🔅#امام_صادق علیه السلام فرمودند:
✍️الْمُؤْمِنُ لایُخْلَقُ عَلَی الْکِذْبِ وَلا عَلَی الْخیانَةِ وَ خِصْلَتانِ لا یَجْتَمِعانِ فِی الْمُنافِقِ، سَمْتٌ حَسَنٌ وَ فِقْهٌ فِی السُّنَّةِ؛
🔴 #مومن در سرشتش #دروغ و #خیانت نیست و دو صفت است که در #منافق جمع نگردد: سیرت نیکو و دین شناسی.
📚تحف العقول، ص367
@NokatArzeshmand
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
✨🌹✨
چرا در عبادتهايمان سستی به خرج مي دهيم؟
عامل دوم بحث جهل و عدم اطلاع است . خيلي چيزها را اگر ما بدانيم ، به دنبال آن مي رويم . اگر انسان بداند در اين نماز چقدر ثواب است ، بداند يک سوم فشار قبر براي غيبت است ، بداند ذکر لااله الااله اين قدر ثواب دارد و ترک نماز چقدر محروميت دارد و ضربه مي خورد ، اين کار ها را نمي کند . ميگويند : پادشاهي در يک شب تاريک ، لشکريانش را از بيابان عبور مي داد ، به يک جاي رسيدند که زير پايشان شن مانند بود . پادشاه گفت : اين ها را جمع کنيد . اين افراد سه دسته شدند . يک عده گفتند : چَشم و تمام کوزه هايي را که داشتند ، از اين مواد شن مانند جمع کردند . يک عده گفتند : مگر ما بيکار هستيم . خودمان در اين شب تاريک به زور راه مي رويم حالا اينها را هم جمع کنيم ؟ و چيزي بر نداشتند . عده اي هم گفتند : حالا يک مشت برمي داريم . اگر به درد خورد که هيچي و اگر به درد نخورد ، دور مي ريزيم . خيلي زياد نيست . صبح که به روشنايي رسيدند ديدند آنها دُر و طلا بوده است . همه غصه مي خوردند . آنها که برنداشته بود مي گفت : کاشکي برمي داشتيم و آنها که کمتر برداشته بود هم مي گفت : کاشکي بيشتر بر مي داشتم . و کسي که برنداشته بود ميگفت : من که بدبخت هستم . قيامت هم همينطوري است . قرآن ميفرمايد : در قيامت باطن ها آشکار مي شود و پرده ها کنار مي رود و حسرت ها مي آيد . من نگاه مي کنم ، مي بينم يک نافله شب اين قدر نورانيت درقبر مي گذاشته ، يک لااله الا الله اين قدر باعث سهولت عبور از صراط مي شده ، حسرت مي خورم که چرا اين کارها را کم کردم . علم به ارزش ها ، مهم است . يک بچه ارزش سند خانه را نمي داند ولي کسي که يک زنداني دارد ارزش آن را خوب مي داند زيرا مشکلش با آن حل مي شود . ارزش ها را مطالعه کنيد و آگاهي بدست بياوريد . آگاهي به عظمت خالق ، بداند خالق چقدر بزرگ است و او ضعيف است . آگاهي به طولاني بودن مسير ، بداند که عقبه هاي قيامت چقدر سخت است . به اين آگاهي ها توجه کنيد . اين آگاهي ها به ما مسئوليت هم مي دهد . من اگر بدانم تک تک حرفهايي که مي زنم ، بصورت املا نوشته ميشود ، ديگر حرفهاي زشت نمي زنم . پس خدا حرفهاي ما را مي نويسد . در املا حرفهاي زشت نمي زنيم . چون بعداً خودمان خجالت مي کشيم . خدا از همه زندگي من فيلم مي گيرد . اگر انسان بداند در موقع مرگ و احتضار يکبار سريع اين فيلم جلوي چشمش به نمايش در مي آيد ، حواسش را جمع ميکند .
ادامه دارد ...
#عوامل_سستی_در_عبادت ۲
〖حجت الاسلام #رفیعی〗
🕋 @sebghatallaah
✍️سبک زندگی حسینی
👌 انتخاب برتر
🔸لحظه لحظه زندگي انسان، برخوردار از #انتخاب است و #سعادت يا #شقاوت افراد را هم همين انتخاب هايشان رقم ميزند. در وجود انسان،#عقل و #نفس وجود دارد. جاذبه #دنيا و #آخرت، او را به اين سو و آن سو ميکشد. کششهاي نفساني يا رحماني، #انسان را يا برتر از #فرشته ميسازد، يا پست تر از #حيوان ميکند، تا انتخاب انسان چه باشد.
🔹همه صحنههاي #عاشورا از آغاز تا پايان انتخاب بود. امام ميتوانست در #مدينه بماند و تسليم باشد. ولي هجرت به مکه و کوفه را برگزيد. ميتوانست با حکومت يزيدي سازش کند ولي #جهاد و #شهادت را انتخاب کرد. ميتوانست از #مکه به هر شهر ديگر برود، ولي #کوفه را برگزيد. ميتوانست به زندگي مرفه چند روزه دنيا بينديشد ولي #آخرت و #سعادت ابدي را انتخاب کرد.
🔸وقتي در وسط راه، از شهادت #مسلم و متفرق شدن يارانش در کوفه با خبر شد، ميتوانست برگردد، ولي ادامه را انتخاب کرد. وقتي در مکه بود، حاکم مدينه ميخواست از #يزيد براي #امام_حسين عليه السلام امان بگيرد؛ ولي امام با بيان اين که«فخير الأمان امان الله»،📚وقعه الطف، ص 155. زير بار #ذلت بار #ظالمان نرفت.
🔹ياران او نيز چنين بودند. شب عاشورا #امام #بيعت را از آنان برداشت، تا هر که ميخواهد برگردد، ولي اصحاب وفادارش بقا را برگزيدند و تا شهادت، ماندند. حرّ ميتوانست همچنان فرماندهي از لشکر کوفه باقي بماند، ولي پيوستن به امام حسين (ع) و دست يافتن به شرافت شهادت را انتخاب کرد.
و... بسياري از اين انتخابهاي برتر که هر کدام ميتواند سرنوشت انسان را رقم بزند و عوض کند.
🔺پيروان سيدالشهدا نيز اهل انتخاب برترند و هرگز رضاي خلق را بر رضاي خالق ترجيح نميدهند و به خاطر #دنيا، #دين را زير پا نمي گذارند و براي لذات دنيوي، سعادت اخروي خود را تباه نمي کنند.
💠🏴💠🏴💠🏴💠
@NokatArzeshmand
💠💠🌾🌾🌾💠💠
📌 #سرماخوردگی
📣 توصیه بهداشتی برای افرادی که زیاد سرما میخورند
🔍افرادی که زیاد دچار سرماخوردگی می شوند، نشان از ضعف قوت مغز است لذا تدابیر ذیل به آنان توصیه می شود:
👈 مصرف روزانه بادام
👈 نوشیدن روزانه یک لیوان چای استخدوس (یک قاشق غذاخوری استخدوس را در ۲ لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند و با عسل میل کنید)
👈 مصرف مویز
# کانال حکیم روازاده
@NokatArzeshmand