هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مرحوم سيد عبدالحسين شرف الدّين جبل عاملی (رضوان الله تعالی عليه) در شرح حال بعضی از صحابه و بزرگان، نقل می كند كه بعضی از اصحاب و بزرگان علم و دين و سير و سلوكْ برنامه ها را در منزل تقسيم می كردند. يعنی اعضای خانواده در شبانه روز اين خانه را روشن نگاه می داشتند. هنگام شب چنين نبود كه همهی اعضای خانواده بعد از خوردن غذا تا صبح بخوابند؛ بلكه نگهبانی می دادند. مثلا ً مقداری از شب را يكی مشغول عبادت و درس و بحث و تلاوت و دعا بود و ديگری می خوابيد، سپس ديگری بر می خاست و به #عبادت می پرداخت و اولی می خوابيد. به دنبال آن سومی بر می خاست و به عبادت می پرداخت. به گونه ای كه جز #نام_حق در اين خانه چيز ديگری برده نشود.گاهی از يك خانواده، شخصيتی چون #شيخ_انصاری؛ يا انسان كاملی چون #بحرالعلوم تربيت می شود، كه محصول زحمات چندين سالهی گذشتگان و نياكان آنان است. خدای سبحان به رايگانْ فردی #ممتاز را به خانواده ای مرحمت نمی كند. آنان سعی می كردند كه خانه را هميشه روشن نگهدارند و چيزی كه خلاف رضای حق است در آن خانه انجام نشود، تا كم كم آن خانه بتواند #مركز نورانيت باشد و سرانجام شهری را روشن كند.
"خانه ای كه در آن #قرآن خوانده می شود و دين در آن خانه حاكم است، برای فرشتگان، مانند ستاره های آسمان برای اهل زمين نورافشانی می كند." [١]»
[١]الکافی ج٢ ص۶١۰
منبع: حکمت عبادات ص ١٩٢
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 تمام گناهان مومن روزدار در شب اول بخشیده میشه...
🇮🇷 @Sh_Aviny
بعونک یالطیف
سلام علیکم.
حلول ماه رمضان الکریم بر شما و خانواده محترمتان مبارک .
انشاءالله با تنی سالم توفیق بندگی روزیتون بشه
آمین یارب العالمین
هدایت شده از مصباح دوستان
🙏 خدايا! دست ما را بگير!🙏
سؤال:
چگونه بايد به خدا پناه برد؟
پاسخ:
حضرت آیت الله مصباح یزدی(ره):
🔹مثل يك كسى كه از آسمان پرت شده و وسط آسمان و زمين است و دنبال يك كسى مىگردد كه دستش را بگيرد. مىپرسيم چه جورى؟! مثلاً اگر يك طناب یا يك جايى باشد، آن وقت نمىچسبيم آن را بگيريم كه نيفتيم و سقوط نكنيم؟!
🔸دل انسان باید هميشه نسبت به خداوند اين گونه باشد که خدايا! دارم مىافتم، من را بگير! گفتن هم نمىخواهد. انسان در دلش بايد بگويد.
🔹وَمَنْ يَعْتَصِمْ بِاللَّهِ فَقَدْ هُدِيَ إِلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ؛ اعتصام يعنى به يك دستگيره محكم بچسبيم؛ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَى. انسان چه وقت يك دستگيرهاى را مىچسبد؟ آن وقتى كه دارد سقوط مىكند.
🔸انسان بايد احساس كند که زير پايش جهنم است، خودش وسط زمين و آسمان است و دارد در جهنم پرت مىشود. انسان همیشه بايد اين حال را در خودش داشته باشد. در اين حالت فقط خدا مىتواند به فرياد انسان برسد. چيزى هم لازم نيست بگويد يا كارى هم انجام بدهد. همین که در دلش اين باشد خدا مىبيند و درك مىكند و خودش وعده داده كه كسى كه اين حالت داشته باشد او را هدايت كند.
🗓 84-01-18
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
استغفار درمانی👌
🎙 #آیت_الله_بهجت (ره) :
روایت عجیب و غریبی از حضرت رسول صلیاللهعلیهوآلهوسلم نقل کردهاند که: «أَلا أُخْبِرُکمْ بِدآئِکمْ مِنْ دَوآئِکمْ؟ دَآؤُکـمُ الذنُـوبُ، وَ دَوآؤُکـمُ الإِسْتِغْفارُ.
(بحارالانوار، ج۹۰، ص۲۸۲)
آیا درد و درمان شما را به شما خبر ندهم؟ درد شما گناهان، و دوا و درمانتان استغفار است».
یعنی سرت درد میکند، «دوآؤُکمُ الإِسْتِغْفارُ»، پایت درد میگیرد، دوای آن استغفار است، گوش و دندان درد میکند، «دوآؤُکمُ الإِسْتِغْفارُ» و... یعنی یک نسخه برای درمان همه دردها! [۱]
منشأ همه دردها گناهان است و درمان همه دردها استغفار است. شما نسخه ای دارید که همه بیماریها را درمان میکند. کلیدی که همه درها را باز میکند. بعضی از کلیدها شاه کلید است، میتواند هر در بسته ای را باز کند. در امور معنوی چنین شاه کلیدی داریم.
ریشه تمام دردها و رنجها و افسردگیها و عذابها و ناراحتیها و اختلافها و دوریها و خرابیها و فتنهها و فسادها و ظلمها گناه است و درمان همه این دردها استغفار. [۲]
[۱] در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۴۴.
[۲] استغفار راه رهایی از تنگناها - صفحه ۵۳.
🍋 به نقل از کانال مرکز تخصصی نماز
#هنگامه_مناجات_با_خالق_نزدیک_است... 🌺
📥📚در ماهنامۀ مبلغان، میهمان ما باشید!👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
امام علی(سلام الله علیه) فرمود:
«اِتَّقُوا مَعَاصِيَ اللّهِ فِي الْخَلَوَاتِ، فَإِنَّ الشَّاهِدَ هُوَ الْحَاكِمُ»؛ از گناه پنهانی بترسيد زيرا همان كس كه امروز مي بيند، فردا قاضی و داور خود اوست. مثل محكمه های دنيايی نيست كه غالباً قاضی غير از شاهد است؛ از اين رو در آنجا نياز به شهادت كسی نيست، هر چند كه شاهدان فراوانی شهادت می دهند.آن كسی كه در محضر و مشهد خداوند بودن باورش شده باشد: ( أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَىٰ) سعی دارد گناه نكند؛ يا لااقل گناه بزرگ مرتكب نشود تا به خاطر ترك گناهان بزرگ، گناهان كوچكش بخشوده شود: (إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبَائِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ)
کتاب حماسه و عرفان - صفحه ۷۰
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
هدایت شده از قاسم
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کلیپ #حجت_الاسلام_دانشمند
🔻تحلیل جالب بر: حرمت رمضان...چرا به ماه رمضان میگن رمضان؟؟؟
#ماه_خدای_متعال #رمضان
بعونک یالطیف
✅ جزء ششم 2 آیه مهم و کاربردی برای امروز ما
📝 متن ایه :
🌸 لُعِنَ الَّذینَ کَفَرُوا مِنْ بَنی إِسْرائیلَ عَلى لِسانِ داوُدَ وَ عیسَى ابْنِ مَرْیَمَ ذلِکَ بِما عَصَوْا وَ کانُوا یَعْتَدُونَ 78
🌸 کانُوا لایَتَناهَوْنَ عَنْ مُنکَر فَعَلُوهُ لَبِئْسَ ما کانُوا یَفْعَلُونَ 79
📝 ترجمه آیه:
🌿 کافران بنى اسرائیل، بر زبان داود و عیسى بن مریم، لعن (و نفرین) شدند.
🌿 این به خاطر آن بود که گناه کردند، و تجاوز مى نمودند.
آنها از اعمال زشتى که انجام مى دادند، یکدیگر را نهى نمى کردند; چه بد کارى انجام مى دادند!