📸 تصاویری از تشییع پیکر مطهر شهدای نیروی دریایی ارتش در بندر کنارک
#تشییع_شهدای_کنارک
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
🔴روزهای تلخی رو سپری میکنیم، امروز شهدایمان را به خاک میسپاریم ولی فراموش نمیکنیم چه کسانی در اوج ناراحتی مردم جک ساختند، خندیدند و زخم زبان زدند، مردم ایران فراموش نمیکنند چه کسانی از این فرصت برای لاشخوری استفاده کردند...
#لاشخورها
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
⭕️ نوشته عبری تیتراژ زیرخاکی چه معنایی دارد؟
🔹در تیتراژ مجموعه زیرخاکی و به روی سکهای قدیمی نوشتهای عبری دیده میشود.
🔹این نوشته ترجمه عبارت «اسرائیل دزد عتیقه است» میباشد که اشارهای دارد به ماهیت و سابقه صهیونیستها در تاراج ثروت ملتهای مظلوم و علاقه آنان در مالاندوزیهای غیرمشروع!
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
📛متاسفانه مخالفان استاد رائفی پور وقاحت و بی شرمی رو از حد گذروندن و چند وقتی است با ساختن اکانت هایی موهوم قصد تخریب ایشان رو دارند برای نمونه با وجود تذکرهای مکرر موسسه مصاف ایرانیان و همچنین کاربرهای دیگر برای عوض کردن اسم اکانتی که در تصویر می بینید و پاک کردن توییتش ، اما ظاهرا قصد این اکانت هزینه سازی برای استاد رائفی پور هست و توسط افراد معلوم الحالی ساخته شده که بعدها قراره به همین اکانت ها استناد کنن
در جریان هستید که اسم رمز حمله به استاد رائفی پور توسط حسام الدین آشنا در توییتش فرقه نامیدن مصاف و مرید خطاب کردن مخاطبان استاد رائفی پور است.
👈یکی از شیوه های رسانه ای این افراد ساختن اکانت فیک و استناد به همون اکانت هست
#سواد_رسانه_ای
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
⭕️ دختر شهید "علی سَعَد" امسال برای اولین بار روزهی کامل گرفته. حیف که بابا کنارش نیست!
#مدافعان_حرم
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
Mashhad_ramezan99_2_shab02 (1).mp3
12.78M
⬛️◼️◾️🏴🏴
این چه تقواست که راحت همه جا
وا رفته😔
وای از آتش و ضعف بدنم رحمی کن😭
من همانم که گدای حسنم، رحمی کن💔
🎙سید رضا نریمانی
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
✍ «لیلة القدر» در نگاه برخی از بزرگان دین🔰
✅ مرجع شهید آیت الله علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع(ره):
رمضان الکریم، ضیافت الله است، صیقل دهید جسم و روح را تا درک کنید، لیلة القدر را.
✅ حضرت امام خمینی(ره):
«در ماه مبارک رمضان قضیهای اتفاق افتاد که ابعاد و ماهیت آن تا ابد برای امثال ما در ابهام مانده است و آن نزول قرآن است، نزول قرآن بر قلب رسول الله(ص) در لیلةالقدر».
✅ امام خامنه ای(حفظه الله):
لیلة القدر، شب ولایت است. هم شب نزول قرآن است، هم شب نزول ملائکه بر امام زمان است، هم شب قرآن و شب اهل بیت است، هم شب قرآن و هم شب عترت است. لذا سوره مبارکه قدر هم، سوره ولایت است...افضل اعمال شب قدر، دعاست.
✅ آیت الله بهجت(ره):
بسیاری از بزرگان شبهای ماه رمضان را بیدار میماندند و نمیخوابیدند [برای درک شب قدر] ...قرآن سر گرفتن مخصوص شب قدر نیست.خیلی از عبادات وجود دارد که ما به جهت این که نوشته است در فلان زمان آن را باید بجا آورد، ما خود را از آن محروم میکنیم.
✅ آیتالله مجتبی تهرانی(ره):
در شبهای قدر درخواست ما از پروردگارمان دو چیز است: یکی ترمیم نسبت به گذشته و دیگری ترسیم امور آینده.
✅ آیت الله علامه مصباح یزدی(حفظه الله):
شب قدر، ولایت را اثبات میکند. در اصول کافی در باب حجت، روایتی از امام معصوم(ع) آمده است که خطاب به شخصی فرمودند: «برای اثبات ولایت ما برای مخالفین، با سوره قدر احتجاج کنید. چرا که یکی از دلایل لزوم امام بعد از پیغمبر اکرم(ص) این سوره است.»
✅ آیتالله جعفر سبحانی(حفظه الله):
سرنوشت همه بندگان در شب قدر رقم میخورد. برخی میگویند آدمی در تعیین سرنوشت خویش اختیاری ندارد در حالی که این امر صحیح نیست و این خود انسان است که راه سعادت یا شقاوت را انتخاب میکند؛ شبهای قدر فرصتی هستند تا انسان بتواند تقدیر خود را رقم بزند و به وسیله دعا و عبادات وارده آیندهای نیک را برای خود ترسیم نماید. برخی حوادث تاثیرگذار در زندگی انسان به اختیار او نیستند، با این حال خوشبختی و بدبختی نهایی هر فرد به اختیار و انتخاب خود او بستگی دارد. ملائکه در شب قدر با فرود به زمین به محضر مبارک امام عصر(عج) مشرف شده و مقدرات جهان را به ایشان ارائه میکنند. این یکی از مهمترین اهداف ملائکه برای آمدن به زمین در شب قدر است.
✅ آیت الله صافی گلپایگانی(حفظه الله):
قرآن، شب قدر را «لیلة مبارکة» خوانده و در شأن آن یک سوره نازل شده و شرافت آن شب، از هزار ماه بیشتر است. از جمله وظایف مهم در این شبها، تجدید عهد با ولی امر، حضرت بقیّةالله عجّل الله تعالی فرجه و خواندن دعای معروف: «اَللُهَّم کُن لِوَلِیِّکَ...» میباشد؛ زیرا شب قدر به آن حضرت تعلّق خاص دارد و در آن شب ملایکه بر آن بزرگوار نازل میشوند.
✅ آیت الله مکارم شیرازی(حفظه الله):
نادیده انگاشتن گناهان کوچک به معنای بیاعتنایی به نهی کردن خداوند محسوب میشود. در ایامی که فرصت درک شب قدر وجود دارد، بهترین کار توبه و بازگشت از گناهان است. شب قدر برای بازگشت انسان و بخشیده شدن او از بهترین شب ها است. بنابراین در ایام شبهای قدر که به احیاء و شب زنده داری می پردازیم، از گناهان کوچک و بزرگ خود نیز توبه کنیم.
✅ آیت الله مجتهدی تهرانی(ره):
اندازهگیری برنامههای ما اعم از سلامتی، عمر طولانی، رفاه، بلا، گرفتاری و هر پیشامدی در شب قدر اتفاق میافتد. شبی که مورد اختلاف است و حتی برخی، عید فطر را برای آن قائلند. برخی اولیاء، تمام سال را احیاء میگرفتند تا آن شب قدر که معلوم نیست چه وقت است را درک کنند.
✅ آیتالله حقشناس(ره):
در روایت وارد شده است که هر کس احیاء را به مذاکره علم بگذراند؛ هر یک ساعت ثواب یک احیای تام و تمام را در بر دارد. مذاکره علم همین است، همین «قالالصادق» و «قالالباقر»است. اگر بخواهید از امیرمومنان(ع) تبعیت بکنید؛ باید به این نکات توجه بفرمایید.
#قدر
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
متن سوال:
راز پنهان بودن شب قدر و مشخص
نبودن آن در چیست؟
پاسخ سوال:
1⃣هر چند در تعیین شب قدر اختلاف است، ولی قول معتمد و محقّق كه از روایات معتبره گرفته شده این است كه از شب «نوزدهم» و «بیست و یكم» و «بیست و سوم» ماه رمضان بیرون نیست و به 👈احتمال قوی كه برخی از احادیث هم مثل «روایت جهنی» مؤید آن است شب قدر، شب بیست و سوم است و از برخی اخبار دیگر استفاده می شود كه هر یك از این سه شب «شب قدر» است.
2⃣به هر حال اگر به طور یقین، شب قدر معلوم نشود، نهان بودن آن متضمّن حكمت و مصلحتی بوده و ممكن است آن 👈👈مصلحت این باشد كه مسلمانان تمام شبهای این ماه، یا لااقل این سه شب را در عبادت و پرستش خدای تعالی و تلاوت قرآن و آموختن معارف، حقایق و تعالیم آن، بیشتر اهتمام نمایند و سراسر ماه را « #ماه_قرآن » قرار دهند و در شبهای « نوزدهم » و « بیست و یكم » و « بیست و سوّم »، در توبه و استغفار و اصلاح احوال و خواندن قرآن و دعا، جدّ و جحد بلیغ نمایند و تا صبح بیدار باشند.🙏
3⃣نكته دیگری كه در پنهان ماندن شب قدر به نظر می رسد، این است كه اگر این شب با این همه قدر و منزلت، مشخص و شناخته شود، بسیاری از مردم به عبادت در آن اكتفا كرده و از فیض توجّه و دعا در سایر شبها باز می مانند و ❌بسا كه سبب غرور یا عجز بعضی شود؛ در حالی كه چون پنهان و نامشخّص است، مؤمنان در تمام شب هایی كه طرفِ احتمال است به ذكر الهی و توبه اشتغال می ورزند و از بركات و ثواب های بیشتری مستفیض شده و به واسطه تمرین زیادتر، ملكات فاضله در آن ها راسخ تر می شود.
🔰 پاسخگو: آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مدظله العالی
#رمضان
#عبادت
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
هدایت شده از نفوذی ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
📛توحید بدون ولایت توهم است
ببینید /پاسخ به شایعه #توحید توهمی بیش نیست👆👆
❌جالبه برخی ها که اصلا کاری به دین ندارند یک دفعه ای چطور درد دین میگیرند و میشن منتشر کننده شایعات دینی!!‼️
#دین
#اسلام
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
🌟ماه اکرام ایتام
✍رهبر انقلاب:
💠امیرالمؤمنین علیهالسّلام میگفت: «من پدر یتیمان هستم و باید به آنها محبّت کنم تا مثل پدر با آنها رفتار شده باشد.»... میگویند وقتی اعلام کردند «امیرالمؤمنین علیهالسّلام، به دلیل مجروحیت و مسمومیت، احتیاج به شیر پیدا کرده است، دیدند چندین کودک یتیم، کاسههای شیر به دستشان گرفتهاند و اطراف خانه امیرالمؤمنین علیهالسّلام جمع شدهاند.»
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon
هدایت شده از استانی عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الصلاة الصلاة...
بامداحی: حاج #مهدی_رسولی
شب نوزدهم ماه مبارک رمضان
#هیئت #ثارالله #زنجان
تصویری
#شب_قدر
🔸شهروند خبرنگار مجازی ما باشید.
اخبار استان و شهرستان خود را برای #انتشار و #مطالبه، به ما منعکس کنید.
#استان_زنجان
#اتحادیه_عماریون
@ostan_amariyon
#اخبار_استانی
متن شبهه:
کشته شدن حضرت علی در محراب دروغی است که آخوندا در آوردن، ایشان در هنگام ورود به مسجد و قبل از نماز ترور شد.
پاسخ شبهه:
🔮در مورد مکان شهادت حضرت علی علیه السلام دو دسته روایت دارد.
یکدسته همانگونه است که شبهه افکن میگوید. اما دسته دیگری از روایات و نقل های تاریخی حاکی از شهادت ایشان در محراب و هنگام سجده بوده است.
برخی منابع هر دودسته ذکر میشود:
🔮دسته اول
1⃣ محمد بن جریر طبری در تاریخ خود کیفیت شهادت امام علی(ع) را به نقل از محمد حنفیه چنین گزارش کرده است: آن شب من در مسجد بودم و عدهای دیگر نیز در مسجد بیتوته کرده و مشغول عبادت بودند. نزدیک صبح امیر مؤمنان علی(ع) وارد مسجد شد و با صدای بلند فرمود: ایُّها الناس، الصلاة، الصلاة متوجه نشدم که آیا آن حضرت بعد از عبور از درگاه مسجد این کلمات را گفت یا قبل از آن. ناگهان چشمم به برق شمشیری افتاد و در آن لحظه شنیدم که یکی میگفت: الحکم لله یا علی لا لک و لا لاصحابک، شمشیری را دیدم و بار دوم همان ضربت بر امام(ع) وارد آمد. علی(ع) فرمود: نگذارید مرد قاتل فرار کند جمعیت حاضر در مسجد ضارب را احاطه کردند. (تاریخ طبری، ج 3، ص 157)
2⃣ «ابوالحسن مسعودی» مورخ نامدار اهل سنت در قرن سوم هجری نیز در مروج الذهب مینویسد: ابن ملجم با همدستان خود در مقابل دری که علی از آن جا وارد مسجد میشد مخفی شدند، علی(ع) هر روز هنگام اذان صبح میآمد و مردم را برای نماز بیدار میکرد ابن ملجم بر اشعث که در مسجد بود گذر کرد و اشعث به او گفت: صبح تو را رسوا کرد. حجر بن عدی که این سخن را شنید گفت: ای اعور! او را به کشتن دادی خدا تو را بکشد. در این لحظه علی(ع) وارد مسجد شده و ندا میداد: ای مردم برای نماز آماده شوید. ابن ملجم و یارانش به او حمله کرده و میگفتند: «الحکم لله لا لک»، ابن ملجم با شمشیر ضربتی بر پیشانی آن حضرت زد. (مروج الذهب، ج 2، ص 412)
🔮دسته دوم
1⃣ مرحوم علامه مجلسی؛ با نقل حدیثی از امام علی بن موسی الرضا(ع) مینویسد: هنگامی که ابن ملجم - لعنْة الله علیه - بر سر مبارک علی(ع) ضربت شمشیر را میخواست وارد سازد با خود همدستی داشت که ضربت او به دیوار برخورد کرد اما ابن ملجم در حالی که علی(ع) در سجده بود، ضربتی بر فرق مبارک آن حضرت وارد ساخت.(بحارالانوار، ج 42، ص 5)
2⃣ سید بن طاووس در کتاب «مصباح الزائر» در ضمن نقل زیارت جامعه ائمه المؤمنین(ع) به نقل از ائمه معصومین(علیهم السلام) مینویسد: «و انتم بین صریع فی المحراب قد فلق السیف هامته» ؛ و بعضی از شما اهل بیت(علیهم السلام) در محراب عبادت به زمین افتاده در حالی که شمشیر زهرآلود فرق مبارکش را شکافته است. و این دلیل دیگری است که امیر مؤمنان علی(ع) در محراب عبادت به شهادت رسیده است.
3⃣ «ابن قتیبه دینوری» از مورخین شهیر اهل سنت در کتاب معروف الامامْ و السیاسْ، حادثه شهادت امیرمؤمنان علی(ع) را چنین گزارش کرده است: در صبح روز جمعه که ده روز از ماه رمضان، در سال چهلم هجرت باقی مانده بود، علی(ع) از منزل خود برای اقامه نماز وارد مسجد شد و هنگامی که در محراب عبادت نماز را شروع کرد ابن ملجم بر او حمله کرد و در حالی که گفت: الحکم لله لا لک یا علی! با ضرتب شمشیر فرق مبارک علی را شکافت و علی(ع) گفت: «فزت و رب الکعبه». (الامامةْ و السیاسةْ، ج 1، ص 160)
4⃣ دانشمند معروف اهل تسنن «سبط بن جوزی» مینویسد: هنگامی که حضرت علی(ع) در محراب عبادت قرار گرفت چند نفر به او حمله ور شدند و ابن ملجم ضربتی بر آن حضرت فرود آورد و بلافاصله با همراهانش گریختند. (تذکرةْ الخواص، ص 177)
5⃣ سید نعمت الله جزایری از محدثین قرن دوازدهم هجری در کتاب قصص الانبیأ خود روایتی را از پیامبر اکرم(ص) نقل میکند که دلالت روشنی بر شهادت علی(ع) در محراب عبادت دارد. او میگوید: روزی رسول الله(ص) به علی(ع) فرمود: «یا علی صبر تو چگونه خواهد بود آن روزی که فرق تو شکافته شده و محاسنت از خون سرت رنگین شود در حالی که تو در محراب عبادت سجده کرده ای؟! علی(ع) فرمود: یا رسول الله! آن جا مقام شکر است نه مقام صبر. (القصص الجزائری، ص 351)
#شب_نوزدهم
#نفوذی_ها
@Nofoziha_ammariyon