با رونمایی مستعان در زمان کرونا فرمانده سپاه رو مسخره عام و خاص کردید. الان به سراغ تمسخر اسطورههای ارتش رفتید؟
این بزرگان یک عمر مجاهدت کردند.
چرا با آبروی این قهرمانان بازی میکنید؟
طبق بررسیهای انجام شده این بورد با قیمت 589 دلار در سایت آمازون قابل خرید میباشد و الگوریتم آن از سال 2020 در گیتهاب موجود است و فقط الهام گرفته از محصولات کوانتومی میباشد.
کد موجود در گیتهاب برای این بورد :
https://github.com/SharingBikeNNU/QPSO-LSTM
@Nirafan
📚 خداحافظی ChatGPT: ابزارهای هوش مصنوعی همانند ChatGPT
با این ابزارهای هوش مصنوعی قدرتمند، بهتر از ChatGPT بروید. در طی ماههای گذشته، ChatGPT به دلیل توانایی بسیار خوبش در نوشتن ایمیلها، وبلاگها، کدها و سایر موارد، تعداد زیادی کاربر جذب کرده است. با این حال، ابزارهای دیگری وجود دارند که از مدلی که ChatGPT بر پایه آن ساخته شده است، برای فراتر رفتن از قابلیتهای ChatGPT استفاده میکنند
✅ جهت مشاهده این مقاله رایگان به لینک زیر مراجعه کنید :
https://amoozesh.tube/article/bye-bye-chatgpt-ai-tools/
@Nirafan
گزارش-جامع-دیتاک-۱۴۰۱.pdf
6.35M
گزارشی جامع در رابطه با رفتار کاربران ایرانی در شبکه های اجتماعی
@Nirafan
نیرافن (Nira fan)
با رونمایی مستعان در زمان کرونا فرمانده سپاه رو مسخره عام و خاص کردید. الان به سراغ تمسخر اسطورههای
بالاخره یه ارگان تو این مملکت، به اشتباهش اعتراف کرد و فهمیدیم نه تنها اعتراف به اشتباه آدم رو ذلیل نمیکنه که حتی عزیز هم میکنه.
منتظر ارائه مستندات توسط سخنگوی ارگان خاص درمورد مستعان هم همچنان هستیم😏
@Nirafan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با dragging تصویر بسازید
یه پروژه ای به اسم Drag Your GAN منتشر شده که با درگ کردن و نقطه گذاشتن روی تصویر، به صورت خیلی حرفهای میشه تصویر رو کاستومایز کرد..
میتونید از اینجا دموش رو ببینید و خودتون با چند کلیک یه تصویر رو تغییر بدین.
https://huggingface.co/spaces/radames/DragGan
@Nirafan
🔰 و اما رقیب ChatGPT
بالاخره شرکت Anthropic که مدتها پیش مدل Cluade رو داده بود، نسخه ۲ رو ریلیز کرد. نسخه ۱ فقط زبان لاتین بود و در استفاده هم محدودیت داشت. در نسخه ۲ اما دو چالش مهم رو خواستند حل کنند. یکی Non-English languages و یکی هم مدیریت تولید محتوای سمی و چرت و پرت. در اولی که حداقل در فارسی خیلی خوب عمل میکنه و بشخصه میتونم بگم دومین مدل هوشمندیه که فارسی میفهمه. ولی در اولی با اینکه خیلی تلاش کردند و ظاهرا چالش اصلی شون همین بوده به نسبت ChatGPT هنوز فاصله داره. در کل قطعا در بالغ بودن محصول به ChatGPT نمیرسه ولی با خیال راحت میشه گفت بالاخره یه رقیب خوب پیدا کرده.
از مزایای Cluade یکی اینکه در هر چت سشن میتونه تا حداکثر ۵ فایل که هرکدوم حداکثر ۱۰ مگابایت باشه بگیره. این فایل ها میتونن در فرمت PDF، txt, csv و هرچیزی دیگهای باشند. در کد نوشتن هم بد نیست . از مزایای دیگه اش هم اینه که با دیتای۲۰۲۳ آموزش دیده.
نکته دیگه اینکه نحوه ثبت نامش دنگ و فنگ های open-ai رو نداره و با اکانت گوگل میتونید واردش بشید. فقط باید vpn بزنید چون روی آی پی ایران بسته ست.
claude.ai
@Nirafan
🔰 سایت های کاربردی که اگر با آنها آشنا نباشید، ضرر میکنید!...
1⃣ beatoven.ai: یک سایت جالب و منحصر به فرد که شما میتوانید با استفاده از آن موسیقی بسازید، به ویژه برای افرادی که در یوتیوب و اینستاگرام محتوا تولید میکنند یا حتی برای افرادی که پادکست تولید میکنند، این سایت عالی است.
2⃣ stockimg.ai: بهترین سایت در لیست که با وارد شدن به آن، شما میتوانید هرچه را که خواستید را نقاشی کنید با استفاده از هوش مصنوعی. به عبارت دقیقتر، همچین چیز خفن دارد!
3⃣ roomgpt.io: اگر شما یک معمار یا طراح دکوراسیون داخل خانه هستید و چطور خانه خود را طرحبرداري كنيد، این سایت با استفاده از هوش مصنوعی به شما بهترین طرح را پیشنهاد میکند، فقط کافیست عکس محیط خانه خود را به آن بدهید!
4⃣ cutout.pro: یک سایت خفن برای افزایش کیفیت عکس و ویدئو، حذف پسزمینه عکس، تبدیل عکس به انیمیشن و دارای قابلیتهای دیگر است که شما میتوانید از آن استفاده کنید و لذت ببرید.
5⃣ aitoptools.com: هرچه سایتهای هوش مصنوعی را دیدید، کنار بگذارید... این سایت تمام سرویسهای مربوط به هوش مصنوعی را گروهبندی کرده است و فقط کافیست به آن وارد شده و از بین آنها انتخاب کنید چه چيزي را ميخواهيد...
6⃣ musclewiki.com: این سایت برای افراد ورزشکار یا افرادی است که در خانه تمرین ميكنند. کافیست به آن وارد شوید
@Nirafan
💹 و بالاخره مدل مالتی مودال با Bard 🙃
خیلی بی سروصدا سه روز پیش Bard گوگل آپدیت شده و میشه گفت اولین مدلی مالتی مودال (تصویر و متن) که هوشمندیای در حد ChatGPT داره. به این معنی که در ورودی علاوه بر متن، تصویر هم میگیره و تصویر رو میفهمه. هرچند Midjourney هم مدل این آپشن رو داشت ولی بارد با مدلهایی مثل Midjourney کاملا متفاوتند. اساس ساختار معماری میدجرنی مدلهای Stable diffusion ولی بارد میره جزو مدلهای Vision-Language (البته داخل معماری SD هم از برخی مدلهای VL هم استفاده کردند).
بشخصه برام این اتفاق از خود ChatGPT هم هیجان انگیزتره. اگه ChatGPT نسل ارتقا یافته مدلهایی مثل GPT-3 و GPT-2 هستند، امثال Bard ارتقا یافته مدلهای هوشمندتری مثل CLIP و BLIP هستند که دانشی به مراتب بیشتر از GPT-3 و GPT-2 داشتند. این یعنی به مراتب این مدلها ظرفیت بیشتری برای یادگیری دارند (البته اینکه این کار خوب صورت بگیره یه موضوع جداست).
من برای تست تصویر پست قبلی رو بهش دادم و خیلی تمیز تمام متن رو برام توضیح داد که چی سوال شده و چی پاسخ.
فعلا بریم تست کنیم:
bard.google.com
@Nirafan
همینطور که میدونید chatgpt که ما رو فیلتر کرده و شماره مجازیها رو هم داره سعی میکنه ببنده.
چند تا چت بات دیگه هم مثل forefront بودن که نیاز به ثبت نام با جیمیل داشت که اونم جدیدا چند نفر گفتن کار نمیکنه.
این دوست عزیزی که این زیر معرفی میکنم چت بات چینی هست اما انگلیسی و فارسی رو هم پشتیبانی میکنه. نیاز به هیچ ثبت نامی هم نداره. باهاش تولید کد ساده رو هم تست کردم بدون غلط نیست اما میتونه ایده بده.
خلاصه که این چند وقت کار من رو خیلی راه انداخته امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
https://c.binjie.fun
@Nirafan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو واقعی نیست با هوش مصنوعی جنریت شده.
اسمش:
Joshua Avatar 2.0
هنوزم ریلیز نشده، فقط تبلیغش هست.
سایتش:
Heygen.com
میتونید به سایتش برید و الان خودتون هم امتحان کنید.
@Nirafan
بعد از موفقیت و عمومی شدن gpt4، گوگل مولتی مدل قدرتمند خودش یعنی Gemini را معرفی کرد. سرعت محاسباتی این مدل پنج برابر gpt4 است.
با متن، تصویر، صوت و ویدیو آموزش دیده و میتواند تصویر و متن تولید کند.
مجموعه داده این مدل، ۶۵ میلیون توکن و محتواهای موجود در یوتیوب است. همچنین از تکنیک AlphaGo در آموزش مدل استفاده شده.
این مدل تا دسامبر ۲۰۲۳ برای عموم عرضه میشود.
@nirafan
به نظر من که بعد مدتها برای موتور جستجوی گوگل رقیب پیدا شده و مردم مثل سابق از موتور جستجو استفاده نمیکنند؛ جنگ بین شرکتها برای گرفتن بازار شروع شده. الان زمان خوبی هست که ایران هم سرمایهگذاریکنه انگار که برگشتیم ۲۰۰۶ و تازه موتور جستجوها دارن فراگیر میشن.
@nirafan
🔴این ۱۰ وب سایت هم با استفاده از هوش مصنوعی میتونن در زمینه ساخت ویدیو و تولید محتوای تصویری مفید باشن.
1. Fliki - fliki.ai
2. Tavus - tavus.ai
3. D-ID - d-id.com
4. Wombo - deepart.io
5. Reface - hey.reface.ai
6. Hour One - hourone.ai
7. Rephrase - rephrase.ai
8. Synthesia - synthesia.io
9. DeepBrain - deepbrain.io
10. EmbodyMe.embodyme.com
#AIVideoGenerator
@Nirafan
✅✅ معرفی پایگاه داده "هدوپ"
📌📌 آپاچی هدوپ یک چارچوب نرم افزاری منبع باز است که برای ذخیرهسازی و پردازش توزیع شده مجموعه دادههای عظیم با استفاده از مدل برنامه ریزی MapReduce استفاده میشود. این چارچوب شامل خوشهها یا نودهای کامپیوتری میباشد که از سختافزارهای ارزان قیمت ساخته میشوند. همه ماژولها در هدوپ با این فرض اساسی طراحی شدهاند که خرابیهای سختافزاری رخ می دهند و سیستم باید به گونهای طراحی شود که در صورت خرابی بتواند به صورت خودکار مشکل را برطرف کند تا مجموعه سیستم همیشه در حال خدمات دهی باقی بماند.
✅✅ هدوپ شامل دو بخش اصلی میباشد :
1. بخش ذخیره سازی دادهها با عنوان فایل سیستم توزیعی هدوپ (HDFS)
2. بخش پردازشی دادهها که یک مدل برنامه ریزی نگاشت – کاهشی میباشد (MapReduce).
✅✅ هدوپ تنها به ماژولهای اصلی فوق الذکر محدود نمیشود بلکه بصورت یک اکوسیستم شامل چندین نرمافزار و ابزار دیگر است که بر روی ماژولها یا در کنار آنها نصب شده و کارایی سیستم را بهبود میبخشند. تعدادی از این ابزارها که همگی زیرمجموعهای از آپاچی میباشند شامل موارد زیر میشوند:
Apache Pig
Apache Hive
Apache HBase
Apache Phoenix
Apache Spark
Apache ZooKeeper
Apache Flume
Apache Sqoop
Apache Oozie
Apache Storm
ابزارهای فوق جهت مقاصد و اهداف گوناگونی بکار می روند. برخی بعنوان پایگاه داده، تعدادی برای پردازش و مقاصد دیگر استفاده میگردند. قصد داریم در مجموعه پستهای آینده به معرفی این ابزارها پرداخته و مورد استفاده هر کدام را توضیح دهیم.
✔️ همانطور که گفته شد، بخش ذخیره سازی هدوپ یا HDFS، یکی از ارکان اصلی این اکوسیستم میباشد. این بخش جهت ذخیره عظیمداده (معمولا دادههایی در اندازههای ترابایت و پتابایت) بر روی چندین ماشین و سرور استفاده میشود. یکی از این ابزارهای ذخیره سازی که بر روی HDFS نصب میشود پایگاه داده Hbase میباشد.
منبع : www.bigdata-ir.com
@nirafan
🙋بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای حذف پس زمینه ( background) ویدیوها و عکس ها
🚀اگر تو کار تولید محتوای تصویری هستید، حالا چه به صورت شخصی یا برای کسب و کارتون، این ابزارها برای تدوین و مخصوصا حذف بکگراند عالی هستن!
قبلا تنها راه حذف بکگراند استفاده از پرده سبز یا اصطلاحا کروماکی بود اما الان به لطف هوش مصنوعی به راحتی میتونید ویدیویی از سوژه مورد نظرتون ( مثلا از خودتون فیلم گرفتید ) داشته باشید و به این ابزارها بدین و به راحتی تمام بکگراند ها پاک بشن.
🌻اگر براتون این موضوع جذاب هست یا فکر میکنید در آینده ممکن هست لازمتون بشه، من بهترین های این ابزار که با هوش مصنوعی کار میکنن و جمع آوری کردم که دیگه تو اینترنت وقتتون تلف نشه.
تقدیم نگاه شما عزیزان
➛ unscreen
سایت unscreen.com یه سرویس آنلاین برای حذف زمینه یا پسزمینه از ویدیوها و تصاویره.
این سایت با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، میتونه زمینه یا پسزمینه یه تصویر یا ویدیو رو تشخیص بده و اون رو حذف کنه، بدون اینکه جزئیات مهم در تصویر از بین بره.
از ویژگیهای مهم unscreen میشه به این موارد اشاره کرد:
- حذف پسزمینه از عکسهای پرتره و شخصی سازی بهتر
- جدا کردن اجسام از پسزمینه تو عکسها و ویدیوها
- ایجاد تصاویر حرفهای تر با افکت های آماده
- سادهسازی تصاویر و ویدیوها برای استفاده تو پروژههای گرافیکی و ویدیویی
- تبدیل تصاویر و ویدیوهای عادی به تصاویر و ویدیوهای حرفهای و افزایش رزولوشن
- مدیریت بهتر زمان از نظر ساده سازی شدن و تایمی که برای حذف بکگراند به صورت دستی بخوایم بزاریم در مقایسه با انجام اتوماتیک این کار
در مجموع این سایت به کاربر اجازه میده به راحتی پسزمینه رو از تصاویر و ویدیوها حذف کننه و محتوایی حرفهایتر تولید کنه.
➛ remove.bg
سایت remove.bg هم یه سرویس آنلاین دیگه است برای حذف پسزمینه از تصاویر.
ازویژگی های کلیدی این سایت اگر بخوام بگم:
- امکان جداسازی افراد در تصویر یا اشیاء مورد نظر ما از پسزمینه تصویر و ایجاد تصویری با پسزمینه شفاف
- سادهسازی تصاویر برای استفاده تو طراحی گرافیکی، ساخت تبلیغات یا پوستر
- تغییر پسزمینه تصاویر بدون نیاز به جداسازی دستی اشیاء مورد نظرمون از پسزمینه بهصورت هوشمند
➛ veed.io
وید هم ابزار آنلاین دیگه ای هست که مشابه یه نرم افزار ادیت ویدیو کامل عمل میکنه و امکانات زیر رو بهمون میده:
- ویرایش ویدئو به صورت آنلاین بدون نیاز به نرمافزار
- امکان برشزنی، ادغام، اضافه کردن متن، عکس، موسیقی و ... به ویدئو
- امکان ضبط صدا و ویدئو برای ایجاد کلیپهای جدید
- قابلیت اعمال فیلتر، موسیقی و انیمیشن به ویدئوها
- اشتراکگذاری ویدئوهای ویرایش شده تو شبکههای اجتماعی
- دسترسی رایگان به تعداد محدودی از امکانات، با گزینههای اشتراک Pro
- قابلیت استفاده روی دسکتاپ و موبایل
در کل این سایت برای ویرایش سریع و آسان ویدئو بدون نیاز به نرمافزار تخصصی مفید میتونه باشه.
➛ media.io
وبسایت media.io هم یه پلتفرم آنلاین برای طراحی گرافیک و ساخت محتوای تصویری کاربردهای اصلی این وب سایت هم شامل:
- طراحی پوستر، بنر، کارت ویزیت، لوگو و از این قبیل آثار گرافیکی
- ساخت میم، ویدیوهای کوتاه و تصاویر متحرک برای شبکههای اجتماعی
- ویرایش عکسها با ابزارهایی مثل، فیلتر، متن و...
- ساخت استوری و پست برای اینستاگرام
- طراحی تامبنیل و تصاویر برای یوتیوب
- ایجاد تصاویر متحرک و ویدیو اسکریبر
- تبدیل عکس به لوگو، کارتون و ...
- قابلیت همکاری گروهی و به اشتراکگذاری پروژهها ( مناسبه تیم ها و شرکتها )
به طور کلی این سایت برای طراح های گرافیک و کسانی که کار محتوای تصویری میکنن مفید میتونه باشه.
➛ app.avclabs.com
این ابزار هم بنظرم برای عکاس ها میتونه خیلی کاربردی باشه از ویژگی های اون میشه به موارد زیر اشاره کرد:
- حذف پسزمینه از عکسهای افراد برای استفاده تو طراحی گرافیک، ساخت محتوا و ...
- جداسازی سوژه اصلی عکس از پسزمینه با دقت بالا
- امکان ادیت با هوش مصنوعی روی عکسهایی با پسزمینه پیچیده
- حفظ جزئیات مو و لباس در عکسهای پرتره
- ذخیره تصاویر حاصل با کیفیت و فرمت مناسب
- امکان دانلود تصاویر بدون پسزمینه برای استفادههای بعدی
- رابط کاربری ساده
- سرعت بالا توی پردازش تصاویر
در مجموع این سایت برای طراحان، عکاسان و افرادی که نیاز به جداسازی سوژه از پسزمینه دارن، کاربردی میتونه باشه.
@nirafan
🙋بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای ساخت پرزنتیشن
🧑🏫 تا همین چند وقت پیش و با کمک پاورپوینت میشد پرزنتیشن های مختلف و زیبایی درست کرد، اما الان و به لطف #هوشمصنوعی همه چیز تغییر کرده و میتونیم بگیم که میشه الان پرزنتیشن های ورای تصوری رو ساخت که هر بیننده ای رو تحت تاثیر قرار بده.
🚀 در ادامه ۴ ابزار هوش مصنوعی که به شما قدرت خلق فایل های ارائه بینظیری رو میده معرفی کردم که تقدیم نگاه زیبای شما همراهان عزیز و گرامی میشه امیدوارم با کمک این ابزار بتونین ارائه های جذابتر و کارآمدتری داشته باشید:
1. Beautiful
➩ Beautiful.ai
2. Simplified
➩ Simplified.com
3. Slidesgo
➩ Slidesgo.com
4. Sendsteps
➩ Sendsteps.com
@nirafan
🔻 100 گروه هکری فعال در جنگ سایبری بین اسرائیل و فلسطین شناسایی شده اند. از این میان، 20 گروه طرفدار اسرائیل بوده و 77 گروه طرفدار فلسطین هستند. 3 گروه هم بی طرف بوده اند.
@nirafan
آرشیو تمام منابع رایگان آموزش برنامه نویسی به زبان فارسی
برای اینکه هیچکس به خاطر نداشتن پول از آموزش عقب نمونه
https://github.com/barnamenevisi/free-resources
@Nirafan
اگه حوصله نداری بین سرویسهای مختلف هوش مصنوعی بگردی، chatgot.io اکثر سرویسهای AI رو تجمیع کرده و همه سرویسها رو از Midjourney و GPT 4 تا بقیه AIها یه جا جمع کرده.
@Nirafan
Hooshnama1 (1).pdf
10.77M
گزارش روابط عمومی شرکت ملی انفورماتیک، فصل نامه هوشنما به همت مرکز هوش مصنوعی شرکت ملی انفورماتیک با هدف بررسی جامع اکوسیستم هوش مصنوعی کشور از ابعاد مختلف تهیه شده است.
قطعاً در این گزارش برخی از شرکتها و فعالین حوزه هوش مصنوعی کشور از قلم افتادهاست.
این شماره فصلنامه هوش نما به ارائه رویدادها و فعالان حوزه هوش مصنوعی میپردازد و شامل بخش های اصلی زیر است:
رویدادهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی و حاکمیت
شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی
هوش مصنوعی و دانشگاهیان
@Nirafan
📌 *بسته سیاستی مسئله مرجعیت رسانهای در ایران➕لینک دانلود*
✅ این بسته شامل گزارش های سیاستی (شامل راهبردی، نظارتی و تقنینی) منتشر شده از سوی گروه رسانه و فضای مجازی مرکز پژوهش های مجلس در خصوص کلان مسئله کاهش مرجعیت رسانه ای در ایران جهت استفاده حکمرانان، سیاستگذاران و پژوهشگران است. گزارش های آتی نیز در این زمینه در حال نهایی سازی است.
1️⃣ #گزارش_راهبردی *«درآمدی بر چالش ها و دیدگاه های رایج درباره مفهوم مرجعیت رسانه ای»*
🔗 rc.majlis.ir/fa/report/show/1798416
2️⃣ #گزارش_راهبردی *«ارائه شاخص ترکیبی سنجش و ارزیابی مرجعیت رسانه ای در رسانه های خدمت عمومی»*
🔗 rc.majlis.ir/fa/report/show/1798201
3️⃣ #گزارش_نظارتی *«معماری نهادی دستگاه های ارتباطی رسانه ای ایران؛ 1- آسیبشناسی»*
🔗 rc.majlis.ir/fa/report/show/1801038
4️⃣ #گزارش_نظارتی *«واکاوی وضعیت سنجش رسانه های خدمت عمومی در ایران (مطالعه موردی صدا و سیما)»*
🔗 rc.majlis.ir/fa/report/show/1801491
5️⃣ #گزارش_راهبردی *«الزامات زمینهای ارتقای تولید و مصرف محتوای بومی صوت و تصویر فراگیر و ارائه پیشنویس سیاستی»*
🔗 rc.majlis.ir/fa/report/show/1803044
◽ *مرکز پژوهش های مجلس | گروه رسانه، ارتباطات جمعی و فضای مجازی*
@media_rcmajlis
@Nirafan
دیدن عکس رخ یار بدون نیاز به اینترنت😳
🗄سال ۱۳۹۱ وقتی شرکت رایتل برای اولین بار سرویس 3g را بصورت انحصاری ارائه کرد برخی رقبا با سوء استفاده از احساسات مذهبی عده ای به علمای قم شکایت بردند و علیه این سرویس که قابلیت تماس تصویری را ایجاد میکرد تجمع هایی را هم برگزار کردند. نتیجه این شد که فتواهایی علیه بکارگیری سرویس 3g صادر شد با این مضمون:
❌ «راهاندازی خدمات تماس تصویری از سوی رایتل مجاز نیست، چون امکان بروز مفسده وجود دارد.»
🗄حالا این روزها تبلیغ یک تلفن همراه بومی در مرکز تهران مزین شده به تصاویری از ویس و رامین با این جمله:
⭐️ «دیدن عکس رخ یار بدون نیاز به اینترنت.»
😏😏
@Nirafan