
.
#دانستنی
💟آیا می دانید ⁉️
تمایل به دانستی های طب سنتی که حتما باید بدونی 👇🏻👇🏻
💟آیا می دانید ⁉️
غذاهای سرد چاق کننده و غذاهای گرم لاغر کننده است
💟آیا می دانید ⁉️
زیره برای لاغر ی خوب است، اما باعث چین و چروک می گردد.
💟آیا می دانید ⁉️
موقع درد عسل بخورید، زمانیکه عسل خوردید، عسل خودش را به موضع درد میکشاند ، همانطور که آهن ربا، به سمت آهن می رود«سرعت اثر دارو را افزایش می دهد»
💟آیا می دانید ⁉️
۱۰عدد بادام به اندازه ۵پرس چلو کباب ارزش غذایی دارد
💟آیا می دانید ⁉️
چربی دنبه گوسفند هرچه قدر وارد بدن شود به همان اندازه بیماری از بدن خارج میشود .
❤️لطفا این پیام رو برای همه نشر دهید تا بقیه هم اطلاع پیدا کنند.
【♥️@New_Shaniik】
«طب سنتی»🌱
این محصول که در سال 1394 و در راستای توسعه گروه محصولی پودرهای قهوه و کاکائو به جمع محصولات افزوده ش
محتویات هات چاکلت کلاسیک:
☕کاکائو
☕پودر خامه غیر لبنی
☕شکر مخصوص
«طب سنتی»🌱
این محصول که در سال 1394 و در راستای توسعه گروه محصولی پودرهای قهوه و کاکائو به جمع محصولات افزوده ش
#دانستنی 😜
برای تولید پودر کاکائو، دانههای چرب و مغذی میوه درخت کاکائو تحت فرآیندهای تخمیر، خشکسازی، تفت و آسیاب قرار میگیرند تا لیکور یا خمیر کاکائو استخراج شود. سپس با خروج کره کاکائو از این ماده، پودر کاکائو بدست میآید. برای تهیه شکلات، این لیکور کاکائو را با مقادير مختلف از کره كاكائو و شکر مخلوط میکنند.
«طب سنتی»🌱
این محصول نیوشا که از سال 1394 و به عنوان یکی از اعضاء گروه پودرهای قهوه در حال تولید است، ترکیبی از
محتویات کافی میکس بدون شکر:
☕قهوه
☕پودر خامه غیر لبنی
«طب سنتی»🌱
این محصول نیوشا که از سال 1394 و به عنوان یکی از اعضاء گروه پودرهای قهوه در حال تولید است، ترکیبی از
#دانستنی 😍
خامه غیرلبنی یا کافی کریمر (Coffee Creamer)، جایگزینی برای شیر یا خامه در نوشیدنیهای مختلف است که باعث بهتر شدن طعم و افزایش غلظت محلول میشود. این ماده اولیه از آب، گلوکز، صمغ و روغنهای گیاهی تهیه میشود.
«طب سنتی»🌱
این محصول که از سال 1394 به جمع محصولات نیوشا پیوسته است، مخلوطی از پودر قهوه فوری و خامه غیرلبنی و
محتویات کافی میکس اسکلوسیو:
☕قهوه
☕پودر خامه غیر لبنی
«طب سنتی»🌱
این محصول که از سال 1394 به جمع محصولات نیوشا پیوسته است، مخلوطی از پودر قهوه فوری و خامه غیرلبنی و
#دانستنی 😍
در روش خشک کردن پاششی (اسپری درایر) ابتدا دانههای قهوهی تفت داده و آسیاب شده، در آب دمگذاشته میشوند. سپس تفاله قهوه از آن جدا شده و قهوه آماده شده به درون جریان هوای گرم در بالای یک برج استوانهای بلند اسپری میشود. همانطور که قطرات قهوه از بالای برج به پایین میریزند، آب آنها تبخیر میشود و زمانی که به پایین برج میرسند به پودری با ذرات ریز تبدیل شدهاند.