فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤با نوای استاد فرهمند
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #بدون_تعارف با خانواده شهید مجید قربانخانی معروف به " حُرّ مدافعان حرم"🌹
بخش خبری ۲۰:۳۰
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
🔴ظریف: اگر نزاعی در منطقه رخ دهد هیچ طرفی مصون نخواهد بود
وزیر خارجه ایران در مصاحبه با پایگاه خبری-تحلیلی آمریکایی «لوبلاگ» در مورد تلاشهای عربستان سعودی، امارات عربی متحده و رژیم صهیونیستی برای ترغیب واشنگتن به تقابل آشکار با ایران گفت: هیچکس نمیتواند از هرگونه خصومت در منطقه مصون باشد.
🔸سیاست ایران، حفظ نزدیکترین روابط با همسایگانش است.
🔸ما سپتامبر گذشته، در واکنش به درخواست (آمریکا) که از طریق سوئیس مطرح شد-و آنها به مشارکت در گفتوگوهای انساندوستانه تمایل نشان دادند، چنین احتمالی (تبادل زندانیان) را پیشنهاد دادیم.
🔸پس از آنکه پاسخ مثبت دادیم، هیچگونه پاسخی دریافت نکردیم و من این پشنهاد تبادل زندانیان در سطح جهان از جمله آنهایی را مطرح کردم که در نتیجه درخواست آمریکا یا تحت فشارهای آمریکا در زندان هستند
🔸قطعاً عنصری که در دولت ترامپ وجود دارد، دنبال کردن سیاست تحریک ایران به امید (وضع) انواع تحریمها است.
🤔🤔🤔🤔
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
سیاستگذار و گرفتن دم موش
✅ استعمارگران فرانسوی در ویتنام با تکثیر و تولید مثل شدید موشهای شهری مواجه شده و تصمیم گرفتند به شهروندان کشنده موشها جایزه بدهند. موشگیرها برای دریافت جایزه باید دم موش را تحویل میدادند. تصور فرانسویها این بود که مردم موشها را گرفته، میکشند و دم آنها را تحویل میدهند. مأموران اما بعد از مدتی متوجه موشهای بیدم شهر شدند. موشگیرها بدون کشتن موشها، فقط دمشان را جدا کرده و موش را آزاد میکردند. موش به منبع درآمد بدل شده و بهتر بود زنده مانده و زاد و ولد کند تا دُمهای بیشتری برای بریدن باشد. مایکل ون متخصص تاریخ امپراطوری استعماری فرانسه، این واقعه را «اثر موش» خوانده است، ولی نسبت آن با سیاستگذاری عمومی چیست؟
✅ اول، «اثر موش» نتیجه وضعیتی است که سیاستگذار به عوض درافتادن با علت پدیدههای ناخوشایند، با معلول درگیر میشود. موشها احتمالاً نتیجه رها شدن زبالهها در شهر، ساماندهی نشدن فاضلابها و بهطور کلی پایین بودن سطح بهداشت بودهاند. بهداشت اندک، چشمه جوشانی از موش تولید میکرده و مردم نیز آموخته بودند که تنها آن بخش از معلول (دم موش) را که برایشان منفعت دارد، به سیاستگذار تحویل دهند.
✅ دوم، «اثر موش» نتیجه وضعیتی است که سیاستگذار نگاه خودش را به نگاه مردم تعمیم میدهد و از آنان انتظار رفتار متناسب با نگاه خودش دارد. موشها برای دولت استعماری فرانسه از منظر صدمه به بهداشت عمومی اهمیت داشتند، اما در سلسله مراتب نیازها یا مسائل مردم، موش احتمالاً مسأله مهمی نبوده و صرفاً دُم آن با سیاستگذاری دولت، ارزش اقتصادی یافته بود. سیاستگذار نظام انگیزشهای مردم و سلسلهمراتب اولویتهایشان را نشناخته و تغییر نداده بود.
✅ سوم، اثر موش، یعنی سیاستگذار در حالی که خودش عقلانی عمل کند، یعنی محاسبه سود و زیان میکند تا مشارکت مردم – احتمالاً کمهزینهترین راه برای رفع مشکل موش – را میطلبد، اما عقلانی بودن مردم را از یاد میبرد. سیاستگذار وقتی ظرفیت محاسبه سود و زیان نزد مردم را نادیده میگیرد، از آنها انتظار دارد اخلاقی عمل کنند و اگر قرار است پاداشی دریافت کنند، واقعاً موشها را بکشند.
✅ چهارم، سیاستگذار فهمی بسیار یکدستانگار و بدون سطحبندی از مردم دارد. مردم یکدست و همسان نیستند و برخی بیش از دیگران آمادهاند تا روی برخی کارها زمان صرف کرده و محاسبات سود و زیان دقیقتری انجام دهند، و به همان میزان نیز در کاری که انجام میدهند متخصص میشوند. همه افراد انگیزههایی برای دویدن دنبال موشها، گرفتن و کسب درآمد از کشتن آنها ندارند، اما گروههایی هستند که سعی میکنند در این کار متخصص شوند. این گروه به سرعت راههای کسب حداکثر منافع از اقدام خود را نیز میآموزند.
✅ سیاستگذار برای موفقیت و نیفتادن در دام «اثر موش» باید ملاحظات پیچیدهای داشته و از هر چهار خطایی که برشمرده شد برکنار بماند؛ اما فراتر از این، «اثر موش» حاوی گزارهای درباره جامعه ایران و نسبت سیاستگذار با آن نیز هست. برخی فکر میکنند ما ایرانیها انسانهای پیچیدهای هستیم و بالاخره یک راهی برای کسب منافع شخصی و اصلاحاً زرنگیهای خودمان پیدا میکنیم.
✅ این نگرش به ابزاری برای توجیه بسیاری از نقصانهای سیاستگذاری عمومی تبدیل شده است. بارها با سیاستگذارانی را دیده ایم که وقتی نقصان سیاستهایشان را آشکار میکنید، میگویند انسان ایرانی آنقدر پیچیده است که هر کاری کنید در نهایت، راهی برای منفعتجویی نامشروع مییابد.
✅ «اثر موش» نشان میدهد انسان ویتنامی – همین انسان آسیای شرقی سختکوش - به اندازه انسان ایرانی منفعتطلبانه و پیچیده عمل میکند. اگر سیاستگذار وظیفه خودش را تحویل گرفتن دم موش تعریف کند، مردم هم راههای بریدن دم موشها بدون کشتنشان را هم خواهند آموخت. ایرانی، هندی یا اروپایی بودن هم تفاوتی در این رفتار ایجاد نمیکند.
✅ تغییر ندادن قواعد بازی اداره اقتصاد (شفافیت نکردن امور، رفع نکردن تعارض منافع، سامان ندادن بودجه، آشکار نکردن یارانههای پنهان، و ...)، و در عوض پرداختن به معلولها (نظیر تلاش برای دستگیری افراد فاسد، و ... ) درست مانند آن است که سیاستگذار بهداشت عمومی شهر را فروبگذارد و برای درمان تعدد موشها به تحویل دم موش جایزه بدهد. این واقعهای است که سیاستگذار سالهاست در عرصه سیاستگذاری عمومی ایران اجرا میکند و دست آخر پیچیدگی انسان ایرانی را یکی از توجیهات برای خطای خود قرار میدهد.
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر آموزش و پرورش: اجرای سند ۲۰۳۰ در تقابل با فرهنگ اسلامی کشور است و آموزش و پرورش مقابل این سند میایستد.
+عجب🤔
حرف بی عمل..😒
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
🔰الجزیره: از ماه مارس 2015 ، عربستان سعودی و ائتلاف کشورهای عربی بیش از 19 هزار و 278 حمله هوایی در سرتاسر یمن انجام داده اند
+لعن الله آل سعود..
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
با سلام و تبریک حلول ماه مبارک رمضان
لطفا جهت کمک به #سیل_زدگان_خوزستانی
هر مبلغی توانستید جمع آوری و ارسال کنید.
اوضاع وخیم هست و هموطنان خوزستانی، چشم به دستان پر مهر شما دوخته اند.
متشکرم
التماس دعا🙏
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
🔴 هر بار که هیئت عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام، درباره طرح یا لایحهای اظهار نظر میکند، آقای علی مطهری احساس تکلیف میکند که موضع بگیرد و بگوید این هیئت حق چنین کاری را ندارد. به تازگی هم گفتهاند هیئت عالی نظارت حق نداشت بگوید مصوبه مجلس درباره استانی شدن انتخابات با سیاستهای کلی انتخابات مغایرت دارد! آقای مطهری دوست دارد سیاستهای کلی نظام به عنوان یک توصیه به نمایندگان ارائه شود، اگر دوست داشتند رعایت کنند، اگر میلشان نکشید، رعایت نکنند. به عبارت سادهتر و روشنتر، از نظر آقای مطهری جایگاه نمایندگان مجلس فوق جایگاه رهبری است! ایشان ظاهرا نه معنی ولایت فقیه را میدانند، نه قانون اساسی را یک دور خواندهاند.
خوب است هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان، ماده هفت مقررات نظارت بر حسن اجرای سیاست های کلی نظام، موضوع بند دو اصل ۱۱۰ قانون اساسی را رسما به ایشان ابلاغ کند، یا اگر لازم بود جلسه توجیهی برای ایشان برگزار کنند، تا بیش از این، علیه قانون اساسی سخنپراکنی نکنند:
ماده ۷ مقررات نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام: "رئیس مجلس شورای اسلامی موظف است پس از اعلام وصول طرحها و لوایح در مجلس، نسخهای از آن را برای اطلاع مجمع ارسال کند. همزمان با بررسی طرحها و لوایح بهخصوص قانون برنامه، قانون بودجه و تغییرات بعدی آنها در مجلس شورای اسلامی، کمیسیون نظارت مجمع نیز محتوای آنها را از نظر انطباق و عدم مغایرت با سیاستهای کلی مصوب و بررسی میکند، کمیسیون نظارت مواردی را که مغایر یا غیر منطبق (حسب مورد) با سیاستهای کلی میبیند به شورای مجمع گزارش میکند. در صورتی که مجمع هم مغایرت و عدم انطباق را پذیرفت، نمایندگان مجمع موارد مغایرت و عدم انطباق (حسب مورد) را در کمیسیونهای ذیربط مجلس مطرح میکنند و نهایتاً اگر در مصوبه نهایی مجلس مغایرت و عدم انطباق باقی ماند، شورای نگهبان مطابق اختیارات و وظایف خویش براساس نظر مجمع تشخیص مصلحت اعمال نظر میکند".
#syjebraily
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روحانی:
🔹 اساس برجام یک تصمیم ملی و راهبردی بود.
🔹برجام نه تصمیم فردی بود، نه تصمیم جناحی بود نه تصمیم دولتی بود.
🔹تصمیم ملی و تصمیم کل نظام بود.
+بگو آقا خجالت نکش
بگو تصمیم رهبری بود
کاش دروغ، حناق بود واقعا😒
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس جمهور: از آغاز توافق برجام دشمنان ایران با این توافق مخالف بودند.
+بالاخره قبول داری این بِنای شکوهمند[😳] فرو ریخته یا نه؟!
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad